14/10/2010 18:12
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι εκλογές πλησιάζουν, τα πράσινα ρουσφέτια άρχισαν

Οι εκλογές πλησιάζουν και τα όργανα άρχισαν.Στο αεροδρόμιο της Κω έχουμε ήδη μετακινήσεις υπαλλήλων της ΥΠΑ από την Κω προς Θεσσαλονίκη και Αθήνα,με συνέπεια την περαιτέρω αποδυνάμωση,του ήδη αποδυναμωμένου προσωπικού.

Φυσικά οι μετακινήσεις αυτές γίνονται με καθαρά κοματικά κριτήρια,σε υπηρεσίες που είναι υπεράριθμες υπαλλήλων και εντελώς συμπτωματικά την περίοδο των εκλογών.

Τυχαίο ; Φυσικά όχι.

Χαίρε αθάνατη Ελλαδάρα,τα «πράσινα» παιδιά σε χαιρετούν.

Δεν αλλάζει αυτός ο τόπος τελικά ότι κι αν γίνει..

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γλίτσας avatar
  Γλίτσας 14/10/2010 18:22:26

  Αν δει κανείς την τριπλέτα, στην ηγεσία του υπουργείου μεταφορών που διοικεί την ΥΠΑ, δεν θα εκπλαγεί. Ο παλαιοκομματισμός και το πολιτικό ρουσφέτι πάνε σύννεφο. Τον άχρηστο τον βαφτίζουν ικανό, και τον κλέφτη τον προάγουν, αρκεί να είναι αφισοκολλητής του Πασόκ, η κουμπάρος του ιδιαίτερου του υπουργού. Υπάρχουν μάλιστα και υπάλληλοι με οργανική εξειδικευμένη θέση στα αεροδρόμια, που όμως είναι αποσπασμένοι στα βουλευτικά γραφεία των Ρέππα, Καστανίδη κ.ά. στερώντας πολύτιμο δυναμικό από τα αεροδρόμια. Υπάρχει υπάλληλος της ΥΠΑ, με 23 χρόνια υπηρεσίας αποκλειστικά στο γραφείο του Ρέππα. Τι να λέμε τώρα;

 2. Γλίτσας avatar
  Γλίτσας 14/10/2010 18:26:25

  Να μας πει ο Καστανίδης πόσους υπαλλήλους της ΥΠΑ έχει στο γραφείο του το βουλευτικό. Που τους πληρώνει το δημόσιο να του φτιάχνουν καφέ, αντί να εργάζονται στα αεροδρόμια της Αλεξανδρούπολης και της Θεσσαλονίκης όπου κρατάνε δεσμευμένη θέση και υπάρχουν μόνο στα χαρτιά.

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ Γλίτσας 14/10/2010 18:30:35

   Θάναι ξεχασμένοι εκει από τότε που ήταν υπουργός μεταφορών και είχε κάνει δεκάδες αυτόματες μετατάξεις πασόκων από τα κέτερινγκ, τους δήμους κλπ. στην ΥΠΑ ως μόνιμους. Παρακάμπτοντας το ΑΣΕΠ ή την όποια μοριοδοσία. Έτσι σώσανε την χώρα τα μπουμπούκια του ΠΑΣΟΚ. Με το ρουσφέτι. Μήπως αυτοί πληρώνουν;

 3. eleos avatar
  eleos 14/10/2010 18:33:16

  Όποιοι περιμένουν αλλαγή λειτουργίας του πράσινου οχετού που έφτασε την ΕΛΛΑΔΑ σε αυτή την ντροπιαστική κατάσταση, γιατί περί ντροπής για τους ηλικιωμένους πρόκειται οι οποίοι πάλεψαν μια ζωή και τώρα τους ξεφτιλίζουν οι ΑΝΟΗΤΟΙ, είναι γελασμένοι.
  Θα σταματήσουν μόνο εάν τους απομακρύνει ο λαός από οποιαδήποτε μορφή εξουσίας ( συνδικαλιστικούς φορείς,τοπική αυτοδιοίκηση κ.λ.π.
  Εκλογές έρχονται-πράξτε τα δέοντα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.