#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
13/04/2010 00:35
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι…Εβραίοι (!) φταίνε λέει τώρα το ΒατικανόΟι Εβραίοι είναι αυτοί που συνεχίζουν να τροφοδοτούν το σκάνδαλο της κακοποίησης ανηλίκων που ταλανίζει αυτό τον καιρό τη καθολική εκκλησία.  Αυτό φέρεται να υποστήριξε ένας ηλικιωμένος Ιταλός επίσκοπος. Και οι εβραϊκές οργανώσεις της Αμερικής πνέουν μένεα. Μια καθολική ιστοσελίδα αναφέρει πως ο 81χρονος επίσκοπος Giacomo Babini δήλωσε ότι «η ισχυρή και εκλεπτυσμένη» φύση της τρέχουσας επίθεσης εναντίον της καθολικής εκκλησίας κρύβει μέσα της μια «σιωνιστική επίθεση». Οι Εβραίοι «δεν θέλουν την εκκλησία, είναι οι φυσικοί της εχθροί…» φέρεται να δήλωσε ο Babini. «Κατά βάθος, μιλώντας ιστορικά, οι Εβραίοι είναι οι φονιάδες του θεού», λέει.

Μόλις οι αμερικανικές εβραϊκές οργανώσεις ανακάλυψαν την ιστοσελίδα και κατηγόρησαν τον επίσκοπο για «δυσφημιστικά στερεότυπα που θυμίζουν τη χειρότερη χριστιανική και ναζιστική προπαγάνδα πριν από τον Β`ΠΠ», ο ιερωμένος αρνήθηκε ότι έκανε τα παραπάνω σχόλια. Όπως όμως φαίνεται, ο Babini έχει κάνει παρόμοιες δηλώσεις και στο παρελθόν, στην ίδια ιστοσελίδα, κατηγορώντας τους Εβραίους για εκμετάλλευση του ολοκαυτώματος. Τα σχόλια του επισκόπου έρχονται να συμπληρώσουν αυτά πολλών καθολικών ιερωμένων, που αποδίδουν το πρόσφατο  σεξουαλικό σκάνδαλο σε μια «αντι-καθολική συνωμοσία».

Από τη πλευρά του, το Βατικανό απάντησε σήμερα στις κατηγορίες ότι καλύπτει τις χρόνιες σεξουαλικές παρασπονδίες και καταχρήσεις των ιερέων του, εντέλλοντας πλέον τους επισκόπους αλλά και όλους τους υψηλόβαθμους καθολικούς κληρικούς να αναφέρουν οποιοδήποτε παρόμοιο περιστατικό πέφτει στην αντίληψή τους, στις αστυνομικές αρχές. Όπως λέει ο δικηγόρος του Βατικανού στις ΗΠΑ, «Εκεί όπου η δικονομία επιβάλλει την αναφορά περιστατικών, οι επίσκοποι οφείλουν να εξετάζουν τον νόμο και να κάνουν ότι μπορούν υπακούοντας σε αυτόν».

Η παραπάνω εντολή είναι η πρώτη  εκ μέρους της καθολικής ηγεσίας, καθώς στο παρελθόν καμία παρόμοια εντολή δεν είχε ποτέ δοθεί σε επισκόπους κ.ά. αναφορικά με την ανάγκη τήρησης εκ μέρους τους της ποινικής δικονομίας.

 The Guardian, AP.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κοντη Λιζα avatar
  Κοντη Λιζα 13/04/2010 01:09:40

  Αχεμ!!

 2. Anonimi avatar
  Anonimi 13/04/2010 01:44:02

  Μακάρι να βάλουν μυαλό σιγά σιγά. Η εντολή είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Η συνειδητοποίηση ότι δεν είναι στο απυρόβλητο θα τους κάνει καλό.

  • anonymous avatar
   anonymous @ Anonimi 13/04/2010 02:15:36

   Τι μυαλό να βάλουν; Οι καθολικοί παπάδες είναι ανύπαντροι όπως οι δικοί μας δεσποτάδες. Εμείς έχουμε τέτοια σκάνδαλα στο χώρο των δεσποτάδων που κρύβονται κάτω από το ράσο. Όσο ο άνθρωπος δεν έχει μια φυσιολογική ζωή τόσο θα προκαλούνται τέτοια σκάνδαλα.

 3. Πολίτης της Μπανανίας avatar
  Πολίτης της Μπανανίας 13/04/2010 02:35:13

  Όσο μυαλό και να βάλουν η καθολική εκκλησία είναι το μεγαλύτερο ιστορικό ανοσιούργημα που γεννήθηκε ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας. Βαρύνεται με τεράστια ιστορικά εγκλήματα, φριχτές ανομίες, εκατομμύρια θανάτους στο πέρασμα των αιώνων, και είναι η κύρια υπεύθυνη για το γεγονός οτι κράτησε τις ανθρώπινες κοινωνίες σε βαθύ σκοτάδι για αιώνες. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ οι καθολικοί.

  Όσο πιο γρήγορα ξεμπερδεύουμε με δαύτους τόσο το καλύτερο. Αρκετή ζημιά έχουν κάνει στην ανθρωπότητα.

 4. Orestios avatar
  Orestios 13/04/2010 02:41:28

  Shalom la'olam shalom b'israel

 5. Ανδρεας45 avatar
  Ανδρεας45 13/04/2010 06:30:18

  Πολιτη της μπανανιας νομιζεις οτι μονο η καθολικοι μονο εχουν κανει κακο στην ανθρωποτητα? Εγω νομιζω οτι το ιδιο ισως και περισσοτερο κακο εχει κανει η ορθοδοξη εκκλησια.

  • (A)θανάσης avatar
   (A)θανάσης @ Ανδρεας45 13/04/2010 08:51:30

   Ε, θα έχεις και τα απαραίτητα στοιχεία, φαντάζομαι...

  • Κάποιος. avatar
   Κάποιος. @ Ανδρεας45 13/04/2010 10:24:24

   Ο διαχωρισμός της "αγίας καθολικής εκκλησίας" σ' αυτό που ονομάζουμε σήμερα καθολική και ορθόδοξη εκκλησία αντίστοιχα, προέκυψε μετά το σχίσμα του 1054 και παγιώθηκε μετά την κατάληψη της Κων/πολης το 1204 από τους δυτικούς σταυροφόρους.
   Υπ' αυτήν την έννοια η ορθόδοξη εκκλησία δεν χρεώνεται τις ιεροεξεταστικές πρακτικές της καθολικής εκκλησίας του 14ου-17ου αιώνα, ούτε φυσικά τις βίαιες πρακτικές της κοσμικής κυριαρχίας και επέκτασης του παπικού κράτους(Σταυροφόροι-Ναίτες κτλ).
   Ωστόσο κατά τους πρώτους αιώνες του Βυζαντίου, επί Θεοδοσίου και επί Ιουστινιανού έγιναν διώξεις και θανατώσεις εθνικών και αιρετικών σε μεγάλη κλίμακα.
   Θρησκευτικές διώξεις παρατηρούνταν και μετέπειτα όπως για παράδειγμα στην περίοδο της Εικονομαχίας.
   Μισαλλοδοξία,σκληρότητα και έλλειψη ανοχής στην διαφορετικότητα υπήρχε και στην ορθόδοξη εκκλησία αν και σε μικρότερο βαθμό συγκριτικά με αυτόν που επικρατούσε στην καθολική εκκλησία.

   • Στέργιος avatar
    Στέργιος @ Κάποιος. 13/04/2010 19:28:10

    Οι διώξεις των αιρετικών στο Βυζάντιο γίνονταν πάντοτε από πρωτοβουλία τού Αυτοκράτορα που διέβλεπε κινήσεις διασπαστικές για το ενιαίο τού κράτους. Η Εκκλησία καταδίκαζε θεολογικά τις αιρέσεις, αλλά ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ δεν ζήτησε τη φυσική εξόντωση των αιρετικών, όπως έκαναν οι Καθολικοί.

 6. Anonimi avatar
  Anonimi 13/04/2010 09:19:44

  Δεν κάνει κακό να ρίξουμε και σ' αυτούς μερικές ξυλιές. Θα μας αφορήσουν όλους βέβαια αλλά αξίζει τον κόπο.

 7. Πολίτης της Μπανανίας avatar
  Πολίτης της Μπανανίας 13/04/2010 09:29:14

  Όχι Ανδρέα αυτό που λες δεν υφίσταται και πιστεύω το γνωρίζεις ήδη. Μην κάνουμε αδόκιμες συγκρίσεις, εκτός και αν δεν γνωρίζεις πραγματικά την ιστορία της καθολικήε εκκλησίας.

 8. καθρέφτης avatar
  καθρέφτης 13/04/2010 09:53:07

  Μια σημαντική ιστορική διαφορά καθολικισμού και ορθοδοξίας αφορά στο ότι "ο ορθόδοξος κλήρος δεν είχε καν το δικαίωμα να σηκώνει όπλα, ούτε και για την άμυνα των εστιών του[...].Αντίθετα λοιπόν από τους Λατίνους(ο πάπας διατηρεί ιδιαίτερο στρατό)ο ορθόδοξος κλήρος ποτέ δεν μάτωσε τα χέρια με τα οποία προσφέρει τη Θεία κοινωνία.Είναι γνωστό ότι αυτό το αιμοσταγές καταλόγισαν οι ορθόδοξοι εναντίον των καθολικών ιερωμένων, κυρίως αυτών που διακρίθηκαν παίρνοντας μέρος στις σταυροφορίες και στα αιματηρά γεγονότα της άλωσης της Κωνσταντινούπολης από τους Λατίνους το 1204, όταν χριστιανοί ορθώθηκαν κατά χριστιανών[...]σφραγίζοντας έτσι το διαζύγιο της χριστιανοσύνης και το Σχίσμα των εκκλησιών".

 9. Metoikos avatar
  Metoikos 13/04/2010 10:32:47

  Λογικό να φταίνε οι Εβραίοι, αφού το μαγαζί «Χριστιανισμός» είναι ένα από τα υποκατάστηματα τους...

  • Στέργιος avatar
   Στέργιος @ Metoikos 13/04/2010 19:29:59

   Ο Χριστιανισμός είναι ελληνική εφεύρεση.

   Οι Έλληνες πήραμε μια ιουδαϊκή αίρεση, τη μπολιάσαμε με λίγο δωδεκάθεο, και φτιάξαμε μια νέα θρησκεία που μας ταιριάζει καλύτερα κι από τον Ιουδαϊσμό, αλλά και από την πολυθεΐα.

 10. http://neotera.wordpress.com avatar
  http://neotera.wordpress.com 13/04/2010 10:58:33

  Αν γίνει κάποια έρευνα για ανομίες, παιδεραστίες, καταχρήσεις και όλα τα σχετικά στο εβραϊικο παπαδαριό που θα δημοσιευτεί, ποιός θα το μάθει ? Βεβαίως η καθολική εκκλησία και η θρασύτατη κατ' εμέ προσωπικότης του πάπα με το αλάθητο προσφέρονται για σιχτίρισμα, ιδίως αν κανείς ανατρέξει στην ιστορία του θεσμού και στα απίστευτα εγκλήματά τους.
  Αλλά λίγο πολύ έτσι δεν είναι όλες οι θρησκείες ? Ολες δεν τις έχουν για να ευλογούν όπλα και να διαχωρίζουν τους ανθρώπους σε πιστούς και απίστους?
  Επισης σε όλες δεν καταφεύγουν άτομα πραγματικά ευλαβή, άγιοι αν θέλετε, που συχνά δεν έχουν σχέση με την εκκλησία και τους φαρισαίους της ? Επίσης όλες δεν προσφέρουν βιτρίνα για διάφορες βρωμιές ?
  Αρα το πρώτο πρόβλημά μας είναι οι εκστρατείες προπαγάνδας από τα μασμήντια που κατευθύνουν φιλοσιωνιστικά στοιχεία στην εποχή μας. Πριν τον πόλεμο ίσχυαν άλλα. Βοούσε η ναζιστική προπαγάνδα στην Ευρώπη, τώρα η σιωναζιστική με αγγλοαμερικάνικο περίβλημα. Εκεί βρίσκεται ο επικίνδυνος εχθρός. Οσο για τους παιδεραστές παπάδες από κάθε δόγμα, ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ είναι το φάρμακο.

 11. Sic transit gloria mundi avatar
  Sic transit gloria mundi 13/04/2010 13:28:23

  Αυτοί που τον βόσκουν τον κένταυρο είναι υπεύθυνοι ως ΑΤΟΜΑ και πρέπει να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη ως ΑΤΟΜΑ, είτε είναι Χριστιανοί Καθολικοί παπάδες είτε Εβραίοι ψαράδες είτε Ινδοί συνοδοί αγελάδων.
  Από την άλλη, κάθε θεσμός, είτε είναι η Ρωμαιοκαθολική εκκλησία είτε ο Σύλλογος Φίλων του Σκύλου και της Γάτας των ΄Άνω Μούρτζουφλων, οφείλει να καθαρίζει τον οίκο του.
  Τα λοιπά, πολιτικούρες, ιδεολογικούρες και χωρίς νόημα παιχνίδια εξουσίας σ' ένα πλανήτη που κνδυνεύει να μείνει χωρίς ψυχή και χωρίς ζωή, μια εκ του πονηρού "κριτική" υποστήριξη του χάους.
  Ένα δημόσιο γιαούρτωμα τέτοιων ανθρώπων με πήλινο κεσέ, παρουσία του MTV ή του CΝΝ, δεν θα ήταν κακή πρωτοβουλία. Που είναι η πρωτοβουλία των πολιτών, στην Ιταλία, τη Γερμανία ή την Ιρλανδία ή αλλού, γιατί αργεί τόσο; Αρχίζω ν' ανησυχώ, πολύ ψοφίμια γίναμε οι δραστήριοι άνθρωποι!

  • Sic transit gloria mundi avatar
   Sic transit gloria mundi @ Sic transit gloria mundi 13/04/2010 13:44:13

   To επίθετο του επισκόπου (άν και ολίγον ανορθόγραφον) είναι πάντως όλα τα λεφτά: Babini.
   Αίσθηση του χιούμορ μηδενική ο σεβασμιότατος, ειδικά του μαύρου!

 12. Mαρινα avatar
  Mαρινα 13/04/2010 17:16:41

  Πααααλι οι εβραιοι φταινε ρε παιδι μου?
  Αμαν πια,αποτυγχανουμε,φταιν οι εβραιοι.Παχαινουμε ως βοδια,φταιν οι εβραιοι,αδυνατιζουμε,φταιν οι εβραιοι.Χανουμε απ την κεφαλα μας κι απ' την αδιαφορια μας κι απ' την τεμπελια μας τα παντα,φταιν οι εβραιοι,παιδεραστες οι κληρικοι,οι εβραιοι φταινε.
  Ολη αυτη η... δυναμη δοθηκε στους εβραιους εκ των ανω η τα καταφεραν οι ιδιοι εργαζομενοι με το μυαλο που τους δοθηκε αντι να κατσουν και να το αποχαυνωσουν με σφηνακια και μαλμπορο μερα νυχτα στις καφετεριες της καθε γωνιας????

  • nancy avatar
   nancy @ Mαρινα 13/04/2010 19:13:56

   Μαρίνα τα σχόλια αναφέρονται κυρίως στους καθολικούς και όχι στο λαό των εβραίων. Εξ' άλλου απλή συζήτηση είναι, όχι πόρισμα, ούτε θρησκευτική αντιπαλότητα, έτσι δέν είναι?

 13. Στέργιος avatar
  Στέργιος 13/04/2010 19:37:01

  Για το ποιος "σκότωσε τον Θεό", δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι το έκαναν οι Εβραίοι... Το Συνέδριο ήθελε να θανατωθεί ο Ιησούς, Τον οποίο θεωρούσε βδελυρό ψευδομεσσία, αλλά δεν είχε τέτοια δικαιοδοσία.

  Ήταν ο Ρωμαίος Πόντιος Πιλάτος που "ένιψε τας χείρας του" καταδικάζοντας τον Ιησού σε σαρκικό θάνατο, ενώ Ρωμαίοι ήταν οι στρατιώτες που Τον βασάνισαν, Τον σταύρωσαν, Τον περιέπαιξαν και διαμέρισαν τα ιμάτιά Του.

  Άρα... Ισραήλ-Ιταλία: 0-1... 1977 χρόνια τώρα κατηγορείται ο λάθος λαός ως "θεοκτόνος"...

  • Sic transit gloria mundi avatar
   Sic transit gloria mundi @ Στέργιος 13/04/2010 21:55:11

   Αλλά πάλι σε άλλου είδους "Εβραίους" τα ρίχνουμε; Πόντιος ο Πιλάτος! Λες να ήταν τυχαίο το επώνυμο:
   Ως νωστόν, τα πιό πολλά ανέκδοτα για ατσούμπαλους ή σε Γιωρίκα καταλήγουν, ή σε Ισαάκ ή σε MacSomebody!
   Να κάνουμε και λίγο μπλάκ είπα, σορρυ φίλτατοι Πόντιοι, και αγαπητοί Εβραίοι ή Σκώτοι!

  • paratiritis2000 avatar
   paratiritis2000 @ Στέργιος 13/04/2010 21:57:19

   Ναι πολύ σωστά..αφού ο Πόντιος Πιλάτος ήταν Έλληνας έπρεπε να κατηγορούνται οι Έλληνες..

   ΑΙΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ!!!

   • Sic transit gloria mundi avatar
    Sic transit gloria mundi @ paratiritis2000 13/04/2010 22:05:39

    Είπα εγώ ότι ήταν Έλληνας:
    Υπήρχαν τότε (εκτός από τους Έλληνες του Ευξείνου) και οι Περσο-Πόντιοι. Για Πάρθους, Μιθριδάτη κτλ δεν έχετε ακούσει; Οι Ρωμαίοι χρησιμοποιούσαν Πάρθους διοικητές (όταν δεν ήταν σε πόλεμο μαζί τους).
    Οι Τουρκο-Πόντιοι (κοινώς Τουρκολαζοί) ήλθαν πολύ αργότερα.
    Αυτά, τα ιστορικά. Βεβαίως πλάκα έκανα, το πιθανότερο ήταν βέρος Ιταλός.

  • paratiritis2000 avatar
   paratiritis2000 @ Στέργιος 13/04/2010 22:10:21

   Να σημειώσεις οτι Τον θεωρούσαν "βδεληρο ψευδομεσσία" επειδή είχαν να λένε όλοι με την κουτοπονηριά, τη βλαχιά, τη στενομυαλιά, το καιροσκοπισμό και το φιλοτομαρισμό τους σαν λαό.
   Σχεδόν ολόκληρη η μεταΒυζαντινή Ευρώπη δεν μπορεί να κάνει λάθος! Επειδή υπήρξε ενας Ν. Βοναπάρτης να τους αποδώσει χάρη είναι αυτοί που ειναι σήμερα.

   Επίσης εξήγησε μου γιατί ο Νικόδημος όπου ήταν ένας εκ των λίγων ίσως και ο μόνος εκ του Συμβουλίου τους που είχε Ελληνική παιδεία πως έτυχε και ήταν ο μόνος υποστηρικτής Του μέσα στο Συμβούλιο? Μιλάμε για μια εποχή όπου ήταν υποχρεωτικό να έχεις τότε Ελληνική παιδεία αλλά προφανώς ορισμένους τους βόλευε και η αγραμματοσύνη αν το άτομο ήταν αρκετά διεφθαρμένος.. Ανέλυσε και το νόημα του μαστιγώματος των εμπόρων μέσα στο Ναό του Σολομώντα αν θέλεις να καταλήξεις σε σωστά συμπεράσματα.

 14. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 13/04/2010 21:37:29

  Για όσους θυμούνται.

  Πριν απο έναν με δύο χρόνια στο Βατικανό έγινε σάλος με την προσπάθεια ενός Καρδιναλίου να γράψει και να εκδόσει ένα πόνημα εν αγνοία του Παπα με θέμα την αθώωση του Ιούδα για την προδοσία και την Σταυρωση του Χριστού.Δέν δημοσιοποιήθηκε η αμοιβή του Καρδιναλίου όταν ο Πάπας τον αποσχημάτισε.

  Δέν αποκλείεται η σημερινή προσπάθεια για την παιδοφιλία και την παιδεραστία να αποτελεί συνέχεια της προηγουμένης. Το έχουν στο αίμα τους. Η μοχθηρία, που εξ αιτίας της τους έδιωξε απο την Ισπανία η Ισαβέλα.

  Για να θυμηθούμε και την γυφτιά τους στο θέμα του Ολοκαυτώματος.

  Προτείνω να ανοίξετε και το παρκάτω βιντεάκι.


  http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=52&t=179676

  ΠΕΛΙΑΣ

  • Sic transit gloria mundi avatar
   Sic transit gloria mundi @ ΠΕΛΙΑΣ 13/04/2010 21:59:44

   Η Ιζαμπελίτα να τους τα πάρει ήθελε. Και τα πήρε. Τα άλλα είναι bon pour l' Orient. Και τους έστειλε ανατολικά, κατά Πόλη μεριά, Σαλονίκη, Σεράγεβο και Φιλιππούπολη.
   Μετά 500 χρόνια τους τα ξαναπήραν ο Χίτλερ, ο Άιχχμαν, ο Μέρτεν και οι "τσολιάδες" τους. Όλα και τις ζωές.

   • paratiritis2000 avatar
    paratiritis2000 @ Sic transit gloria mundi 13/04/2010 22:13:26

    Τους τα έχουν "ξαναπάρει" όσες φορές καταστράφηκε και ο Ναός τους απο φυσικά ή ανθρώπινα αίτια.
    Ψάξτε το.

   • Sic transit gloria mundi avatar
    Sic transit gloria mundi @ Sic transit gloria mundi 13/04/2010 22:28:07

    Όμως: Άλλο Ναβουχοδονόσωρ και Βαβυλώνεια αιχμαλωσία, άλλο Κύρος, άλλο Σέλευκος (σημειωτέον, αντίθετα με τον διάδοχό του, ο Αλέκος τους πήγαινε), άλλο οι Καίσαρες, άλλο ο χαλίφηδες κατακτητές, άλλο όμως, εντελώς άλλο, η "τελική λύση". Ο 20ός αιώνας über alles! Αυτός, ο αιώνας που ζήσαμε, ήταν Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ, τα προηγούμενα ήταν απλώς οδοντόκρεμες.
    Αρνούμαστε να το παραδεχτούμε γιατι είναι (σχεδόν) η εποχή μας. Η ενοχή τους έχει λερώσει όλους, ναζιστές Γερμανούς και συνεργάτες, αλλά και παθητικούς θεατές, εκτός απ' όσους αντιστάθηκαν πληρώνοντας. Όπως τη Sophia Soll και τα παιδια του Λευκού Ρόδου, ή τον ευγενή εκείνο μονόχειρα von Stauffenberg.

   • Sic transit gloria mundi avatar
    Sic transit gloria mundi @ Sic transit gloria mundi 13/04/2010 22:36:10

    *πληρώνοντας με τη ζωή τους.
    Soll και Stauffenberg, από τις ευγενέστερες μορφές της Γερμανικής ιστορίας. Ο μονόχειρας αξιωματικός περίμενε χρόνια αλύγιστος, υπομονετικός, underground μαχητής αντιφασίστας, προσπάθησε να γίνει ο μεγαλύτερος τυραννοκτόνος της ιστορίας: Ατύχησε από διαβολική σύμπτωση και πέθανε σαν ήρωας.
    Τραγική μορφή, σαν να βγαίνει από έργο του Σοφοκλή!

 15. Jimbaran avatar
  Jimbaran 13/04/2010 22:35:09

  E Όχι και όλοι μείνανε αρκετοί πίσω για να σας κάνουν να δανείζεσθε με τα σημερινά επιτόκια εάν όχι εσείς πάντως τα παιδιά σας Xaxaxaxa

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.