08/01/2009 22:39
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οικονομικό διευθυντήριο συγκρότησε ο Καραμανλής

Αργά το βράδυ ανακοινώθηκε ότι με απόφαση του πρωθυπουργού Κ, Καραμανλή συνιστάται διυπουργική Επιτροπή Οικονομικής Πολιτικής, αρμόδια για τη συστηματική παρακολούθηση και το συντονισμό εφαρμογής της κυβερνητικής πολιτικής στον τομέα της Οικονομίας, των Οικονομικών και της Ανάπτυξης. Στην επιτροπή θα προεδρεύει ο Πρωθυπουργός και συμμετέχουν ως μέλη οι Υπουργοί Οικονομίας, Παπαθανασίου, Ανάπτυξης Χατζηδάκης και ΠΕΧΩΔΕ Σουφλιάς. Η εναρκτήρια συνεδρίαση της Επιτροπής θα γίνει αύριο στις 11.00 στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γ. Προβόπουλου.

Σε μια πρώτη ανάγνωση, οι σκοποί της κίνησης αυτής Καραμανλή είναι προφανείς:

1. Συγκροτεί διευθυντήριο οικονομίας για τον καλύτερο συντονισμό της οικονομικής πολιτικής και τον έλεγχο από τον ίδιο

2. Βάζει μέσα στον Γ. Σουφλιά επειδή η αγορά και η διαπλοκή θεωρούν «λίγο» το νέο υπουργό Εθνικής Οικονομίας

3. Με την τοποθέτηση Σουφλιά στέλνει μήνυμα στους «εθνικούς κατασκευαστές» να στηρίξουν την κυβέρνηση και αυτή θα ανταποκριθεί με αναθέσεις νέων εθνικών κατασκευών, δρόμων, σχολείων κλπ.

4. Προαναγγέλει την κατάργηση της πολιτικής Αλογοσκούφη και την υϊοθέτηση του μοντέλου Σουφλιά υπερ επενδύσεων. Όπως άλλωστε θα θυμάστε ο Σουφλιάς ήταν ο κύριος αντίπαλος της πολιτικής Αλογοσκούφη

Όσοι λοιπόν είδατε Mega απόψε και απορήσατε με την προκλητική στήριξη της νέας κυβέρνησης, έχετε τώρα τις απαντήσεις σας.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 08/01/2009 22:49:04

  Aυτός είναι και ένας άλλος λόγος που έφυγε ο Αλογοσκούφης και επελέγη ο χαμηλων τόνων Παπαθανασίου.Ουσιαστικά ο Υπουργός Οικονομίας δεν έχει τον έλεγχο του Υπουργείου του αλλά είναι υπό επιτροπέία πράγμα που δεν θα δεχοταν πολιτικός πρώτης γραμμής.

 2. Skorpios!!! avatar
  Skorpios!!! 08/01/2009 22:50:40

  MEGA-γλυψιμο!!!!!!Τελικα αποψε με επεισαν οτι ειναι ανοητοι.Ανθρωπακια της κακιας ωρας .Πληρωμενα παπαγαλακια , χωρις αρχες και αρχ.......α

 3. Δήμος avatar
  Δήμος 08/01/2009 22:55:25

  Ουσιαστικός υπουργός Οικονομίας ο Σουφλιάς. Δικός του άνθρωπος και ο Δ/της της Τράπεζας Ελλάδος Προβόπουλος. Μαζί συνέγραψαν το κυβερνητικό πρόγραμμα της Ν.Δ, το 2003-4. Θα μοιρασθεί με τον Καραμανλή την επερχόμενη νίλα. Εξυπνη κίνηση του Ραφηνιώτη...

 4. αι σιχτίρ avatar
  αι σιχτίρ 08/01/2009 23:02:47

  Πάλι επιτροπές? μα καλά χρειάζεται επιτροπή για να συντονίζεται η οικονομία? Και τότε ποιός είναι ο ρόλος του πρωθυπουργού? Αυτός δεν συντονίζει σύμφωνα με το σύνταγμα το κυβερνητικό έργο? μήπως θέλει να κάνει συνυπεύθυνο και τον Σουφλιά και τους άλλους για τον πάτο που απειλείται να πιάσει η ελληνική οικονομία? μερικές αφελείς ερωτήσεις, έτσι για την κουβέντα. γιατί την απάντηση την γνωρίζει το σύνολο του λαού. Δεν υπάρχει καμμία ελπίδα για ανάκαμψη. Ολη η προσπάθεια γίνεται για να πέσουν στα μαλακά όλοι μαζί - πασχίζουν για αξιπρεπή ήττα - από την συντριβή που έρχεται σαν καταιγίδα ,άν και όποτε γίνουν οι εκλογές.

 5. ΔΙΚΑΙΟΣ avatar
  ΔΙΚΑΙΟΣ 08/01/2009 23:14:07

  Σοβαρή εξέλιξη με ΥΠΟΙΟ Σουφλιά αναμένονται αλλαγές από γραμμή Αλογοσκούφη...αναμείνατε στο ακουστικό σας!

 6. Skorpios!!! avatar
  Skorpios!!! 08/01/2009 23:15:53

  βρισκω απολυτως σωστο το σχολιο σου αι σιχτιρ.

 7. t avatar
  t 08/01/2009 23:18:37

  Financial Τimes αναφέρεται με διόλου κολακευτικές εκφράσεις στην κατάσταση της ελληνικής οικονομίας. Τίτλος του ενός από τα δύο άρθρα είναι η δήλωση ενός χρηματιστή πως «όταν οι καιροί είναι δύσκολοι,ο πιο αδύναμος κρίκος δέχεται έντονες πιέσεις». Το ίδιο πρόσωπο εξηγεί ότι στην ομάδα των χωρών της ευρωζώνης ο πιο αδύναμος κρίκος είναι η Ελλάδα...

 8. άσχετος avatar
  άσχετος 08/01/2009 23:20:18

  Προσέξτε πως παρουσιάζουν την ειδηση στο
  http://pressmme.blogspot.com/

  "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (παραμυθι, κοινής λήψης η ειδησ"
  Το πρώτο... καπέλο στον Γιάννη Παπαθανασίου βάζει αύριο το πρωί ο πρωθυπουργός. Στην παρθενική διυπουργική μετά τον ανασχηματισμό η οποία θα συνεδριάσει στο Μέγαρο Μαξίμου με θέμα την οικονομία θα συμμετέχει μετά από απόφαση του Κ. Καραμανλή ο Γιώργος Σουφλιάς. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό και με δεδομένο ότι θα συμμετέχει εκτάκτως και διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργος Προβόπουλος, φαίνεται ότι ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ θα εκτελεί καθήκοντα άτυπου αντιπροέδρου στα παραγωγικά υπουργεία (Ανάπτυξης, Οικονομίας, Μεταφορών). Με... κηδεμόνα αρχίζει τα νέα του καθήκοντα ο Γιάννης Παπαθανασίου!"

  Και θέλουνα να λέγονται δημοσιογραφοι, χαμπάρι δεν πήραν οτι συγκροτήθηκε νέο κυβερνητικό οργανο

 9. ... avatar
  ... 08/01/2009 23:27:02

  Τελικά οι κατασκευαστές φάγανε τους τραπεζίτες...

 10. Δήμος avatar
  Δήμος 08/01/2009 23:33:47

  Και καλά ο Γιαννάκης και η Όλγα... Αυτός ο Παύλος όμως, γιατί επιμένει να εξευτελίζεται έτσι!

 11. tony avatar
  tony 08/01/2009 23:47:26

  Για να καταλάβω και εγώ ο χαζός.Δηλαδή τώρα που το πρόβλημα το ανέλαβε ολόκληρη επιτροπή θά σωθούμε?
  Μεγαλοφυές.Αυτό ήταν μια επιτροπή.Σωθήκαμε λύθηκε το οικονομικό μας πρόβλημα.Μια ολόκληρη επιτροπή έχω μείνει έκθαμβος.Πως δεν τό σκεφτήκαμε τόσο καιρό.Τώρα θα μας δανείσουν με τά μπουνιά.Θά γεμίσουμε λεφτά ...και επι γης ειρήνη.......
  σωθήκαμε θα παρανοήσω θα βγούμε στους δρόμους να φωνάζουμε ωσανα λύθηκε το οικονομικό μας εξω φτώχεια θα πάρουμε και το παγκόσμιο κύπελλο,χωρίζω την Αναστασια θά φέρω πέντε Ρωσίδες,αυτό ητανε.......ζήτω ο μεγαλοφυής ηγέτης μας ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ θα μπώ στο δημόσιο με τους νέους μισθούς θα πάρω πεντακόσια τετραγωνικά σπίτι σωθήκαμε ολοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!αυτό ηταν.
  ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.
  Ξερεται μήπως κανέναν ψυχίατρο που κάνει πίστωση?
  Νομίζω οτι θα τον χρειαστώ.

 12. SKAI avatar
  SKAI 08/01/2009 23:57:03

  Γιατί χάνετε την ψυχραιμία σας? Εσείς δεν τρομοκρατούσατε για τα SPREADS και τα PIGS? και θεωρούσατε υπεύθυνο τον... Αλογοσκούφη???
  Τώρα σας φταίει Ο Σουφλιάς που έχει ικανότητες!
  Επειδή οι εκλογές κρίνονται στην οικονομία (τσέπη μας), αν οι εκλογές είναι πρόορες όπως ισχυρίζεται ο ΦΑΚΤΟΡΑΣ τότε....
  θα πέσει πολύ κλάμα εδώ μέσα!

 13. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 09/01/2009 00:02:27

  αντικειμενικά, το «λάθος» του Αλογοσκούφη (και ουδείς αλάνθαστος), που είναι ίσως λάθος του ΚΚ του Β', είναι ότι θεώρησαν ότι οι μόνοι που υπάρχουν είναι οι τράπεζες, οι εφοπλιστές και οι «μικροί».

  Και για τους εφοπλιστές, πάει στον διάο_ο. Όλοι τους έχουν άπα άπα. Για τις τράπεζες, ακόμα και το «κεφάλαιο» ξεσηκώθηκε. Οι τράπεζες έβγαζαν και βγάζουν παραπάνω από όλη την βιομηχανία. Και μην μου πείτε ότι δεν εχει βιομηχανία που δουλέυει και παιδεύεται, διότι έχει. Το καρτέλ των τραπεζών, μπορεί να μην μας άφησε εμάς την πλέμπα να το καταλάβουμε, το Μένγκα και σία, αλλά ο ΣΕΒ το κατάλαβε και το παρακατάλαβε.

  Όσο για τους μικρούς... Ας μιλήσουμε για λαϊκισμό. Καλοί οι μικροί, και εγώ μικρός είμαι. Αλλά οι μικροί είναι αυτοί που παραδοσιακά δουλεύουν στην γκρίζα αγορά. Οι μικροί φοροδιαφεύγουν πολύ ευκολότερα και περισσότερο από τους «μεγάλους»

  Ο Παπαθανασίου δεν νομίζω είναι «λίγος» ή «λιγότερος», αυτό θα εξαρτηθεί από το επιτελείο του και τις συνθήκες (αχ τον φουκαρά). Ο Παπαθανασίου όμως είναι περισσότερο του ΣΕΒ και λιγότερο του καρτέλ. Και δεν είναι καβαλημένος. Ο Προβόπουλος θεωρείται καβαλημένος και με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του (δικαιολογημένη ή όχι δεν ξέρω... αλλά μάστορα το παρακάνεις)

  Τελευταία, μου έχει περάσει από το μυαλό, οτι εμείς είμαστε περαστικοί και το ελληνικό τοπίο είναι αυτό που μένει. Από αυτήν την άποψη δεν μου αρέσει ο Σουφλιάς, και ελπίζω ο Παπαθανασίου και τα άδεια ταμεία να εμποδίσουν την συνεχιζόμενη καταστροφή του τοπίου απο τους εθνικούς εργολάβους

  Καλή η επιτροπή... το κράξιμο γίνεται λιγότερο προσωπικό.

 14. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 09/01/2009 00:06:00

  SKAI,
  τα spreads και τα PIGS είναι η πραγματικότητά μας. Το λάθος του Αλογοσκούφη είναι ότι δεν το κοίταξε κατάματα και δεν το επικοινώνησε. Η αλήθεια, ο βήχας και η ιπποδύναμη, δεν κρύβονται. Προσωπικά πιστεύω πλήρωσε την επικοινωνιακή έπαρση (που όμως μπορεί να είναι απλά ανασφάλειά του, ή γραμμή από πάνω).

  Όσο για τον Σουφλιά, αν είσαι χωματουργός και άντε μπετατζής, σου αρέσει.

 15. SKAI avatar
  SKAI 09/01/2009 00:21:17

  @archaeopteryx
  Δεν είναι η οικονομική πολιτική πρόβλημα επικοινωνιακό. Είναι απτό... στην τσέπη του καθενός από εμάς. Πες μου όμως εδώ και 2-3 μήνες όλοι σας θεωρείτε τον Αλογοσκούφη τουλάχιστον άχρηστο! Μέχρι τον Σημίτη βάλατε να πει για ΔΝΤ και η παταγώδής διάψευση ήρθε δια στόματος Στρος Καν.
  Επειδή ο ΚΚ είναι πολιτικό όν σας χάλασε με απρόσμενο τρόπο την σούπα! Και τώρα λέτε οι νταβατζήδες. Η σκέψη (συνετή) είναι: Στη μέση μιας τρομερής οικονομικής κρίσης οφείλουμε να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει! αλλοιώς θα γυρίζουμε καταγέλαστοι ως PIGS μετά από διαψεύσεις! Εγώ λέω απλά... ίδωμεν γιατί αν πετύχουν όλοι μας θα είμαστε τυχεροί!

 16. Naruto avatar
  Naruto 09/01/2009 09:03:42

  Καλυτερα λεφτα στον ΣΕΒ και στους νταβατζιδες παρα στις τραπεζες. Οι πρωτοι διατηρουν και καποιες θεσεις εργασιας εντος Ελλαδος, οι δευτεροι τηρουν θεσεις εργασιας στα Μπαρμπεντος και μαλιστα πολυ λιγοτερες.
  Η συγκριση Σουφλια με Αλογοσκουφη σε οποιαδηποτε πεδιο, θα βρει εναν να μη υφισταται καν.

 17. Vrennus avatar
  Vrennus 09/01/2009 09:53:13

  Γιατί δεν ψάχνετε ποιανού γαμπρός είναι ο Παπαθανασίου να καταλάβετε ποιος κέρδισε τον «πόλεμο» - και γιατί το Mega βγήκε φιλοκυβερνητικό.

 18. Helmut avatar
  Helmut 09/01/2009 10:09:27

  Δεν νομίζω να απόρησε κανείς με την φιλοκυβερνητική στάση του MEGA.

  Το MEGA πάντα είναι φιλοκυβερνητικό. Ανεξαρτήτως "γαμπρών" κλπ...

  Και μια και μιλάμε για διαπλοκή: τελευταία παρατηρείται αλλαγή μεγάλων μετοχικών πακέτων του Πήγασου. Από τις τελευταίες μέρες του Δεκέμβρη έχει αλλάξει χέρια πανω από το 12%. Ο "επενδυτής" είναι ο Λ. Λαυρεντιάδης.

  Λέτε να έχει σχέση με το ότι έχασε τον ΟΛΠ από τους Κινέζους της COSCO και κατάλαβε ότι χρειάζεται πρόσβαση σε εργαλεία... "παραίνεσης" προς την εκάστοτε Κυβέρνηση;

 19. Helmut avatar
  Helmut 09/01/2009 10:10:12

  ΥΓ: Πήγασος (Μπόμπολας) = Έθνος-MEGA

 20. panos avatar
  panos 09/01/2009 10:37:13

  Τελικα ποιουνου ειναι γαμπρος ο Παπαθανασίου ? πειτε να μαθουμε και μεις... Η Ιλεάνα Ηλιοπούλου ειναι η γυναικα του

 21. Keep Talking avatar
  Keep Talking 09/01/2009 10:59:01

  Μηπως ειμαι ντηπ κατα ντηπ βλαξ; Γιατι εδιωξε τον Αλογοσκουφη; Η οικονομικη πολιτικη του τσαρου δεν γινοταν εν γνωσει του πρωθυπουργου; Δεν την ενεκρινε ο ΚΚ; Η εδινε το ΟΚ αλλα δεν καταλαβαινε τι (του) γινοτανε;
  Διαβαζα στο ΕΘΝΟΣ ; οτι θα γινει ξανα μανα επεξεργασια του φορολογικου απο μηδενικη βαση , με επαναφορα αφορολογητου 10.000 Ε κτλ κτλ.

  Αδεια κεφαλια ανοητα ατακτως ερρημενα...

 22. stelios avatar
  stelios 09/01/2009 11:00:48

  Τον έχετε παρεξηγήσει το Γιωργάκη.
  Έχει και πτυχίο, το ξέρετε;
  Έπειδή οι περισσότεροι δεν ξέρετε τί πτυχίο έχει να σας πώ εγώ.
  Κοινωνιολογίας, μιλάω σοβαρά παιδιά.
  Μα την παναγία.
  Κοινωνιολογίας.
  Δηλαδή όπως λέμε πατριδογνωσίας, οικοκυρικών, χαρτοκοπτικής, τιγκελού-κοπτοραπτού, και λοιπά.
  Ξέρει τα πάντα για τη διακυβέρνηση της χώρας, τώρα τελευταία μάλιστα κάνει και εντατικό μάθημα στα Ελλήνικος.
  Πέρασε από την ΑΣΟΕΕ (απέξω), από τη Νομική (απέξω) από το Πολυτεχνείο (απέξω), από την Ιατρική (απέξω) και λοιπά, άστα να πάνε, γελάνε και οι μάντρες.
  ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΤΑ ΟΥΦΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
  Παιδιά συγνώμη δεν αντέχω άλλο τη σκεψη αυτή, με έπιασε ταχυπαλμία και πάω έξω να καπνίσω.
  Τόσος κόσμος στο πασόκ βρε παλληκάρια, που το ψωνίσατε αυτό το κουνουπίδι;

 23. stelios avatar
  stelios 09/01/2009 11:21:37

  O Σουφλιας εχει την ευνοια των καναλιων γιατι τα εχει φλομωσει στο χρημα με τα δημοασια εργα.
  Δεκαδες μικρες κατασκευαστικες χρεοκοπησαν γιατι το Δημοσιο τις εχει απληρωτες 2 και 3 χρονια,ενω οι νταβατζηδες σε λιγο θα μας βαλουν διοδια στις εισοδους των πολυκατοικιων.
  Προφανως ο χοντρουλης εκβιαζεται αγριως παντοιοτροπως και τα εχει δωσει ολα σε Ντορα και νταβατζηδες.

 24. salmonellas avatar
  salmonellas 09/01/2009 12:23:14

  Αναθεστε επειγοντως τον γενικο οικονομικο συντονισμο στον Στεφανο Μανο. Με ακουσες Καραμανλακο? Αυτος μπορει να κανει τη διαφορα. Εσεις ολοι οι αλλοι θα καθισετε στ' αυγα σας και θα τον αφησετε να κανει οτι πρεπεινα γινει.

  Τα πραγματα ειναι πολυ μαυρα και δεν χρειαζομαστε αλλους ασχετους. Αυτα αν σε ενδιαφερει η Ελλαδα, οπως λες, και με γνωση οτι η επιλογη συνεργατων δεν ειναι το φορτε σου.

 25. Vrennus avatar
  Vrennus 09/01/2009 13:19:01

  Απ' ότι μου είπε ένα πουλάκι, ο κ. Παπαθανασίου έχει γαμπρό (και όχι είναι γαμπρός του) τον κ. Καλλιτσάντση του ομίλου ΑΚΤΩΡ κλπ. που διατηρεί άριστες σχέσεις και με τον ΥΠΕΧΩΔΕ. Προβλέπεται πληθώρα δημ. επενδύσεων και μαντέψτε ποιος θα πάρει τη μερίδα του λέοντος!

 26. Factorx avatar
  Factorx 09/01/2009 13:21:16

  Πληροφορίες αναφέρουν η κυβέρνηση έχει σκοπό να αναστείλει την ρύθμιση Αλογοσκούφη για την κατάργηση του αφορολογήτου των 10.500 ευρώ των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

 27. greekpoliticalreview avatar
  greekpoliticalreview 09/01/2009 13:39:49

  Ερώτηση κρίσεως :

  Τι θα γίνει αν δεν βρεθούν αγοραστές για τα ομόλογα του 2009 ύψους 49 δις ευρώ ?

  -Παύση πληρωμών ?

  -"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν"

  -Θα πληρώσουμε από τα κρυμμένα ?

  -Εισαγωγή του μαύρου ρευστού ?

  -Χούντα ?

  (καλά πλάκα κάνω)

  Reminder : Οι Γερμανοί απέτυχαν να βρουν αγοραστές για 6 δις , ποιος μαλάκας θα δώσει 49 σε εμάς ??

 28. Christos avatar
  Christos 09/01/2009 13:40:20

  σχόλια για 21 και 24.

  Συμφωνώ απολύτως. Εκτός από το γεγονός πως οι ειδήσεις του mega έχουν μια σειρά εύληπτη στη μετάδοση των γεγονότων δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχουν τη μεγαλύτερη τηλεθέαση. εκτος αν η εξήγηση βρίσκεται στα χάλια των δελτίων των άλλων τηλεπτικών καναλιών. Πάντως τα δελτία των ιδιωτικών καναλιών εδώ καιρό εκτελούν διατεταγμένες εντολές. είναι απορίας άξιο πως ο Πρετεντέρης αισθάνεται ως εθνικός σχολιαστής με τόσες τούμπες.

 29. salmonellas avatar
  salmonellas 09/01/2009 13:40:59

  ¨"Στον καλύτερο συντονισμό του κυβερνητικού έργου, ώστε να αποφευχθούν οι προσωπικές διαφοροποιήσεις του παρελθόντος, στοχεύει η συγκρότηση της Διυπουργικής Επιτροπής Οικονομικής Πολιτική με επικεφαλής τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση του Γ.Σουφλιά."

  Ρε σεις, κοιταξτε να δειτε τι πρεπει να κανετε και μετα συντονιζεστε. Εκτος αν, ενω η Ελλαδα βυθιζεται, δεν ξερετε τα τρια κακα της μοιρας σας και βγηκατε να μας πειτε οτι συντονιζεστε, για να πειτε κατι.

  Εγω εχω την υποχρεωση να σας πω το εξης. Η κατασταση ισως, λεω ισως, μπορει ακομα να μαζευτει. Αν δεν κανετε τα πρεποντα, η κατασταση θα εκφυγει απο καθε ελεγχο και θα νεκρωσει ο ευρυτερος δημοσιος τομεας, πραγμα που θα τραβηξει στην καταστροφη και τον ιδιωτικο.

  Η κατασταση ειναι ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ και σ' αυτες τις περιπτωσεις χρειαζονται καταλληλοι ανθρωποι και αμεσες δρασεις. Το διευθυντηριο ειναι της πλακας για να αντιμετωπισει τετοιας εκτασης ζημιες που αφησε να εξελιχθουν ο ανευθυνος προηγουμενος υπουργος.

  Αυτα προς γνωση σας απο εμας που επιβαινουμε του πλοιου το οποιο εσεις βυθιζετε. Αν θελετε να πνιγειτε, παρακαλω καντε το ιδιωτικως διοτι εμεις δεν θελουμε πνιξιμο με το στανιο.

 30. stelios avatar
  stelios 09/01/2009 14:14:05

  33@
  Με καπελο θα βρεθουν αγοραστες(...ελληνικες Τραπεζες για την εκδοση της 13/1/09)
  Στις επομενες ειναι τα δυσκολα...
  Θα καει η Ελλαδα,γιατι θα πρεπει να βαλει φρενο στους αρουραιους του Δημοσιου και στα επιδοματα τους ο Υ.Οικονομικων,καθως και να μην ξαναπροσληφφθει κανενας για χρονια,με μταταξεις των υφισταμενων.
  Εδω απεργουν στον ΟΤΕ γιατι αποφασισαν να κλεισουν μαγαζια που ειναι στον ιδιο δρομο με το Γερμανο,ΧΩΡΙΣ ουτε ΜΙΑ απολυση,ετσι γιατι απλως θα αλλαξουν ποστο.

 31. greekpoliticalreview avatar
  greekpoliticalreview 09/01/2009 14:38:54

  @ stelios ,

  Και με το τρεχουσών συναλλαγών τι θα γένει αδερφέ ?

  Για προχώρα το ένα εξάμηνο .

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.