#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
01/05/2010 11:14
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι βλαχοδήμαρχοι των οκτώΟι αιτίες της κατάρρευσης του ελληνικού μοντέλου  διαβίωσης είναι πάμπολλες αλλά δεν έχουν όλες την ίδια συμμετοχή  στο τελικό αποτέλεσμα.

 Ένα από τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας είναι η ξετσίπωτη δημοσιογραφία των τηλεαστέρων.

Το μοναδικό είδος ανθρώπων σε παγκόσμιο επίπεδο που κάθε βράδυ μετατρέπεται σε ιατροδικαστές, δικηγόρους, γιατρούς, οικονομολόγους, εμπειρογνώμονες πάσης φύσεως ανάλογα με το θέμα και την περίπτωση.

Κάθε βράδυ ένας αφόρητος ξεροολισμός που συνοδεύεται από χαμηλής στάθμης θεατρινίστικες φιγούρες και απαγγελία προγεγραμμένων τοποθετήσεων .

Αχθοφόροι  οικονομικών συμφερόντων των αφεντικών τους εκτελεστές πολιτικών συμβολαίων τραμπούκοι της ελληνικής κοινωνίας  επιτελούν κάθε βράδυ εγκεφαλικές τομές στο μυαλό και την σκέψη των τηλεθεατών.

Μοναδικό φαινόμενο στην παγκόσμια οικονομία ζημιογόνες επιχειρήσεις να αμείβουν με ετήσια συμβόλαια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ εργαζόμενους οι οποίοι μετατρέπονται σε εκδότες με επίπεδο ζωής που θα ζήλευαν δεκάδες μεγαλοβιομήχανοι.

Και βέβαια οι φελλοί καλούν φελλούς στις εκπομπές τους για να μην υπάρχει μέτρο σύγκρισης και φανεί η γύμνια τους δημιουργώντας τον πλέον αποπνικτικό ανούσιο εμετό  ενημέρωσης.

Δημοσιογραφικοί χαμαιλέοντες που άλλοτε μετατρέπονται σε βρικόλακες άλλοτε σε εύθυμους-χαζοχαρούμενους σχολιαστές καταφέρνοντας πάντα στο τέλος  να ξεγελούν και να υπνωτίζουν τον τηλεθεατή.

Φουρναραίοι που ψήνουν επί ώρες -χρόνια τους πολίτες στην γάστρα της παραπλάνησης και της ανηθικότητας καταφέρνοντας να μετατρέψουν όλους μας σε φραντζόλες ίδιου μεγέθους βάρους γεύσης σχήματος.

Αποτελούν τους χειριστές της ποιο τέλειας μηχανής που καταφέρνει πάντα να παράγει με θαυμαστή ακρίβεια το ίδιο αποτέλεσμα. Παραπληροφόρηση, αποχαύνωση, απραξία, ανεκτικότητα, φόβο, παράλυση.

Τέλειοι φαρμακοποιοί αφού καταφέρνουν με νοηματική ένεση να εισάγουν στον καθένα μας  την ποσότητα της οργής και θυμού που θέλουν. Οργή και θυμός που καταφέρνουν να τον αδρανοποιούν με έναν μαγικό τρόπο όπως θέλουν και όποτε θέλουν.

Δεν υπάρχει προηγούμενο ένας τόσος μικρός αριθμός ανθρώπων να επιτελεί τόσο μεγάλη ζημιά στη καθημερινή λειτουργία της πατρίδας. Αποτελούν το πλέον καταστροφικό όπλο της λογικής και της αναζήτησης πραγματικής διεξόδου από τα προβλήματα. Καταφέρνουν να κρατούν εγκλωβισμένους εκατομμύρια ανθρώπους στους ποιο σκοτεινούς λαβύρινθους σκέψης και ατολμίας που μπορεί να φανταστεί κανείς.

 Aris. A

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 01/05/2010 11:23:08

  Η εξουσία έχει αλλάξει χέρια. Παραμένει όμως επαχθής. Απλά το σκήπτρο των πάλαι ποτέ βασιλέων έχει αντικατασταθεί απ το μαρκούτσι των τηλεδημοσιογράφων. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Η αποχαύνωση των υπηκόων.
  "Το δικαίωμα να επιλέγεις αφεντικά δεν σημαίνει ότι παύεις να είσαι δούλος". Χ. Μαρκούζε

 2. pennyton avatar
  pennyton 01/05/2010 11:27:34

  Εξαιρετικές αλήθειες...οπότε Έλληνα, κλέισε τις τηλεοράσεις και διαβάστε κάνα βιβλίο...

 3. λακ avatar
  λακ 01/05/2010 11:35:41

  Η φιμωμένη είδηση του μήνα, που δεν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση!!!

  Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.

  Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ. Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!

  Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στο YouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη 'Embedding disabled by request').

  Δυστυχώς η τηλεόραση μόνο ρόλο υπνωτισμού παρέχει στην κοινωνία μας. Το μόνο που δείχνουν και το μόνο που μαθαίνουμε είναι το DVD του Μάκη και ποιος θα γίνει παπάς στη θέση του παπά.

  Αν μπορούμε να αντιδράσουμε κάπως με τα εφόδια που διαθέτουμε, είναι να ενημερώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε μέσω του Internet. Τέτοια mail πρέπει να γίνονται forward.

  Παρακαλώ στείλτε το σε όσους μπορείτε. Αυτή η είδηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ επειδή το θέλουν τα συμφέροντα τους.

  Δείτε το βίντεο εδώ:

  http://www.youtube.com/watch?v=jglCyU8TPJw

 4. Σπάρτακος avatar
  Σπάρτακος 01/05/2010 12:30:42

  Το δυστύχημα γιά τους Ελληνες,είναι ότι στην μεγάλη τους πλειοψηφία ενημερώνονται από την τηλεόραση( και δεν εξαιρώ την αφεντιά μου απ'αυτό ).Πόσοι όμως,επεξεργάζονται και διηλίζουν αυτά που βλέπουν κι ακούνε; Ελάχιστοι,φεύ.
  Το ευτύχημα γιά την Ελλάδα,είναι ότι ολοένα και μικραίνει ο αριθμός αυτός και μεγαλώνει αντίστοιχα,ο αριθμός αυτών που επεξεργάζονται πλέον τις ειδήσεις.Ακόμα πιό παρήγορο είναι,ότι συναντάμε κάθε μέρα και περισσότερους που έχουν πεισθεί απόλυτα γιά το παιχνίδι που παίζεται απ'τα κανάλια και είναι σαρκαστικοί,όταν αναφέρονται στους δημοσιογράφους-ιμάντες-ανδρείκελα-μαριονέτες της παραπληροφόρησης.
  Προφανώς όμως,πολλοί από τους αστέρες-δημοσιογράφους(ξέρω,ξέρω:οι λέξεις έχουν χάσει πιά το νόημά τους),σαν γατόνια που είναι,σαν προικισμένοι χαμελέοντες,"έπιασαν κλίμα',γι αυτό βλέπουμε αρκετά συχνά να καλούνε και καμιά Κανέλη.Πως είπατε;;Αν καλούν και τον Ζουράρι;;;;;;;;;Μα καλά τρελλαθήκατε εντελώς πιά;;;Ζουράρις=Τζίζ και φτού κακά.Είπαμε οι άνθρωποι,ξεφτιλισμένοι είναι,μακάκες όμως δεν είναι.
  Να το ξαναδιατυπώσω;;; Φυλάξτε στο αρχείο σας,Video,DVD κι αποκόμματα εφημερίδων . ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΘΟΥΝ,πιό σύντομα απ'ότι πιστεύετε.Μιά φορά την πατήσαμε.Με την Χούντα.Και είδατε τ'αποτελέσματα.Γέμισε οι Ελλάδα αντιστασιακούς.Βλέπετε τότε,δεν υπήρχαν τεχικά μέσα αποθήκευσης ντοκουμέντων κι άν από πλάι βάλλετε και την εξαιρετικά κοντή μνήμη των Ελλήνων,έρχεται και δένει το σιρόπι.

  ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΛΥΠΗΤΑ.ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΜΑΣ.

 5. xenitemenos21 avatar
  xenitemenos21 01/05/2010 13:58:18

  Με εξι (αριθμος 6) λεξεις ο Aris.A περιεγραψε την επικινδυνη, θανατηφορα, θα ελεγα, επιδραση που εχει το "γυαλι" των νταβατζηδων στους πολιτες, οι οποιοι δεν εχουν τη δυνατοτητα ενημερωσης τους μεσω του Internet: ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ, ΑΠΡΑΞΙΑ, ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΣΑ, ΦΟΒΟ, ΠΑΡΑΛΥΣΗ
  To εχω πει αρκετες φορες αλλα το επαναλαμβανω Πρεπει, οφειλουμε ολοι οι σκεπτομενοι Ελληνες να βρουμε αμεσως ολους τους τροπους (ευτυχως, μεσα υπαρχουν παμπολλα) για να μπορουν ολοι οι Ελληνες να εχουν την πληρη ενημερωση που προσφερουν το Αntinews και αλλα blogs που διακρινονται για τον σεβασμο στον πολιτη και την αμετακινητη προσηλωση στα συμφεροντα του λαου και του τοπου. Αυτη η ενημερωση ειναι εκ των ων ουκ ανευ για να μπορεσουμε να προχωρησουμε σαν λαος και σαν εθνος.

 6. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 01/05/2010 14:47:32

  Όπως τα λες, ακριβώς Αρη Α.

  Τα ΜΜΕ είναι συνεκτικός κρίκος μεταξύ κρατικοδίαιτων, απατεώνων, και πολτικών. Άσε που κάνουν και διαφήμιση (εδώ τα καλά αεροπλάνα, εδώ η καλή οικολογία). Από όλα η παραπληροφόρηση, η αποχάυνωση και ο φόβος είναι τα πιο επικίνδυνα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.