#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
11/06/2011 17:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι Γάλλοι δίνουν πίσω στην Ταϊβάν τις μίζες για τις φρεγάτες !Η Γαλλία ανακοίνωσε πως θα πληρώσει 460 εκατομμύρια στη Ταιβάν, μετά την απόρριψη της έφεσης της εταιρίας Thales σχετικά με τη πληρωμή μίζας για εξασφάλιση συμβολαίου κατασκευής φρεγατών. Το γαλλικό κράτος είχε εγγυηθεί το συμβόλαιο της εταιρίας (του 1991).

Το γραφείο του πρωθυπουργού Francois Fillon ανακοίνωσε πως το γαλλικό δημόσιο θα καλύψει το 72.5% του τεράστιου λογαριασμού που αντιμετωπίζει η Thales, μετά την απόρριψη της έφεσής της. Η Γαλλία είχε εγγυηθεί το συμβόλαιο «Bravo» που υπογράφτηκε το 1991, και τώρα θα χρειαστεί έκτακτη τροποποίηση στον προϋπολογισμό της χώρας, η οποία θα πρέπει να εγκριθεί από το κοινοβούλιο.

Τον περασμένο Απρίλιο, ένα ανεξάρτητο ιδιωτικό συμβούλιο που συνεδρίασε για λογαριασμό της εταιρίας και του ναυτικού της Ταιβάν αποφάσισε πως κακώς η Γαλλική εταιρία πλήρωσε προμήθειες σε μεσάζοντες προκειμένου να εξασφαλίσει το συμβόλαιο.

Η Thales προσέφυγε και σε πολιτικό δικαστήριο για την απόφαση του ιδιωτικού συμβουλίου, αλλά η προσφυγή της απορρίφθηκε, και έτσι τώρα θα πρέπει να πληρώσει $591 εκατομμύρια συν τόκους και δικαστικά έξοδα.

Η εταιρία είχε υπογράψει συμβόλαιο κατασκευής 6 φρεγατών για λογαριασμό  της Ταιβάν το 1991. Στη συμφωνία υπήρχε σαφής όρος εναντίον πληρωμής προμήθειας σε μεσάζοντες.

Τι μας ενδιαφέρει θα μου πείτε αυτή η είδηση; Μας ενδιαφέρει και πολύ μάλιστα, αφού γαλλικές φρεγάτες έχουμε αγοράσει και μας πιέζουν πάλι να αγοράσουμε.

Υπενθυμίζουμε, εξάλλου  ότι τo πρώην στέλεχος της Thales κ. Ζοσερόν είχε πει για το έργο ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων ότι η κοινοπραξία Thales/ Raytheon έχασε «επειδή δεν λάδωσε αρκετά ψηλά…». Ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας κ. Γιάννος Παπαντωνίου έκανε και κέρδισε αγωγή εναντίον της εφημερίδας «Λιμπερασιόν» που είχε δημοσιεύσει συνέντευξη του κ. Ζοσερόν.

Διαβάστε κι αυτό: Ποιοί και γιατί παίζουν γεωπολιτικά παιχνίδια με τις FREMM ;

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. kiki avatar
  kiki 11/06/2011 17:50:05

  Με την δανειακη συμβαση που μας φορεσε το ΓΑΠ, παρανομως και αντισυνταγματικως παντα,
  δεν μπορουμε να διεκδικησουμε τιποτα απο τους δανειστες.Τελεια και παυλα.

  • Δήμος avatar
   Δήμος @ kiki 11/06/2011 18:58:09

   Εκτός αν ακυρωθεί η δανειακή σύμβαση.

  • anonymous avatar
   anonymous @ kiki 11/06/2011 22:57:51

   Η σύμβαση που μας φόρεσε ο ΓΑΠ έχει ένα θετικό. Προβλέπει διαιτησία του Δικαστηρίου της ΕΕ για κάθε διαφορά που σχετίζεται με τη σύμβαση.
   Μπορούμε να προσφύγουμε εκεί για τις μίζες τις υπερκοστολογήσεις και τα πάντα.
   Θα πούμε ότι φτάσαμε σε σημείο χρεοκοπίας λόγω αυτών και ότι η δανειακή σύμβαση ακριβώς καλύπτει αυτά τα δάνεια. Οπότε μπορούμε να τα αμφισβητήσουμε.

 2. juliet avatar
  juliet 11/06/2011 19:03:16

  Εκτός αν φύγει ο ΓΑΠ και ακυρωθεί ως παράνομη και αντισυνταγματική η σύμβαση.

 3. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤ. avatar
  ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤ. 11/06/2011 20:13:06

  ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΟΛΑ.

 4. ΠΙΝ avatar
  ΠΙΝ 11/06/2011 20:24:56

  ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΡΗΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΚΑΛΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΩΦΕΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ DASSAULT AVIATION ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΤΩΝ ΜΙΡΑΖ 2000-5 ,ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .ΤΟ ΥΠΕΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΗΝ 31-12-2010 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΓΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ Α-Ω 28-2000 ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΙΧΕ 41 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Α-Ω ΥΨΟΥΣ 1,85 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.!!!!!!!!!!!
  Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ
  ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ 10 ΕΤΗ!!!!!!!.ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ
  ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΣΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
  ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΤΑ Α-Ω ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ , ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΑΜΕΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.ΧΑΘΗΚΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
  ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ,
  ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
  Η ΣΥΜΒΑΣΗ Α-Ω 28-2000 ,ΕΛΗΞΕ ΤΗΝ 31-12-2010.Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΚΑΛΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΥΨΟΥΣ 120 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
  ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΑΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ
  ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ 1,85 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΩΝ ΩΦΕΛΗΜΑΤΩΝ??//
  ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΤΗΣΗ ΤΗΝ ΝΤΑΣΣΩ?//
  ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ?
  ΑΣ ΔΟΥΝΕ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΒΑΝ.
  ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ Η ΤΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ,ΕΝΩ Η ΝΤΑΣΣΩ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ.ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ
  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ.ΤΩΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΥΕΘΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΡΗΤΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΕΣΕΙ Η ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΛΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ 120ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.
  ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΑΣΣΩ ΑΒΙΑΤΙΟΝ
  ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΤΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000 ΕΩΣ ΤΟ 2010 ,ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΒΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙ 10ΕΤΗ....
  ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΚΠΤΩΤΗ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
  ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
  ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΗ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2000.Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕΙ.

 5. ΠΙΝ1 avatar
  ΠΙΝ1 11/06/2011 20:37:32

  ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΤΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΝΤΑΣΣΩ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!!!!!
  ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΥΠΕΘΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΠΟΙΝΙΚΑ -ΑΣΤΙΚΑ , ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΕΣΘΑΝΘΕΙ ΛΙΓΗ ΧΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ.
  ΑΝ ΤΟ ΥΠΕΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΤΟΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.
  ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ.
  ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΩΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΩΦΕΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ Ν ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ,ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΡΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ -ΔΝΤ.
  ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.

 6. kiki avatar
  kiki 11/06/2011 21:06:59

  Ναι τωρα ο Μπενι ολα αυτα, αλλα δεν ειναι μονο ο Μπενι, και οι προηγουμενοι μην ξεχνιομαστε.
  εδω δεν τολμησαν τα υποβρυχια που γερνουν να καταγγειλουν την συμβαση , και θα κανουν ολα αυτα.
  αλλωστε οπως γνωριζεις , με την δανειακη γιοκ απο τους δανειστες.

 7. ΠΙΝ2 avatar
  ΠΙΝ2 11/06/2011 22:24:56

  ΝΑΙ ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡ....Α ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΚΟΤΕΣ.
  ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ,ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ,ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,
  ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ,ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΛΕΙΣΤΟΝ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑΖ ΤΗΝ ΑΠΟΜΕΙΖΟΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΣ ΕΥΡΩ .ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΔΥΟ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΕΣ .
  ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ.ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΤΑ Α-Ω ΥΨΟΥΣ 1 ΚΑΙ ΔΙΣ ΕΥΡΩ.
  ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΑΞΟΥΝΕ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΣΦΟΔΡΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ.
  ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ.
  ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ
  ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ,ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ
  ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΞΠΡΕΣ .ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΜΙΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ!!!!!!!!!!ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ.

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ ΠΙΝ2 12/06/2011 09:35:05

   γι αυτο εβαλαν τον ΚΑστανιδη να κανει επιστολη στη Μιζενς !! χαχχαα
   απ τον Απριλιο τον κυνηγαω.... κανενα αποτελεσμα! καμια απαντηση !
   ασε που ο κ Χαρης μιλησε δημοσια για " τα πραγματρικα περιστατικα " τα οποια μονο αυτος φανταζεται/γνωριζει !

   Ειμασετ οι καλυτεροι στις επιστολες και τις πρασινες ντουφεκιες στο γαμο του Μιζαδορου.

   Με την προανακρτιτικη τι εγινε?? οεο

   ΠΠ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.