#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
28/07/2010 10:42
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι εκφοβισμοί του ΠΑΣΟΚ δεν θα περάσουν...ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ

«Ως εδώ! …»

«Ω… του θαύματος!!! Αόρατο χέρι έσβησε και παραποίησε πρακτικά… Κυβερνητικός Βουλευτής απειλεί μάρτυρα…φαίνεται μπήκαμε στην ΄΄νέα εποχή΄΄ που όχι μόνο “δεν δικαιούσθε να ομιλείτε” αλλά και “δεν δικαιούσθε να έχετε γνήσια και πιστά πρακτικά που να καταγράφονται όσα λέγονται στις συνεδριάσεις της Βουλής των Ελλήνων”…

Το ΠΑΣΟΚ δεν άντεξε άλλο και σήμερα έδειξε το αληθινό του πρόσωπο!

Με τον πλέον ιταμό τρόπο Βουλευτής του, προσπάθησε να τρομοκρατήσει αφού απείλησε με το να τον “ξηλώσει”, από την  θέση του αντιπροέδρου του ΟΔΔΗΧ και Γενικού Διευθυντού Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους τον κ. Χρ.Ντζιούνη.     Και αυτό όταν  ο ανώτερος δημόσιος λειτουργός - μάρτυρας στην υπόθεση των ομολόγων - με τις απαντήσεις του κονιορτοποίησε την κατηγορία περί δήθεν «υπερτιμημένων», «σάπιων», «τοξικών» ομολόγων που εξέδωσε και εγγυήθηκε το Ελληνικό Δημόσιο.

“Η αποχώρηση μας” ήταν το έσχατο όπλο προκειμένου να εμποδίσουμε το πισωγύρισμα του Κοινοβουλίου στην εποχή του “πρασινοφρουρισμού' και του «δεν δικαιούστε δια να ομιλείτε.

Εδώ στις εξεταστικές επιτροπές «αλά ΠΑΣΟΚ» απεδείχθη σήμερα ότι δεν υπάρχει το «τεκμήριο της αθωότητας ή της ενοχής». Στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει μόνο το μεσαιωνικό κριτήριο : «Είσαι και θα μείνεις μέχρι και να σε κηρύξουν ένοχος με συνοπτικές διαδικασίες»……είπε ο Νίκος Νικολόπουλος και συνέχισε:

«Το απύθμενο θράσος, η αλαζονεία και η μανία -αφού ακόμα και όπου δεν υπάρχουν προσπαθούν να κατασκευάσουν ενόχους και ικριώματα για τους πολιτικούς αντιπάλους- τελειώνουν εδώ!

Προσωπικά, μου ήταν αδύνατο να συνεχίσω να μετέχω σε μια Επιτροπή, της οποίας μέλος Βουλευτής της πλειοψηφίας, απροκάλυπτα και εν μέσω συνεδρίασης της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων, παρουσία όλων να εκφοβίζει ανώτερο κρατικό λειτουργό – και μάλιστα μέσα στο «Ναό της Δημοκρατίας» – ίσως επειδή δεν… άκουσε από τον μάρτυρα αυτά που θα ήθελε!».

Με αυτά τα λόγια αποχώρησε από τη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για το ζήτημα των ομολόγων, ο Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας,

Προηγήθηκε μια θυελλώδης συνεδρίαση, κατά την οποία ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) και Γενικός Διευθυντής του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (ΓΛΚ) απειλήθηκε ευθέως από τον Βουλευτή κ. Ε. Παπαχρήστο μέλος της κυβερνητικής πλειοψηφίας, επειδή σύμφωνα με τον ανώτατο κρατικό λειτουργό, «ουδέν μεμπτό συνέβη στην έκδοση των δομημένων ομολόγων του ελληνικού δημοσίου και καμία εμπλοκή πολιτικών προσώπων δεν υπήρξε».

Ο Βουλευτής Αχαίας της ΝΔ συνέχισε: «Αυτή η  μαρτυρική κατάθεση όμως, δεν ήχησε καλά στα αυτιά των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, που στήνει εξεταστικές επιτροπές, όπως αποδεικνύεται για να καταστήσει ενόχους τους πολιτικούς του αντιπάλους και όχι για να ανακαλύψει την αλήθεια. Αυτή η προκατασκευασμένη  απόφαση οδήγησε στο αποτέλεσμα να χαθεί ο έλεγχος  και να αποκαλυφθεί ότι το ΠΑΣΟΚ παραμένει ΠΑΣΟΚ.

Ο κρατικός υπάλληλος απειλήθηκε με δίωξη από την θέση του! Έως εδώ!!

Γυρίσαμε στη εποχή του «πρασινοφρουρισμού» με εκβιασμούς πολιτικές διώξεις;. Πρόκειται για μία πρωτόγνωρη επίθεση εκφοβισμού και κατατρομοκράτησης μάρτυρα, μέσα στην Βουλή.

Έγινε δυστυχώς με την ανοχή του Προέδρου της Επιτροπής. Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Αποκαλύπτει τις πραγματικές προθέσεις της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Ως εδώ!

Οι μάσκες έπεσαν…το λόγο έχει ο Πρωθυπουργός» και κατέληξε ο κ. Νικολόπουλος.

«Η συμμετοχή μας στην επιτροπή έχει το νόημα της ανακάλυψης της αλήθειας και της διαφύλαξης του κύρους των θεσμών. Το ΠΑΣΟΚ όμως στήνει σκηνικό πόλωσης για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τις πληγές που ανοίγει η πολιτική του. Όταν όμως ένα μέλος του Κοινοβουλίου, απειλεί μάρτυρα επειδή «δεν τα λέει όπως τους βολεύει και θέλουν», τότε γυρίζουμε σε άλλες εποχές....

Η άρνηση μας να συμμετέχουμε σε μια συνεδρίαση μιας «επιτροπής – φιάσκο» είναι άρνηση συμμετοχής στην ωμή παραβίαση των θεσμών και της καταρράκωσης του Κοινοβουλευτισμού.

Και ο Αχαιός Βουλευτής τόνισε: «Καθήκον όσων προσέρχονται ως μάρτυρες στον «Ναό της Δημοκρατίας» είτε ως ανώτατοι λειτουργοί είτε ως απλοί πολίτες, είναι να καταθέσουν την απόλυτη αλήθεια.

Οι αξίες της Δημοκρατίας και του Κοινοβουλευτισμού επιβάλλουν σε εμάς να προστατεύσουμε την ελεύθερη έκφραση τους.

Μέσα στο Ναό της Δημοκρατίας δεν θα ανεχτούμε να τρομοκρατείται η ελεύθερη έκφραση να σπιλώνεται η δικαιοσύνη και να απαξιώνεται η διαδικασία.

Οι κομματικές κραυγές και οι εκφοβισμοί ούτε την αλήθεια θα καλύψουν ούτε προαποφασισμένες καταδίκες θα νομιμοποιήσουν. Ας προχωρήσουν μόνοι τους

Νίκος Νικολόπουλος

Βουλευτής Αχαΐας

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Θραξ Αναρμόδιος avatar
  Θραξ Αναρμόδιος 28/07/2010 12:18:16

  Ποιον ναό της δημοκρατίας κύριε; Εκεί που ψηφίζετε όλοι ότι θέλει ο αρχηγός σας;

  Θραξ Αναρμόδιος

  • Bodinus1576 avatar
   Bodinus1576 @ Θραξ Αναρμόδιος 28/07/2010 12:55:50

   σε εισαγωγικά το αναφέρει το περί "ναού..."

   • Θραξ Αναρμόδιος avatar
    Θραξ Αναρμόδιος @ Bodinus1576 28/07/2010 13:21:06

    ναός, εκ του ναίω = κατοικώ, σημαίνει οικία, κατοικία, σπίτι.

    δημοκρατία εκ του δήμος και κρατώ, κράτος σημαίνει η ισχύς του λαού.

    Ναός της δημοκρατίας είναι ο οίκος της ισχύος του λαού.

    Είδαμε να έχει καμμιά ισχύ ο λαός τελευταία μέσα στο σπίτι του;

    Θραξ Αναρμόδιος

  • Bodinus1576 avatar
   Bodinus1576 @ Θραξ Αναρμόδιος 28/07/2010 13:56:18

   Αγαπητέ το ξέρουν και οι ίδιοι για αυτό και τα εισαγωγικά. Απ'ότι αναφέρει νεότερη ανάρτηση η ΝΔ πέτυχε την εγγραφή των επίμαχων σημείων στα πρακτικά και γυρνάει πίσω στις εργασίες της Επιτροπής. Είναι η πρώτη φορά που η ΝΔ καταφέρνει να επιβληθεί στο ΠΑΣΟΚ και μάλιστα να εξαρτά την συμπεριφορά της πό τήρηση όρων από μέρους του ΠΑΣΟΚ. Δε μιλώ κομματικά, ανήκω σε αυτούς που πιστεύουν ότι αν η χώρα έχει μια ελπίδα αυτή είναι ο Σαμαράς.

 2. man8os avatar
  man8os 28/07/2010 12:44:42

  Μας δουλευουνε? Ας βγαλον τον στρατο στους δρομους. Εξαλλου αυτο σχεδιαζουν να κανουν.
  Δεν παει αλλο!! Αυτη η κυβερνηση πρεπει να πεσει.
  Δεν εχει καμια δημοκρατικη νομιμοποιηση να εφαρμοσει αυτα.
  Δεν την ψηφισαμε για αυτα.
  Που ειναι ο διαλογος?
  Γιατι εμεις παρατηρουμε μονο το αποφασιζομεν και διατασομεν.
  Που ειναι το οπενγκοβ?
  Που ειναι ολο το κειμενο του μνημονιου μαζι με τα μυστικα αρθρα?
  Αυτη η βουλη δεν ηξερε τι ψηφιζε?
  Κια αν ηξερε γιατι δεν εγινε δημοψηφισμα?
  Μας δουλευον μπροστα στα ματια μας...


  ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ.
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ.
  ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΥΩΠΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ΄.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ man8os 28/07/2010 12:51:17

   Μην ξεχνάμε ότι και ο νεοφιλελεύθερος συνοδοιπόρος τους Στέφανος Μάνος, αυτό είχε ζητήσει απερίφραστα το Δεκέμβρη του 2008. Να βγει ο στρατός στους δρόμους. Αφού το ζητάει λοιπόν κι αυτός, θα κωλώσουν οι "σοσιαλιστές" που του είχαν δώσει και βουλευτική στέγη στο Επικρατείας;

 3. ataktos avatar
  ataktos 28/07/2010 13:03:49

  αυτό το ολοκαύτωμα του λάου μας factorx ούτε.ο dr.Goebels κλπ .. στο Gross Rosen ... στο Aouswits -Bierkenaou κλπ ....δεν πραγματοποιήσαν ... και θα τους Ζήλευαν!!!

 4. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 28/07/2010 13:07:56

  "Ουδέν μεμπτό συνέβη στην έκδοση των δομημένων ομολόγων του ελληνικού δημοσίου και καμία εμπλοκή πολιτικών προσώπων δεν υπήρξε"...

  Βρε βρε βρε... Κι εγώ που νόμιζα ότι ο Καραμανλής έκλεισε τη Βουλή το 2007 για να μην καταθέσει ο Ζορμπάς για την εμπλοκή πολιτικών προσώπων.

  Αυτά να τα βλέπεις εσύ, Φάκτορα, που το πήρες ως δεδομένο ότι για αυτό έγιναν οι εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου.

  Δεν περιμένω συγγνώμη για τη συμπεριφορά σου απέναντί μου, αλλά τουλάχιστον να βλέπεις λίγο πιο μαλακά τη διαφωνία.

  Πριν αλέκτωρ λαλήσει το Βατοπαίδει αποδεικνύεται σκευωρία και στα ομόλογα βασικότατος μάρτυρας λέει ότι δεν υπήρξε εμπλοκή πολιτικών προσώπων.

  Ε, μετά από όλα αυτά, εμείς τι να πούμε.

 5. Βασίλης avatar
  Βασίλης 28/07/2010 13:08:51

  Κοτζαμπάσηδες, δήθεν βουλευτές της ΝΔ

  Είστε άξιοι της τύχης σας, διότι συμμετέχετε σε εξεταστικές επιτροπές που διασύρουν το κόμμα σας και εσάς τους ιδίους.

  Συμμετέχετε σε ένα άθλιο θέατρο που έχει στήσει ο δήθεν ενάρετος Γιωργάκης και όλα τα καλά παιδάκια του ΠΑΣΟΚ.

  Συμμετέχετε σε ένα άθλιο πανηγύρι που αφ' ενός δεν θα καταλήξει σε τίποτε, παρά μόνο στη ξεφτίλα της παράταξής σας και αφ' αφετέρου συμμετέχετε σε μια στημένη επιχείρηση, που έχει σαν στόχο τη παραπλάνηση και τη χειραγώγηση του λαού, από όλα τα τερατώδη που σχεδιάστηκαν και σχεδιάζονται και εκτελούνται σε βάρος του.

  Συμμετέχετε σε μια επιχείρηση που καθημερινά σας φτύνουν.

  Ντροπή σας

  Φύγετε όσο είναι καιρός. Αν συνεχίσετε να παραμένετε , σαν άθλιοι κομπάρσοι στο θέατρο σκιών που έστησε ο μηχανισμός του ΓΑΠ, σημαίνει ότι είστε:

  Ή είστε ηλίθιοι
  Ή δεν αντιλαμβάνεστε την αθλιότητα στην οποία συμμετέχετε
  Ή σας αρέσει το φτύσιμο
  Ή ικανοποιείστε με τα αργύρια της συμμετοχής σας στη ξεφτίλα
  Ή όλα τα παραπάνω, όπερ και πιθανότερο.

 6. Mind the GAP avatar
  Mind the GAP 28/07/2010 15:30:53

  Άλλη μία θεσμική εκτροπή από ένα καθεστωτικό κόμμα. Όσο και να πασχίζουν όμως, η εποχή του Κουτσογιωργισμού τελείωσε. Λίγα είναι τα ψωμιά τους.

 7. Απόστολος avatar
  Απόστολος 28/07/2010 15:40:50

  Το συμπέρασμα από τη στάση του Νικολόπουλου είναι ότι άδικα τους κατηγορούν και όλοι είναι αθώοι. Αντίστοιχα αθώοι είναι οι Τσοχατζόπουλοι , Μαντέληδες , Τσουκάτοι από το ΠΑΣΟΚ και φάε κόσμε άχυρα!!!!

  Ο Λοχαγός του Ραφηνάτου ΗΓΕΤΗ!!!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.