#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
23/10/2011 15:09
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι Γερμανοί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους

Επιβολή επιτροπείας στη χώρα μας από τους δανειστές της -πιθανόν μέσω σημαντικής ενίσχυσης των εξουσιών της Ομάδας Δράσης υπό τον Γερμανό Χορστ Ράιχενμπαχ- και συνθήκες ασφυξίας σε όλη την οικονομία είναι το πανάκριβο «αντίτιμο» για το μεγάλο «κούρεμα» του ελληνικού δημόσιου χρέους που δρομολογούν οι Ευρωπαίοι ηγέτες, όπως όλα δείχνουν. Ακόμα σκληρότερη λιτότητα, επανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, ανάγκη σημαντικής στήριξης των ασφαλιστικών ταμείων και έλλειψη ρευστότητας θα είναι τα κυριότερα επιμέρους συμπτώματα που θα παρουσιάσει ο «Ελληνας ασθενής» ύστερα από μια τέτοια εξέλιξη.

Η επιβολή καθεστώτος πλήρους εποπτείας, με επιτρόπους-«γκαουλάιτερ» σε όλες τις κομβικές θέσεις του κρατικού μηχανισμού αποτελεί εδώ και μήνες αναπόσπαστο τμήμα του «σχεδίου Β» για την Ελλάδα το οποίο επεξεργάζονταν πολιτικοί και τεχνοκράτες στη Γερμανία. Έχει εκφραστεί ήδη ανοιχτά από τα πλέον επίσημα χείλη.

Το σχέδιο που πήρε την οριστική του μορφή στις 13 Οκτωβρίου, στις Βρυξέλλες, αναφέρει ρητώς ότι τη Ελλάδα θα ...αναλάβει ένα τριπλό σχήμα που περιλαμβάνει μια Ομάδα Εποπτείας, ένα Συντονιστικό Οργανο που θα βρίσκεται στο πλάι του Έλληνα πρωθυπουργού, καθώς και ομάδες των τεχνοκρατών που θα εγκατασταθούν στα υπουργεία.

[caption id="attachment_129278" align="alignnone" width="600" caption="Από το Έθνος - κλικ γιά μεγέθυνση"][/caption]

Την υψηλή εποπτεία του ελέγχου της εξουσίας θα έχει ένα υπερεθνικό όργανο στις Βρυξέλλες, πλαισιωμένο από 120 τεχνοκράτες (επιπλέον 80 της task force εργάζονται ήδη στην Αθήνα). Επικεφαλής της Ομάδας Επιτροπείας θα είναι ο Χορστ Ράιχενμπαχ, ο οποίος θα έχει τον πρώτο λόγο έναντι του εκλεγμένου πρωθυπουργού της χώρας. Σε αυτή θα μετέχουν όλες οι δανείστριες χώρες με εκπροσώπους τους καθώς και η Ελλάδα σε επίπεδο υφυπουργού και εμπειρογνωμόνων αλλά με περιορισμένη εκπροσώπηση. Οι συνεδριάσεις της Ομάδας Επιτροπείας έχουν ξεκινήσει από την 1η Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή των: ΔΝΤ, ΟΟΣΑ, Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), Τράπεζας Επενδύσεων, Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Ολι Ρεν), υψηλών αξιωματούχων όλων των χωρών που προσφέρουν τεχνική βοήθεια, καθώς και της ελληνικής αντιπροσωπείας (2-3 άτομα), της οποίας ηγείται ο κ. Παντελής Τζωρτζάκης, υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ενώ συμμετέχει και ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Γιώργος Γληνός.

Την περασμένη Τρίτη η Ανγκελα Μέρκελ, μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα των Χριστιανοδημοκρατών, ανέφερε ότι μπορεί να φανταστεί ένα είδος «μόνιμης Τρόικας» στις υπερχρεωμένες χώρες. Αμέσως μετά συνεργάτες της Γερμανίδας καγκελαρίου σημείωσαν πως ειδικά για την περίπτωση της Ελλάδας χρειάζεται «μόνιμη Τρόικα» για τη βελτίωση του φοροεισπρακτικού μηχανισμού, την προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων και την επιτάχυνση της απονομής Δικαιοσύνης, ενώ προχθές γερμανική κυβερνητική πηγή δήλωσε στο πρακτορείο Reuters: «Απαιτείται πιο μόνιμη εποπτεία για τις μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα».

Η συνταγή αυτή υποστηρίζεται επίσης από την Ολλανδία (σχετικές δηλώσεις έχει κάνει ο υπουργός Οικονομικών Γιαν Κέες ντε Γιάγκερ), τη Φινλανδία και την Αυστρία, ενώ δεν άργησε να επικροτηθεί και από τις Βρυξέλλες, με το επιχείρημα ότι «είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλιστεί ότι τα πακέτα βοήθειας προς την Ελλάδα θα πιάσουν τόπο» και ότι «κατέστη επιβεβλημένη ως λύση, εξαιτίας της αναποτελεσματικότητας και της έλλειψης πολιτικής βούλησης της ελληνικής κυβέρνησης.

Το βάρος της υλοποίησης του σχεδίου αυτού θα κληθεί να σηκώσει ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης (Task Force) της Κομισιόν για την Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ, ο οποίος στην περίπτωση αυτή θα πλαισιωθεί από εκατοντάδες Ευρωπαίους τεχνοκράτες και, αντί να περιοριστεί σε ρόλο συμβούλου της ελληνικής κυβέρνησης, θα εξελιχθεί σε… υπερπρωθυπουργό, ενώ οι συνεργάτες του σε σκιώδεις υπουργούς. Η κεντρική ιδέα είναι ότι:

Δεν θα πραγματοποιείται καμία κρατική δαπάνη χωρίς την έγκριση των επιτρόπων.

 Ολες οι κρίσιμες δημόσιες υπηρεσίες (π.χ. Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, εφορίες) θα υπάγονται σε αναδρομικό εσωτερικό έλεγχο από τους ξένους ειδικούς, θα αναμορφώνονται κατά τα πρότυπα που θα επιβάλουν οι επίτροποι και θα αποδίδονται στην ελληνική διοίκηση όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτή.

Οι Ευρωπαίοι τεχνοκράτες θα έχουν εκτελεστικές εξουσίες, όπως επιβολή ποινών και επιβραβεύσεων, δικαίωμα απολύσεων και προσλήψεων.

- Σταδιακά η Ομάδα Δράσης και οι ελεγκτές της Τρόικας θα γίνουν ένα σώμα, ωσότου η Ελλάδα επιτύχει τους στόχους που έχουν θέσει οι δανειστές μας.

Η αναβάθμιση του κ. Ράιχενμπαχ και της Ομάδας του διαψεύστηκε (σε μάλλον… χλιαρό ύφος, όμως) από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή την περασμένη Τρίτη, με αφορμή σχετικό τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters. Ωστόσο, αξιωματούχος των Βρυξελλών που παρακολουθεί στενά τις διεργασίες για το ελληνικό ζήτημα και που μέχρι πρότινος διαβεβαίωνε ότι η Task Force θα έχει αποκλειστικά συμβουλευτικό ρόλο, ανέφερε με νόημα στον «ΤτΚ» το βράδυ της Παρασκευής: «Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Περιμένουμε τις αποφάσεις των Ευρωπαίων ηγετών. Πάντως, η Τρόικα και η Ομάδα Δράσης δραστηριοποιούνται σήμερα στην Αθήνα. Εάν η Σύνοδος Κορυφής αποφασίσει να επιβληθεί εποπτεία στις χώρες που παρεκκλίνουν από τους δημοσιονομικούς στόχους, δεν νομίζω ότι θα δημιουργηθεί και τρίτη ομάδα για να αναλάβει το έργο αυτό».

Όπως γράφει το Πρώτο Θέμα, τέλος, με έναν φάκελο υπό μάλης επιστρέφει την ερχόμενη Τρίτη στην Αθήνα ο επικεφαλής της Ομάδας Κρούσης (Task Force) της Κομισιόν κ. Χορστ Ράιχενμπαχ. Μέσα σε αυτόν θα περιέχονται οι οριστικές εντολές των Βρυξελλών και του Βερολίνου, σύμφωνα με τις οποίες οι μεγάλες χώρες της ευρωζώνης χωρίζουν την Ελλάδα στο πλαίσιο ενός μακρόπνοου σχεδίου αυστηρότερης επιτήρησης της χώρας μας σε 16 μεγάλα διοικητικά κομμάτια.

Οπως τονίζεται αρμοδίως, μεταξύ άλλων, το σύστημα φορολόγησης θα παραχωρηθεί στους Γερμανούς, η αναμόρφωση του Προϋπολογισμού στους Γάλλους και οι ιδιωτικοποιήσεις στους Ολλανδούς !!!.

Πηγές: Τύπο της Κυριακής - Έθνος

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Απορία avatar
  Απορία 23/10/2011 15:17:49

  Του έλληνα ο τράχηλος επιτροπίες δεν σηκώνει.
  Δεν τις χωράει η "ιδιοσυγκρασία" μας, ρε αδερφέ.
  Τις χωράει μόνον η ευρύπρωκτη σημερινή ελληνική κυβέρνηση.

  • road runner avatar
   road runner @ Απορία 23/10/2011 15:51:22

   Και άλλα μεγάααααααλα λόγια

 2. Μαθηματικός avatar
  Μαθηματικός 23/10/2011 15:27:49

  http://www.youtube.com/watch?v=fy-Y2o06i4Y

  Και σχόλιο ουδέν...

  • A.M. avatar
   A.M. @ Μαθηματικός 23/10/2011 19:04:41

   Πίκρα Μαθηματικέ, πίκρα.

   h**p://www.youtube.com/watch?v=hQSrU0I5gr0

   «Ρωμηοσύνη ρωμηοσύνη
   δεν θα ησυχάσεις πια
   έναν χρόνο ζείς ειρήνη
   και τριάντα στην φωτιά.»

 3. Νikos Draxma avatar
  Νikos Draxma 23/10/2011 15:40:28

  Αυτα που περιγραφει ο τυπος της κυριακης ειναι ονειρο θερινης νυχτος για τα ελληνικα δεδομενα
  Θα συντριβουν ολοι oσοι βαλουν χερι στο δημοσιο πλουτο , εκτος αυτου η χωρα εχει σαρωθει απο απεργειες και απο εδω και περα κανενας δεν μπορει να επιβαλει τιποτα στον ξεσηκωμενο λαο που δεν πληρωνει κιολας

  Ο τυπος της κυριακης αφου πιστευει οτι υπαρχει σχεδιο εποπτειας ταχα απο τους ξενους , τι λιβανιζει τον σαμαρα ως τον επομενο πρωθυπουργο?
  Δηλαδη αν γινει αυτο τι ρολο θα εχει στην κυβερνηση του ραινχεμπαχ ,ο σαμαρας (αν εκλεγει βεβαια) της γλαστρας?

  Αν ο ελευθερος τυπος ειχε λιγη τσιπα πανω του , θα εβγαινε και θα καταδικαζε αυτο το καταπτυστο σχεδιο εκχωρησης εθνικιης κυριαρχιας και θα καλουσε το σαμαρα να το απορριψει αμεσα
  Απο την μια μιλαει για αγωνες και επαναστασεις αλλα απο την αλλη λεει οτι ειμαστε καταδικασμενοι στην εποπτεια , αντε γεια δηλαδη

 4. Orestios avatar
  Orestios 23/10/2011 15:49:34

  Στις εκλογές που έρχονται οι Έλληνες θα ψηφίσουν για να εκλέξουν τον Σαμαρά Πρωθυπουργό.
  Τίποτε λιγότερο.

 5. factorx avatar
  factorx 23/10/2011 16:09:12

  Από το Πρώτο Θέμα:

  Με έναν φάκελο υπό μάλης επιστρέφει την ερχόμενη Τρίτη στην Αθήνα ο επικεφαλής της Ομάδας Κρούσης (Task Force) της Κομισιόν κ. Χορστ Ράιχενμπαχ. Μέσα σε αυτόν θα περιέχονται οι οριστικές εντολές των Βρυξελλών και του Βερολίνου, σύμφωνα με τις οποίες οι μεγάλες χώρες της ευρωζώνης χωρίζουν την Ελλάδα στο πλαίσιο ενός μακρόπνοου σχεδίου αυστηρότερης επιτήρησης της χώρας μας σε 16 μεγάλα διοικητικά κομμάτια.

  Οπως τονίζεται αρμοδίως, μεταξύ άλλων, το σύστημα φορολόγησης θα παραχωρηθεί στους Γερμανούς, η αναμόρφωση του Προϋπολογισμού στους Γάλλους και οι ιδιωτικοποιήσεις στους Ολλανδούς.

  • Nikos Draxma avatar
   Nikos Draxma @ factorx 23/10/2011 17:53:06

   Και μετα ξυπνησαν , ας αποφασισουν οτι θελουν , ο λαος δεν αποδεχεται εποπτειες και ξενα κεντρα
   θα καταργηθουν ολα στην πραξη εντος της ελληνικης πραγματικοτητας , η ευρωζωνη ολο κολοτουμπες ειναι ψηφιζει αποφασεις (21 ιουλιου) και επιβαλλει συνεχεια μνημονια και επειτα τα ακυρωνει
   Δειγμα του ποσο αναξιοπιστη εχει καταντησει

 6. thanos avatar
  thanos 23/10/2011 16:48:41

  Επειδή μας την έχει πέσει μια συμμορία εγκληματιών υπό το κωδικό Όνομα ΑΓΟΡΕΣ (Μπενρακε, Γκρισπαν, Ακερμαν, Σορος κλπ ) οι οποίοι χρησιμοποιούν αποτυχημένους υπαλλήλους τυπου Ραιχενμπανχ Μερκελ Σαρκοζι Παπανδρέου κλπ και επειδή εμεις οι απλοι άνθρωποι δεν γνωρίζουμε από τοκους επιτοκια παραγωγα cds κλπ οικονομικα παιχνίδια ληστοσυμμοριτών, έχουμε ένα και μοναδικό τρόπο να δίνουμε μη τεχνικές λύσεις στην πολυπλοκότητα των δεσμών. Τον τρόπο επίλυσης του Γόρδιου Δεσμού μας τον έδειξε ο Αλέξανδρος πριν από χιλιάδες χρόνια και είναι ο μόνος σίγουρος για ένα τίμιο εθνος όπως οι Έλληνες ...

  • τσωφλι πασατεμπου avatar
   τσωφλι πασατεμπου @ thanos 23/10/2011 17:02:09

   ο δανεισμος ;

   • Σταύρος avatar
    Σταύρος @ τσωφλι πασατεμπου 23/10/2011 17:06:25

    Κάτι σε πιό κοφτερό, ίσως; ;)

    • A.M. avatar
     A.M. @ Σταύρος 23/10/2011 19:07:53

     @Σταύρος

     Καλόοοοο!!!!

 7. alex2010 avatar
  alex2010 23/10/2011 17:36:01

  Hmm, KALA..... THA TOU LADOSOUME,THA TOYS DIAPLEKSOUME,THA TOUS VGALOUME DVD'S ,KAI SE ENA XRONO THA DINOUNE TA DIKA MAS Greek Statistics xaxaxaxa

 8. Γιαννης Ζερβος avatar
  Γιαννης Ζερβος 23/10/2011 17:56:44

  Στην αρχαια μας χωρα βρεθηκε ενας Εφιαλτης για να θυμουνται οι γενιες των Ελληνων την εσχατη προδοσια, λογω απληστιας.Τωρα ποιος θα θυμαται το σφιγγομελισο των σημερινων προδοτων που ως επι το πλειστον ειναι πολιτικα προσωπα διαπλεκομενα, λαμογια, μιζοαποδεκτες και ληστες του δημοσιου χρηματος;Θα χορεσουν ολοι σε ενα μονο βιβλιο; η καλιτερα, θα χορεσουν ολοι σε μια φυλακη; Ισως γιατι πολλοι εχουν ηδη πεθανει.

 9. η Dimi avatar
  η Dimi 23/10/2011 17:58:34

  ΤΟ ΤΡΕΛΟΒΑΠΟΡΟ
  Βαπόρι στολισμένο βγαίνει στα βουνά
  κι αρχίζει τις μανούβρες “βίρα-μάϊνα”

  Την άγκυρα φουντάρει στις κουκουναριές
  φορτώνει φρέσκο αγέρα κι απ’ τις δυο μεριές

  Κι ειναι από μαύρη πέτρα κι είναι απ’ Ονειρο
  κι έχει λοστρόμο αθώο ναύτη πονηρό

  Από τα βάθη φτάνει τους παλιούς καιρούς
  βάσανα ξεφορτώνει κι αναστεναγμούς

  Έλα Χριστέ και Κύριε λέγω κι απορώ
  τέτοιο τρελό βαπόρι τρελοβάπορο

  Χρόνους μάς ταξιδεύει δεν βουλιάξαμε
  χίλιους καπεταναίους τούς αλλάξαμε

  Κατακλυσμούς ποτέ δεν λογαριάσαμε
  μπήκαμε μες στα Ολα και περάσαμε!

  Κι έχουμε στο κατάρτι μας βιγλάτορα
  παντοτεινό τον Ηλιο τον Ηλιάτορα!
  ~Ελύτης: “Ο Hλιος ο Hλιάτορας”
  ♠ ♠ ♠

  O βέβηλος κατοχικός Ράϊχ-ενμπαχ, στο αίμα των Ελλήνων Ηρώων οφείλει την ελευθερία του σήμερα. Κι η ανθηρή οικονομία του είναι αυτό που ουσιαστικά Δεν είναι, επειδή, στηρίζεται στα γυάλινα πόδια της «Σταύρωσης» της Ελλάδας. Των 89 Ολοκαυτωμάτων (Το Ολοκαύτωμα του Διστόμου, των SS η μεγαλύτερη σφαγή αμάχων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου). Της υφαρπαγής των Ελληνικών Θησαυρών, Δικαίων και Ιερών.

  "Ο πολιτισμός" των Θαλάμων Αερίων του Ράϊχ-ενμπαχ, μάς δανείζει λεφτά! (Τα δικά μας, κλεμμένα Ελληνικά). Εχει βαρειά βιομηχανία και 355 ημέρες το χρόνο, βροχή και καταχνιά.

  Οι Aνυπότακτοι Ελληνες, Δημιουργούμε!
  Εχουμε Ανθρώπινο και Φυσικό, Πλούτο Μοναδικό! Στην Ελλάδα, που έχει στο κατάρτι της «βιγλάτορα παντοτεινό», Τον Ηλιο Τον Μεθυστικό!

  Ποτέ οι Ελληνες δεν δούλεψαν την τέχνη για την τέχνη. Πάντα η Ομορφιά είχε σκοπό να υπηρετήσει τη Ζωή! Και τα Σώματα τα ήθελαν οι Αρχαίοι όμορφα και δυνατά, για να μπορούν να δεχτούν ισορροπημένο και γερό νου. Κι ακόμα, για να μπορούν –σκοπός ανώτατος– να υπερασπίσουν το Αστυ, είχε πει ο Μέγας Καζατζάκης

  «Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ» ~Der Spiegel

  ΕΛΛΗΝΕΣ !
  "Ο δανειστής" Οφειλέτης Ράϊχ-ενμπαχ, 1.2 ΤΡΙΣ Ευρώ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑ !!!

  ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ !!! ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ !!! ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ !!!

 10. Balafara Hunter avatar
  Balafara Hunter 23/10/2011 18:03:13

  Στα γερμανικά το "Gau", σημαίνει "περιφέρεια". Στα ελληνικά όμως "γκάου" λέμε κάποιον που χαζοφέρνει (π.χ.: Είσαι εντελώς γκάου, παιδάκι μου;).

  Δεν βλέπω λοιπόν πως θα καταφέρει ο Gauleiter (Περιφερειάρχης) να επιβάλει τις αποφάσεις του, σε ένα λαό που οι "γκάου" (αυτοί που θέλουν να ξαναψηφίσουν ΠΑΣΟΚ), σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις είναι λιγότεροι από 20% και όσο περνάνε οι μέρες το ποσοστό μειώνεται ραγδαία.

  Με την πειθώ των ΜΑΤ ίσως;

 11. ORIMA avatar
  ORIMA 23/10/2011 18:17:37

  Να σας πώ, μέχρι τώρα αριστερός δεν υπήρξα (είμαι 43). Πιστεύω όμως ότι τα δημοσιεύματα αυτά είναι εν πολλοίς προβλεπτικα, και στο φτωχό μυαλό μου ξυπνούν μνήμες ΕΔΕΣ.

 12. Μανιάτης avatar
  Μανιάτης 23/10/2011 18:46:14

  Τελικά κάποιος θα πρέπει να μας ψυχαναλύσει ως Έθνος!
  Τι θέλουμε, το σημερινό διεστραμμένο, διεφθαρμένο και αντιπαραγωγικό καθεστώς της ντόπιας κρατικοδίαιτης κάστας των «ασφαλτοστρωτών» και την ανίκανη, ανεπαρκή κάστα των πολιτικών που από κοινού οδήγησαν την χώρα στο διεθνή αυτό εξευτελισμό ή να προχωρήσουμε σε λύσεις που θα μας επιτρέψουν να είμαστε παραγωγικοί, αποτελεσματικοί και μέσω αυτού να επανακτήσουμε την εθνική μας αξιοπρέπεια.
  Τελικά ο λαϊκισμός του ΑΠ και της Αριστεράς περί ξενοκρατίας μας έχει μέχρι το μεδούλι μπολιάσει. Με παιδική αφέλεια, αλλά και την ανευθυνότητα του ανίκανου απορρίπτουμε την προσωπική μας και εθνική ευθύνη για τα δεινά μας και αναζητούμε τις αιτίες στους «κακούς», στους βαρβάρους που έρχονται από τον καταραμένο Βορά να μας καταστρέψουν, γιατί μας φοβούνται ως λαό περιούσιος που είμαστε. Έρχονται γιατί ζήλεψαν τα πλούτη της Βασιλεύουσας οι άπληστοι δόγηδες της Βενετίας. Ζούμε τη Δ΄ Σταυροφορία. Μαζί κι ο Πάπας στην πλεκτάνη γιατί ανατριχιάζει στη δόξα της Νέας Ρώμης.
  Μα είμαστε Λαός αδούλωτος και υπερήφανος. «Ελιά και Κώτσο Βασιλιά», καθώς στην ιδιαίτερη πατρίδα μου τόχαν συνήθεια τη μιζέριά τους να κρύβουν. Και τώρα «στ΄ άρματα στ΄ άρματα εμπρός στον αγώνα». Με τόνα χέρι στο σπαθί και τ΄ άλλο στην επαιτεία, κατά πως μας έμαθαν οι υπερπατριώτες οπαδοί του «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο». Θυμάμαι πως μετά τις πατριωτικές κραυγές και τους αλαλαγμούς με τα πλαστικά σημαιάκια, μετράγαμε το μοίρασμα των πακέτων Ντελόρ. Θρυλικός τούτος ο Ντελόρ και τα Μεσογειακά Προγράμματα! Κι αφού τα φάγαμε στις μπαρουτοκαπνισμένες από καπότες και λάιφ στάιλ παραλίες της Μυκόνου, τραβάμε από το σεντούκι τις σημαία του «Ανένδοτου», του αγώνα «για μια Ελλάδα που να ανήκει στους Έλληνες». Ναι, είναι κι αυτό από τα ανέκδοτα στους τοίχους της Εθνικής Λεωφόρου με γράμματα πλατιά και πράσινα για να γαλουχείται ο λαός και να διδάσκονται οι νέοι.
  Όχι! Όχι πια σε τούτο το ανέκδοτο του «Ανένδοτου»!
  Όχι στην κωμωδία του λαϊκίστικου πατριωτισμού που μας πέταξε στα θησαυροφυλάκια του ΔΝΤ, ΕΚΤ, των Ρώσων και των Κινέζων σαν φτηνές πόρνες των οίκων ανοχής / αξιολόγησης του Μεταξουργείου.
  Όχι! Αρνούμαι να δικαστώ από το παραδικαστικό. Αρνούμαι να δεχτώ τον εφοριακό τον αξύριστό και το κοιλαρά. Αρνούμαι την άδεια του Πολεοδομικού. Αρνούμαι να συλληφθώ από τον ράθυμο με το άκοπο νυχάκι ένστολο που μουλωχτά κλειδώνει την πόρτα του χαμαιτυπείου.
  Μα πάνω απ΄ όλα αρνούμαι να κουρελιάζεται η αξιοπρέπειά μου στους αλαλαγμούς του «Ανένδοτου» ανέκδοτου.
  Προτιμώ την πειθαρχεία των Γερμανών παρά την εθνική ταπείνωση τούτου του ανέκδοτου με τις πλαστικές σημαίες.
  Τίποτα δεν είναι δεδομένο και κληρονομικό. Κι αν θέλουμε σήμερα ανεξαρτησία και εθνική υπερηφάνεια, ας μάθουμε να είμαστε παραγωγικοί κι όχι επαίτες των πακέτων Ντελόρ.
  Κάποιος τους κόπρους του Αυγεία να καθαρίσει πρέπει και να ξεπλύνει την πράσινη οσμή από τα βουνά της Μάνης. Ας είναι ο Γερμανός ο νέος Ηρακλής.
  Ως επίλογος φόρος τιμής στο Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή.
  Ο διάλογος του «πατριώτη» ΑΠ και του «ξενόδουλου» Κωνσταντίνου Καραμανλή.
  http://www.youtube.com/watch?v=vp9Kh2JWam8&feature=related

  • gynner avatar
   gynner @ Μανιάτης 23/10/2011 23:49:49

   Σκύψε αγόρι μου εσύ σκύψε!!Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας!

 13. Κάποιος avatar
  Κάποιος 23/10/2011 19:10:29

  Πλησιάζει η 28η Οκτωβρίου και σχεδόν 70 χρόνια μετά οι Γερμανοί ξανάρχονται.
  Σύντομα θα ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι και θα φανεί καθαρά ποιοι είναι πραγματικοί πατριώτες,ποιοι γιαλαντζί και ποιοι δοσίλογοι.

 14. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΘΑΛΑΣΙΝΟΣ avatar
  ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΘΑΛΑΣΙΝΟΣ 23/10/2011 20:40:24

  Μανιάτη βλέπεις πολλή τηλεόραση .Πρόσεξε βλάπτει επικίνδυνα

 15. Μανιάτης avatar
  Μανιάτης 24/10/2011 17:21:38

  Gynner, δυστυχώς ο παπαδρεϊσμός σε διαπέρασε. Τα έθνη ΔΕΝ έχουν φίλους ούτε εχθρούς, έχουν ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!
  Δυστυχώς, η πολιτική ανάλυση στην Ελλάδα είναι έχει παράμετρο τη μαγκιά και τις "πατριωτικές" μπούρδες, αγαπητέ Θαλασσινέ.
  Και δυστυχώς, δεν καταλάβαμε πως Μεσσίες ΔΕΝ υπάρχουν.
  Αλλά βέβαια να μείνει η Ελλάδα υπό Ελληνικήν Διοίκησην...με πρωθυπουργό τον Φωτόπουλο, Πρόεδρο τον Μπέο και τάλλα παλληκάρια της εθνικής υπερηφάνιας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.