19/01/2012 11:15
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι βλαβερές συνέπειες της κυβέρνησης στο ΛΑΟΣ

Έμπλεξε με την συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση Παπαδήμου ο Καρατζαφέρης και έδωσε αέρα σε πολλά καπετανάτα. Η σιωπή του «αρχηγού Γιώργου», που θα έπρεπε από τα Φώτα να μας έχει φωτίσει για το αν θα παραμείνει στην κυβέρνηση, υποκρύπτει εσωτερικό και πολιτικό πρόβλημα.

Η πολιτική και δημοσκοπική κατάρρευση του ΛΑΟΣ είναι ένα το κρατούμενο και έχει προκαλέσει την αντίδραση βουλευτών που δεν έγιναν υπουργοί ή που διαφωνούσαν με την συμμετοχή στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Το εσωτερικό πρόβλημα είναι ότι οι υπουργοί «αυτονομήθηκαν» από την ηγεμονία Καρατζαφέρη και ετοιμάζονται να ακολουθήσουν τον δικό τους δρόμο. Στις συνομιλίες τους με τους συναδέλφους τους βουλευτές του ΛΑΟΣ μιλάνε για την επόμενη ημέρα «ελεύθερα», χωρίς να είναι δεδομένη η παρουσία τους στο κόμμα. «Πήραν τα ταξί και τα καράβια και πάνε αλλού» είπε ένας βουλευτής, αφήνοντας αιχμές για τον Βορίδη και τον Γεωργιάδη.

Ο Καρατζαφέρης γνωρίζει το πρόβλημα, αλλά μάλλον δεν ξέρει τι να κάνει, γιατί έχει μεγάλους οικονομικούς και μηντιακούς παράγοντες να τον πιέζουν να παραμείνει στην κυβέρνηση. Πρόκειται δηλαδή για υπολογισμό κόστους – οφέλους…

ΣΧΟΛΙΑ

  1. firiki2010 avatar
    firiki2010 19/01/2012 11:51:36

    Στην παρούσα φάση ο Καρατζαφέρης το παίζει παράγων "σωφροσύνης". Ασχετα με το τι λέει δεν νομίζω ότι σκέπτεται την αποχώρηση από την κυβέρνηση. Είναι πολύ μεγάλο "παράσημο" για να το πετάξει. Δεν έχει καμμία διάθεση να ξαναστριμωχτεί στην "ακροδεξιά" . Αν πάντως κάνει την κίνηση μάλλον θα την κάνει (καταγγέλοντας φυσικά κάτι) όταν θα έχει ορισθεί η επίσημα η ημερομηνία εκλογών.

  2. Xenios avatar
    Xenios 19/01/2012 13:59:35

    Να δω τον Καρατζαφέρ να κατεβαίνει μαζί με το Ντοράκι, μπας και πιάσουν το 3%, και τι στον κόσμο. :D

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.