25/06/2008 01:15
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι δαιδαλώδεις διαδρομές που οδηγούν στην …συγκάλυψη

Είναι λογικό οι αλλεπάλληλες «αποκαλύψεις» των τελευταίων ημερών, μόνο σύγχυση να προκαλούν και αμφιβολίες στην κοινή γνώμη, που έχει χάσει δηλαδή τον μπούσουλα, δεν ξέρει τι γίνεται και δεν ξέρει τι να πιστέψει. Συγκεντρώσαμε λοιπόν όλα στοιχεία που κυριαρχούν αυτές τις ημέρες για να τα έχετε συγκεντρωμένα και αν βγάλετε συμπέρασμα να το πείτε και σ΄ εμάς. Και συγχωρέστε μας για το «σεντόνι», αλλά σε αυτήν την περίπτωση είναι απαραίτητο.

Αυτές τις ημέρες, λοιπόν, όλα τα ΜΜΕ διατυμπανίζουν ότι μεταφορά κάποιων εκ των εμβασμάτων από τα «μαύρα ταμεία» της Siemens προς πολιτικά πρόσωπα, γινόταν μέσω των offshore Pimpernel Shipholding, Martechnic Bunkering και ένα λογαριασμό στην τράπεζα BNP Paribas της Γενεύης με δικαιούχο τον κ. Θανάση Ράμμο, πρώην στέλεχος της χρηματιστηριακής εταιρείας «ΠΗΓΑΣΟΣ», πουν συνδέεται με τη ΝΔ και τα ομόλογα. Στον λογαριασμό αυτό έχουν κατατεθεί 900.000 ευρώ, μέσω των εταιρειών του κ. Μιχάλη Χριστοφοράκου, την περίοδο από τον Ιούλιο του 2003 μέχρι και τον Μάρτιο του 2004. Από την πλευρά του κ. Ράμμου υποστηρίζεται όμως ότι έδωσε τον προσωπικό του λογαριασμό της Γενεύης σε συνάδελφό του, που του τον ζήτησε για την εξυπηρέτηση πελάτη του, που ήθελε να κάνει κάποια επένδυση στο Χρηματιστήριο. Αυτός ο τρίτος είναι κι αυτός εντολοδόχος του κ. Μ. Χριστοφοράκου, πρώην ΓΔ της Ζήμενς και κεντρικού προσώπου των μαύρων ταμείων.

Ως εκπρόσωπος της Martechnic Bunkering (ναυτιλιακά καύσιμα), η οποία διατηρεί γραφεία στον Πειραιά (παρότι έχει ως έδρα τη Λιβερία), φαίνεται ο κ. Βασίλης Τυρογαλάς, ο οποίος έχει ήδη κληθεί να καταθέσει στον εισαγγελέα. Από τις 19 Νοεμβρίου 2004 έως και τις 6 Ιουλίου 2005, σε λογαριασμούς της «Martechnic» σε κυπριακές τράπεζες κατατέθηκαν επτά εμβάσματα ύψους 1.212.000 ευρώ. Ο κ. Τυρογαλάς φέρεται ότι έχει πάρει τα χρήματα για λογαριασμό τρίτου προσώπου, το οποίο αναμένεται να κληθεί τις επόμενες ημέρες από τον εισαγγελέα. Νομικοί κύκλοι που γνωρίζουν τα πρόσωπα αυτής της υπόθεσης εκτιμούν ότι η πληρωμή στη «Martechnic» έχει σχέση με τη σύμβαση του C4I. Άλλοι υποστηρίζουν ότι συνδέεται με συγγενή της αγίας οικογένειας που ασχολείται με τα ναυτιλιακά. Ο τρίτος (μετά τους κ. Ράμμο και Λέτσα) χρηματιστής που χρησιμοποιούσε ο κ. Χριστοφοράκος είναι ο Γιώργος Καλδής, οικονομικός δικαιούχος της Placid Blue, άλλης εταιρείας πολιτικού χρήματος που διακινεί μέσω τραπεζικών λογαριασμών περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ και ανήκει κι αυτή στον Μιχάλη Χριστοφοράκου.

Η τρίτη εταιρεία είναι η Pimpernel Shipholding LTD, σε λογαριασμό της οποίας κατατέθηκαν από τις 14 Ιουνίου έως και τις 2 Νοεμβρίου 2004 σε επτά δόσεις 1.100.00 ευρώ. Η εταιρεία είναι αγνώστων λοιπών στοιχείων εκτός της έδρας της, λεωφόρος Κηφισού 138 -140. Εκεί βρίσκονται και τα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας «TEO Shipping», η οποία ανήκει στον Επιχειρηματικό Όμιλο Θεοχαράκη, ο οποίος δηλώνει τώρα ότι δεν ξέρει τίποτα, παρόλο που είχε συνεργαστεί με την Pimpernel Shipping για την αγορά ενός πλοίου. Υπάρχει επίσης και ένας Νικόλαος Θεοχαράκης του Ιωάννη, Μέλος ΔΣ στην ΠΗΓΑΣΟΣ, αλλά δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται περί συνωνυμίας.

Στο επίκεντρο της υπόθεσης βρίσκονται, τέλος, πέντε ψευδώνυμα, τα οποία εμφανίζονται σε λογαριασμούς ύψους άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Τον Μάρτιο του 1998 κατατέθηκαν 1,5 εκατομμύριο μάρκα σε λογαριασμό κάποιου με το ψευδώνυμο «Σάμος». Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους κατατέθηκε 1 εκατομμύριο μάρκα στο λογαριασμό προσώπου με το ψευδώνυμο «Νίκος». Λίγο καιρό αργότερα κατατέθηκαν πολλά εκατομμύρια μάρκα σε λογαριασμό δικαιούχου με το ψευδώνυμο «Ρόκος». Το πρόσωπο με το ψευδώνυμο «Φρανς» έλαβε από το 1998 έως και το 2000 7,5 εκατομμύρια μάρκα. Τον Οκτώβριο του 2003 εμφανίζεται ο άνθρωπος με το ψευδώνυμο «Μάτι», που λαμβάνει δύο εμβάσματα των 138.000 ευρώ το καθένα και ο «Ρόζος» που παίρνει από τράπεζα των Βρυξελλών περίπου 121.000 ευρώ. Οι δύο τελευταίοι παίρνουν για άλλη μια φορά τα ίδια ποσά το 2004.

Λέτε να τους βρουν ποτέ όλους αυτούς και να ομολογήσουν; Εδώ είμαστε και θα δούμε. Που καταλήγουμε λοιπόν; Στον κ. Χριστοφοράκο, ο οποίος ήταν εξαρχής το πρόσωπο – κλειδί αλλά για λόγους που μόνο η κυβέρνηση μπορεί να μας εξηγήσει κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Nightwalker avatar
  Nightwalker 25/06/2008 01:30:09

  ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση?

  στα πόσα χρόνια παραγράφετε η δωροδοκία??

 2. Προφήτης avatar
  Προφήτης 25/06/2008 01:58:29

  Factor, καταλήγουμε σ' αυτό που γνωρίζουμε χρόνια :
  Η ευμάρεια δημιουργείται με κόπο, ικανοτητα, εργασία.
  Ο ΠΛΟΥΤΟΣ με κλοπή, αρπαγή, πόλεμο.

 3. NS avatar
  NS 25/06/2008 02:03:34

  "Συγκεντρώσαμε λοιπόν όλα στοιχεία που κυριαρχούν αυτές τις ημέρες για να τα έχετε συγκεντρωμένα"

  Μια μικρή απορία (με την καλή έννοια!): από όλα τα στοιχεία που κυριαρχούν, πώς γίνεται στη σύνοψη σου βρε Φάκτορα τελικά να αναφέρονται μόνο οι μίζες που συνδέονται με "τον κ. Θανάση Ράμμο, πρώην στέλεχος της χρηματιστηριακής εταιρείας «ΠΗΓΑΣΟΣ», που συνδέεται με τη ΝΔ και τα ομόλογα" και τον Τυρογαλά. Άν κάποιος ερχόταν αλεξιπτωτιστής και ήθελε να ενημερωθεί από το post θα αποκόμιζε την εντύπωση ότι η Siemens είναι κυβερνητικό σκάνδαλο της ΝΔ και συνδέεται με τα ομόλογα (που μπορεί να συνδέεται άλλά δεν είναι νομίζω αυτό το κυρίαρχο στη συγκεκριμένη περίπτωση)!!! Νομίζω ότι για να είμαστε σωστοί με τα μέχρι τώρα ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ στοιχεία που έχει η δικαιοσύνη και τις ΔΗΛΩΣΕΙΣ των ίδιων των εμπλεκομένων (όχι δηλαδή με όσα "διατυμπανίζουν τα ΜΜΕ" βάσει φημών) το σκάνδαλο είναι κατ' αρχάς ΠΑΣΟΚΟσκάνδαλο (χορηγία νεολαίας ΠΑΣΟΚ, "χορηγία" ταμείων ΠΑΣΟΚ μέσω Τσουκάτου - ο Τσουκάτος είναι το μόνο πολιτικό πρόσωπο που έχει κληθεί ως ύποπτος) με touch (δεδομένου ότι - ακόμα - αυτός δεν έχει κληθεί) Κυριάκου Μητσοτάκη (βλ. τιμιλόγια). Αυτά δεν προεξέχουν σε μία σύνοψη των "στοιχείων που κυριαρχούν αυτές τις ημέρες για να τα έχουμε συγκεντρωμένα"?

 4. Factorx avatar
  Factorx 25/06/2008 02:10:53

  @NS: Η απάντηση στην απορία σου είναι σε αυτό που λέμε στην αρχή "Συγκεντρώσαμε όλα τα στοιχεία που κυριαρχούν αυτές τις ημέρες για να τα έχετε συγκεντρωμένα”. Οτι λέγεται αυτές τις ημέρες. Αυτα που ειναι τωρα στην επικαιρότητα μας απασχολούν. Και με τα οποία κατα τη γνώμη μας επιχειρείται η συγκάλυψη. Περίμενε και την συνέχεια

 5. mareli avatar
  mareli 25/06/2008 02:26:12

  Η σεναριολογία καλά κρατεί... Φαίνεται ότι το υλικό που έχετε μέχρι στιγμής στη διάθεσή σας στερεύει και χρησιμοποιείτε το υλικό της Μπουγάτσου από τη σημερινή Ε. Το θέμα Τσουκάτου ούτε που καταλάβατε πως προέκυψε, αφού δεν είχατε ΠΟΤΕ αναφερθεί σε τέτοια περίπτωση: καραμπινάτη είσπραξη πολιτικού, μαύρου χρήματος-ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ. Εσείς αντ'αυτού "παίζατε" με τα λεφτά που τιμολογημένα χρωστούσε ο Κυριάκος και κανείς απο εσάς δεν σκέφτηκε να τον κατηγορήσει για φοροδιαφυγή!!! (Γιατί αυτό ήταν η ουσία). Οπότε, μου φαίνεται λογικό να αρχίσετε να "παίζετε" με το προσφιλές δημοσιογραφικά θέμα της συγκάλυψης. Ότι δεν ταιριάζει με τη σεναριολογία σας είναι ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ. Τα ίδια λέγατε και για την ιστορία με το Ζαχόπουλο... αφού δεν προέκυψαν από πουθενά τα πολιτικά σενάρια που εξυφαίνατε έγινε συγκάλυψη. Τώρα που και ο Θέμος με το Μακρυγιάννη θα περάσουν το καλοκαίρι και το φθινόπωρο στη φυλακή, περιμένοντας το Ζαχόπουλο να περπατήσει μέχρι το δικαστήριο... θα συνεχίζετε να μιλάτε για συγκάληψη.
  Μέχρι και το Βγενόπουλο βάλατε στη βουλή, εξυφαίνοντας τα γνωστά σενάρια. Τον κάνατε ήρωα και το αποτέλεσμα ήταν τα σενάρια...
  Χρησιμοποιείται το Ζορμπά και μιλάτε για συγκάλυψη, ενώ γνωρίζετε πολύ καλά ότι η δικαιοσύνη έκανε την έρευνά της και θα οδηγήσει τουλάχιστον 60 ανθρώπους (πράσινους και μπλε) στη φυλακή. Δηλαδή, 60 θα πάνε φυλακή και κανένας από αυτούς δεν εκστομίζει όνομα πολιτικού...ηλίθιοι δηλαδή!!! Ενώ ο Ζορμπάς, ο μεγάλος, ανακάλυψε πολιτικούς γιατί του είπε ο Ντάσκας και ο Μπότσαρης ότι άκουσαν να μιλάνε κάποιοι άλλοι σε κάποιο εστιατόριο για τις βαλίτσες με τα λεφτά. Ο Ζορμπάς, ο μεγάλος, δεν κατάφερε να βρει ούτε μια βαλίτσα, ενώ ο Αθανασίου που θα συγκαλύψει βρήκε τις βαλίτσες του Τσουκάτου και μάλιστα τις βρήκε μέσα στο ΠΑΣΟΚ, στα ταμεία του!!!!
  Συμβουλή: Όταν blogarete, να βγάζετε το μανδύα του δημοσιογράφου, αλλιώς κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε: Αλήτες, ρουφιάνοι, blogoγράφοι!!

 6. Suhoi avatar
  Suhoi 25/06/2008 02:32:57

  Μαρέλης: "Συμβουλή: Όταν blogarete, να βγάζετε το μανδύα του δημοσιογράφου, αλλιώς κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε: Αλήτες, ρουφιάνοι, blogoγράφοι!!"


  Μαρέλι, αν η μ...ια ειχε αξία θα ησουν ζαμπλουτος

 7. Factorx avatar
  Factorx 25/06/2008 02:36:08

  Τι να απαντήσω σε κάποιον που θεωρεί οτι η ουσία της υπόθεσης Κυριάκου ηταν η φοροδιαφυγή. Και δυστυχώς αυτα τα ποερί Ντασκά και Μπότσαρη τα λένε μόνο οι κατυθυνόμενοι απο το Μαξίμου. Κτύπησε ΤΣΠΕΑΘ στο μπλογκ να δεις τους λογαριασμούς του Καπράνου ([προστατευόμενου της κυβέρνησης) ή κάνε μια απλή αναζητηξση στο google για να τους βρεις. Κι όταν πάνε φυλακή οι 60 που λες έλα να τα ξαναπουμε. Απο το ήσσονος σημασίας ομόλογο των ξενοδοχουπαλληλων έπρεπε να ξεκινησει η δικαιοσύνη, η απο το ΤΕΑΔΥ και το ΤΣΠΕΑΘ;

 8. mareli avatar
  mareli 25/06/2008 02:44:06

  Suhoi, γιατί βρίζεις...
  Μα αν είχα χρήμα πιστεύεις ότι θα μα...μουνα στη blogosfaira;
  Αλλού είναι η ουσία φίλε... δημοσιογραφάκο!!!

 9. Factorx avatar
  Factorx 25/06/2008 02:52:36

  Για σοβαρευτείτε όλοι σας. Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει τις απόψεις του. Και ο mareli (αστειεύομαι φυσικά). Αλλά mareli εσύ άρχισες πρωτος, ουσιαστικά μας λές αλήτες κλπ κλπ και καλά κάνει και σου απαντά ο suhoi.Και νομίζω οτι ολοι στο μπλογκ πρέπει να συνεισφέρουμε να σουθ αγοράσουμε γυαλιά μυθωπίας ή ακουστικά βαρυκοίας, επειδή όσοι θεωρούν οτι η υπόθεση Ζαχόπουλου εξαντλείεται στον Μάκη και τον Θεμό είτε δεν ακούν καλά, είτε δεν βλέπουν καλά. Εκτός κι αν δεν καταλαβαίνουν καλά.

 10. merde avatar
  merde 25/06/2008 02:54:43

  Μαρελ-ακο, όταν το δακτυλο εδειχνε το φεγγάρι ο βλαξ κοίταζε το δακτυλο. Βρες πρώτα τι θες να μας πείς μέσα στο μυαλό σου και μετά πες το. Εχεις επιχειρήματα. Πες τα. Αν όχι, με αφορισμούς, στα φιλαράκια σου με τους μπλε και πρασινους κόκκους που μόνον μπουρμπουλίθρες μπορούν να βγάλους, όπως άλλωστε κι'εσυ. Προς το παρον, κάτι για μανδύες του κ..ου διαβάζω και κάτι ...άκους βλέπω. Δεν ξέρω αν είσαι μανιατ-άκος -αν και δεν το νομίζω- αλλα ...ούλης σίγουρα είσαι

 11. Dennyl avatar
  Dennyl 25/06/2008 03:02:20

  "Τα ίδια λέγατε και για την ιστορία με το Ζαχόπουλο… αφού δεν προέκυψαν από πουθενά τα πολιτικά σενάρια που εξυφαίνατε έγινε συγκάλυψη."

  Sorry, έχω μια απορία. Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι ο Ζαχόπουλος είναι καλό και τίμιο παλικάρι που η μοναδικη του παρασπονδία ήταν η εξωσυζυγική του σχέση με την Τσέκου???? Και έπεσε από το μπαλκόνι για να μην αποκαλυφθεί αυτό? Όπως έχουν πει πολλοί τότε θα έπρεπε να έχει πέσει η μισή ελλάδα από τα μπαλκόνια. Ο Κλίντον δηλαδή έπρεπε να κάνει χαρακίρι που έγινε ρεζίλι διεθνώς?
  Σαν να μη μας τα λες καλά μαρέλι. Ή το παίζεις χαζός για τους δικούς σου λόγους (γιατί για αυθεντικά χαζός δε μου μοιάζεις) ή κάτι άλλο παίζει...

 12. mareli avatar
  mareli 25/06/2008 03:09:26

  Δεν κατάλαβα ποτέ ότι υπήρχαν "ήσσονος σημασίας" ομόλογα. Είναι ήσσονος σημασίας η αγορά δομημένου ομολόγου ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ;!!!! Εγώ πάντα θεωρούσα ότι τα ομόλογα αγοράστηκαν με λεφτά των Ελλήνων ασφαλισμένων.
  Factorx με τι κριτήριο καθορίζεις εσύ την αξία των υποθέσεων των ομολόγων;
  Τι έκανες τόσα χρόνια ως δημοσιογράφος για να ανκαλύψεις κάτι σχετικό με τις μίζες που μοιράζονταν στις διορισμένες διοικήσεις των ταμείων απο ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ και ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ χρηματοοικονομικούς συμβούλους που εμπλέκονταν στη διαχείριση των αποθεματικών τους; Γι' αυτούς δεν είχατε καμμιά πληροφορία, κανένα κάρφωμα, ήταν όλοι τίμιοι; Μήπως είσαστε και σεις συνυπεύθυνοι στη διατήρηση μιας άνομης κατάστασης, αφού μπορούσατε ας πούμε να ξεκινήσετε από το δικό σας ταμείο το ΤΣΠΕΑΘ, του οποίου ένα μέλος του ΔΣ της προηγούμενης διοίκησης είχε σχέση με την ΤΡΩΥΛΟΣ; Πόσα σας έχουνε φάει για δεκαετίες... το ψάξατε;
  Σημ. Κατηγορώ τους δημοσιογράφους, γιατί ΔΕΝ είμαι ένας από αυτούς!!! Είμαι ένας απλός άνθρωπος που παρακολουθώ πολιτική και σας μελετώ (όσους από σας προλαβαίνω) γιατί δεν ανέχομαι το μεταπολιτευτικό σας κατάντημα που παίζει με τη λογική, το αυτονόητο και τη συνείδησή μου!!! Κατά συνέπεια, δεν μπορεί να είμαι κατευθυνόμενος απο το Μαξίμου. Δεν νομίζω ότι το Μαξίμου είναι σε θέση να κατευθύνει απλούς πολίτες... μόνο δημοσιογράφους!!!

 13. και ...10 αυγα τουρκιας avatar
  και ...10 αυγα τουρκιας 25/06/2008 03:10:26

  mareli Says:Αλλού είναι η ουσία φίλε… δημοσιογραφάκο!!!


  Εγώ πάντως, ακόμα δεν κατάλαβα που είναι η ουσία!!!

 14. mareli avatar
  mareli 25/06/2008 03:19:32

  Μου την πέσατε πολλοί... Χαίρομαι που αναστατωθήκατε και με επιβεβαιώσατε επαναλαμβάνοντας τα γνωστά απλοϊκά σας επιχειρήματα. Θα ήθελα να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά, αλλά ξέρετε όταν απαντώ σκέφτομαι αρκετά και μου παίρνει χρόνο και χώρο. Θα σας αφήσω για τώρα...πάω για ύπνο...είμαι σπίτι μου και ξυπνάω νωρίς για δουλειά... Συγγνώμη και καληνύχτα...
  Να είστε σίγουροι ότι θα ξανασυναντηθούμε... το σενάριο της συγκάλυψης το παρακολουθώ... και θα γράφω συχνά!!!

 15. mareli avatar
  mareli 25/06/2008 03:27:54

  τελευταίο...

  @Dennyl

  Δηλαδή σύμφωνα με το σενάριο σου η π..α της Λιουίνσκι ήταν μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο; Είναι προφανές, αυτονόητο, common sense ότι η π..α άρεσε στον Κλιντον, αλλά αυτή κράτησε το φόρεμα με το λεκέ και το έκανε σημαία στα κανάλια!!! Μήπως σου θυμίζει κάτι αυτό;

 16. Factorx avatar
  Factorx 25/06/2008 03:29:40

  @mareli Says:Τι έκανες τόσα χρόνια ως δημοσιογράφος για να ανακαλύψεις κάτι σχετικό με τις μίζες που μοιράζονταν στις διορισμένες διοικήσεις των ταμείων απο ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ και ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ χρηματοοικονομικούς συμβούλους που εμπλέκονταν στη διαχείριση των αποθεματικών τους; Γι’ αυτούς δεν είχατε καμμιά πληροφορία, κανένα κάρφωμα, ήταν όλοι τίμιοι..."

  Πειράζει που και εμείς εδω και τώρα και πριν στο Αντί φέρουμε την ευθύνη για τις αποκαλύψεις για το ΤΣΠΕΑΘ; Περίμενε να προχωρήσει και η προδικασία (αν γίνει)και μην λες άλλα γιατί θα αναγκαστείς να ζητήσεις δημόσια συγνώμη.

 17. Dennyl avatar
  Dennyl 25/06/2008 03:34:53

  @mareli

  Ακριβώς αυττό λέω κι εγώ όμως... Κανείς δεν πήδηξε από το μπαλκόνι, ούτε μπήκαν 3 δικηγόροι ή κάποιος άλλος φυλακή... Ούτε αναστατώθηκε όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος. Εκείνο το γεγονός ήταν απλώς μία π..α όπως λες, και εκεί έμεινε από την αρχή μέχρι το τέλος. Εδώ μπλέξανε τα μπούτια τους και τρέχανε να κρυφτούνε δικηγόροι, δημοσιογράφοι και πολιτικοί! Είναι λογικό αυτό για ένα ξενοπ...μα?

 18. merde & merdinha avatar
  merde & merdinha 25/06/2008 03:45:20

  mareli Says: Χαίρομαι που αναστατωθήκατε και με επιβεβαιώσατε επαναλαμβάνοντας τα γνωστά απλοϊκά σας επιχειρήματα.

  Θαυμάστε τώρα τα επιστημονικού επιπέδου επιχειρήματα:

  "ξέρετε όταν απαντώ σκέφτομαι αρκετά και μου παίρνει χρόνο και χώρο. Θα σας αφήσω για τώρα…πάω για ύπνο".

  Good night and good luck segnior marel-ako!

  ΥΓ Χασαμε ρα γαμώτο τις βαθυστόχαστες αναλύσεις.

 19. merde & merdinha avatar
  merde & merdinha 25/06/2008 03:56:51

  "Θα σας αφήσω για τώρα…πάω για ύπνο…είμαι σπίτι μου και ξυπνάω νωρίς για δουλειά", γράφει στις 3:27 am ο μαρελ-ακος. Ρε μεγάλε, μήπως πηγαίνεις κι εσύ με Χαμμερ στη δουλειά σου όπως ο γιός του πρώην μπόςς της Ζημενς?


  Και το άλλο που είναι όλα τα λεφτα: Δηλαδή σύμφωνα με το σενάριο σου η π..α της Λιουίνσκι ήταν μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο; Είναι προφανές, αυτονόητο, common sense ότι η π..α άρεσε στον Κλιντον, αλλά αυτή κράτησε το φόρεμα με το λεκέ και το έκανε σημαία στα κανάλια!!!"

  Καλό. Δις π..τάνα η Λεβίνσκι (σόρρυ μίστερ, Λουΐνσκι) και, αντίθετα, Προεδράρα και μάτσο Λατίνο, ο σαξοφωνίστας των βομβαρδισμών στη Γιουγκοσλαβία, Μπιλ-άκος. Εντάξει ρε μαρελ-ακο, και στην Ελλάδα, έβγαζαν το σεντόνι στο μπακόνι για να το δεί το χωριό. Να μην το βγάλει και το κορίτσι στην ΤΒ? Ρε μεγάλε, ξέχασες πως έφτασε ο σαξοφωνίστας να γίνει προεδρ-ακος και τι -ακόμα και φόνους- καταλόγιζαν στη Χίλαρι, για να τον βγάλει; Τι θες να μας πείς ότι ήταν συνομωσία; Γιατί τον Δουκάκη πως τον έφαγαν στην στροφή για μια π..τάνα, όπως λες.

  Εκσυγχρονιστ-ακο μου, μ'αρέσεις. Γιατί είσαι δεξιούλης εκσυγχρονιστής. Δυστυχώς τη σφραγίδα του χώρου την κρατάει ο Σημίτης. Κοντά σας βλέπω.

 20. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 25/06/2008 09:59:35

  O mareli είπε ένα καλό. Ότι κανείς από τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο δε μιλάει για πολιτικούς πλην του τσουκάτου που μίλησε για κόμμα. Γιατί άραγε? Επικρατεί ακόμη άκρα του τάφου σιωπή (omerta) ποντάροντας στο ότι καλύπτοντας ο ένας τον άλλον δε θα πάνε φυλακή? Το κάνουν γιατί οι πολιτικοί χρησιμοποίησαν ενδιάμεσους που δεν ξέρουν? Επίσης αυτοί που ξέρουν καλύπτονται πλήρως και δε θα μιλήσουν.

  Έχω ακούσει για πολιτικό σκάνδαλο που έπεσαν καταδίκες σε μικρά στελέχη. Βάλανε κάποιον και τα πήρε όλα πάνω του. Μπήκε για λίγο στη φυλακή και μετά τον βγάλανε και τον χρύσωσαν γιατί προφύλαξε τους άλλους.

 21. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 25/06/2008 12:10:55

  η omerta είναι αυτό που είναι. Αφ' ενος υπάρχει η απόλυτη πεποιήθηση ότι «μπορα είναι θα περάσει, θα προκύψει κάτι άλλο, θα ξεχαστεί», αφ' ετέρου είναι αμηχανία και από τρίτου, αποκλειεται να είναι μεθοδευμένο μέχρι ποιού αποδιοπομπαίου τραγου θα φτάσει και μετά θα έχουμε κανένα σεξουαλικό σκάνδαλο ή αποτροπιαστικό έγκλημα, ή κανένα νησάκι με τουρκικές σημαίες...

  κατά τα άλλα keep your cool.

 22. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 25/06/2008 14:27:11

  Συνέντευξη Βίου σε τοπικό ραδιόφωνο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.