#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
05/10/2013 12:43
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι Ελοχίμ, οι Νεφελίμ και ο κ. ΡουπακιώτηςΕίναι πλέον σίγουρο ότι αυτή τη χώρα την κυβερνούν οι Ελοχίμ και οι Νεφελίμ οι οποίοι φυσικά είναι Εβραίοι. Και ως Εβραίοι αποφάσισαν να μας «ψεκάσουν», κυρίως την κυβέρνηση και τον Σαμαρά, προκειμένου να αντιμετωπίσει την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Έριξαν ένα αέριο οι εν λόγω Εβραίοι πάνω από το Μαξίμου και τότε ξεκίνησε το ξήλωμα του πουλόβερ.

Αυτή είναι λίγο πολύ η θεωρία του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας ότι η εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής επεβλήθη με εντολή Αμερικανοεβραίων και λοιπών «σκοτεινών» δυνάμεων στην Ευρώπη και την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ήρθε και η επίσκεψη Σαμαρά στις ΗΠΑ κι «έδεσε το γλυκό» για τον μέχρι πριν από τρεις μήνες υπουργό Δικαιοσύνης κύριο Ρουπακιώτη. Κι ας υποθέσουμε ότι έχει δίκιο. Αυτός ως υπουργός τι έκανε για να αλλάξει η εικόνα; Δεν ήταν και πέρυσι οι Χρυσαυγίτες μπράβοι και εγκληματίες; Αν θυμόμαστε καλά ο «αριστερός» κ. Ρουπακιώτης δεν ήταν προϊστάμενος του βασικού υπουργείου που θα έπρεπε να κινήσει γη και ουρανό για να διαλύσει τη Χρυσή Αυγή; Οι καθυστερήσεις στις δικογραφίες δεν βαρύνουν τον κ. Ρουπακιώτη ο οποίος προφανώς ασχολούνταν με το πώς θα φτιάξει το αντιρατσιστικό και δεν είχε πολύ χρόνο; Τότε δεν πίεζαν οι Ελοχίμ και οι Νεφελίμ; Μετά Χριστόν προφήτης όπως πάντα ο κ. Ρουπακιώτης.

Αλλά ας μιλήσουμε επί της ουσίας. Ποιος δηλαδή και γιατί συνέβαλε στην απόφαση της κυβέρνησης να διαλύσει τους νεοναζιστές και εγκληματίες.

Το πρώτο και βασικό είναι η δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Διότι ουσιαστικά έδειξε στην ελληνική κοινωνία ότι οι δολοφόνοι έχουν όνομα, επώνυμο και πολιτικό χώρο. Το αίμα του καλού αυτού παιδιού ξεσκέπασε τους εγκληματίες οι οποίοι, θρασύδειλοι όπως ήταν, επιτίθεντο μόνο σε μετανάστες και μόνο τις νύχτες.

Το δεύτερο και επίσης βασικό ήταν ότι δεν πήγαινε άλλο. Η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό είχε ξευτελιστεί. Είναι δυνατόν η χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία να ανέχεται νεοναζιστές, φασίστες του εσχάτου είδους; Όλες οι διεθνείς οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα αντιρατσιστικά κινήματα, «έκραζαν» στην κυριολεξία τη χώρα μας και την κατέτασσαν στα επίπεδα αφρικανικών χωρών ή και της Τουρκίας. Τέτοια Ελλάδα θέλαμε και μάλιστα όταν γίνεται τιτάνιος αγώνας προκειμένου να πειστούν οι ξένοι ότι αξίζουμε μια δεύτερη ευκαιρία στον οικονομικό τομέα;

Το τρίτο κι επίσης σημαντικό έχει σχέση με τις πιέσεις που δέχθηκε η Ελλάδα από Εβραίους, Αμερικανούς ή Ευρωπαίους. Τι πάει να πει πίεση; Όλοι οι σοβαρά σκεπτόμενοι πολίτες έβλεπαν ότι δε μπορεί ένα φασιστικό κόμμα να κάνει κουμάντο σε μια πολιτισμένη χώρα. Και δε μιλάμε απλά για μια Ακροδεξιά. Τέτοιες έχουν όλες οι ευρωπαϊκές χώρες, ακόμη και η Αμερική. Τι είναι δηλαδή οι υπερσυντηρητικοί και τα «tea party»;

Όμως, αυτά τα ακροδεξιά κόμματα είχαν αρχίσει να «ρίχνουν νερό στο κρασί τους». Να μην αμφισβητούν τη δημοκρατία, να μην βγαίνουν τα μέλη της νύχτα για να σκοτώσουν, να μην πουλάνε προστασία στα μαγαζιά και να μην συνεργάζονται με μικροπωλητές για να βγάλουν λεφτά. Ούτε στην Αυστρία, ούτε στην Ιταλία, ούτε στη Γαλλία της Λεπέν δεν έχουν μπράβους και ψευτόμαγκες σαν τον Κασιδιάρη, τον Παναγιώταρο, τον Λαγό ή τον Μίχο.

Τα περισσότερα ακροδεξιά κόμματα έχουν μια συγκεκριμένη στάση απέναντι στο μεταναστευτικό, αρκετές φορές λαϊκίζουν σε ότι αφορά την οικονομία ή την ανεργία. Όμως, δεν είναι Χρυσή Αυγή, δε μπαίνουν στα δημόσια κτίρια και χαιρετούν ναζιστικά. Δεν μπαίνουν στη Βουλή και ουρλιάζουν «κάτσε κάτω μωρή, θα σε σφάξω, γίδια, έλα έξω να κανονιστούμε», κι άλλα τέτοια που έχουν ακουστεί κατά καιρούς από τους Χρυσαυγίτες.

Και βεβαίως δεν αμφισβητούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας όπως η γενοκτονία των Εβραίων. Όλα αυτά τα έχει κάνει η Χρυσή Αυγή και δεν πήγαινε άλλο. Πίεση, λοιπόν, στην κυβέρνηση υπήρξε από το εξωτερικό, όχι όμως εντολή , όπως κόπτεται να μας ενημερώσει ο κ. Ρουπακιώτης.

Φυσικά και δε μπορούσε η Ελλάδα να πάει σε μια προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχοντας το φασιστικό αγκάθι στο πλευρό της. Και σαφώς αυτοί που με μια εντολή μπορούν να διαλύσουν μια χώρα, δε μπορούν να ανέχονται τέτοιες καταστάσεις.

Για σκεφτείτε μόνο το πιο απλό. Να συνεχιζόταν η ίδια κατάσταση με τη Χρυσή Αυγή και οι μεγάλοι ξένοι οίκοι όπως Goldman Sachs, Fitch, S&P κ.λπ. να μας υποβάθμιζαν ή να μην στήριζαν την ελληνική οικονομία. Την άλλη μέρα και παρά τις τόσες θυσίες που έχουμε κάνει, θα είχαμε χρεοκοπήσει. Είναι απλά τα πράγματα, ούτε είμαστε μόνοι μας στον πλανήτη, ούτε είμαστε ικανοί να ελέγξουμε τους ισχυρούς του κόσμου.

Συμπερασματικά, λοιπόν, η Ελλάδα και η κυβέρνηση βρισκόταν μπροστά σε ένα μεγάλο σταυροδρόμι. Ή θα έβαζε τέλος στους εγκληματίες  -  λύκους που είναι ενδεδυμένοι με πολιτική προβιά ή θα απομονωνόταν και θα καταστρεφόταν και πολιτικά και οικονομικά. Η κυβέρνηση έκανε το αυτονόητο. Επέλεξε το δρόμο της διάλυσης της Χρυσής Αυγής. Όλα τα υπόλοιπα είναι θεωρίες συνωμοσίας στο μυαλό του κ. Ρουπακιώτη και των υπολοίπων που δε μπορούν να χωνέψουν ότι μια… δεξιά κυβέρνηση τα έβαλε με τους νεοναζί. Όπως γράψαμε και πριν μερικές ημέρες, τη χρεοκοπημένη Αριστερά την πείραξε που κάποιος της έκλεψε τα αποκλειστικά δικαιώματα του αντιφασισμού. Έτσι δεν είναι κ. Ρουπακιώτη;

Αριστερός Ψάλτης

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 05/10/2013 13:30:02

  Θα μιλήσω κυνικά: Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η εξάρθρωση της ΧΑ έγινε κατόπιν έξωθεν πιέσεων, και εν όψει του ταξιδιού Σαμαρά στην Αμερική. Και της στρατηγικής συμμαχίας με το Ισραήλ. Βέβαια και η ΧΑ έκανε το μοιραίο λάθος και έπεσε μόνη της στο πιάτο.
  Αλλά πρέπει να πω επίσης ότι πολλά καλά και θετικά στον τόπο αυτό γίνονται ΜΟΝΟ κατόπιν έξωθεν πιέσεων. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Και μακάρι να υπήρχαν πολλές έξωθεν πιέσεις για να διορθωθούν πολλά πράγματα. Και η ιστορία με τα ροδάκινα και τις επιδοτήσεις που ανέφερα, και με τους υπαλλήλους του Υπουργείου Γεωργίας που ποτέ τους δεν ψάχτηκαν για την περιουσία τους, θα είχε άλλη κατάληξη αν κάποιος απ΄έξω διέταζε την ελληνική κυβέρνηση να το ψάξει....Ενώ, έως τώρα, η κατάληξη του αίσχους είναι ότι οι εν λόγω κύριοι και θείτσες του δημοσίου, όπως και οι "τιμημένοι¨ αγρότες μας μια χαρά περνούν και σχολιάζουν οδυρώμενοι την οικονομική μας κρίση...
  Χωρίς "έξωθεν πιέσεις" δεν προχωράει τίποτα. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια για το νεοελληνικό μας κράτος-οπερέτα....

  • factorx avatar
   factorx @ ΒΙΣ 05/10/2013 13:55:31

   Ακριβώς έτσι. Οι Νεφελίμ - Εβραίοι δολοφόνησαν τον ράπερ στη Νίκαια όταν ο Σαμαράς ήταν στο Αμέρικα για εξελιχθεί το σκοτεινό σχέδιό τους.

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ factorx 05/10/2013 18:12:52

    Δεν με κατάλαβες. Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ασφαλώς και συνέβη μόνη της, δεν ήταν βαλτός ο Ρουπακιάς, ένας αλήτης απλά ήταν. Η δολοφονία, όμως, συμπτωματικά έστω (το δέχομαι ειλικρινά), έπεσε στη σωστή στιγμή από την άποψη αυτή. Και σίγουρα το πώς κινήθηκε η κυβέρνηση ΜΕΤΑ τη δολοφονία είχε σχέση με την επίσκεψη του Σαμαρά στην Αμερική. Και δεν το βρίσκω ούτε παράλογο, ούτε λάθος. Και εγώ στη θέση τους, το ίδιο θα έκανα πιθανώς. Η ΧΑ προκαλούσε πολλά θέματα στη δημόσια εικόνα της Ελλάδας έξω.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ ΒΙΣ 05/10/2013 16:11:52

   Δυστυχώς όπως λέει ο αρθρογράφος, ο συγκεκριμένος δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ εναντίον της ΧΑ όσο ήταν υπουργός. Άρα, ή όντως δεν μπορούσε λόγω ελλιπών στοιχείων που τον τελευταίο καιρό με την επίθεση στο Πέραμα και τη δολοφονία του Φύσσα έδεσαν την υπόθεση, ή είναι συνένοχος σε αυτά που κατηγορεί το Σαμαρά. Μάλλον όμως ισχύει: "το γαρ πολύ της θλίψεως..." λόγω του ότι έχασε το υπουργιλίκι.

 2. ΩΡΙΩΝ1 avatar
  ΩΡΙΩΝ1 05/10/2013 13:51:46

  Aγαπητέ Α.Ψ. συγχαρητήρια για το άρθρο σου!
  Ο Ρουπακιώτης γιαλαντζί-αριστερός όπως όλη η ΔΗΜΑΡ πασοκοουρά, προϊστάμενος του βασικού υπουργείου που θα έπρεπε να κινήσει γη και ουρανό για να διαλύσει τη Χρυσή Αυγή, όταν εισέπραττε τον παχυλό μισθό του απο τη δεξιά κυβέρνηση ανεχόταν χωρίς κανένα πρόβλημα και συγκάλυπτε τις παρανομίες της Χ.Α. Τώρα που είναι έξω απ' το χορό πολλά τραγούδια λέει...
  Αντικειμενικά το γεγονός της εξάρθρωσης της Χ.Α. απο την κυβέρνηση Σαμαρά που τελευταία έπαιρνε κλίση προς την ακροδεξιά, είναι μια σημαντική δημοκρατική κατάκτηση του κεντροδεξιού δημοκρατικού χώρου, που κάθε γνήσιος αριστερός ευχόταν ανέκαθεν. τέτοιες επιτυχίες μακάρι να έχει κι άλλες η ΝΔ.

 3. Σ/ς avatar
  Σ/ς 05/10/2013 15:43:53

  Πολύ ωραία και σοβαρά αυτά που γράφεται. Οι σοβαροί πολίτες της χώρας αυτής δεν ασχολούνται με τις ........του κάθε ....Ηταν τόσους μήνες υπεύθυνος για να πατάξει τα μορφώματα αυτά. Εγώ σαν απλός πολίτης και πολλοί σαν εμένα βλέπαμε την εν γένει φασιστική συμπεριφορά των εν λόγω ατόμων, πλήν όμως διστάζαμε και ακόμη δι στάζουμε να καταγγείλουμε γεγονότα, καθότι καθε μέρα στις παρέες αυτών των ατόμων ήταν απόστρατοι και συνταξιούχοι αστυνομική.Αλλά το ποιό σοβαρό και εν ενεργεία αστυνομική. Πως να τολμήσεις βρε αδερφέ να βοηθήσεις ;

 4. η Dimi avatar
  η Dimi 05/10/2013 16:11:32

  *Ἡ κουβαρίστρα τοῦ κ. Ρουπακιώτη
  Ἔφυγε πλήρης πικρίας ἀπό τό ὐπουργεῖο, τό ὁποῖο διακόνησε ἐπί δωδεκάμηνο ὁ ἀγγελορρήμων κ. Ρουπακιώτης. Πικρία γιατί δέχθηκε ἐπικρίσεις, πώς τάχα αὐτός καί κάποιος ἄλλος ὁδήγησαν τό καράβι (προφανῶς τῆς κυβερνήσεως) στήν ξέρα. "Ἐγώ, εἶπε δικαιολογητικά, δέν μπορῶ νά σπρώξω οὔτε κουβαρίστρα".

  Ἄν εἶχε αὐτή τήν αὐτοεπίγνωση, τότε γιατί ἀνέλαβε τό ὑπουργεῖο δικαιοσύνης; Μήπως ἀγνοεῖ ὅτι μόνο δικαιοσύνη δέν ἰσχύει σήμερα στήν Ἑλλάδα; Αὐτό πού βασιλεύει εἶναι ἡ ἀδικία, εἶναι ἡ ἀσυδοσία, εἶναι ἡ αὐθαιρεσία, εἶναι ἡ ἀναισχυντία. Πόσοι πολίτες βρίσκουν τό δίκιο τους στήν Ἑλλάδα; Ἄν γίνει μιά εἰδική ἔρευνα, τό 3% θά ἦταν μεγάλο ποσοστό. Γιά τό ὑπουργεῖο δικαιοσύνης χρειάζεται Σαμψών. Ἀλλά Σαμψών χωρίς τήν πονηρά Δαλιδά πού τοῦ ἔκοψε τά μαλλιά καί τόν ἔκανε ἀδύνατο νά σπρώξει... κουβαρίστρα!

  "Τό νά ἀσκεῖς ἐξουσία δέν εἶναι σάν νά περπατᾶς στή Λεωφόρο Νιέφσκη", εἶχε πεῖ ὁ Βλαδίμηρος Λένιν. Ὑποθέτω ὅτι ὁ κ. Ρουπακιώτης, ὡς "λάιτ ἀριστερός" θά τόν ἔχει ἀκούσει. Τόν Λένιν ἐννοῶ.* ~Σαράντος Ι. Καργάκος, 27/06/2013

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ η Dimi 05/10/2013 20:40:24

   διόρθωση: Λεωφόρος Νιέφσκι

 5. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 05/10/2013 16:15:15

  Τους πρετεντερισμούς τους χρεώνεις στο Σαμαρά; Έχεις δει την προεκλογική συνέντευξη που πήρε ο συγκεκριμένος από το Σαμαρά; Θυμάσαι τι του έχωσε κανα-δυο φορές ο πρωθυπουργός όταν τον ρωτούσε αηδίες; Δε τα έχουν καθόλου καλά. Ο Πρετεντέρης -που δε τον πάω ΚΑΘΟΛΟΥ- αυτός είναι και δε σέβεται τη δικαστική εξουσία. Ο Σαμαράς όμως τη σέβεται απόλυτα και φαίνεται από τις αποφάσεις των εισαγγελέων Θα ήταν ΟΛΟΙ μέσα αν ήταν απόφαση Σαμαρά.

 6. Σιγά μη φοβηθώ avatar
  Σιγά μη φοβηθώ 05/10/2013 17:34:25

  Όση σχέση μπορεί να έχει ο κ. Κασιδιάρης με τον Γκάντι, τόση έχει και ο κ. Ρουπακιώτης με την Αριστερά. Ένας δειλός και συμφεροντολόγος ανθρωπάκος, που παριστάνει τον γενναίο, κατόπιν εορτής. Εντάξει κ. Ρουπακιώτη μας, μας .....καταθέσατε εκ των υστέρων τη ...μεγάλη αλήθεια, που όλοι γνωρίζουμε. Πρόσφατος ο απροκάλυπτος εκβιασμός των ...εταίρων, σχετικά με την αφαίρεση της Προεδρίας της Ε.Ε. και οι Ισραηλινοί κι η γάτα μου το ξέρει, πως πίεζαν ζητώντας να τεθεί εκτός νόμου η Χ.Α. Αφήστε, κι ήρωας δε γίνεσαι ούτε αραχτός από τον καναπέ σου, ούτε μη διατεθειμένος να ρισκάρεις τα ''κεκτημένα'' σου. Μόνο γελοίος τελικά καταφέρνεις να γίνεσαι.
  Πήξαμε στους υποκριτές, μετά Χριστόν Προφήτες!

  • Σιγά μη φοβηθώ avatar
   Σιγά μη φοβηθώ @ Σιγά μη φοβηθώ 05/10/2013 17:47:07

   Και ας ελπίσουμε επάνω στην αναμπουμπούλα και τις έξωθεν ασφυκτικές πιέσεις, να μην περάσει καμιά φρέσκια διάταξη που να ομοιάζει στον απαράδεκτο Ρουπακιώτιο ''αντιρατσιστικό νόμο'' , που φιμώνει και διώκει τους Έλληνες.

 7. Τί να λέμε; avatar
  Τί να λέμε; 05/10/2013 17:38:57

  Κάποιοι, ακόμη και σήμερα, τα ρίχνουν στους Εβραίους:
  ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ κύριε Ρουπακιώτη.
  Για την κατάντια της Ελλάδας, που ήρθε προ πτώχευσης φταίνε οι Εβραίοι;
  Και όχι τα δάνεια του Αντρέα Παπανδρέου, οι χαμένες επιδοτήσεις της ΕΟΚ, τα σκάνδαλα του βαθέως ΠΑΣΟΚ, κλπ.
  Οι ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ήταν Εβραίοι κύριε Ρουπακιώτη;
  Θέλετε, όπως και άλλοι, να αποπροσανατολισθεί ο κοσμάκης από τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ υπαίτιους της Ελληνικής Τραγωδίας και να τα ρίξετε ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ κύριε ΡΟΥΠΑΚΙΩΡΤΗ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;
  ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.
  Οι Εβραίοι έκλεβαν από το 1981 και εντεύθεν;
  Με την κρίση κύριε Ρουπακιώτη θα γνωριστούμε ΟΛΟΙ καλύτερα...
  Θα το θυμόμαστε αυτό....

 8. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 05/10/2013 18:03:16

  Απορώ με το πόσοι πιστεύουν πραγματικά ότι κινδύνευε η ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ αν δεν είχαν κατηγορηθεί μέλη της ΧΑ για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Μα και τώρα δεν είναι όλοι φυλακή, θα ψηφίζουν στη βουλή, θα βάλουν υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές. Τι πραγματικά άλλαξε πολιτικά (και αφορά τους της ΕΕ) πέρα από το ποινικό κομμάτι (είναι υπόδικοι ή προφυλακισμένοι πολλοί βουλευτές τους) και το ότι ο λαός (μέρος του έστω) αρχίζει να καταλαβαίνει ποιοι είναι πραγματικά αυτοί που του υπέκλεψαν την ψήφο προσποιούμενοι τους υπερπατριώτες; Απορώ...

  • Σιγά μη φοβηθώ avatar
   Σιγά μη φοβηθώ @ Γεώργιος Τ. 05/10/2013 20:29:49

   Από την Ελευθεροτυπία 18 Σεπτ.2013 : ''Να τεθεί εκτός νόμου η Χ.Α. ζητούν ο Σβόμποντα και ο Κον-Μπεντίτ''
   Ο επικεφαλής της Σοσιαλιστικής Ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Χάνες Σβόμποντα, ζήτησε να εξεταστεί το ενδεχόμενο να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. «Είναι πολύ σημαντικό η ελληνική κυβέρνηση και το Κοινοβούλιο να καταλήξουν σε σοβαρές προτάσεις πάνω στο πώς θα σταματήσουν αυτές τις εξτρεμιστικές επιθέσεις, συμπεριλαμβάνοντας την πιθανότητα απαγόρευσης του κόμματος συνολικά» είπε χαρακτηριστικά.
   Ο Χάνες Σβόμποντα τόνισε ότι «το μίσος ξενοφοβικών μελών της Χρυσής Αυγής φτάνει μέχρι να σκοτώσει πολιτικούς αντιπάλους» και πως «είναι σοκαριστικό και απαράδεκτο από κάθε άποψη αυτό το περιστατικό σε μια χώρα της ΕΕ».
   Προειδοποίησε ότι «αν η ελληνική κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεν μπορέσουν να σταματήσουν τη γεμάτη μίσος συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής και άλλων φασιστικών ομάδων, θα είναι μια απαράδεκτη προεδρία της ΕΕ και δεν θα φέρει καμία πρόοδο στην Ευρώπη ή την Ελλάδα».

   Εγώ πάλι απορώ, που ...απορείτε!

 9. roadrunner avatar
  roadrunner 05/10/2013 18:30:58

  Κατήγγειλε, ο κ. Ρουπακιώτης ότι, αμερικανικά-εβραϊκά συμφέροντα έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή. Αφού όμως, κατά δήλωσή του, «ούτε κουβαρίστρα δεν μπορεί να σπρώξει», και εφόσον, ο ίδιος πιστεύει αυτά που λέει, τότε η θεωρία του είναι λειψή, γιατί παραλείπει να μας περιγράψει, ποιά ακριβώς, ήταν η ίδιας τάξης μεγέθους, αλλά αντίρροπη και αποδεκτή από τον ίδιο, δύναμη, που «φρέναρε» επί υπουργίας του, τις αμερικανο-εβραϊκές πιέσεις, για τη ΧΑ….

 10. tak avatar
  tak 05/10/2013 18:49:47

  Είναι τουλάχιστον άδικο να απαξιώνεται η απόφαση του πρωθυπουργού να θέσει τέρμα στη δράση των εξτρεμιστών…
  Αυτός αποφάσισε τελικά και αυτός χρεώνεται την απόφαση…
  Επίσης δε θα πρέπει να ξεχνάμε, όλοι εμείς που κάνουμε σχολιασμούς, πως ο κ. Σαμαράς δεν είναι από τους ανθρώπους που εκβιάζονται ή φοβούνται…
  Πολύ δε περισσότερο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος, ο οποίος θα τον υποχρέωνε να υποκύψει σε πιέσεις…
  Να του γίνεται κριτική, όχι όμως άδικη και πέρα από τη λογική και την προαπαιτούμενη γνώση…

 11. airman avatar
  airman 05/10/2013 18:59:28

  Ένας άνθρωπος δολοφονήθηκε στη μέση του δρόμου, ο δράστης συνελήφθη, ομολόγησε την πράξη του και οι έρευνες αποκάλυψαν ότι η ΧΑ έχει άμεση σχέση με το φόνο. Η δικαιοσύνη επελήφθη, ενήργησε άμεσα ως όφειλε και η έρευνα συνεχίζεται.
  Το γεγονός πως έγινε αυτό που έπρεπε δεν επιδέχεται αμφισβήτισης. Όμως προς τι η σπουδή του κ. Ρουπακιώτη να υπονοήσει εμμέσως ότι χωρίς την υποτιθέμενη ''έξωθεν" εντολή η υπόθεση (μάλλον) θα συγκαλύπτονταν; Ο καθένας μπορεί εύκολα να φανταστεί ποιες θα ήταν οι εξελίξεις σε μια τέτοια περίπτωση και ποιος θα βρισκόταν στη γωνία.
  Μήπως όμως το γεγονός πως έγινε αυτό που έπρεπε "ενοχλεί";
  Υ.Γ. Κάποτε κάποιους τους "ενόχλησε" η εξάρθρωση της 17Ν, αφού βέβαια είχε φέρει εις πέρας "επιτυχώς" πολλές "αποστολές".

 12. Savvas avatar
  Savvas 05/10/2013 19:52:13

  Έχετε πέσει σε μια τεράστια παγίδα, γίνατε καουμπόιδες και βλέπετε το κράτος σαν Τέξας όπου αλωνίζετε. Ξέρετε όμως κάτι? Αν συνεχίσετε να προκαλείτε αυτό το 20% με εντελώς αντιδημοκρατικούς τρόπους και εμεις έχουμε τον τρόπο να σκάψουμε τον λάκκο σας αργα η γρήγορα γιατι μια χώρα όπου δεν έχουμε φωνή ή δικαίωμα ψήφου, πολύ απλά δεν μας ενδιαφέρει η τύχη της. Και αυτά απο έναν ακρως μετριοπαθή ψηφοφόρο της ΧΑ.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Savvas 06/10/2013 01:21:47

   Προσωπικά μου φαίνεται εντελώς απίθανο το 20% του ελληνικού λαού να ψηφίσει ένα πρόδηλα ναζιστικό κόμμα, αν υπάρχει μία σοβαρή δημοκρατική και πατριωτική επιλογή. Στην περίπτωση αυτή, το κόμμα αυτό, εννοώ τη ΧΑ, θα επιστρέψει στην παλιά καλή εποχή των νεανικών φωτογραφιών του κ. Παππά και του 0,00...%. Αυτά από έναν ανένταχτο δημοκράτη συντηρητικό πολίτη, που δεν ντρέπεται να δηλώνει ¨δεξιός¨.

   • helios avatar
    helios @ ΒΙΣ 06/10/2013 09:27:13

    αλήθεια ΒΙΣ το εθνικό μέτωπο του Μ. Κώνστα πως το βλέπεις;
    το θεωρείς σοβαρή προσπάθεια;

  • airman avatar
   airman @ Savvas 06/10/2013 02:11:00

   ".... και εμεις έχουμε τον τρόπο να σκάψουμε τον λάκκο σας αργα η γρήγορα γιατι μια χώρα όπου δεν έχουμε φωνή ή δικαίωμα ψήφου, πολύ απλά δεν μας ενδιαφέρει η τύχη της."
   Σε αυτή τη χώρα φωνή και ψήφο έχουν όλοι εκείνοι που έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν. Ευτυχώς έχουμε δημοκρατία και μας το επιτρέπει. Εάν μια μερίδα εξ αυτών προτίθεται/σκοπεύει να "σκάβει λάκκους" χρήσιμο θα ήταν να έχει κατά νου και τη σχετική λαϊκή ρήση. Το δε γεγονός ότι αυτή η μερίδα δεν ενδιαφέρεται για την τύχη της χώρας τους κατατάσει στην ίδια κατηγορία με όλους εκείνους που την οδήγησαν - με τον ένα ή τον άλλο τρόπο - σε αυτή την κατάσταση καθώς και με όσους για τους δικούς τους λόγους επιδιώκουν να μείνει σ΄αυτή την κατάσταση.
   Επιπλέον, η τύχη της χώρας είναι άμεσα συνδεδεμένη με την τύχη των ανθρώπων που ζουν σ΄αυτή. Όποιος λοιπόν δεν ενδιαφέρεται για την τύχη της μάλλον δεν ενδιαφέρεται και για την τύχη των ανθρώπων.
   Εν τέλει, εάν κάποιος πιστεύει ότι δεν του αξίζει ετούτη χώρα και δεν έχει το "στομάχι" να συμβάλει στην προσπάθεια που απαιτείται για να ορθοποδήσει, τι τον κρατάει σ' αυτή;

  • Γιώργος Καλύτερος avatar
   Γιώργος Καλύτερος @ Savvas 06/10/2013 07:54:44

   Δεν υπάρχει πλέον μετριοπαθής ψηφοφόρος της ΧΑ και τις απειλές σου αλλού. Τους είδατε ποιοι και τι ακριβώς είναι οι χρυσαυγίτες οπότε δεν υπάρχει δικαιολογία από εδώ και πέρα. Τέρμα το κουπεπέ και το νταχτιρντί. Όπως εξάλλου δεν υπάρχει και μετριοπαθής ψηφοφόρος κόμματος παιδεραστών, το ίδιο ισχύει και για ψηφοφόρους των ναζί. Ότι άκρως αντικοινωνικό κόμμα υπάρχει και σου κατεβαίνει στο μυαλό ψήφισε, από νοσταλγούς του Πολ-Ποτ μέχρι Χίτλερ, αλλά επαναλαμβάνω οι απειλές σας αυτές τέρμα.

 13. MantisKalhas avatar
  MantisKalhas 05/10/2013 20:04:31

  Δυστυχώς για την αριστερά ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ. Ό,τι και να ισχυριστείτε θα πρέπει να χωνέψετε ότι ο χρόνος σας τελείωσε, φανήκατε ΑΝΙΚΑΝΟΙ και θα παρακολουθείτε τις εξελίξεις από το πέταλο. ΤΥΨΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ.

  • Σιγά μη φοβηθώ avatar
   Σιγά μη φοβηθώ @ MantisKalhas 05/10/2013 21:04:12

   ''....από το πέταλο'', ε; :-)
   [ Γούρι! Γιατί τώρα ένα πέταλο, ένα βασανισμένο πέταλο, που έλιωσε, δέρνοντας τη γη, στο πόδι ενός βασανισμένου αλόγου, φέρνει τύχη στον άνθρωπο, είναι από τα πιο παράξενα μυστήρια της Μοίρας. Και το βρήκε ο φτωχός στο δρόμο του. Εξαιρετική εύνοια, βέβαια, των μυστικών θεών, που κυβερνούν τη ζωή. Μπορούσε, ο φτωχός να βρει στο δρόμο του ένα πουγγί με φλουριά, ένα μονόπετρο διαμαντένιο δαχτυλίδι ή ένα περιδέραιο από μαργαριτάρια. Πόσοι δε βρίσκουν και κάνουν την τύχη τους! Αυτή όμως είναι μια τύχη απλή και φωτεινή, είναι η τύχη των ευτυχισμένων ανθρώπων. Η Μοίρα των φτωχών και των δυστυχισμένων είναι μία Μοίρα, που αγαπά τα περίπλοκα και σκοτεινά μέσα. Αυτή στέλνει στους ευνοούμενούς της ένα πέταλο. Τι είναι ένα πέταλο; Δεν μπορεί να το ανταλλάξει ο φτωχός, ούτε με μία φέτα ψωμί. Το σκουριασμένο όμως αυτό πέταλο κρύβει μέσα του όλες τις απόκρυφες εύνοιες της Μοίρας. Φτάνει να έχει κανείς υπομονή και προ πάντων να μη βιαστεί να πεθάνει από την πείνα. Κάποτε η τύχη θα μπει από το παράθυρό του και θα τον πλημμυρίσει με όλα τα αγαθά.
   Και ο τρισάθλιος κουρελιάρης κουβαλούσε το πέταλο στο σπίτι του. Δεν είχε τίποτε άλλο να κουβαλήσει. Κουβαλούσε το μυστήριο. ]
   Παύλος Νιρβάνας-Μικρές ιστορίες (απόσπασμα)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.