#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
20/01/2012 07:38
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι εγκέφαλοι της μαφίας των εκβιαστών και οι πολιτικές διασυνδέσεις τους

Με το πιστόλι στον κρόταφο τους έπαιρναν τις περιουσίεςΣοκάρουν πραγματικά οι καταθέσεις των θυμάτων που έπεσαν στα νύχια των τεσσάρων εγκληματικών οργανώσεων. Επιχειρηματίας αναγκάστηκε να ζητήσει δανεικά με υπέρογκους τόκους, με αποτέλεσμα να θέσει σε κίνδυνο ακόμη και την ίδια του τη ζωή. Πριν από τρία χρόνια δανείστηκε 30.000 ευρώ από τον Μάρκο Καραμπέρη με επιτόκιο ύψους 5% μηνιαίως. Σε τέσσερις μήνες, του επέστρεψε χρηματικό ποσό περίπου 40.000 ευρώ. Στα τέλη του ίδιου χρόνου, αναγκάστηκε να δανειστεί και από τον Δημήτρη Λαμπάκη, με αποτέλεσμα λόγω της τοκογλυφικής τακτικής του κατηγορούμενου να χάσει ένα οικόπεδο 15 στρεμμάτων στην περιοχή Νέα Σάντα Κιλκίς. Εναν χρόνο αργότερα, δανείστηκε από «συνεργάτη» του Γιώργου Πολυμέρη 57.000 ευρώ. Σε σύντομο χρονικό διάστημα πλήρωσε περισσότερα από 100.000 ευρώ. Πριν από έναν χρόνο απήχθη γιατί καθυστερούσε την αποπληρωμή των δανείων και γλίτωσε κατά τύχη…

Γνωστή επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη δανείστηκε πριν από τρία χρόνια από την εγκληματική οργάνωση του Λαμπάκη 200.000 ευρώ, για το οποίο κατέβαλλε μηνιαίως τόκους 10%. Οπως ανέφερε, για το ανωτέρω ποσό επέστρεψε 50.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα συνολικής αξίας 500.000 ευρώ, χωρίς να καταφέρει να αποπληρώσει τους τόκους και το κεφάλαιο, με αποτέλεσμα αρχές του 2009 το εργοστάσιο που ανήκε στην ίδια και το σύζυγό της να περιέλθει στην κατοχή του Λαμπάκη.

Αλλο θύμα είχε δανειστεί το 2009 από τον Καραμπέρη το ποσό των 40.000 ευρώ. Του επέστρεψε 80.000 ευρώ, ενώ του χρωστούσε 80.000 ευρώ επιπλέον, που αντιστοιχούσαν σε αρχικό κεφάλαιο και στους τόκους. Ο Μάρκος Καραμπέρης τον κάλεσε στο γραφείο του, για να βρουν μια «συμβιβαστική λύση». Του τοποθέτησε ένα πιστόλι στο κεφάλι του και τον εξανάγκασε να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση, με την οποία αναιρούνταν τα καταγγελλόμενα της αίτησης.

 

Η πρώτη καταγγελία

 

Ήταν Μάιος του 2011, όταν την πύλη του αστυνομικού μεγάρου Θεσσαλονίκης πέρασε επιχειρηματίας της πόλης. Πήγε στην Ασφάλεια και κατήγγειλε τους επικεφαλής των τεσσάρων εγκληματικών οργανώσεων για τοκογλυφία. Το έκανε επώνυμα και με στοιχεία. Είχε πέσει θύμα τους και, καθώς αδυνατούσε να αποπληρώσει τα χρέη, φοβόταν για τη ζωή του ιδίου και της οικογένειάς του.

Οι έρευνες ξεκίνησαν με άκρα μυστικότητα και οδήγησαν στην εξάρθρωση των τεσσάρων επικίνδυνων συμμοριών, οδηγώντας στο εδώλιο του κατηγορουμένου ακόμη και γνωστούς Θεσσαλονικείς. Οι τέσσερις ομάδες όχι μόνο επικοινωνούσαν και αντάλλασσαν πληροφορίες για θύματα και πιθανά θύματα, αλλά ελάμβαναν από κοινού και… δραστικά μέτρα συμμόρφωσης.

 

Οι εγκέφαλοι της μαφίας των εκβιαστών

 

Μάρκος Καραμπέρης

Επιχειρηματίας - Α’ εγκληματική οργάνωση

Το όνομά του έγινε πανελλήνια γνωστό στις αποκαλύψεις που ακολούθησαν την υπόθεση Βατοπαιδίου. Είναι κουμπάρος και στενός συνεργάτης του Πάπιστα, η εταιρία του οποίου είχε αγοράσει από τη Μονή οικόπεδα-φιλέτα που είχαν ανταλλαχθεί με το ελληνικό κράτος. «Πρωταγωνιστεί» σε περίφημο video όπου συνομιλεί για τις περίεργες βατοπαιδινές υποθέσεις με το δικηγόρο του Εφραίμ, κ. Μιχάλη Κουκουβίνο. Η εμπλοκή του στην πολύκροτη υπόθεση δεν στάθηκε εμπόδιο στο να κατέβει υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πέλλας με το συνδυασμό του Κυριάκου Βελόπουλου (ΛΑ.Ο.Σ.), αποσπώντας περισσότερους από 4.000 σταυρούς. Σύμφωνα με την Αστυνομία, επιλέγει τα θύματα τα οποία η οργάνωση δανείζει με τοκογλυφικά ωφελήματα και είτε ο ίδιος είτε δίνοντας εντολή σε άλλο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης φροντίζει να γίνει η επικοινωνία του υποψηφίου θύματος με την εγκληματική οργάνωση, με απώτερο σκοπό την εκμετάλλευση της ανάγκης του και τη συνομολόγηση σχετικών δανείων με τοκογλυφικά ωφελήματα.

 

Χρήστος Παπαχατζής

Διευθυντής επιχειρησιακής διεύθυνσης ειδικών υποθέσεων ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης – Α’ οργάνωση

Γνωστός συνδικαλιστής της ΠΑΣΠ με πολύχρονη δράση. Ξεκίνησε με την κυβέρνηση του Αντρέα Παπανδρέου, αναδείχθηκε την εποχή του Σημίτη και επί Γιώργου Παπανδρέου διορίστηκε διευθυντής της Β’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης. Λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως υπουργού Οικονομικών, ο Ευάγγελος Βενιζέλος φροντίζει να «τακτοποιήσει» το… φίλο του διορίζοντάς τον σε υψηλόβαθμη θέση στο ΣΔΟΕ. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος τον προόριζε για διευθυντή Προσωπικού στο υπουργείο! Ο Χρήστος Παπαχατζής είχε δηλώσει μάρτυρας υπεράσπισης σε εφοριακό που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω για χρηματισμό και πριν από μερικούς μήνες μίλησε σε ημερίδα για το φορολογικό, κάνοντας βαρυσήμαντες δηλώσεις κατά της διαφθοράς (!), χαρακτηρίζοντας «απόστημα τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων». Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Καραμπέρη και αφενός παρείχε ουσιώδεις πληροφορίες σχετικά με ανώνυμη καταγγελία που περιήλθε εν γνώσει του λόγω της ιδιότητάς του, αναφορικά με τελεσθέντα αδικήματα τοκογλυφίας και εκβίασης, και αφετέρου ανέστειλε τη διενέργεια έρευνας, κρατώντας στα συρτάρια του την καταγγελία.

 

Γιώργος Φερέτης

Πρώην διευθυντής ειδήσεων ΕΤ3 – Α’ οργάνωση

Ήταν το πρόσωπο και η φωνή της ΕΤ3. Χρόνια «μάχιμος» δημοσιογράφος, με πολλές ώρες ρεπορτάζ στο ενεργητικό του. Στο κάλεσμά του, στρατηγοί των σωμάτων ασφαλείας «βαρούσαν προσοχή». Εμφανιζόταν ως θρησκόληπτος και ισχυριζόταν πως είχε μεγάλες προσβάσεις στους χώρους της Εκκλησίας. Μάλιστα, παρουσιαζόταν και ως εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχη. Το 2004 και μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από τη Ν.Δ., παύτηκε από τα καθήκοντά του. Επέστρεψε, ατύπως, επί Γιώργου Παπανδρέου. Λίγοι γνώριζαν το πάθος του για την πράσινη τσόχα και η Αστυνομία εκτιμά ότι εκεί ήρθε σε επαφή με τα στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, εισέπραττε χρήματα κατ’ επανάληψη από θύμα, είτε αυτοπροσώπως είτε διαθέτοντας προσωπικό του τραπεζικό λογαριασμό, προς όφελος πάντα του Καραμπέρη. Επίσης, λόγω της ιδιότητάς του του ζητήθηκε από τον Καραμπέρη και παρείχε πληροφορίες σχετικά με την αυτοκτονία επιχειρηματία, θύματος του κυκλώματος.

 

Δημήτρης Λαμπάκης

Επιχειρηματίας – Β’ οργάνωση

Ηταν πιο γνωστός στη νύχτα της Θεσσαλονίκης ως «Τάκης». Επιλέγει τα θύματα τα οποία η οργάνωση θα δανείζει με τοκογλυφικά ωφελήματα και, είτε ο ίδιος είτε δίνοντας εντολή σε άλλα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, φροντίζει να τηρηθεί η συμφωνία που συνομολογήθηκε μεταξύ θύματος και εγκληματικής οργάνωσης, με απώτερο σκοπό να περιέλθουν τα τοκογλυφικά ωφελήματα στην οργάνωση.

 

 

Γιώργος Πολυμέρης

Επιχειρηματίας – Γ’ οργάνωση

Η ομάδα του συγκροτήθηκε στα τέλη του 2009, όπως προκύπτει από κατάθεση επιχειρηματία – θύματος του κυκλώματος, που ζήτησε από τον Πολυμέρη να εισπράξει εκ μέρους του ποσό που του όφειλε άλλος επιχειρηματίας. Ωστόσο ο κατηγορούμενος, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, τον εξαπάτησε δίνοντάς του επιταγές, παρουσιάζοντάς τες ψευδώς ως προερχόμενες από τον επιχειρηματία, πλην όμως αυτές δεν είχαν αντίκρισμα διότι είτε ήταν ακάλυπτες είτε πλαστές. Είναι αυτός που επιλέγει τα θύματα τα οποία η οργάνωση θα δανείζει με τοκογλυφικά ωφελήματα και είναι το άτομο που, είτε ο ίδιος είτε δίνοντας εντολή σε άλλα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, φροντίζει να τηρηθεί η συμφωνία που συνομολογήθηκε μεταξύ θύματος και εγκληματικής οργάνωσης, με απώτερο σκοπό να περιέλθουν τα τοκογλυφικά ωφελήματα στην οργάνωση. Επιπλέον, σε πολλές περιπτώσεις εξαπατά έτερα θύματα μέσω ακάλυπτων ή πλαστών επιταγών.

 

 

Κωνσταντίνος και Νικόλαος Μελέτης

Δ’ οργάνωση

Τα αδέλφια με την «πλούσια» δράση στο χώρο της νύχτας, με έδρα την Περαία και με καταθετικούς λογαριασμούς ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ σε ελβετικές τράπεζες. Ως δίδυμα είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους και μαζί με τον τρίτο αδελφό τους, Αλέξανδρο, κατηγορούνται ότι δάνειζαν με μηνιαίο τόκο που έφτανε ακόμη και το 80%.

 

 

Μίλαν Τζούρντεβιτς

Πρώην ποδοσφαιριστής ΠΑΟΚ - Β’ οργάνωση

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής από τη Σερβία αγωνίστηκε για χρόνια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Δέθηκε με την ομάδα και τη Θεσσαλονίκη και παρέμεινε στην πόλη. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο ρόλος του στην εγκληματική οργάνωση ήταν ο εκφοβισμός παθόντων και η είσπραξη χρηματικών ποσών. Σε κάποιες περιπτώσεις επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους παθόντες, κατόπιν εντολής του Λαμπάκη, και τους θύμιζε τα χρέη τους, και σε άλλες περιπτώσεις μετέβαινε αυτοπροσώπως στους επαγγελματικούς τους χώρους.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. anetos avatar
  anetos 20/01/2012 09:08:41

  "..κάνοντας βαρυσήμαντες δηλώσεις κατά της διαφθοράς (!), χαρακτηρίζοντας «απόστημα τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων». ..."

  καταλαβαμε .......!

 2. astefan avatar
  astefan 20/01/2012 10:01:45

  Ο κύριος Χρήστος Παπαχατζής,
  το μπουμπούκι αυτό του Βενιζέλου,
  ήταν ο συντάκτης του πορίσματος που έβγαλε
  τον Παπαγεωργόπουλο κατηγορούμενο,
  προσθέτοντας
  δύο φορές,
  όλα τα ποσά από τις τραπεζικές του συναλλαγές.
  Το αναφέρει το πόρισμα της κυρίας Τσεμπερά, στη σελίδα 2.
  Ο κύριος Παπαχρήστου, σε διατεταγμένη υπηρεσία,
  ανέλαβε την πολιτική εκτέλεση του Παπαγεωργόπουλου,
  με χαλκευμένα στοιχεία.
  Και ακόμα το Antinews δεν έχει επιλειφθεί του θέματος.

  • koinos_nous avatar
   koinos_nous @ astefan 20/01/2012 16:13:42

   Ας παραπεμφθει για τα μισα τοτε.

 3. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 20/01/2012 10:10:10

  Θα περιοριστώ να σχολιάσω τα του Φερέτη: Τα τελευταία χρόνια, επί Βαρθολομαίου, όποιο λαμόγιο θέλει να φανεί ότι τά' χει καλά με την Εκκλησία, εμφανίζεται πατριαρχο-αμύντορας, γλείφει το "Οικουμενικό ΜΑΣ (το "μας" απαραίτητο) Πατριαρχείο" και πλέκει ένα εγκώμιο στον Βαρθολομαίο, οι τιμητικοί τόμοι για τον οποίο οσονούπω ξεπερνούν σε αριθμό την...Ελληνική Πατρολογία του Migne. Ενίοτε, ανακηρύσσεται σε "Άρχοντας" του Οικουμενικού Θρόνου, ενώ, υποπτεύομαι, φροντίζει και να τα "ακουμπά" (αν και το τελευταίο δεν έσωσε τους Βατοπεδινούς, που προφανώς έμαθαν πολύ καλά πόσο άφιλοι είναι οι Φαναριώτες).
  Στην πεπατημένη και ο Φερέτης.
  Α, και να μην ξεχάσω: Ενα από τα λαμόγια αυτά έβριζε τις προάλλες στο twitter τον Εφραίμ ως...διεφθαρμένο...

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ ΒΙΣ 20/01/2012 11:02:21

   Εμένα ένα μου έκανε εντύπωση, το ότι παύτηκε επί ΝΔ! Δεδομένου του πόσο "τα ζώα μου αργά" ήμασταν σε αυτό το θέμα, φαντάσου πόσο γνωστό λαμόγιο ήταν! Για τον δε υβριστή του Ευφραίμ, ένας δικηγόρος ήταν εκ των συλληφθέντων, ο οποίος έγραφε πως για να προφυλακιστεί ο Εφραίμ, μπορεί και να υπάρχει Θεός. Τώρα που τον μπουζουριάσανε κι αυτόν μάλλον είναι σίγουρος πλέον.

 4. avanti avatar
  avanti 20/01/2012 10:55:05

  Ομως για να πούμε και του στραβού το δίκιο, τα θύματα πήγαν στους τοκογλύφους για δανεικά, όπερ σημαίνει ότι δεν είχαν πρόσβαση σε νόμιμες πηγές χρηματοδότησης. Δεν θέλω να δικαιολογήσω τους μαφιόζους αυτούς, αλλά υπάρχουν ένα σωρό άνθρωποι που οδηγούνται σε τέτοιες καταστάσεις από τα πάθη τους (τζόγος κλπ.) αλλά και από λαθεμένες επαγγελματικές αποφάσεις, βλέπεις βρε άνθρωπε ότι η επιχείρηση δεν πάει καλά, τις πας να δανειστείς με 10% την εβδομάδα, πως θα πληρώσεις.

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ avanti 20/01/2012 12:19:10

   Έχετε φτάσει ποτέ στην άκρη του γκρεμού? Έχετε ποτέ νιώσει τι θα πει αύριο χάνω τα πάντα? Δυστυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις πολλαπλασιάζεται η ισχύς της έκφρασης ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται. Κι εκτός αυτού, ποιος σας είπε ότι οι νόμιμες πηγές δανεισμού είναι και...λογικές. Για τη δε μομφή σας στις διαχειριστικές δυνατότητες του καθενός, μάλλον ξεχνάτε τον ανηλεή εδώ και δύο χρόνια βομβαρδισμό της οικονομίας. Και για να σας εξηγήσω καλύτερα τι εννοώ σας παραθέτω τη μικρή μου ιστορία. Σε λίγο καιρό κλείνει ένας χρόνος που πήραμε την απόφαση στην οικογένειά μου να χάσουμε τα πάντα αλλά να έχουμε το κεφάλι μας ψηλά. Επιτυχημένη πορεία ο πατέρας μου στον κλάδο του κοντά 40 χρόνια, λίγο καιρό πριν την κρίση κάναμε μεγάλη επένδυση, σαν επιστέγασμα αυτής της πορείας. Ο κλάδος μας (αυτοκίνητο) χτυπήθηκε βάναυσα κατά την κρίση με πτώση κοντά στο 70% με αποτέλεσμα να γίνει δυσβάσταχτη η αποπληρωμή των δανείων. Το παλέψαμε, βάλαμε το κεφάλι μας στο ντορβά (σπίτι, προσωπικά δάνεια, ακόμα και μετρητά από τις πιστωτικές μας). Την ημέρα που είδαμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσουμε να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας (μισθοί, ΙΚΑ κλπ.) και αφού όλες οι τράπεζες μας κλείσανε την πόρτα, προτιμήσαμε να χάσουμε τα πάντα, εκτός από την αξιοπρέπειά μας. Δυστυχώς όμως δεν έχουν όλη τη δύναμη αυτή, γιατί θέλει μεγάλη δύναμη να πεις "ναι, δεν τα κατάφερα", και πολλοί πέφτουν στη λούμπα των τοκογλύφων. Μπορείτε τόσο εύκολα να τους κατηγορήσετε? Για το δε θέμα της λογικής των νόμιμων πηγών δανεισμού που έθιξα, ο λόγος που μας είχανε κλείσει οι τράπεζες την πόρτα ήταν γιατί... ήμασταν συνεπείς στις υποχρεώσεις μας! Μόλις ανακοινώσαμε την πρόθεσή μας να κηρύξουμε πτώχευση, ξαφνικά η μία εκ των δύο μεγαλυτέρων δανειστών μας βρήκε να μας δανείσει 500.000 ευρώ (γιατί περί τέτοιων ποσών μιλούσαμε)! Φυσικά ήταν ήδη πολύ αργά.

   • avanti avatar
    avanti @ TopGunZ 20/01/2012 12:59:30

    Αγαπητέ TopGunZ δεν μέμφομαι κανένα, νομίζω ήμουν σαφής, μίλησα για ανθρώπινα πάθη και για κατηγορίες επαγγελματιών που παγιδεύτηκαν γιατί όπως είπατε και εσείς δεν έχουν όλοι την ίδια δύναμη .

   • δρόμος avatar
    δρόμος @ TopGunZ 20/01/2012 13:09:15

    Γειά σου Τοπ, να είσαι πάντα καλά. Είναι σπουδαίο που μπορείς, μετά από ένα χρόνο, να διηγείσαι ήρεμα αυτό που συνέβη. Παρακολουθώ (με καμάρι) την πορεία σου έκτοτε, μέσω της παρουσίας σου στο antinews φυσικά, και χαίρομαι για σένα. Κάθε εμπόδιο είναι για καλό, λένε. Εγώ το πιστεύω, και σου εύχομαι η -γνωστή στους αναγνώστες της σελίδας- αγωνιστικότητά σου να βρεί το στόχο της.
    Επί του θέματος: έχουν πληθύνει εκνευριστικά οι ξερόλες που όλα τα σφάζουν και όλα θα τα έκαναν σωστότερα. Ε, παιδιά, λίγη σεμνότητα δεν βλάπτει!

 5. ano-kato avatar
  ano-kato 20/01/2012 12:00:42

  Πώς βρήκαν αμέσως άκρη με τις καταθέσεις τους στην Ελβετία και σε άλλες περιπτώσεις γνωστές και μη εξαιρετέες χρειάζονται χρόνια και χρόνια και πάλι δεν γίνεται τίποτε;Ελλάδα με τα μεγαλεία σου.

 6. madprof avatar
  madprof 20/01/2012 12:20:07

  Δίνουν "τροφή" στην πλέμπα να ασχολείται με τα τσιράκια τους, άλλωστε σύντομα θα τα απαλλάξουν από τις βαριές κατηγορίες, για να συνεχίσει η ηγεσία, της Ομοσπονδίας των Μαφιόζικών Οργανώσεων, την αναληφθείσα υπεργολαβία της πληβειοποίησης των πολιτών!

 7. Αλεξάνδρα avatar
  Αλεξάνδρα 20/01/2012 13:01:13

  και τώρα θέλουν να μας πουν ότι 15 ΟΛΟΚΛΗΡΑ χρόνια κανείς και ποτέ δεν είχε ακούσει κάτι.?????????????????????χαχαχαχα...γιατί αλλιώς θα πρέπει να κλαίμε όλοι μας με την σαπίλα και την αδιαφορία που μας χαρακτηρίζει τόσα χρόνια. Ολοι εμείς λέγαμε "έντάξει μωρε αφου δεν συμβαίνει στο σπίτι μου, τι με νοιάζει ας πρόσεχε" δυστυχώς τόσα χρόνια έτσι σκεφτόμασταν κ δυστυχώς συνεχίζουμε και σήμερα...

 8. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 20/01/2012 14:07:35

  "...με την κυβέρνηση του Αντρέα Παπανδρέου..."

  Τί έκπληξη!

 9. ENIALIOS avatar
  ENIALIOS 20/01/2012 15:15:02

  O ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ.....ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ...
  ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ.ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ.

 10. BILL avatar
  BILL 20/01/2012 15:39:36

  Τι τα θέλετε παιδιά ΟΛΟΙ η μαφια της Θεσσαλονίκης είχε πάρε δωσε με τα Κομματα της Συγκυβέρνησης και φυσικα θα ειχε και τα αναλογα ανταποδοτικα οφέλη.

  μην κρυβόματσε μια πλευρά της Τρόικας είναι να θέσει τους ελληνες στο περιθώριο της κοινωνίας και να τους κανει να είναι εξαρτώμενει από τα κυκλώματα των τοκογλύφων αφου οι επίσημοι τοκογλύφοι οι Τραπεζες φαγανε τα λεφτα του κοσμακι σε θαλασσοδάνεια

  Κυκλωματα σαν τις Θεσσαλονίκης υπάρχουν σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ ποιός θα τα ξεσκεπάσει όπως η Περίπτωση Λαυρεντιάδη που κατάκλεψε την Τράπεζα 1.100.000.000 €,χρηματοδότησε τα μεγάλα κόμματα και τωρα διαπραγματεύεται να δώσει πίσω μέρος από τα κλεμενα και να τον αφησουν ήσυχο και ΚΟΒΟΥΝ το ρεύμα του κοσμακι που δεν έχει να πληρώσει 500 €

 11. Monte avatar
  Monte 20/01/2012 19:55:23

  Ο Γ. Φερέτης είχε αποπεμφθεί από έναν δημοσιογράφο που είχε αναλάβει γενικός διευθυντής ΕΤ3 επί ΝΔ (επιλογή του τότε Θεσσαλονικάρχη Βακάλη) και ο οποίος την Δευτέρα, 23, κάθεται στο εδώλιο με την κατηγορία της απιστίας.

  Πώς είπατε?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.