«Οι Έλληνες εξαπατήθηκαν από ψεύτικες υποσχέσεις»
07/03/2015 18:09
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Οι Έλληνες εξαπατήθηκαν από ψεύτικες υποσχέσεις»

Οι Έλληνες εξαπατήθηκαν από τις ψεύτικες υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και θα πρέπει να τις ξεχάσουν και να στραφούν προς ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις. Τάδε έφη στην βελγική «De Tijd» ο κεντρικός τραπεζίτης του Βελγίου και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΤ, Λουκ Κοέν. «Δεν πιστεύω πως υπάρχει ένας ριζικά διαφορετικός δρόμος. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δώσει υποσχέσεις που δεν μπορεί να κρατήσει», τονίζει. Οι Έλληνες «θα καταλάβουν γρήγορα πως εξαπατήθηκαν από κάλπικες υποσχέσεις», δήλωσε ο Κοέν, τονίζοντας παράλληλα πως η χώρα μας πρέπει να καταλάβει πως ο μόνος δρόμος προς τα εμπρός είναι η μεταρρύθμιση της οικονομίας της.

Στέλνοντας παράλληλα ένα σαφές μήνυμα προς την Αθήνα, ο Κοέν προειδοποίησε πως χωρίς την υλοποίηση μεταρρυθμίσεων και την αποπληρωμή του χρέους οι ευρωπαίοι εταίροι δεν πρόκειται να στηρίξουν οικονομικά την Ελλάδα. «Η μεταρρύθμιση είναι ο μόνος δρόμος. Πείτε μου από πού θα έρθουν τα χρήματα αν οι Έλληνες δεν θέλουν να κάνουν μεταρρυθμίσεις και δεν θέλουν να αποπληρώσουν τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες», επισήμανε. Προσέθεσε τέλος πως εάν η Ελλάδα βγει από την ευρωζώνη, τότε η κατάσταση για την ίδια τη χώρα θα είναι πολύ χειρότερη σε σχέση με σήμερα. «Εάν εγκαταλείψουν το ευρώ, θα είναι δέκα φορές χειρότερο για αυτούς», είπε.

reuters.com

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.