04/05/2008 15:03
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι αμαρτίες για το Σιφοράϊ συνεχίζονται

Η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» αποκαλύπτει σήμερα «Τα ντοκουμέντα για τις «αμαρτίες» του C4I» και ανακαλύπτει και την κατάθεση στον εισαγγελέα του πρώην υφυπουργού Δημόσιας Τάξης, Χρ. Μαρκογιαννάκη. Έτσι για την ιστορία και κυρίως για να επιβεβαιώσουμε την αξιοπιστία της εφημερίδας υπενθυμίζουμε ότι τα ίδια ακριβώς έχουμε δημοσιεύσει κι εμείς προ ημερών:

Γιατί θάφτηκε η κατάθεση Μαρκογιαννάκη για το C4I;  Τελικά δούλεψε, ή δεν δούλεψε το C4Ι;

Τα μαύρα ταμεία της Ζήμενς και το C4Ι -2. Οι «γαλάζιοι» Κατά τα άλλα, η εντύπωσή μου από τα σημερινά δημοσιεύματα για το C4I και τα «μαύρα ταμεία» είναι ότι καταβάλλεται προσπάθεια να δειχθεί ότι για όλα φταίει η Ζήμενς. Οι αμερικάνοι όμως, ήταν οι επικεφαλής της κοινοπραξίας και αυτοί είχαν αναλάβει να φτιάξουν τον "εγκέφαλο" του συστήματος, ο οποίος ποτέ δεν δούλεψε. Αν πιστέψουμε λοιπόν όσα γράφονται τότε οι Αμερικάνοι δεν ξέρουν τίποτα για τον «φόνο» και την «βρώμικη δουλειά» την έκαναν οι Γερμανοί που είχαν και το σχετικό know how στην ελληνική διαπλοκή.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. alithinos avatar
  alithinos 05/05/2008 01:16:56

  Στο C4I δεν ακουγόταν και η εμπλοκή του Πάνου Καμμένου η' κάνω λάθος?Αφήνεις ερωτήματα αλλά όχι και όλα έστω και αν στο τέλος ο Υφυπουργός δικαιωθει...

 2. Factorx avatar
  Factorx 05/05/2008 08:37:59

  "Στο C4I δεν ακουγόταν και η εμπλοκή του Πάνου Καμμένου η’ κάνω λάθος?"
  Εμείς πρώτη φορά ακούμε γι αυτόν στο συγκεκριμένο θέμα. Που εμεπλεκόταν;

 3. Suhoi avatar
  Suhoi 05/05/2008 23:48:52

  Το ΣιΦορΑι, ως αρμόδιοι υπουργοί το χιερίστηκαν οι εξής: Παπαντωνίου (Αμύνης), Χρυσοχοΐδης, Γλωρίδης, Βουλγαράκης, Μαρκογιαννάκης (υφυπουργός) και Πολύδωρας (Δημόσιας Τάξης).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.