#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
14/07/2012 11:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι βολεμένοι που νομίζουν ότι το κράτος είναι τσιφλίκι τουςΕίναι να απορεί κανείς με κάποιους που δε βλέπουν τι έχει συμβεί και τι πρόκειται να συμβεί στην Ελλάδα.

Είναι να απορεί κανείς με τους βολεμένους ανθρωπάκους από όλο το πολιτικό φάσμα που θέλουν να συνεχιστεί η λογική του συντεχνιασμού, του βολέματος, της πάρτης μας, ακόμη κι αν καταστρέφεται ο τόπος όλος.

Δεν είναι δυνατό να αυτοκτονούν άνθρωποι από την ανέχεια και ορισμένοι να θέλουν να διατηρήσουν προνόμια, επιδόματα, εξουσίες, θεσούλες, παρωχημένες ιδεοληψίες και ό, τι στραβό υπάρχει σ’ αυτή τη χώρα. Κάποια παραδείγματα των τελευταίων ημερών μας κάνουν να πιστεύουμε ότι μια μερίδα του πληθυσμού, ευτυχώς μικρή, ζει στο μικρόκοσμό της και δε θέλει να αλλάξει τίποτε, έστω κι αν η πατρίδα έχει άλλες ανάγκες, κυρίως έχει την ανάγκη να σωθεί.

1. Πριν από μερικές ημέρες αποκαλύφθηκε ένα πιθανό σκάνδαλο στο ΑΠΘ με τον πρύτανη και άλλους καθηγητές να πηγαίνουν ταξίδι στην Πόλη και κατά σύμπτωση να γίνεται  εκεί και ο γάμος της γραμματέως του πρύτανη. Μάλιστα, τα έξοδα χρεώνονται στο Πανεπιστήμιο, σύμφωνα με δημοσίευμα στο Πρώτο Θέμα. Κι ενώ παρεμβαίνει εισαγγελέας και διατάσσει έρευνα, ο κ. Γ. Μυλόπουλος, γνωστός για τις φιλικές σχέσεις του με τον κ. Τσίπρα αντί να απολογηθεί κάνει μηνύσεις στα μέσα ενημέρωσης.

2. Ξέσπασε μια αντιπαράθεση μεταξύ δημοσιογράφων της ΕΡΤ και του διευθυντή του ΓΤ του πρωθυπουργού Γ. Μουρούτη. Αδιάφορο ποιος έχει δίκιο ή άδικο. Κι όμως, βγαίνει το προεδρείο της διαλυμένης ΕΣΗΕΑ και τα χώνει στον κ. Μουρούτη για παρεμβάσεις, επειδή τόλμησε να πει ότι ο κ. Τσίπρας είχε και έχει ευνοϊκή μεταχείριση στην ΕΡΤ. Όμως, τι να περιμένει κανείς από τον… σύντροφο Τρίμη. Μήπως βγήκε ποτέ να καταγγείλει την Αυγή ή το Κόκκινο που έχουν να πληρώσουν μήνες τους εργαζόμενους ή που δέχονται παρεμβάσεις από το κόμμα;

3. Μια υφυπουργός, διορισμένη από τον κ. Κουβέλη, η κ. Σκοπούλη στο Υγείας, απειλεί με παραιτήσεις αν δεν πάρει την αρμοδιότητα του φαρμάκου. Ασχέτως αν ο σύζυγός της ήταν κάποτε πρόεδρος του ΕΟΦ, η κ. Σκοπούλη ζητά επιτακτικά αρμοδιότητες αλλιώς θα φύγει, λες και δεν είναι προνόμιο του υπουργού σε ποιον θα δώσει και τι. Λες και το υπουργείο είναι λάφυρο κι ο καθένας μπορεί να παίρνει ότι θέλει.

4. Ένας άλλος υφυπουργός της κυβέρνησης (δε θα πούμε όνομα, ξέρει αυτός), στήνει επί ώρες τους δημοσιογράφους κι όταν κάποιος τολμά να του κάνει παρατήρηση τον πετά έξω από το γραφείο του, λες και είναι τσιφλίκι του.

5. Η ΔΑΚΕ, ο Φωτόπουλος και το ΠΑΜΕ για διαφορετικούς λόγους απειλούν με κινητοποιήσεις και εκβιάζουν πολιτικούς χρησιμοποιώντας απίστευτες εκφράσεις. Είχαν μάθει τόσα χρόνια να είναι δικό τους το κράτος, σιγά μην έβαζαν μυαλό.

6. Δάσκαλοι και καθηγητές βγαίνουν και απειλούν ότι θα κλείσουν τα σχολεία γιατί δε δέχονται την αξιολόγηση. Διότι αυτοί ποτέ δεν μπορούν να αξιολογούνται, είναι υπεράνω.

7. Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ. της ΔΕΗ εισπράττουν αφειδώς επιδόματα την ώρα που ζητά αυξήσεις στα τιμολόγια κατά 30%.

8. Όλοι οι κλάδοι του δημοσίου, επίσης, έχουν βγει και ζητούν από τη νέα κυβέρνηση να μην πειραχτούν αυτοί αλλά οι άλλοι. Να καεί ο γείτονας, όχι όμως οι ίδιοι.

9. Μαθαίνουμε, τέλος, ότι δεν έχει τέλος ο συνωστισμός γαλάζιων, πράσινων και ολίγον κόκκινων (από τον Κουβέλη μεριά) στελεχών που συνωστίζονται να γίνουν γενικοί γραμματείς υπουργείων ή να πιάσουν καμιά θεσούλα στο δημόσιο.

Αυτά κι άλλα πολλά, δεκάδες περιστατικά δείχνουν την εξοργιστική εικόνα της άλλης Ελλάδας. Αυτής που δεν έχει αντιληφθεί τι συνέβη μέσα σε 2,5 χρόνια και που βρίσκεται η χώρα τώρα.

Χρειάζεται σκουπόξυλο να τα σαρώσει όλα μου φαίνεται.

Α.Ψ.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. tak avatar
  tak 14/07/2012 11:40:38

  Βρε ΑΨ, ποιον ψέλνεις (ιδιαίτερα) πάλι; Απάνω τους πάντως, έχεις απόλυτο δίκιο!

 2. Χρήστος Δημάρης avatar
  Χρήστος Δημάρης 14/07/2012 11:43:06

  ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ: Αντώνη Σαμαρά δεν είσαι πλέον πολιτικός μου φίλος. Είσαι όμως ο πρωθυπουργός μου. Σου ζητώ δημόσια να δω κάποιον αρμόδιο απο την κυβέρνηση. Μόνος μου ανέδειξα την διαφθορά του δήμου της Νέας Ιωνίας. Το έκανα αυτό μοιράζοντας φυλλάδια σαν αυτά που μοίρασαν στον ΣΔΟΕ. Μόνο που εγώ έβαζα το όνομα μου, όπως το κάνω πάντα. Η ΝΔ της Νέας Ιωνίας κοιμάται τον ύπνο του του δικαίου και η δημοτική αρχή της Νέας Ιωνίας αρνείται να μου δώσει τα δημόσια έγγραφα που της ζητώ. Και όχι μόνον αυτό. Απειλεί και από πάνω να με βάλει και φυλακή! Το μόνο που ζητώ είναι να γίνουν σεβαστά τα συνταγματικά μου δικαιώματα.

 3. irida avatar
  irida 14/07/2012 12:03:22

  Δάσκαλοι και καθηγητές βγαίνουν και απειλούν ότι θα κλείσουν τα σχολεία γιατί δε δέχονται την αξιολόγηση. Διότι αυτοί ποτέ δεν μπορούν να αξιολογούνται, είναι υπεράνω.
  Ποιός σου είπε αρθρογράφε πως οι εκπαιδευτικοί αρνούνται την αξιολόγηση; Οι συγκεκριμένοι κύριοι της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ μπορεί. Γιατί ΠΟΤΕ τα τελευταία χρόνια δεν πάτησαν στην τάξη αλλά ήταν προνομιακοί συνομιλητές, ενίοτε και σύμβουλοι, και δικών σας υπουργών. Επί Διαμαντοπούλου κι Αρβανιτόπουλου αναπληρωτή, νυν παιδείας, δόθηκε σε συνδικαλιστικά στελέχη ο βαθμός Α ενώ τον παίρνουν μόνο διοικητικά στελέχη και συγκεκριμένα.
  Πριν βγούμε να "κατηγορήσουμε" κοινωνικές ομάδες καλό είναι να γνωρίζουμε από ποιους και με τι κριτήρια στελεχώθηκαν όλοι όσοι θα αξιολογήσουν εμένα και τον απέναντι κλπ. Κριτήρια απόλυτα συνδικαλιστικά, με ψεύτικα, αρκετές φορές στοιχεία(θυμάστε το θόρυβο περί ψευδών στοιχείων για την ξένη γλώσσα και που μετά βρέθηκε φόρμουλα για να παρακαμφθεί....).
  Μη μιλάμε γενικά κι ισοπεδωτικά. Χρόνια τώρα οι συνδικαλιστικές ηγεσίες δεν εκφράζουν σε μεγάλο ποσοστό τους από κάτω...(με τη νέα σεζόν θα γίνουν κινήσεις προς αλλαγή του υπάρχοντος συστήματος. Να δω ποιοί θα στοιχηθούν με νέες προτάσεις).
  Το σωστό και το δίκαιο είναι όχι να μην υπάρχει αξιολόγηση αλλά να γίνει με σωστά κριτήρια και ειδικά. Μιλώ για εκπαιδευτικούς.
  Προσωπικά διαπιστώνω πως όλο το σαθρό-παλιό-αναξιοκρατικό σύστημα είναι παρών. Σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας μη εξαιρουμένης της πολιτικής πρακτικής και μεθοδολογίας.
  το πρόβλημα ειναι πως δεν υπάρχει ορίζοντας και σχεδιασμός. Αλλά τι να περιμένεις όταν ένας πανεπιστημιακός(όρα Μπαμπινιώτης) ακυρώνει στην πράξη ένα νόμο που ψήφισε με μεγάλη πλειοψηφία το κοινοβούλιο. Έστω κι αν σε αρκετά σημεία περιείχε λάθη.
  Κι αν ένας εκπαιδευτικός θεωρείται βολεμένος 600Ε τότε κάθε σχόλιο περιττεύει.

  • cummulus avatar
   cummulus @ irida 14/07/2012 14:02:07

   ε, καλά δέν παίρνουν ὅοοοολοι οἱ έκπ/κοί 600 εὐρώ!!!!!

   • irida avatar
    irida @ cummulus 14/07/2012 14:32:51

    Άμα εσύ είσαι ευχαριστημένος με 1100Ε που παίρνει η πλειοψηφία...με γειά σου με χαρά σου. Με τη βενζίνη στα 1,75Ε ανα λίτρο.. Ξέρω κι άλλους που παίρνουν μέχρι 1350Ε με σχεδόν 30 χρόνια υπηρεσίας. Και; Τι θες να πεις; Πως είναι πολλά να υποθέσω.

    • Tassos avatar
     Tassos @ irida 15/07/2012 19:51:08

     800 $ παίρνουν στην Αμερική, 400 στην Σερβία, 380 στην Βουλγαρία. Πες τι μισθό πρέπει να παίρνεις στην φαλιριμένη Ελλάδα

 4. rollin avatar
  rollin 14/07/2012 12:18:11

  Απεναντι στο ευκολο κλαμα κ το βεβαιο βολεμα πρεπει να σταθουμε οσοι αισθανομαστε ακομα πατριωτες

 5. PP avatar
  PP 14/07/2012 12:53:55

  Έφτασε η ώρα η κοινωνία μας να κάνει ένα βήμα μπροστά. Το παραμύθι της Ελλάδας των δύο ταχυτήτων έλαβε τέλος. Ο καθένας θα λαμβάνει από τον παραγόμενο πλούτο αυτό που του αναλογεί. Τα περιστατικά που περιγράφει το άρθρο είναι οι τελευταίες προσπάθειες των βολεμένων αριστερόστροφων ψευτοδημοκρατών και αληθινοφασιστών να παραμείνουν βολεμένοι και κηφήνες.

 6. roadrunner avatar
  roadrunner 14/07/2012 13:43:03

  Κάτι ξέχασες αρθρογράφε : την καραμπινάτη παρέμβαση του ιδίου του υπουργού Εθνικής Άμυνας (συνδικαλισμός ανωτέρου επιπέδου;) στον Πρόεδρο της Δηνμοκρατίας υπερασπιζόμενος τα ειδικά μισθολόγια των ενστόλων !!!

  Αυτή η παρέμβαση για να διατηρήσουν οι βολεμένοι τα Ειδικά Μισθολόγια πως σου διέφυγε ; Σε πείραξε ο δασκαλάκος των 650 ευρώ που στο κάτω-κάτω μαθαίνει στα παιδιά όλου του κόσμου γράμματα (απτό παραγωγικό αποτέλεσμα) και ξέχασες τα ειδικά μισθολόγια ; Δεν είσαι καθόλου προκατειλημμένος τελικά!

  • cummulus avatar
   cummulus @ roadrunner 14/07/2012 14:21:31

   Τελικά οἱ δασκαλάκοι πόσο παίρνουν; 650 πού γράφεις ἔσύ, ἤ 600 πού γράφει ἕνας (ἄλλος) ἐκπαιδευτικός παραπάνω;

   • roadrunner avatar
    roadrunner @ cummulus 14/07/2012 14:42:57

    Mπορείς να τα δεις εδω http://www.alfavita.gr/artro.php?id=51251
    Από αυτά τα ποσά αφαιρούνται οι κρατήσεις υπερ ανέργων κ.α. που δεν φαίνονται στους πίνακες.
    Οι μόνοι που έχουν κάπως αξιοπρεπείς αποδοχές είναι οι "παππούδες" με πάνω από 20 έτη υπηρεσίας.

    Εσύ θα μας δώσεις τώρα ένα λινκ να δούμε και εμείς κατά που πέφτουν τα Ειδικά Μισθολόγια ;

    • panas avatar
     panas @ roadrunner 14/07/2012 17:11:21

     Να σημειώσω και εγώ πως ο εκπαιδευτικός της Β΄θμιας διορίζεται μετά τα 35 συνήθως, μετά από πολύ διάβασμα και αρκετούς ΑΣΕΠ. Βρίσκεται μάλιστα με τους μισθούς εξαθλίωσης για πολλά χρόνια μακριά από το σπίτι του, μαζί ή χώρια από την οικογένεια του. Δεν υπάρχουν επιδόματα για μίσθωση κατοικίας ή για μετακομίσεις.
     Και εγώ ξαναρωτάω:
     Ένα link με όλα τα ειδικά μισθολόγια μπορούμε να δούμε; ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ!!
     Να δούμε ποια είναι τα χοντρά βύσματα και ποιοι οι χαμάληδες του δημοσίου επιτέλους…

 7. Φωτεινή avatar
  Φωτεινή 14/07/2012 14:05:50

  ῎Αντε νά κόψης συνήθειες καί "κεκτημένα" δεκαετιῶν! ῾Ο ΑΠ εἶχε ἐξαγοράσει συνειδήσεις καί ψηφοφόρους πολλῶν δεκαετιῶν. . .μέ τήν συμβολή ὑπεραντλαντικῶν κρατικῶν καί μή παργόντων!!!!!

 8. Φωτεινή avatar
  Φωτεινή 14/07/2012 14:07:31

  "παραγόντων" vs "παργόντων"

 9. airman avatar
  airman 14/07/2012 14:59:14

  ''.... δεν έχει τέλος ο συνωστισμός γαλάζιων, πράσινων και ολίγον κόκκινων (από τον Κουβέλη μεριά) στελεχών που συνωστίζονται να γίνουν γενικοί γραμματείς υπουργείων ή να πιάσουν καμιά θεσούλα στο δημόσιο.''
  Η περίφημη στελέχωση θέσεων μετά από κάθε εκλογική αναμέρτηση παρουσιάζει διαχρονικό ενδιαφέρον.
  Σύμφωνα με τους ''παραδοσιακούς'' υπάρχουν τρεις ''δεξαμενές''. Αυτή με τους ''δικούς μας'', αυτή με τους ''άλλους'' και μια τρίτη με τους ''αδιάφορους''.
  Σε κάθε μία από αυτές υπάρχουν άξιοι/ικανοί, μέτριοι/ρολίστες και τέλος ''η σάρα και η μάρα''.
  Ας πάρουμε τη δεξαμενή με τους ''δικούς μας'' απ' όπου γίνεται ''παραδοσιακά'' κάθε φορά η επιλογή. Ποια είναι η πλειοψηφία καλύτερα να μη το συζητήσουμε, πάντως οι άξιοι/ικανοί ΔΕΝ είναι. Την ''ταμπέλα'' συνήθως την επιλέγουν όσοι χρειάζονται ''πλάτες'' για να ''ικανοποιήσουν'' τις φιλοδοξίες τους ή όσοι δεν μπορούν ''να σταθούν στα πόδια τους''. Αυτοί στηρίζουν τις απαιτήσεις τους καθαρά σε ''κομματικά ένσημα'', θεωρώντας ότι τους ''χρωστάνε'' και αξιώνοντας ''προτεραιότητα''. Σαφώς υπάρχουν και άξιοι/ικανοί αλλά κατά κανόνα είναι σαφώς λιγότερο ''εκδηλωτικοί''/''διεκδικητικοί''.
  Βέβαια υπάρχει και άλλος τρόπος να γεμίσουμε τις ''δεξαμενές''. Στη μία οι άξιοι/ικανοί, στην άλλη οι μέτριοι/ρολίστες και στην τρίτη ''η σάρα και η μάρα''. Και στις τρεις νομοτελειακά βρίσκονται κάθε φορά και ''δικοί μας'' και από τους ''άλλους'' και ''αδιάφοροι''.
  Με ποιο τρόπο και από ποιες ''δεξαμενές'' είναι σκόπιμο να γίνεται η επιλογή εκείνων που θα στελεχώσουν τις περίφημες αυτές θέσεις έχει να κάνει με το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.
  Πάντως οι άξιοι/ικανοί μπορούν και να συνεργαστούν καλύτερα και να διαφωνίσουν δημιουργικά και να βρουν ''κοινό τόπο''/κοινό τρόπο δράσης.
  Αυτό που απαιτείται σήμερα είναι σύνθεση και όχι διάλυση.
  Έχουμε ήδη ξεπεράσει τα όρια και η όποια θερινή ραστώνη μάλλον κακό παρά καλό κάνει. Ο κόσμος σκέφτεται τις περικοπές και όχι τις διακοπές.

 10. apos avatar
  apos 14/07/2012 16:17:52

  +10 εις την 10η

 11. δρόμος avatar
  δρόμος 14/07/2012 17:37:54

  Κυρία εκπαιδευτικέ, ειλικρινώς δεν περιμένω από εσάς να γράφετε ότι το σύστημα είναι "παρών", αντί του ορθού "παρόν". Αν εσείς και οι συνάδελφοί σας κάνετε τέτοια λάθη δημοσίως, τι να κάνουν τότε τα παιδιά, που υποτίθετε ότι διδάσκετε? Αξιολογείσθε διαρκώς, ξέρετε ...

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ δρόμος 14/07/2012 17:38:34

   συγνώμη, "υποτίθεται"

   • irida avatar
    irida @ δρόμος 14/07/2012 19:36:05

    Μπα, έκανες κι εσύ λάθος! Ο κριτής; Στη βιασύνη προφανώς όχι στην άγνοια, να υποθέσω. Άγνοια οι άλλοι έχουν πάντα!!

    • δρόμος avatar
     δρόμος @ irida 15/07/2012 18:57:43

     Λάθος υπόθεση: πρόκειται για εσκεμμένο λάθος, προκειμένου να καταδείξω πως υπάρχει δυνατότητα να διορθώσει κανείς ό,τι ξεφεύγει λόγω πληκτρολογίου, ξαναδιαβάζοντας μετά την ανάρτηση. Αλλά εγώ δεν είμαι εκπαιδευτικός, απλώς αγαπάω τη γλώσσα των προγόνων μας, και εκνευρίζομαι όταν κακοποιείται. Πόσο μάλλον όταν κινδυνεύει να διδαχθεί στραβά από ακατάλληλους!

 12. Εύα avatar
  Εύα 14/07/2012 18:19:37

  Δάσκαλοι και καθηγητές ξανάρχισαν τους ''τσαμπουκάδες'' (ας μου επιτραπεί η έκφραση ) μόλις άλλαξε(;) η κυβέρνηση..την προηγούμενη διετία πού ήταν ο Μαντάς κι ο Μπράτης;
  ΥΓ: Και για να είμαστε και δίκαιοι, η ΔΟΕ δεν τάσσεται κατά της αξιολόγησης..υπάρχουν θέματα για το πώς, από ποιους και σε ποιους...

  • roadrunner avatar
   roadrunner @ Εύα 14/07/2012 23:48:55

   To ίδιο και η ΟΛΜΕ δεν είναι αντίθετη με την αξιολόγηση, αλλά και εκεί υπάρχουν θέματα για το πως, από ποιους κτλ.

 13. Εύα avatar
  Εύα 14/07/2012 18:21:37

  Με 11 χρόνια υπηρεσίας και 2 παιδιά παίρνω 900..

 14. Βασίλης Κωνσταντίνου-Καστοριά avatar
  Βασίλης Κωνσταντίνου-Καστοριά 15/07/2012 09:50:07

  Περισσότερο από κάθε φορά θα πρέπει να κατευθύνουμε όλο μας το ενδιαφέρον στην παραγωγικότητα του δημόσιου τομέα. Στο αποτέλεσμα της δουλειάς του καθένα. Η ιστορία της ισοπέδωσης της συνδικαλιστικής κουτοπονηριάς ότι ο καθένας κοιτάζει για την πάρτη του για το κράτος κανένας μας έφερε εδώ που μας έφερε .Υπάρχουν άπειρες δυσκολίες για να μετρηθεί η παραγωγικότητα. Αν θέλει ο Σαμαράς να μείνει στην ιστορία να κάνει απλά και εφαρμόσιμα πράγματα Π.χ. Στην δημόσια διοίκηση: Τριμηνιαίες γραπτές εκθέσεις από όλες τις υπηρεσίες και από όλους τους υπαλλήλους ατομικά ,για το τι έκαναν, πόσες υποθέσεις διεκπεραίωσαν, πόσες εκκρεμούν και τι έχουν προγραμματίσει. Τελική έκθεση στο τέλος του χρόνου για την αξιολόγηση της χρονιάς και τους στόχους της επόμενης εν συνεχεία ανάρτηση περίληψης στο διαδίκτυο Θα ήταν ενδιαφέρον π.χ. να μάθουμε πόσες αιτήσεις υπεβλήθησαν πόσες εκκρεμούν και να ζητήσουμε διευκρινήσεις γιατί..Όταν κάποιοι που φωνάζουν για το παραμικρό και διαμαρτύρονται συνέχεια γράψουν ότι δεν διεκπεραίωσαν ούτε μία υπόθεση ,ούτε μία αίτηση θα γνωρίζουν ότι θα αλλάξουν τμήμα. Ότι θα βοηθήσουν εκεί που έχουν ανάγκη .Να αλλάξουν μέχρι και πόστο. Αυτές είναι μεταρρυθμίσεις ουσίας. Απλές ,γρήγορες, πρακτικές και αποτελεσματικές. Αξιολόγηση της δουλειά του. Μέτρηση του έργου του. Ούτε τι ψηφίζει, ούτε αν είναι κουμπάρος ,ούτε αν είναι προστατευόμενος του τάδε! Πέρα από την γνωριμία να υπάρχει και το γραπτό αποτέλεσμα της δουλειά του. Και αυτό να είναι η ταυτότητά του. Όχι ότι λέγεται έτσι και κατάγεται από εκεί που ψηφίζεται ο υπουργός!

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ Βασίλης Κωνσταντίνου-Καστοριά 15/07/2012 11:07:59

   h--p://www.antinews.gr/2012/04/03/154483/

 15. rollin avatar
  rollin 15/07/2012 14:25:10

  Φιλε απ την πανεμορφη Καστορια οι Δ.Υ. δεν ξερουν καν την λεξη μικτα δεν. Ξερουν την λεξη καταγγελια συμβασης δεν ξερουν την επιθεωρηση εργασιας δεν ξερουν που πεφτει ο ΟΑΕΔ του δημου τους και κυριως δεν ξερουν τις λεξεις "αξιοκρατια ιεραρχια" τι να συζυτησουμε; Μας ζαλισαν με την περιβοητη εφεδρεια και; Μονον αν καταργηθει η μονιμοτητα μπορει κ να δουμε λιγο "παραγωγικοτητα"

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.