#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
06/11/2011 10:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι εθνικοί προμηθευτές θέλουν κυβέρνηση ανδρείκελων για μοίρασμα της πίταςΑν έχουμε καταλάβει καλά όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες, ο Γ. Παπανδρέου έχει βάλει ένα δίλημμα και αυτό είναι που προωθούν και οι γνωστοί παπαγάλοι – εργολάβοι της ενημέρωσης. Το δίλημμα είναι ή κυβέρνηση εθνικής ενότητας σε συνεργασία με Εφιάλτες (πάντα υπάρχουν τέτοιοι), ή κυβέρνηση Παπανδρέου.

Απίστευτο. Είναι ο ίδιος πρωθυπουργός που εξευτελίστηκε όλη την προηγούμενη εβδομάδα, είναι ο ίδιος που υβρίστηκε και λοιδορήθηκε από πολλούς βουλευτές του, κι αυτός τώρα προωθεί τις εξελίξεις χωρίς να παραιτείται.

Αν διαβάσει κανείς τις περισσότερες εφημερίδες θα διαπιστώσει ότι όλοι ζητούν κυβέρνηση εθνικής ενότητας αλλά δεν βάζουν και την ατζέντα της κυβέρνησης αυτής στο τραπέζι. Θα είναι δηλαδή ένα σχήμα που θα επιβάλλει ανάλγητα μέτρα, ή θα πάει τη χώρα σε εκλογές για να αποφασίσει ο λαόςq

Τα πάντα αφήνονται στη θολούρα των ημερών, σκόπιμα διότι αυτό που ενδιαφέρει την εγχώρια διαπλοκή είναι να υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας, κι αν είναι δυνατόν και χωρίς τη ΝΔ. Οι νταβατζήδες πιέζουν αφόρητα να γίνει γρήγορα ότι είναι να γίνει, όχι για την 6η δόση (πολύ που νοιάστηκαν) αλλά γιατί πρέπει να μοιραστούν οι δουλειές.

Άλλωστε, σε περιόδους κυβερνήσεων συνεργασίας γίνονται και τα μεγάλα εγκλήματα. Το είπε ο Γ. Παπανδρέου χθες. Πρέπει να προωθηθεί η νέα σύμβαση, οι γεωτρήσεις, μεγάλες επιχειρηματικές συμφωνίες, η αξιοποίηση των ακινήτων, το όνομα των Σκοπίων και άλλα πολύ κρίσιμα για τη χώρα σχέδια. Γιατί λοιπόν να μη θέλουν μια κυβέρνηση ανδρείκελων που θα μοιράσει τις δουλειές στις γνωστές οικογένειες που κάνουν τόσα χρόνια κουμάντο στη χώραq

Αλλά κι αν δεν προκύψει κυβέρνηση συνεργασίας ποια θα είναι η εξέλιξη; Μα κυβέρνηση Παπανδρέου σα να μην άλλαξε τίποτε στο πολιτικό σκηνικό. Μια νέα – παλιά κυβέρνηση που θα πάει τη χώρα για όσο διάστημα χρειάζεται για να μοιραστεί η πίτα. Το αποκάλυψε ο υπουργός Εργασίας, Γ. Κουτρουμάνης λέγοντας ότι δεν υπάρχει θέμα αλλαγής ηγεσίας, αν δεν συμφωνήσουν τα υπόλοιπα κόμματα σε συγκρότηση κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Πρόσθεσε ότι στην περίπτωση που αποτύχουν οι προσπάθειες πρέπει να προκηρυχθούν εκλογές, όμως, έπειτα από έξι μήνες, αφού έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες επικύρωσης της απόφασης της 26ης Οκτωβρίου.

«Η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει το βάρος, ώστε εντός τριμήνου να γίνουν εκλογές, αφού θα έχουν ψηφιστεί η δανειακή σύμβαση και οι εφαρμοστικοί νόμοι και θα έχει διασφαλιστεί η χώρα».

Ακριβώς αυτό δηλαδή που θέλουν όλοι οι διαπλεκόμενοι. Χωρίς να ερωτηθεί ο κόσμος για το τι θέλει για τη ζωή του, να συρθεί σε μια συμφωνία και σε ένα μοίρασμα της πίτας.

Βρισκόμαστε, όπως όλα δείχνουν σε μια προσπάθεια «καπελώματος» του ελληνικού λαού, το αποκάλυψε και ο Αντ. Σαμαράς στη δήλωσή του από τη Συγγρού. Ερήμην του λαού αποφασίζουν γι’ αυτόν.

Κι αν βρεθούν οι Εφιάλτες έχει καλώς, Αν όχι θα συνεχιστεί η ίδια εφιαλτική κυβερνητική πολιτική.

Αν διαφωνεί κανείς ας παρακολουθε;i το ΣΚΑΪ και το Mega που χθες μέσα σε 10'  έβγαλε Καρατζαφέρη, Ντόρα και Κουβέλη.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. xzetta avatar
  xzetta 06/11/2011 10:26:05

  ο Σαμαράς πρέπει να είναι πιο επιθετικός σημερα για να ανταπεξέλθει στις πιέσεις. Κατάθεση ολοκληρωμένης πρότασης για την προσωρινή κυβέρνηση στον παπούλια (διάρκεια, ονόματα, σκοπός...) και ταυτόχρονα κοινοποίησή της παντού σε κόμματα και media. Για να καταλάβουν όλοι οτι
  1. ξέρει τι χρειάζεται η χώρα και ποιός μπορεί να το κάνει
  2. έχει τον έλεγχο των κίνήσεων και δεν σύρεται από άλλους εντός κι εκτός
  3. δεν κάνει υπογειες συμφωνίες πίσω απο κλειστές πόρτες με περίεργα ανταλλάγματα
  και φυσικά εκλογές αρχές Δεκέμβρη γιατί αλλιώς θα αφεθεί η χώρα στο έλεος των αντιδρούντων και θα καεί στις 17 Νοεμβρίου.
  Να καλέσει τον παπούλια να στηρίξει ανοιχτά την πρόταση.

 2. ΜΠ avatar
  ΜΠ 06/11/2011 10:33:09

  Να γίνει κοινό μέτωπο με Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία και Ιρλανδία, εννοείται αφού κλείσει το θέμα με την παραίτηση του ΓΑΠ.
  Αν ενωθεί ο Νότος και θέσει πέντε βασικούς άξονες-προϋποθέσεις για την πορεία των χωρών αυτών, τότε θα δείτε αποτελέσματα. Μας στραγγαλίζουν.
  Στον ΣΚΑΙ έχουν λυσσάξει !!!!! Έλεος πια !
  Ροκανίζουν τον πολύτιμο χρόνο για τις εκλογές. Υπάρχει άσσος στο μανίκι του Α.Σ ;;

 3. ΣΠΥΡΟΣ avatar
  ΣΠΥΡΟΣ 06/11/2011 10:36:47

  Το πρόβλημα της Ελλάδας τα τελευταία 30 χρόνια ήταν και παραμένει η διαπλοκή.Μπομπολολαμπράκηδες , Κοκαλοβαρδινογιάνηδες , Αλαφούζοι και CIA. Φυσικά όλα αυτά με πρωτοκλασάτα στελέχη Τσιμοπρετεντέρηδες , Παπαχελοτρέμηδες , Καψήδες , Μπάμπηδες και κάθε λογής ΠΡΟΔΌΤΗ ΚΑΙ ΔΟΣΊΛΟΓΟ , ΕΞΑΠΤΈΡΥΓΟ ΚΑΙ τέλος την οικογένεια των διεθνιστών και παγκοσμιοποιητών Παπανδρέου. Αυτοί και μόνο αυτοί είναι υπεύθυνοι για την σημερινή κατάντια και την χειρότερη που έρχεται. Όλοι τους όμως πάντα στο απυρόβλητο. Γι΄ αυτό σε όλους αυτούς που βρίσκονται πίσω από την διαλυμένη αλλά συγχρόνως φωτισμένη βιτρίνα του ΠΑΣ(Τ)ΟΚ θα πούμε ως ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ. Οτιδήποτε άλλο είναι προδοσία.

 4. Κάποιος avatar
  Κάποιος 06/11/2011 10:40:48

  Οι εθνικοί προμηθευτές έχουν ήδη κυβέρνηση ανδρεικέλων αλλά εξαιτίας της λαϊκής οργής και κατακραυγής που διατρανώθηκε μαζικά την 28η Οκτωβρίου και της αναπόφευκτης κατάρρευσής της θέλουν να την αντικαταστήσουν, προκειμένου να διαφυλάξουν τα συμφέροντα τους, όπως εύστοχα επισημαίνει το άρθρο, από μια κυβέρνηση πολυκομματικών ανδρεικέλων ευρύτερης αποδοχής καναλαρχών και δημοσκόπων, ώστε να αποφύγουν, όσο μπορούν, το αναπόφευκτο: Εκλογές και καθάρισμα της κόπρου του Αυγείου.
  Ο εξαθλιωμένος και ταπεινωμένος ελληνικός λαός δεν θα περιμένει για πολύ ακόμα, ούτε όσοι πολιτικοί στέκονται καθαροί έξω από τον κοινοβουλευτικό εσμό, θα έχουν για πολύ ακόμα την ευκαιρία να εκπληρώσουν τα λαϊκά αιτήματα, για ψωμί, παιδεία, δημοκρατία ελευθερία και ελπίδα.

 5. drider avatar
  drider 06/11/2011 10:40:57

  Δεν είναι τυχαίο ότι τα Παπανδρεϊκά blogs έχουν γεμίσει με αναρτήσεις κατά της διαπλοκής και των θαλασσοδανείων που δίνανε οι τραπεζίτες στα "γνωστά-άγνωστα" μεγαλοσυμφέροντα. Τα σενάρια πασπαλίζονται και ολίγον από τα υποτιθέμενα "ευρήματα" των ελέγχων που διενέργησε η Blackrock στις τράπεζες (υποτιθέμενα μέχρι να δούμε αν πράγματι έχουν υπόσταση)

  Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι αναρτήσεις στο "κουρδιστό πορτοκάλι"
  h**p://kourdistoportocali.com/

  Η αρχή της εβδομάδας αφενός αναμένεται "πλούσια" σε εξελίξεις, και αφετέρου η ροή των ειδήσεων θα είναι άκρως αποπροσανατολιστική ως προς το πραγματικό ζητούμενο που είναι "εκλογές εδώ και τώρα".

  Τα κόμματα της αντιπολίτευσης πρέπει να επιμείνουν σε "ξεκάθαρες" θέσεις καθώς η προσπάθεια εμπλοκή τους με τα "πίτουρα" θα ενταθεί στη συνέχεια.

 6. δημητρης avatar
  δημητρης 06/11/2011 10:42:16

  Καποιος πρεπει να τους συλλαβει (Παπαντρεου, Παπακων/νου, Βενιζελο , Κουτρουμανη κλπ.), τωρα αμεσως.

 7. thrilos avatar
  thrilos 06/11/2011 11:17:44

  Μέχρι και τον Βάρσο, αυτόν τον "χρηματοοικονομικό αναλυτή" που προσέφερε τις "εκλεκτές" υπηρεσίες του στον Λαυρεντιάδη, έβαλε το Σκάι το πρωί, για να ψέξει το Σαμαρά και να προπαγανδίσει υπέρ της ανάγκης να συναινέσει η Ν.Δ. σε Κυβέρνηση "Εθνικής σωτηρίας". Δεν μπορούσε βέβαια να λείπει από το Μνημονιακό κανάλι του Φαλήρου και ο Ανδριανόπουλος, για να μας πει, ότι αυτά που λέει ο Σαμαράς είναι ανέφικτα...Οι "νταβατζήδες" παίζουν τα ρέστα τους..

 8. alexis avatar
  alexis 06/11/2011 11:19:01

  ΟΛΟΙ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ
  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ
  ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΕ
  Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ --ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΗ--ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ
  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΣΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ
  ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ
  Η ΕΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ PRONDI ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΘΗ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΤΗΣ
  ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΡΙΘΜΟΙ

  • JOHN avatar
   JOHN @ alexis 06/11/2011 18:35:39

   Alexis.+ 100000000...........

 9. Θέμις avatar
  Θέμις 06/11/2011 12:19:14

  Καλημέρα. Χάρηκα διαβάζοντας την ανάρτηση και ελπίζω να εξακολουθεί να απηχεί το περιεχόμενό της τις απόψεις του Σαμαρά. Δεν λέω της ΝΔ γιατί είναι πια προφανές ότι η παράταξη διαθέτει αρκετά πρόθυμα ανδρείκελα και παπαγαλάκια της "συναίνεσης".
  Έχουν λυσσάξει τα media ότι 11.000.000 Έλληνες θέλουν να καθήσουν οι αρχηγοί κάτω και "να τα βρούνε". Σε τέτοιο βαθμό που είχα αρχίσει να κλονίζομαι, να νιώθω αιρετική. Πιστεύω ότι μια κυβέρνηση συνεργασίας με διάρκεια 4-5 μηνών όπως την εννοούν θα είναι χούντα με κοινοβουλευτικό περιτύλιγμα. Αναγνωρίζω τις ασφυκτικές πιέσεις που δέχεται ο Σαμαράς από κάθε κατεύθυνση, αλλά ελπίζω ότι θα έχει το σθένος, όπως το είχε και στο παρελθόν, να μην ενδώσει. Αντιλαμβάνομαι ότι το καθεστώς ΠΑΣΟΚ και οι εργολάβοι της διαπλοκής των ΜΜΕ θα φροντίσουν μια ενδεχόμενη άρνησή του να του στοιχίσει εκλογικά. Όμως πιστεύω ότι το διακύβευμα των ημερών υπερβαίνει κατά πολύ τις κομματικές και προσωπικές φιλοδοξίες του καθενός. Ίσως αυτό που θα γράψω ακουστεί υπερβολικό και ακραίο, αλλά κατά την άποψή μου αυτό το διακύβευμα δεν είναι τόσο η ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας, αλλά το ίδιο της το πολίτευμα. Το δικαίωμα του καθενός μας με την ψήφο του να ορίζει ποιος θα τον εκπροσωπεί με βάση τις προεκλογικές του δεσμεύσεις (όχι βέβαια του τύπου "λεφτά υπάρχουν"). Γιατί ποιος μας εγγυάται ότι σε περίπτωση που συγκροτηθεί η κυβέρνηση συνεργασίας για να φτάσουμε σε εκλογές τον Μάρτιο, δεν θα δημιουργηθεί ξανά μία τεχνιτή κρίση εντός και εκτός της χώρας που θα καθιστά τις εκλογές ισοδύναμο της χρεοκοπίας;
  Εκφράζοντας την αγωνία μου, θέλω ο Σαμαράς να μην "τα βρεί", παρά μόνο για να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές ΑΜΕΣΑ.

 10. φωνη avatar
  φωνη 06/11/2011 12:20:28

  - Ολο το ΠΑΣΟΚ ξορκίζει τις εκλογές
  - Ολο το ΠΑΣΟΚ θέλει να καταστήσει συνένοχο της πολιτικής του το Σαμαρά.
  - Το μισό ΠΑΣΟΚ θέλει να φύγει ο ΓΑΠ .
  - Και το άλλο μισό, προσωπικά πιστεύω, προτιμάει και επιμένει να συνεχίσει με τον ΓΑΠ.

  Ευτυχώς ο Σαμαράς επιμένει στη θέση του για παραίτηση Παπανδρέου και εκλογές σύντομα. Αν συνεχίσει να επιμένει σε αυτά και αντέξει στις πιέσεις, πιστεύω το πρόβλημα θα μεταφερθεί γρήγορα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Γιατί η παραίτηση Παπανδρέου, προαπαιτούμενο της ΝΔ αλλά και υπόσχεση με την οποία κέρδισε την ψήφο εμπιστοσύνης, είναι κόκκινο πανί και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και διχάζει το ΠΑΣΟΚ, γιατί κλείνει το δρόμο στο Βαγγελάκη. Επιπλέον, κατά τη γνώμη μου από τη στιγμή που ο Παπανδρέου δεν παραιτείται και με τις τρελές αρμοδιότητες κανονικής διακυβέρνησης που βάζει στη μεταβατική κυβέρνηση εμφανίζεται αδιάλλακτος .

  Υπάρχει δυνατότητα και μύλος να γίνει το ΠΑΣΟΚ και να καταστρέψουν μόνοι τους τη δήθεν συνεννόηση.

 11. φωνη avatar
  φωνη 06/11/2011 12:20:28

  - Ολο το ΠΑΣΟΚ ξορκίζει τις εκλογές
  - Ολο το ΠΑΣΟΚ θέλει να καταστήσει συνένοχο της πολιτικής του το Σαμαρά.
  - Το μισό ΠΑΣΟΚ θέλει να φύγει ο ΓΑΠ .
  - Και το άλλο μισό, προσωπικά πιστεύω, προτιμάει και επιμένει να συνεχίσει με τον ΓΑΠ.

  Ευτυχώς ο Σαμαράς επιμένει στη θέση του για παραίτηση Παπανδρέου και εκλογές σύντομα. Αν συνεχίσει να επιμένει σε αυτά και αντέξει στις πιέσεις, πιστεύω το πρόβλημα θα μεταφερθεί γρήγορα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Γιατί η παραίτηση Παπανδρέου, προαπαιτούμενο της ΝΔ αλλά και υπόσχεση με την οποία κέρδισε την ψήφο εμπιστοσύνης, είναι κόκκινο πανί και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και διχάζει το ΠΑΣΟΚ, γιατί κλείνει το δρόμο στο Βαγγελάκη. Επιπλέον, κατά τη γνώμη μου από τη στιγμή που ο Παπανδρέου δεν παραιτείται και με τις τρελές αρμοδιότητες κανονικής διακυβέρνησης που βάζει στη μεταβατική κυβέρνηση εμφανίζεται αδιάλλακτος .

  Υπάρχει δυνατότητα και μύλος να γίνει το ΠΑΣΟΚ και να καταστρέψουν μόνοι τους τη δήθεν συνεννόηση.

 12. ΙΩΝΑΣ avatar
  ΙΩΝΑΣ 06/11/2011 12:27:43

  Στο ΣΚΑΪ σήμερα, έγινε σαφές από τον ...απίθανο Κύρτσο, ότι οι εγχώριοι και ξένοι τροϊκανοτσολιάδες έχουν σκοπό να φέρουν την Ελλάδα στην κατάσταση της Αργεντινής το 2001. Δηλαδή είπε ότι η ευθύνη μιας πιθανής χρεωκοπίας θα αποδοθεί εξ ίσου(!) στα 2 κόμματα, (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ), επειδή τάχαμ δήθεν δεν έρχονται σε συνεννόηση μεταξύ τους, οπότε ο Λαός θα επιτεθεί συλλήβδην στους πολιτικούς ΠΑΣΟΚους και ΝΔκράτες, αναγκάζοντάς τους να μπουν όλοι στα ...ελικόπτερα και αργότερα να παραπεμφθούν όλοι μαζί στο Ειδικό Δικαστήριο! Αιδώς Αχρεία παπαγαλάκια και ορντινάντζες! Δεν είναι όλοι οι πολιτικοί το ίδιο! Υπάρχουν και Έλληνες! Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ΕΔΩ, για να κάνει πραγματικότητα τους χειρότερους εφιάλτες σας και να υλοποιήσει τα ωραιότερα όνειρά μας για την Πατρίδα.

 13. ataktos avatar
  ataktos 06/11/2011 16:43:38

  Το δημόσιο «θυσιάζεται» για τον Μπόμπολα…


  Με μια πρωτοφανή απόφαση που γεννά πολλά και σοβαρά ερωτήματα, οι ελληνικές αρχές αρνούνται να εισπράξουν από την ιδιωτική εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός» εκατομμύρια ευρώ και μάλιστα προσφεύγουν γι αυτό το λόγο κατά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής!

  Άκουσον – άκουσον, η ελληνική κυβέρνηση παρεμβαίνει υπέρ ιδιωτικής εταιρείας και κατά των συμφερόντων του ελληνικού δημοσίου και ζητά να ακυρωθεί απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με την οποία η εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός» καλείται να επιστρέψει 15,4 εκατομμύρια ευρώ στο ελληνικό δημόσιο!

  Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου με τίτλο «Ελλάδα κατά Επιτροπής» … «Η Ελλάδα ζητά από το Γενικό Δικαστήριο της ακύρωση της αποφάσεως C(2011)1006 τελικό της Επιτροπής, με την οποία κηρύχθηκε ως παράνομη κρατική ενίσχυση η επιδότηση ύψους 15,34 εκατ. ευρώ που χορηγήθηκε από τις ελληνικές αρχές στη μεταλλευτική επιχείρηση Ελληνικός Χρυσός, η οποία συνίστατο σε παραχώρηση της μεταλλευτικής εκμεταλλεύσεως της Κασσάνδρας έναντι τιμής χαμηλότερης της πραγματικής αγοραίας αξίας και στην απαλλαγή από τους φόρους για την πράξη αυτή και με την οποία διατάχθηκε η ανάκτηση του ποσού της επιδοτήσεως, πλέον τόκων».

  Επισημαίνεται ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με την απόφασή της στις 23 Φεβρουαρίου 2011, ορίζει ότι :

  -Η Ελλάδα ανακτά από τον αποδέκτη την ενίσχυση ( ύψους 15,34 εκατ. ευρώ)

  - Τα ανακτώμενα ποσά βαρύνονται με τόκο από την ημερομηνία κατά την οποία τέθηκαν στη διάθεση των δικαιούχων μέχρι την ημερομηνία της πραγματικής τους ανάκτησης.

  Και όλα αυτά γιατί μεταξύ άλλων οι ελληνικές αρχές:

  -παραχώρησαν την μεταλλευτική εκμετάλλευση της Κασσάνδρας έναντι τιμής χαμηλότερης της πραγματικής αγοραίας αξίας

  -απάλλαξαν την εταιρεία από τους φόρους

  ΒαΜπ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.