#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
16/06/2012 17:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι αναποφάσιστοι θα κρίνουν την αναμέτρηση(Ανανεωμένο). Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται το αυριανό εκλογικό ντέρμπι καθώς, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του antinews η ΝΔ προηγείται σαφώς, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται κοντά στα ποσοστά και κανείς δεν μπορεί με ασφάλεια να πει ποιος θα είναι ο τελικός νικητής.

Αυτό που ...τρελαίνει τις εταιρείες δημοσκοπήσεων και είναι ταυτόχρονα χαρακτηριστικό αυτών των εκλογών είναι το ποσοστό των αναποφάσιστων.  Λίγες ώρες πριν από το άνοιγμα της κάλπης, είναι τόσο μεγάλων που… τρελαίνει τα μηχανάκια των γκαλοπατζήδων. Πλέον έχουν σταματήσει να μετρούν τους αναποφάσιστους και να κάνουν αναγωγές διότι κάτι τέτοιο δε μπορεί να γίνει.

Αν υπάρχει ένα ποσοστό 10%-12% που θα ψηφίσουν πάνω από την κάλπη, φανταστείτε τι έχει να γίνει. Μιλάμε για πάνω από 700.000 ανθρώπους που θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα, επομένως, ακόμη κι αν αυτή τη στιγμή προηγείται το ένα από τα δύο κόμματα, η μάχη θα κριθεί ψήφο με ψήφο.

 Ορισμένοι μάλιστα δεν αποκλείουν να έχουμε θρίλερ αντίστοιχο με αυτό του 2000 και τα exit polls να βγάλουν το νικητή αλλά αυτός που θα κερδίσει να είναι άλλος όσο περνά η ώρα.

Όλα αυτά, ενισχύονται από τη συμπεριφορά ορισμένων κομμάτων που μετέρχονται ακόμη και δόλιους τρόπους για να κόψουν ψήφους από τον αντίπαλο, ενώ έχουν συμβάλλει τα μέγιστα και οι επιθέσεις αλλά και πιέσεις που εξαπολύονται από τους ευρωπαίους, είτε άμεσα ή έμμεσα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο παιχνίδι του επηρεασμού έχει μπει και πρόεδρος κόμματος (ο Στέφανος Μάνος) ο οποίος χρησιμοποίησε αποτελέσματα κυλιόμενων μετρήσεων που είχε στη διάθεσή του εναντίον της Ν.Δ., ζητώντας από πολίτες στους οποίους έστειλε  e mail να ψηφίσουν το κόμμα «Δημιουργία Ξανά» γιατί τάχατε η Νέα Δημοκρατία προηγείται με διαφορά και δεν έχει ανάγκη ενίσχυσης.

Στην ίδια κατεύθυνση αλλά με άλλο στόχο ήταν δημοσίευμα των γερμανικών FT που προσπαθούσε να δώσει κατεύθυνση στους Έλληνες για το τι θα ψηφίσουν και όλα αυτά στο πλέον οριακό στάδιο των κρισιμότερων εκλογών της μεταπολιτευτικής περιόδου, αφού κρίνεται ουσιαστικά η επιβίωση της χώρας στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Ποιος νοήμων άνθρωπος πιστεύει πραγματικά ότι το άρθρο αυτό εξυπηρετεί τη Νέα Δημοκρατία;

Την ίδια ακριβώς λογική εξυπηρετούν και δηλώσεις ξένων αξιωματούχων, επενδυτικών οίκων κτλ, που προσπαθούν να σπείρουν τον πανικό, προκαλώντας την αντίδραση του ελληνικού λαού!. Παράδειγμα  ρεπορτάζ και άρθρα των τελευταίων ημερών σε μεγάλα μέσα του εξωτερικού, που περιγράφουν, πως – μετά την ολική καταστροφή από την έξοδο από ευρώ-, σταδιακά και μετά από χρόνια η «νέα δραχμή» θα είναι το όπλο μας. Μόνο που το όπλο αυτό είναι όπλο μαζικής καταστροφής! Είναι όπλο στα χέρια τους για να μας ξεφορτωθούν!

Γι’ αυτό λοιπόν, όσοι πιστεύουν ότι η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας είναι η μοναδική και δεν υπάρχει κάτι άλλο, θα πρέπει να σταθμίσουν την ύστατη στιγμή όλες τις παραμέτρους.

Μπορεί να έχουν πικραθεί ή να έχουν εξοργιστεί από το παλαιοκομματικό σύστημα.

Μπορεί να έχουν εντυπωσιαστεί με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του κ. Τσίπρα. Στην παρούσα χρονική στιγμή, όμως, αυτό που έχει σημασία είναι η σωτηρία της χώρας και κάποιοι θα το μετανιώσουν αν ψηφίσουν ελαφρά τη καρδία.

Άλλο η οργή και η διαμαρτυρία, άλλο το μέλλον της πατρίδας. Το διακύβευμα, λοιπόν είναι μεγάλο και το θυμικό πρέπει να υποχωρήσει έναντι της λογικής.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
  ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 16/06/2012 11:01:06

  Ο ΜΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ ,ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ
  Ο ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ
  ΠΑΡΑΚΜΗΣ . ΓΝΗΣΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ.
  ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ...ΜΟΛΥΝΘΗΚΕ.

 2. Nik avatar
  Nik 16/06/2012 11:32:54

  Στον διεθνή στίβο, εκεί που θα κρίνονται οι εξαγωγές μας και η πραγματική πορεία της οικονομίας, το μέτρημα γίνεται σε διεθνή νομίσματα. Οσοι θυμούνται την δραχμή ξέρουν πως επιχειρήσεις που είχαν διεθνείς συναλλαγές υπολόγιζαν τα πάντα σε δολλάρια. Η ισοτιμία δολλαρίου ήταν καθημερινά στα γραφεία μας, ή κολλημένη στις ατζέντες μας. Ρήτρες δολλαρίου υπήρχαν ακόμη και σε ενοικιαστήρια συμβόλαια.

  Ας αφήσουν λοιπόν την καραμέλα της δραχμής που σαγηνεύει μόνο όσους δεν έζησαν ή δεν θυμούνται ένα "πολινομισματικό" περιβάλλον.

  • ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
   ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ @ Nik 16/06/2012 13:08:16

   ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ? 1000 ΔΡΑΧΜΕΣ ?

  • Ανδρέας avatar
   Ανδρέας @ Nik 16/06/2012 14:42:56

   Οταν αρχίσουμε να μιλάμε για δολλάριο, για δολλάριο ως αποθετικό νόμισμα, θα χουμε πιάσει την καρδιά της αιτίας των γεγονότων που μεθοδεύτηκαν επί χρόνια και εκτυλίγονται γύρω μας

 3. Factorx avatar
  Factorx 16/06/2012 14:30:58

  Τριπλάσια η κίνηση στις εθνικές οδούς από τους ετεροδημότες!!!

  • Έξοδος avatar
   Έξοδος @ Factorx 16/06/2012 16:14:34

   Factora, χθες η κίνηση ήταν τουλάχιστον 10πλάσια σε σχέση με την αντίστοιχη Παρασκευή πριν την 6/5. Εκεί που στις 4/5 ταξίδευα (μετά τις 3.30) προς Δυτική Ελλάδα μαζί με άλλα 5-10 αυτοκίνητα, χθες ίδια ώρα και μέρα και δρομολόγιο, τα αυτοκίνητα απλά σχημάτιζαν μία πολύ μεγάλη ουρά, η οποία ιδιαίτερα μετά τη γέφυρα γινόταν απλά ατελείωτη. Επειδή βγήκα δύο ακόμη φορές στον εθνικό, τα πράγματα είχαν ηρεμήσει μετά τις 23.00 . Ο κόσμος δείχνει να μετακινείται μαζικά(πολύ περισσότερο από τις προηγούμενες εκλογές) κ η μάχη μένει να δοθεί στο κέντρο.

 4. dim avatar
  dim 16/06/2012 14:46:01

  Οι αποδόσεις μαζεύονται σιγά σιγά, από 1.30 ανέβηκε στο 1.45. Αυτό δείχνει ότι όλα είναι ρευστά ακόμα. Θα κριθεί ψήφο - ψήφο. Οι πονηριές του Μάνου και του Καρατζαφέρη δε περνάνε... Καμία ψήφος δε πρέπει να πάει χαμένη....

 5. fishy avatar
  fishy 16/06/2012 14:50:34

  αυτό είναι ένα δοκιμαστικό κείμενο

 6. ΚΥΠΡΟΓΕΝΕΙΑ avatar
  ΚΥΠΡΟΓΕΝΕΙΑ 16/06/2012 15:11:30

  Κεφάλαιο: ΣΥΡΙΖΑ - Δες το πριν ψηφίσεις..


  http://www.youtube.com/watch?v=PRqh1LjmrJ0

 7. Πηνελόπη avatar
  Πηνελόπη 16/06/2012 15:31:44

  Λοιπόν, παιδιά, σκούρα τα πράγματα... Όπως έμαθα μόλις πριν λίγο, ο ΣΥΡΙΖΑ εκτιμάται πως προσπερνάει τη ΝΔ πάνω από τα όρια του στατιστικού λάθους.

  "Έπρεπε να το περιμένουμε" μου είπε ένας πανεπιστημιακός που συνεργάζεται με δύο - τρεις εταιρείες δημοσκοπήσεων. "Ο Τσίπρας, φαινόταν πως ξεπερνάει τα όρια του στατιστικού λάθους... Είναι από μόνος του ένα... άστατο λάθος!".

  Εν πάση περιπτώσει, καλά τα καλαμπούρια, αλλά για να ξέρουμε και τι λέμε, ο αγώνας αυτή την φορά θα πρέπει να δοθεί από τους Νεοδημοκράτες και όλους όσους πιστεύουν στο δικαίωμα της προκοπής και της αξιοπρέπειας σε μια ευρωπαϊκή Ελλάδα, μέχρι την τελευταία στιγμή. Καμία χαλάρωση και κανένας ψήφος χαμένος! Σήμερα και αύριο βάλτε τους όλους να πανε στην κάλπη! Ακόμα και με... χειροπέδες!

  Καλό βόλι!

 8. Στυλιανός Παπαδόπουλος avatar
  Στυλιανός Παπαδόπουλος 16/06/2012 15:36:02

  Αν έτσι είναι τώρα τα πράγματα, ας φανταστεί κανείς τι θα γίνει στο ακόλουθο - κάθε άλλο παρά απίθανο - σενάριο.
  Στήνει μια "κυβέρνηση" κεντροαριστεράς ο Τσιπραφέντης, με τον Κουβέλη και τα τρομοκρατημένα διαφεύγοντα απομεινάρια του Πανελλήνιου ΣΟΚ, καθώς και με ότι μπορέσει να ξεκολλήσει από το ΚΚΕ.
  Ήδη έχουν αρχίσει να "προσεγγίζονται" πιθανοί στόχοι' και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μίλησαν ανοιχτά χθες στα διάφορα τελευταία τηλεοπτικά πάνελ, για "ομάδες βουλευτών που θα θελήσουν να στηρίξουν την κεντροαριστερή κυβέρνηση, ακόμη και αν τα κόμματά τους δεν το αποφασίζουν".
  Και περνά με την διαδικασία του επείγοντος έναν νόμο, με τον οποίο αποδίδει μαζικά την ελληνική υπηκοότητα σε 750.000 νόμιμους, ημινόμιμους και παράνομους μετανάστες.
  Συνυπολογίστε σε αυτούς και τις οικογένειές τους που νόμιμα πλέον θα φέρουν εδώ, με αυτοδίκαια λήψη ελληνικής υπηκοότητας και δικαίωμα ψήφου' και μετά ξανακάντε τους υπολογισμούς, για νέες εκλογές, ας πούμε τον Δεκέμβριο...

 9. λαλακης avatar
  λαλακης 16/06/2012 15:46:04

  Ο Συριζα δεν θελει να κυβερνησει. Θελει απλα μια διαφορα αναπνοης.
  Εαν εβγαινε τωρα θα πηγαιναμε σε τριτη αναμετρηση.
  Το ποιος θα βγει θα το δουμε την ημερα των εκλογων.....
  Κατα τ αλλα η Ελλας αλλα και ο Ευρωπαικος Νοτος ζει την εποχη της Θατσερ
  με καθυστερηση 30 ετων .
  Οτι και να γινει ο Νοτος θα χρειαστει μειωσεις στο δημοσιο τομεα καταργηση μονιμοτητας , καταργηση συνδικαλιστικων προνομιων ,ανοιγμα επαγγελματων
  κλπ
  Γενικα μια σειρα απο φιλελευθερα μετρα θα σαρωσουν την Ευρωπη μπροστα
  στα αδιεξοδα που δημιουργουν τα ελλειματα και τα χρεη .
  Κατανοει κανεις οτι τα μονα κομματα που θα σηκωσουν το βαρος των αλλαγων ειναι τα κεντροδεξια-φιλελευθερα γιατι δεν εχουν δεσμευσεις
  με ευγενεις ομαδες του δημοσιου.

 10. Fotini avatar
  Fotini 16/06/2012 15:57:56

  Factor,

  Please post this email I received, it's a copy/paste situation. . .

  WAKE UP AMERICA!!!!!!! (WAKE UP GREECE, from me not the article)
  An Obama classmate speaks out
  Yes, Wayne Allyn Root's statement below has been "Correctly Attributed" The link to Snopes.com is at the end of his statement. If Obama is re-elected in 2012, the US is finished. The following is in simple language that everyone can understand. Not the gibberish that our government keeps telling people. Please read this carefully and make sure you keep this message going. This needs to be emailed to everyone in the USA ...
  OBAMA'S COLLEGE CLASSMATE SPEAKS OUT…
  By Wayne Allyn Root.
  Barack Hussein Obama is no fool. He is not incompetent. To the contrary, he is brilliant. He knows exactly what he's doing. He is purposely overwhelming the U.S. Economy to create systemic failure, economic crisis and social chaos – thereby destroying capitalism and our country from within. Barack Hussien

  HObama was my college classmate ( Columbia University , class of ’83)
  He is a devout Muslim; do not be fooled.
  Look at his Czars... Anti-business… anti-American. As Glenn Beck correctly predicted from day one, Barack Hussien Obama is following the plan of Cloward & Piven, two professors at Columbia University ... They outlined a plan to socialize America by overwhelming the system with government spending and entitlement demands.
  Add up the clues below. Taken individually they're alarming. Taken as a whole, it is a brilliant, Machiavellian game plan to turn the United States into a socialist/Marxist state with a permanent majority that desperately needs government for survival... And can be counted on to always vote for even bigger government.
  Why not? They have no responsibility to pay for it. Universal health care! The health care bill had very little to do with health care. It had everything to do with unionizing millions of hospital and health care workers, as well as adding 15,000 to 20,000 new IRS agents (who will join government employee unions).
  Obama doesn't care that giving free health care to 30 million Americans will add trillions to the national debt. What he does care about is that it cements the dependence of those 30 million voters to Democrats and big government. Who but a socialist revolutionary would pass this reckless spending bill in the middle of a depression? Cap and trade! Like health care legislation having nothing to do with health care, cap and trade has nothing to do with global warming.
  It has everything to do with redistribution of income, government control of the economy and a criminal payoff to Obama's biggest contributors. Those powerful and wealthy unions and contributors (like GE, which owns NBC, MSNBC and CNBC) can then be counted on to support everything Obama wants. They will kick-back hundreds of millions of dollars in contributions to Obama and the Democratic Party to keep them in power.
  The bonus is that all the new taxes on Americans with bigger cars, bigger homes and businesses helps Obama "spread the wealth around." Make Puerto Rico a state. Why? Who's asking for a 51st state? Who's asking for millions of new welfare recipients and government entitlement addicts in the middle of a depression? Certainly not American taxpayers!
  But this has been Barack Hussien Obama's plan all along. His goal is to add two new Democrat senators, five Democrat congressmen and a million loyal Democratic voters who are dependent on big government. (This will tip the balance of those living off the government to more than those who must pay for it; and we're done for)
  Legalize 12 million illegal Mexican immigrants. Just giving these 12 million potential new citizens free health care alone could overwhelm the system and bankrupt America . But it adds 12 million reliable new Democrat voters who can be counted on to support big government. Add another few trillion dollars in welfare, aid to dependent children, food stamps, free medical, education, tax credits for the poor, and eventually Social Security... (see note above re: Puerto Rico )
  Stimulus and bailouts. Where did all that money go? It went to Democrat contributors, organizations (ACORN), and unions -- including billions of dollars to save or create jobs of government employees across the country. It went to save GM and Chrysler so that their employees could keep paying union dues. It went to AIG so that Goldman Sachs could be bailed out (after giving Obama almost $1 million in contributions).
  A staggering $125 billion went to teachers (thereby protecting their union dues). All those public employees will vote loyally Democrat to protect their bloated salaries and pensions that are bankrupting America ... The country goes broke, future generations face a bleak future, but Obama, the Democrat Party, government, and the unions grow more powerful.
  The ends justify the means. Raise taxes on small business owners, high-income earners, and job creators. Put the entire burden on only the top 20 percent of taxpayers, redistribute the income, punish success, and reward those who did nothing to deserve it (except vote for Obama). Reagan wanted to dramatically cut taxes in order to starve the government. Barack Obama wants to dramatically raise taxes to starve his political opposition.
  With the acts outlined above, Barack Hussien Obama and his regime have created a vast and rapidly expanding constituency of voters dependent on big government; a vast privileged class of public employees who work for big government; and a government dedicated to destroying capitalism and installing themselves as socialist rulers by overwhelming the system.
  Add it up and you've got the perfect Marxist scheme – all devised by my Columbia University college classmate Barack Hussien Obama using the Cloward and Piven Plan... http://www.snopes.com/politics/soapbox/overwhelm.asp
  Last point: think about what this designed 'rule of the rabble' will do to anyone successful…and everyone receiving this is. What will your lives be like under communism? The time to fight this abomination is now…I hope each of you will forward to at least a dozen people.

  THE ONLY WAY I SEE TO STOP THIS PLAN IS VOTING – VOTING THIS NOVEMBER. I HONESTLY HOPE YOU WILL PASS THIS ON AND BY ALL MEANS VOTE. The more people that understand what Obama is accomplishing, the better chance we have to save our Republic. It may be our last and only chance.

 11. KOn avatar
  KOn 16/06/2012 16:48:43

  Είμαστε μία παρέα ΟΝΝΕΔιτών από το Καποδιστριακό πανεπιστήμιο.Τα 3 τελευταία χρόνια έχουμε βοηθήσει με όλες μας τις δυνάμεις την ΝΔ επειδή πάντοτε πιστεύαμε οτι είναι μιά αληθινά πατριωτική παράταξη που ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη και την πρόοδο της Ελλάδας.Ομως τον τελευταίο μήνα καταλάβαμε ότι η ΝΔ εκτόξευσε μία πρωτοφανή εκστρατεία τρομοκράτησης του Ελληνικού λαού.Η κατάσταση είναι έτσι κι αλλιώς χάλια,μοιάζει με μία βόμβα που δεν ξέρουμε σε ποιανού τα χέρια θα σκάσει.Θέλωντας να παραμείνουμε αντικειμενικοί καί αηδιάζοντας με την στάση του κόμματος μας,αποφασίσαμε να στηρίξουμε μία παράταξη που ενδιαφέρεται για το σύνολο του λαού και δέν ψήφισε το μνημόνιο.Αποφασίσαμε λοιπόν στις αυριανές εκλογές να κάνουμε την υπέρβαση καί να στηρίξουμε το Σύριζα. Επικοινωνώντας με άλλους ΟΝΝΕΔίτες σε άλλες πόλεις μάθαμε ότι είναι πολλοί εκείνοι που θα πράξουν το ίδιο...Καλή Επιτυχία στον Σύριζα

  • dim avatar
   dim @ KOn 16/06/2012 16:55:29

   Ασε ρε μπαγλαμα που είστε και ΟΝΝΕΔίτες. Αν όπως λές είσαστε από το Καποδιστριακό θα έλεγες ΔΑΠίτες αλλά έχεις τόση σχέση με την ΟΝΝΕΔ, όση και ο Τσίπρας με τη λογική και την υπευθυνότητα.... Φάκτορα είπαμε ότι ο καθένας μπορεί να λέει τη γνώμη του, αλλά όχι και να μας παραμυθιάζει. Το έχει κάνει post σε όλα τα άρθρα ο καραγκιόζης. Διέγραψέ τον, και διέγραψε μετά και το δικό μου

  • Factorx avatar
   Factorx @ KOn 16/06/2012 16:56:29

   Καλά δεν ντρέπεστε οι ΣΥΡΙΖΑΟΙ. Τόσο απελπισμένοι είστε και παριστάνετε τους ΟΝΝΕΔιτες;

   • Πηνελόπη avatar
    Πηνελόπη @ Factorx 16/06/2012 17:04:32

    Καληνύχτα, φίλε ΚOn και.. καλό ταξίδι!

    Υ.Γ. Ελπίζω να πρόλαβες να βγάλεις εισιτήριο για αύριο, αφού φαντάζομαι πως δεν θα μπορείς να ανεχτείς άλλο το "κλίμα τρομοκρατίας" της κυβέρνησης της ΝΔ στην Ελλάδα και γι' αυτό θα αναζητήσεις την τύχη σου στη... Βενεζουέλα. Ααα...! Μην ξεχάσεις, χρειάζεται και βίζα. Γιατί εκεί τους λαθρομετανάστες, απλά τους πετάνε στην θάλασσα...

  • fantomas avatar
   fantomas @ KOn 16/06/2012 17:15:05

   και εγω ειμαι ο Καποδιστριας οπου μαζι με τον Δελληγιαννη ειπαμε να τα βρουμε και να στηριξουμε την Αλεκα επειδη ο ΝΔ δεν δεχετε την επιστροφη στον ΦΟΙΝΙΚΑ (*το πρωτο νομισμα της ελλαδας).
   κατοπιν τουτου καλη επιτυχια στην Αλεκα !

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ KOn 16/06/2012 17:34:56

   Καλό το κόλπο αλλά δεν πιάνει. Και ειδικά παραμονή εκλογών. Σαΐνια είστε πάντως...

 12. TopGunZ avatar
  TopGunZ 16/06/2012 16:55:50

  Το copy paste βλέπω το πάτε κορδόνι. Ψιτ, φιλαράκο, σε αντίθεση με την νεολαία σας που τρέχει πίσω από τους Σκοπιανούς, οι ΟΝΝΕΔίτες θα προτιμούσαν να πεθάνουν από το να ψηφίσουν τον εθνοκτόνο βούρκο σας. Παραβλέπω το ότι στα πανεπιστήμια είναι η ΔΑΠ και όχι η ΟΝΝΕΔ, γιατί μπορεί να το σκεφτείτε λίγο και να βρείτε δικαιολογία το ότι εννοούσατε απόφοιτοι...

 13. Κάτων avatar
  Κάτων 16/06/2012 16:58:46

  Παρόμοιες βρώμικες μεθόδους ακολουθουν κι άλλοι τις τελευταίες ώρες:

  Αγαπητέ κύριε Παν...,

  Πολλοί ψηφοφόροι μας επικοινώνησαν μαζί
  μας αμέσως μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου
  για να μας πουν ότι θα δυσκολευτούν να μας
  ξαναψηφίσουν στις 17 Ιουνίου. Ο λόγος, η
  ανησυχία τους ότι η δυναμική που
  αναπτύχτηκε θα φέρει στην πρώτη θέση τον
  ΣΥΡΙΖΑ που θα καρπωθεί το μπόνους των 50
  εδρών που προβλέπει ο εκλογικός νόμος για
  το πρώτο κόμμα. Για να μην εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ
  θα ψηφίσουν Ν.Δ. (έστω και αν δεν είναι η
  προτίμησή τους) και δεν θα μας
  ξαναψηφίσουν.

  Το πρόβλημα φαίνεται ότι έχει λυθεί. Το
  δίλημμα δεν υπάρχει πια. Σύμφωνα με όλες
  τις ενδείξεις η Ν.Δ. προηγείται κατά 4-5
  μονάδες. Το γεγονός επιβεβαιώνεται από τα
  online στοιχήματα που εμφανίζουν άνετη
  νικήτρια των εκλογών τη Ν.Δ.

  Λυτρωμένος εμφανίστηκε ένας φίλος μας
  μόλις πληροφορήθηκε τα τελευταία
  στοιχεία. "Από τότε που ψήφισα για πρώτη
  φορά το 1981, ψηφίζω πάντοτε ένα κόμμα για να
  μην εκλεγεί ένα άλλο. Για πρώτη φορά
  ψήφισα θετικά τον περασμένο Μάιο. Μίσησα
  τον εαυτό μου επειδή σκέφτηκα να ψηφίσω
  Ν.Δ. τον Ιούνιο για να μη βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Με
  τα στοιχεία που ακούω δεν χρειάζεται. Θα
  ψηφίσω Δημιουργία Ξανά. Θα ξαναψηφίσω
  θετικά. Δεν μπορείτε να φανταστείτε την
  ανακούφισή μου!"

  Σας παρακαλούμε να διαδώσετε το μήνυμα
  στους φίλους και γνωστούς σας. Τις
  επόμενες δύο ημέρες εξασφαλίστε δύο (2)
  νέους ψηφοφόρους για το συνασπισμό
  Δημιουργία Ξανά.

  Είμαστε ο μόνος βαθιά μεταρρυθμιστικός
  πολιτικός συνδυασμός. Είμαστε οι μόνοι
  πραγματικοί υποστηρικτές της ελεύθερης
  οικονομίας και της επιχειρηματικότητας.
  Στην επόμενη Βουλή, όπου θα κυριαρχεί ο
  κρατισμός και ο λαϊκισμός, θα είμαστε οι
  μόνοι εκπρόσωποι της φιλελεύθερης
  παραγωγικής κοινωνίας. Θα είμαστε οι
  μόνοι που θα ζητούμε τη συρρίκνωση του
  δημόσιου τομέα για να δοθεί χώρος για την
  ανάπτυξη του παραγωγικού τομέα.  Καλή επιτυχία!

  Συνασπισμός Δημιουργία Ξανά

  ΕΛΑΒΑ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ Η ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ, FROM WWW.DRASSI.GR.
  ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΚΛΟΠΗ
  ΨΗΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ.
  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ.....ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ
  ΠΡΩΤΟΙ, ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ.....

  www.drassi.gr
  Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε μηνύματα
  από τη Δράση πατήστε εδώ

 14. TARAMAS avatar
  TARAMAS 16/06/2012 17:09:34

  Είστε ΟΝΝΕΔίτες και ... καταλάβατε ότι "η ΝΔ εκτόξευσε μία πρωτοφανή εκστρατεία τρομοκράτησης του Ελληνικού λαού"; Άμα εσείς είστε ΟΝΝΕΔίτες εγώ είμαι προτεστάντης πάστορας. Τα "επιχειρήματα" και το λεξιλόγιό σου είναι τέτοιο που κάνεις μπαμ από μακριά.

  • Σφύριζας avatar
   Σφύριζας @ TARAMAS 16/06/2012 17:22:43

   Εχει και σφυριζοτρολάκια η Κουμουνδούρου;

   Πως διορίστηκες και αυτός έστειλε βιογραφικό στον Ακη;

 15. Φανη avatar
  Φανη 16/06/2012 17:40:42

  ONNEΔιτες απο το Καποδιστριακο και απο ολη την Ελλαδα, πολλοι στην ηλικια σας πιστευουν ο,τι ακουουν, δυστυχως δεν ειναι παντα ετσι.Πολλοι νεοι σαν και σας και μαλιστα χωρις τα τωρινα σοβαρα προβληματα, μονο και μονο για να αλλαξει κατι, ψηφισαν το 81 την "αλλαγη" του Αντρεα Παπανδρεου.Ακομα το μετανοιωνουν.....Αμα αναρριχηθουν μετα δεν μπορεις να τους ξεκολλησεις απο την εξουσια γιατι εχουν τυφλωθει πολλοι.Μετα απο 30 χρονια καταλαβαμε τι μας εκαναν, τι εκαναν στη πατριδα.Ετσι και τωρα, ετοιμαζονται καποιοι να "μπουκαρουν".Σαν νεοι μονο αυτο βλεπουν.Την επιτυχια.Ομως υπαρχουν πολλοι ΣΟΒΑΡΟΙ παραγοντες που δεν θα ευοδωθει αυτη η προσπαθεια.Κατ αρχας τι καλο περιμενουμε απο εναν ανθρωπο που δε πιστευει σε Θεο.Ξερω πως ακουγεται αυτο σε νεους του 2012 αλλα μην το προσπερνατε σε μια χωρα που οπου κι αν γυρισεις το ματι σου μυριζει Ορθοδοξια και μαρτυρες.Μετα οι θεσεις για τους Τουρκους που καιροφυλακτουν να ορμησουν.Νομιζετε οτι θα τους καλοπιασει ο Τσιπρας και θα κανουν πισω;Μεγαλες γεωπολιτικες καταστασεις κρυβονται πισω απο τη ξαφνικη πτωχευση μας.Οταν ο καθενας εχει στη καθημερινοτητα του πως θα ζησει δεν του μενει χρονος να σκεφτει λιγο παραπανω και πεφτει εξω στις διαπιστωσεις που γινονται με θυμο και εκδικηση.Ομως η Τουρκια οπως ολα δειχνουν θα το αποτολμησει και μαλιστα με κυβερνηση αλαλουμ και εσεις οι νεοι θα κληθειτε να υπερασπιστειτε τα ιερα και τα οσια της πατριδας.Την ιδια στιγμη θα ειμαστε μια χωρα γεματη λαθρομεταναστες που περιμενουν μια φυτιλια για να ξεσηκωθουν.Πως ξεσηκωνονται αυτοι;με λεηλασιες και ξεκοιλιασματα.
  Δυστυχως περασε ανεπιστρεπτι η εποχη που ψηφιζαμε χαλαρα.Και εμενα πολλα δεν μου αρεσουν.Παρα Πολλα.Αλλα σκεφτομαι συνεχεια τον συχωρεμενο τον Τασσο Παπαδοπουλο της Κυπρου, που με δακρυα ειπε οτι δεν θα παραδωσει κοινοτητα και το σχεδιο Αναν δεν ψηφιστηκε.Πιστεψτε με εχω παιδια και ανηψια στην ηλικια σας και βλεπω οτι ενω ειναι μορφωμενα τους λειπει η πειρα και η οξυδερκεια, το κριτηριο.Βλεπουν τα πραγματα σημερινα και λιγο επιπεδα.Η ζωη με εχει διδαξει οτι τις περισσοτερες φορες τα αποτελεσματα των ενεργειων μας δεν εχουν αμεσο αποτελεσμα αλλα σε βαθος χρονου.Ομως τοτε ειναι αργα γιατι εχουν εγκαθιδρυθει οι καταστασεις και δεν ανατρεπονται.
  Κατι ακομα.Για να εισαστε ΟΝΝΕΔιτες παει να πει οτι εισαστε παιδια με ιδανικα και οραματα.Δειτε μηπως αναμεσα σας υπαρχει καποιος εξυπνος "εφιαλτης" που δηλητηριαζει.Αυτο συμβαινει συχνα....Δε μπορω να πιστεψω οτι τα παιδια της πατριδας μου θα μετεξελιχθουν σε απατριδες, αθεους, μηδενιστες και μπαχαλακηδες και μαλιστα στο Πανεπιστημιο που υποτιθεται οτι προαγει το μυαλο.Εγω τελειωσα το Πανεπιστημιο σε περιοδο Χουντας με πολλες δυσκολιες αλλα καταφερναμε να απομονωνουμε τους αχρηστους και να προχωραμε.Μην παρασυρθειτε απο εξυπνακιστικες "συνιστωσες" γιατι ειναι βεβαιο οτι θα το μετανοιωσετε και μαζι με σας και η πατριδα η οποια θα ζησει μεγαλες περιπετειες.

  Με αγαπη και περισκεψη, μια Ελληνιδα μητερα που προβληματιζεται....

 16. el machico avatar
  el machico 16/06/2012 17:52:10

  ο τσιπρας σταθηκε εμποδιο στην δημιουργια του γηπεδου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ
  στον Βοτανικό και θα παρει αυτο που του αξιζει.
  ΟΙ 132 ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟ
  http://www.newsnow.gr/article/128184/oi-132-tou-syriza-pou-den-ithelan-to-gipedo-tou-pao.html

 17. mm avatar
  mm 16/06/2012 18:08:40

  Ο Ουρανος ειναι γαλαζιος γαλαζια και η θαλασσα
  γαλαζια και η ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

 18. panos avatar
  panos 16/06/2012 18:10:39

  Ετσι ειναι τα παιδακια της νεολαιας του σιριζα εδω μεσα το παιζουν ΟΝΝΕΔιτες γιατι τωρα αρχιζουν τα δυσκολα για αυτους. Εχουν καταντησει τα πανεπιστημια μπ.........λα μες στη μποχα και τη βρωμα και τα εχουν κανει σημεια διακινησης ναρκωτικων κοινως σκουπιδοτοπους χωρις να καταλαβαινουν τι τρεβανε οι δυσμοιροι γονεις τους για να τα σπουδασουν. Απο τις 18 τερμα το ασυλο της αλητειας και της καταστροφης της δημοσιας περιουσιας. Ετσι ηταν καποτε και οι ΡΗΓΑΔΕΣ και τωρα απο αριστεροι εχουν γινει τα μεγαλυτερα λαμογια της κοινωνιας κοιταζοντας μονο τη παρτη τους και μαζι με τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ εχουν γινει κατοικοι βορειων προαστειων καταχραζοντας το Ελληνικο Δημοσιο και επιδιδονται στο σπορ ο κεψας του κλεψαντος.

 19. Σφύριζας avatar
  Σφύριζας 16/06/2012 18:17:30

  Εμείς είμαστε μια ομάδα φοιτητών των ΕΑΚ που βαρεθήκαμε να ακούμε την διγλωσσία του Αλέξη να λακίζει να δημαγωγεί και αποφασίσαμε να ψηφίσουμε ΝΔ και Σαμαρά για να του την σπάσουμε.

 20. nestor avatar
  nestor 16/06/2012 18:42:24

  Άλλο 4 Μαϊου με τα σχολεία ανοιχτά, κι άλλο 16 Ιουνίου με τα σχολεία κλειστά.
  Ειδικά αν ο δρόμος οδηγεί στην θάλασσα.
  Δεν είναι ετεροδημότες λοιπόν.
  Να παρακαλάμε να γυρίσουν νωρίς το απόγευμα την Κυριακή για να προλάβουν να ψηφίσουν.

  • Έξοδος avatar
   Έξοδος @ nestor 16/06/2012 19:36:52

   Αυτό θα ίσχυε σίγουρα αν μιλούσαμε για τα πέριξ της Αθήνας. Εγώ αναφέρομαι στο σύνολο της διαδρομής έως το Μεσολόγγι, εστιάζοντας στην Αιτωλ/νία. Θα προσέθετα δε ότι άλλο 6 Μα¨ίου με Πρωτομαγιά (4ήμερο για πάρα πολλούς) αμέσως πριν, άλλη η οργή αλλά και (από ότι φαίνεται) το διακύβευμα των εκλογών (καθώς κ η γνώση των θέσεων που το κάθε κόμμα πρεσβεύει).

 21. Γραικός avatar
  Γραικός 16/06/2012 19:16:30

  Καλά, τι νομίζετε εσείς οι Συριζαίοι; Ότι όλοι είναι το ίδιο ηλίθιοι με εσάς;
  Νομίζετε ότι χάβουμε τις ψευτιές σας;

 22. JOHNNY avatar
  JOHNNY 16/06/2012 19:30:30

  τους έχει χτυπήσει κυβερνητισμός τους "ξώφαλτσους" , τους "παρατρίχες" πριν ακόμη δουν το φως το αληθινό. Λαλιώτικα κολπάκια και τακτικές. Παιδιά πρέπει να πέσει κράξιμο και μπινελίκι σε όποιον πασόκο γνωρίζουμε και αμφιταλαντέυεται δήθεν ,γιατί αυτοί είναι που "ταϊζουν" τα ποσοστά του παρατρίχα. Προφασιζόμενοι ότι είναι αηδιασμένοι από τα παλιά αναζητούν την ελπίδα στον Φρύδια.Πάντως ρε παιδιά ελεεινό είδος αυτοί οι πασόκοι που το γυρίσανε στον Κύριζα για να μην βγει η Ν.Δ. .Μια ζωή εαυτούληδες και τρισάθλειοι. Φανταστείται εμάς να ψηφίζαμε την δεδομένη κρίσιμη στιγμή κάποιον σαν τον Λεβέντη για να μη βγει το παΣΟΚ. Το καλύτερο που θα κάναμε θα ήταν λευκό.

  • Thraphsorchis avatar
   Thraphsorchis @ JOHNNY 17/06/2012 19:53:03

   Μα ψηφίσατε Λεβέντη... Όταν καταδικάστηκε ο Τσοβόλας από το ειδικό δικαστήριο και παραιτήθηκαν όλοι οι επιλαχόντες του Πασοκ, θυμάστε;

 23. ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
  ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 16/06/2012 20:26:20

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ. ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΑΝΕ ΟΥΤΕ ΠΡΙΝ 200 ΧΡΟΝΙΑ.

 24. TARAMAS avatar
  TARAMAS 17/06/2012 01:49:42

  ???????

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.