04/11/2009 12:19
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι «αβραμοπουλικοί» πάνε ΣαμαράΟ γνωστός «αβραμοπουλικός» και ουσιαστικά σημαντικότερος «εκπρόσωπος» του πρώην υπουργού υγείας στη Θεσσαλονίκη, Ματθαίος Τσούγκας τάσσεται στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά. Υπάρχει μάλιστα και δήλωση του γνωστού πανεπιστημιακού και πρώην αντιδημάρχου σε δημοσίευμα του «Αγγελιοφόρου». Είναι γνωστό στη Θεσσαλονίκη, ότι ο κ. Τσούγκας συντόνιζε την ομάδα των υποστηρικτών του Δ. Αβραμόπουλου στη Θεσσαλονίκη. Και δεν είναι ο μόνος.

 Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη στο ίδιο κλίμα βρίσκονται γνωστοί «αβραμοπουλικοί» της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, γενικότερα, όπως:

-   Ο Γ. Τοπαλίδης, πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κοζάνης

-   Ο πρώην γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Μιχάλης Αγγελόπουλος.

-  Ο πολιτευτής και διοικητής του νοσοκομείου Κατερίνης Δημ. Παπαδημόπουλος.

-  Ο τ. βουλευτής Καβάλας και πολιτευτής στον ίδιο νομό Δημ. Χριστοφιλογιάννης.

-  Ο διοικητής του νοσοκομείου «Παπανικολάου» Κων. Μόσχος.

-  Ο γνωστός από τη δράση του στο χώρο των εφεδροπολεμιστικών οργανώσεων Αθ. Λυκοτραφίτης.

-  Η Τζίνα Λακασά, διευθύντια ΕΚΕΠΥ Βόρειας Ελλάδας.

 Πληροφορίες από τους «σαμαρικούς» της Θεσσαλονίκης κάνουν λόγο για «συντονισμένη κίνηση», δηλαδή μάλλον ετοιμάζουν μία ενιαία δημοσιοποίηση των ονομάτων των ανθρώπων που ήταν με τον Αβραμόπουλο και πλέον υποστηρίζουν Σαμαρά, σε πανελλαδικό επίπεδο.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. αχαβαχ avatar
    αχαβαχ 04/11/2009 12:57:32

    Ε βάλτε μια καλή φωτογραφία του ανθρώπου, σ'αυτήν φαίνεται απότομα γκριζαρισμένος και ακούρευτος, πράγματα αδύνατα για τον Δημήτριο. Μήπως είναι φωτοσοπιά;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.