#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
28/06/2011 09:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι Έλληνες θα πληρωθούν ΕΑΝ ΠΕΡΙΣΣΕΨΟΥΝ από τους Δανειστές !Όλο το σκηνικό έχει στηθεί για έναν λόγο: ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ.

Όλα πράσινη στάχτη είναι

Θα φταίνε οι άλλοι , οι κακοί, όσοι είπαν ΟΧΙ, θα φταίμε όλοι εμείς!

Μαζί με το “μαζί τα φάγαμε” θα βγει τότε ένας ΠΑΣΟΚΟΣ να πει μαζί χρεοκοπήσαμε!!!

Αυτό θα συμβεί σε 6 - 18 μήνες μάξιμουμ.

Όταν το ΠΑΣΟΚ θέτει σε αποκλειστική και απόλυτη προτεραιότητα την πληρωμή των χρεολυσίων και τόκων, αφήνοντας μισθούς -συντάξεις-υγεία-άμυνα-παιδεία σε δεύτερη μοίρα…. τι περιμένετε; Οι Έλληνες θα πληρωθούν ΕΑΝ ΠΕΡΙΣΣΕΨΟΥΝ από τους Δανειστές !…

Λες και πρέπει σήμερα να εφεύρουμε την αναχρηματοδότηση των δανείων !! χαχαχα

Έτσι θα γίνει. Δυστυχώς. Το κακό είναι ότι οι ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ενδιάμεσα να μας εκβιάσουν να ξεπουλήσουμε τη Χώρα !!! Από τώρα !!

Διότι μετά δεν θα υπάρχει φράγκο/σάλιο ούτε για υποθήκη !

Παράδειγμα: όταν το 2015 θα χρωστάμε 500/600δις και όταν από φέτος προσημειώσουμε/υποθηκεύσουμε/ενεχειριάσουμε/πουλήσουμε τα πάντα όλα….. ΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 2015  με τα 500 δισ Χρέος ;;;; οεο

ΤΙΠΟΤΕ !

Αυτή την απλή σκέψη να βάλετε στο μυαλό σας, ως ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ των επιχειρημάτων ΚΑΤΑ του Μνημονίου ΙΙ, Δανειακής ΙΙ και Εφαρμοστικού Νόμου Ι ( Νομοσχέδιο Υπερ Χοντρική )

Τι ρόλο βαράει ο Προβόπουλος;  Τα Ελληνικά ΜΜΕ και οι ΠΑΣΟΚΟΙ δράκουλες των Καρπαθίων; Το ρόλο του μπαμπούλα;

Τι ρόλο βαράνε οι χαρτογιακάδες των Δανειστών; Ο Γιούνκερ;

Επιλέγω να ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΤΙΠΟΤΕ. Να σφίξουν οι βόλοι των Δανειστών. Να πάρει ηρεμιστικά η γιαγιά στο Τεννεσσί, και το παιδί μου να έχει σχολείο για να πάει, αύριο πρωί και η μάνα μου ένα γιατρό να την προσέξει, ένα νοσοκομείο να την περιθάλψει. Τα θέλω όλα αύριο και κάθε μέρα.

ΠΠ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΕΛΛΑΣ avatar
  ΕΛΛΑΣ 28/06/2011 10:00:30

  Παράδειγμα: όταν το 2015 θα χρωστάμε 500/600δις και όταν από φέτος προσημειώσουμε/υποθηκεύσουμε/ενεχειριάσουμε/πουλήσουμε τα πάντα όλα….. ΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 2015 με τα 500 δισ Χρέος ;;;; οεο
  ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ.ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ.

 2. Stefanos avatar
  Stefanos 28/06/2011 10:01:21

  Έτσι ακριβώς είναι. Μας παραμυθιάζουν ασύστολα κάθε μέρα. Να βρεθεί επιτέλους κάποιος που να τους πει κατάμουτρα πως είναι ελεεινοί τοκογλύφοι, πως τους έχουμε δώσει τα δανεικά τους στο πολλαπλάσιο εδώ και πολλά χρόνια, πως δεν τους χρωστάμε τίποτε και τέρμα το παραμύθι. Και όσο για εμάς τον απλό λαό, να στρωθούμε όλοι στη δουλειά, να στηρίξουμε τη χώρα μας έμπρακτα και να ξεχάσουμε την αρπαχτή, τη ρεμούλα, το βόλεμα, τον εαυτούλη μας, το εύκολο κέρδος και να διαολοστείλουμε όλους τους παραμυθατζήδες πολιτικάντηδες .

 3. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 28/06/2011 10:01:39

  ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΣ ΝΟΜΟΣ...!
  Άρθρο 32
  Απαλλαγή τόκων ομολογιακών δανείων – Στοιχεία που διαβιβάζονται στο Υπουργείο Οικονομικών

  παράγραφος 3…

  …….Η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για τους σκοπούς της διάταξης αυτής δεν προϋποθέτει……!
  ενημέρωση ! και
  συγκατάθεση!
  του φυσικού προσώπου του οποίου τα δεδομένα διαβιβάζονται!,
  ούτε
  άδεια της Αρχής Προστασίας ΠροσωπικώνΔεδομένων. !!!!!

  Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών καθορίζεται το είδος των υποβαλλόμενων στοιχείων και πληροφοριών, οι μορφότυποι ανταλλαγής τους, ο τρόπος και ο χρόνος υποβολής τους, και κάθε άλλο αναγκαίο θέμα για την εφαρμογή της παρούσας παραγράφου.»

  ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ???
  ΣΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!

  Θα ενημερωθει για την ταμπακιερα ( δεν ειναι μια ) ο Ελληνικος Λαος ?

  ΠΠ

  • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
   Γιάννης Φαίλτωρ @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 28/06/2011 10:16:01

   Το ταμείο θα εκδίδει και ομόλογα. Έτσι δεν είναι? Ομόλογα με εγγύηση τα περιουσιακά στοιχεία που θα περάσουν στην κατοχή του. Τα λέω καλά?

   • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
    ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Γιάννης Φαίλτωρ 28/06/2011 10:21:56

    Πολυ καλα !


    ” Στο Ταμείο μεταβιβάζονται και περιέρχονται, χωρίς αντάλλαγμα:

    α) Κατά πλήρη κυριότητα, κινητές αξίες εταιρειών από αυτές που περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα Αποκρατικοποιήσεων του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012 – 2015 του άρθρου 6Α του ν. 2362/1995 (Α΄ 247).
    β) Περιουσιακής φύσεως δικαιώματα!!, δικαιώματα διαχείρισης!!! και εκμετάλλευσης!!!!, κεκτημένα οικονομικά συμφέροντα!!!!!, άυλα!!!!!!!!!! δικαιώματα και δικαιώματα λειτουργίας, συντήρησης και εκμετάλλευσης υποδομών, που περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα Αποκρατικοποιήσεων του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012 – 2015 του άρθρου 6Α του ν. 2362/1995. ( ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΑΕΡΑ" Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΠΩς ΕΧΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ $$ !!!

    3.
    Το Ταμείο μπορεί να εκδίδει ομολογιακά δάνεια ( ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΝΕΟ ! ΚΟΥΒΑ !! ) , για τα οποία επιτρέπεται να παρέχεται η εγγύηση του Δημοσίου ( ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΒΕΡΤΑ ! ) με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών. Οι ομολογίες εκδόσεως του Ταμείου εξομοιώνονται με ομόλογα του Δημοσίου, μπορούν να εκδίδονται σε άυλη μορφή και διέπονται από τις διατάξεις για τους άυλους τίτλους του Δημοσίου.
    4.
    Το Ταμείο μπορεί, κατά παρέκκλιση των οριζομένων στο άρθρο 23α κ.ν. 2190/1920, να χρησιμοποιεί το προϊόν της έκδοσης ομολογιών για την απόκτηση ομολόγων του Δημοσίου από την αγορά. Μπορεί, επίσης, να ανταλλάσσει ομολογίες εκδόσεώς του με ομόλογα του Δημοσίου ή και να παρέχει εγγύηση υπέρ των ομολογιακών και άλλων δανείων του δημοσίου, κατά παρέκκλιση όσων προβλέπονται στο άρθρο 23α του κ.ν. 2190/1920.
    ( ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΚΕΡ... ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ !! - ΘΑ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΛΑ και η ΕΛΛΑΔΑ !! )


    ΠΠ

    • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
     Γιάννης Φαίλτωρ @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 28/06/2011 10:37:06

     Ρε μπας και το ταμείο τόχει φτιάξει ο Μπέος με τον Ψωμιάδη. (Γελάω για να μη φουντώσω...)

     • victoria (true) avatar
      victoria (true) @ Γιάννης Φαίλτωρ 28/06/2011 13:53:35

      Φούντωση; Εγκεφαλικό!

      ΠΠ και ΓΦ έχω μια ερώτηση να τσεκάρω ως επιχείρημα με εσάς πληζ.
      Πιο απλά ακόμα, έχω επί της αρχής πρόβλημα (πέρα από το εθνικό, καλά δεν συζητάμε) και με το με ποια λογική του κόσμου αυτού μεταβιβάζεται ΟΛΗ η περιουσία του δημοσίου σε μια ..ΑΕ (ΑΕ, πάμε πάλι ΑΕ).
      Δλδ το μετοχικό κεφάλαιο ανήκει τώρα στο ελληνικό δημόσιο και όλοι ξέρουμε άρα πως αύριο μπορεί να ανήκει... αλλού; Και χωρίς καν "αξιοποίηση"; Κάνω λάθος;

      Για να μην πω πως κάποτε ξέραμε πως οι εταιρείες ΑΕ φορολογούνταν κλπ, και την φορολογία την εισέπραττε το κράτος κλπ. Τώρα τι επιπτώσεις έχει όλο αυτό το σχήμα; Άλλο να κάνεις ένα επιχειρηματικό όχημα ανά περίπτωση, όλα τα πάντα δεν τα μεταβιβάζεις, είναι δυνατόν!!

     • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
      ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ victoria (true) 28/06/2011 14:02:22

      Διαβασε τις παραγραφους 3 και 4 ( σχολιο μου στου ΓΦ )

      Η ΑΕ αυτη εφοσον ΔΑΝΕΙΣΕΤΑΙ !!! οι μετοχες της αυτοματα γινονται ΑΠΑΙΤΗΤΕΣ απο τον οποιον ΔΑΝΕΙΣΤΗ - κατοχο Ομολογου της Α.Ε.

      ξεκαθαρο??? εεεε μονο 2-3 το βλεπουμε !!! αχχαχα

      ΠΠ

     • victoria (true) avatar
      victoria (true) @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 28/06/2011 15:47:32

      Το Ταμείο προσπαθεί να κάνει το ανάποδο από ό,τι προσπαθούν να κάνουν όλοι οι άλλοι.. Δλδ από τα έσοδά του (ομόλογα από πώληση περιουσίας!) θα αγοράζει ομόλογα του Δημοσίου (τα ‘χρεωκοπημένα’ μας);;
      Άρα θα πουλήσουμε και μετά θα μείνουμε με ομόλογα κ..χαρτα που δεν θα τα θέλει κανείς. Καταλαβαίνω καλά, ή δεν είναι δυνατόν να φτάσαμε ως εκεί;

      Αυτό ξεκίνησε με τις υποθήκες της δανειακής σύμβασης πέρυσι. Τώρα μπαίνει σε Νόμο.

 4. koinos_nous avatar
  koinos_nous 28/06/2011 10:03:42

  Πες τα ΠΠ γιατι οταν λεμε απο μηνες οτι δεν βγαινει ο λογαριασμος εδω σφυρανε κλεφτικα και νομιζουν οτι θα κανουν delete στα νουμερα και στη νοημοσυνη μας.
  Ως δια μαγειας πχ θα μηδενισεις 25 δις ελλειμμα προυπολογισμου και 28 δις ελλειμμα στο εμπορικο ισοζυγιο (αν το λεω σωστα).
  Θα ασπαστειτε ολοι τον Λαπαβιτσα και τον Καζακη στο τελος να μου το θυμηθειτε.

 5. Komis Montechristo avatar
  Komis Montechristo 28/06/2011 10:36:28

  Η πασοκική εξουσία και ξένοι δανειστές μοιάζουν με αδηφάγα τρωκτικά που γαντζώθηκαν απεγνωσμένα στο κορμό της πατρίδας και κατατρώγουν τα σωθικά της με κεραυνοβόλα ταχύτητα.Χρησιμοποιούν βρώμικα,απαίσια,πανούργα επιχειρήματα για να συνεχίσουν την αισχρή λεηλασία της χώρας.Ο εκβιασμός που δεχόμαστε,ως λαός,είναι απίστευτα ΑΘΛΙΟΣ,ΥΠΟΥΛΟΣ,ΝΟΣΗΡΟΣ....Η προπαγάνδα,που βιώνουμε όλο αυτό το καιρό,είναι μπολιασμένη με ΑΧΑΛΙΝΩΤΗ προκλητικότητα και ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΑ ψέματα...

 6. mad dog avatar
  mad dog 28/06/2011 10:50:48

  έχουμε πρωτογενές έλλειμμα , ναί ή όχι ? Ναι έχουμε, οπότε σε καθε περίπτωση πρέπει να φτάσουμε σε πλεόνασμα. Οταν με το καλό φτάσουμε θα κουρέψουμε το χρέος μας και θα ζήσουμε καλύτερα. Αλλιώς αν το κάνεις τώρα, το δημόσιο θα κάνει στάση πληρωμών στους υπαλλήλους του.

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ mad dog 28/06/2011 11:45:20

   Αυτα τις ΚΟ και τις Πολιτικες Επιτροπες των κομματων ! ΟΧΙ ΕΔΩ !
   κανε πραξεις
   ΕΣΟΔΑ
   ΕΞΟΔΑ (Τοκοι-Χρεολυσια ΕΚΤΟΣ )

   μενουν πολλα Δις !!! βαριεμαι να ξανακανω πραξεις.

   ΠΠ

 7. spiros avatar
  spiros 28/06/2011 11:02:08

  Όσοι είχατε την υπομονή να διαβάσετε όλο τον εφαρμοστικό νόμο σας ερωτώ: Υπάρχει κανένα σημείο μη αρνητικό για τον Λαό; Προσέξτε. Δεν ζητάω θετικό αλλά μη αρνητικό.

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ spiros 28/06/2011 11:24:49

   KANENA.-

   ΠΠ

 8. TopGunZ avatar
  TopGunZ 28/06/2011 11:41:18

  Μην το λες ΠΠ, γλυτώσαμε τον σοδομισμό των μικρών αρρένων και τις κλειτοριδεκτομές. Είναι και αυτό μια κατάκτηση.

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ TopGunZ 28/06/2011 13:52:14

   TopGunZ

   ειναι το ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΟΔΟΜΙΣΤΗ σε 73 σελιδες.

   ΠΠ

   • Φακ Κωστας avatar
    Φακ Κωστας @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 28/06/2011 14:51:24

    Εσύ πάντως το "this is Parta" το είχες πει από την αρχή...
    Τελικά όσο νωριτερα κάνουμε στάση πληρωμών τόσο καλύτερα...
    Συνέχιζε την ενημέρωση ΠΠ..

 9. rotsen avatar
  rotsen 28/06/2011 16:47:01

  Απάντηση ξεκάθαρη στο ερώτημα, τι θα γίνει αν το τραβήξουμε στα άκρα και δεν μας δώσουν τα λεφτά μπορεί κάποιος από εσάς που αυτοαρέσκεστε να συμφωνείτε μεταξύ σας, να μας δώσει? Τα παραμύθια του τύπου τα χρήματα τα χρειαζόμαστε μόνο για τοκοχρεωλύσια και όχι για τρέχουσες δαπάνες δεν παίζουν. Ο προυπολογισμός ακόμη δεν έχει πρωτογενές πλεόνασμα. Αλλά και να είχε θα το εξαφάνιζε σε μηδέν χρόνο η σωτηρία των τραπεζών. Να πείτε ξεκάθαρα στον κόσμο που θα βρούμε τα λεφτά να τις σώσουμε, και ότι αν δεν το κάνουμε τότε η δεκαετία του 2ο για την Ελλάδα ήταν μία δεκαετία που θα την ζηλεύουμε. Ξεκάθαρα πράγματα, κατανοητά θέλουμε, να μας αναπτύξει κάποιος, όχι τζάμπα μαγκιές όταν άλλοι έχουν την καφτή πατάτα στο χέρι.

 10. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 29/06/2011 01:08:18

  Μαλλον δεν εχεις διαπραγματευθει ποτε στη ζωη σου !....
  πιος εχει καυτη πατατα στο χερι ??
  Ο φιλος σου το ΓΑΠ-ΝΥΧ ?? χαχαχααααααααααα
  Αυτος ειναι ο φουρναρης που φουρνησε την πατατα....

  ποιος κρατα την πατατα ??? πολυ καλο ερωτημα !! για πες...

  ΠΠ

 11. rotsen avatar
  rotsen 29/06/2011 02:51:49

  Θα απαντήσεις πολύξερε στο ερώτημα ή θα τριπλάρεις ως συνήθως? Εγώ βλέπω καυτή πατάτα …ποιος την φούρνησε δεν με ενδιαφέρει. Κάτι ξέρουμε από διαπραγματεύσεις λόγω δουλειάς..από παπατζηλίκι δεν ξέρουμε.. Όσο για τα ΓΑΠ σου και τα χαχαχα δεν τά σχολιάζω καθόλου. Δεν απαντάνε με τέτοια με επιχειρήματα απαντανε.

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ rotsen 29/06/2011 10:04:43

   Καλημερα,
   σου προτεινω να ψαξεις τις πολλαπλες απαντησεις μου στο ερωτημα σου.
   Μου προεκυψες ξαφνικα και απαιτεις απαντησεις.
   Εχω γραψει αρθρα, σχολια κλπ.
   1. λες This is ΠΟΡΤΑ.
   2. Πληρωνουν οι Δανειστες τα 12
   3. η διαφορα εσοδων-εξοδων ( χωρις πληρωμη ομολογων+ποια τα εξοδα ομολογων το χρονο ) ποση ειναι?
   ( σου βαζω και λιγη δουλεια γτ εισαι ετοιματζης και επικριτικος )
   4. ενας τροπος ειναι ( δυσκολος να τον κατανοησεις εσυ ! ) να δανειστεις τη διαφορα επιτοκιων ( αγορες - επιθυνητο, εστω 15% ) και οχι το κεφαλαιο
   5. Ασχολεισαι με τις ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ
   6. Ασχολεισαι με τον ελεγχο των εξοδων σου
   κλπκλπ μεχρι την επομενη δοση.

   Εχεις διαβασει τον Εφαρμοστο Νομο? ΝΑΙ-ΟΧΙ

   Περιμενω απαντηση να παμε παρακατω, εαν θελεις.

   ΠΠ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.