22/05/2009 20:32
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι αστέρες υποβαθμίζουν το Debate

Υποβαθμίστηκε το debate των πολιτικών αρχηγών από τους μεγαλοδημοσιογράφους  -  και πολύ που μας νοιάζει θα μου πείτε.

Προσέξτε όμως πως έγιναν όλα στην πραγματικότητα, για να μην το παίζουν  και μάγκες, κάποιοι από αυτούς που λένε στα παπαγαλάκια τους να λένε ότι δεν πάνε για να ανοίξουν δρόμο στη ...νέα γενιά (!!!)

Όλα άρχισαν από τον Παπαχελά που δεν ήθελε να πάει αφενός για να μην έρθει αντιμέτωπος με τον Καρατζαφέρη και αφετέρου για να το παίξει «εγώ είμαι διευθυντής της Καθημερινής\). Κι έτσι έστειλε στη θέση του την Σία Κοσιώνη. Αυτό οδήγησε σε αποχώρηση και τον Χατζηνικολάου (που θα σκέφθηκε «όχι και με την Κοσιώνη και τον Σρόιτερ (Άλφα)») κι έστειλε στην θέση του τον Κωνσταντακάτο.

Οι υπόλοιποι θα είναι (αν δεν αλλάξει κάτι) οι Όλγα Τρέμη (MEGA), Μαρία Χούκλη (ΝΕΤ), Ν. Ευαγγελάτος (ΑΝΤ1), και  Α. Λιάτσος (STAR).

ΣΧΟΛΙΑ

 1. γάιδαρος avatar
  γάιδαρος 22/05/2009 21:22:26

  Ολα αυτά τα ανθρώπινα species είναι διαμορφωτές πολιτικής απόψης για υποχρεωτική κατάποση από τους δυστυχείς τηλεθεατές.

  Δεν δέχομαι τον όρο δημοσιογράφοι. Πρώτον διότι δεν γράφουν (εξαιρετικά δύσκολο) και δεύτερον δεν ασχολούνται με τον δήμο (ας πούμε το κοινωνικό σύνολο).

  Απλά κάνουν παροχή υπηρεσιών επί πληρωμή. Σχόλια του κερατά, υποκειμενικές απόψεις, φούσκωμα ανόητων ειδήσεων, θάψιμο των σημαντικών και κυρίως έκφραση γνώμης (επί παραγγελία φυσικά) από την αρχή μέχρι το τέλος.

  Από που ως που έχουμε τις ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8, το σωστό είναι ΟΙ ΑΠΌΨΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΙΣ 8.

  Βέβαια όλοι αυτοί αδυνατούν να πιστέψουν ακόμη ότι ένα blog, καλή ώρα, είναι δυνατόν να δημοσιογραφεί (κατά την ορθόδοξη ερμηνεία) και το κυριώτερο να αντιδρά ο αναγνώστης. Θέλει λίγο καιρό όπως και να το κάνουμε για να χωνευτεί αυτό.

  Και όσο αφορά την παράσταση του debate, ήδη έχουμε ενοχλήσεις και αναμένουμε δυσάρεστη οσμή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.