09/09/2009 18:23
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ξεπουλάνε ακόμα οι BeatlesΟυρές σχηματίζουν από το πρωί οι θαυμαστές των Beatles που θέλουν να αγοράσουν τη νέα συλλογή με όλη τη δισκογραφία του θρυλικού συγκροτήματος και το πολυαναμενόμενο βιντεοπαιγνίδι που παρέχει τη δυνατότητα στους παίκτες να αναβιώνουν τις θρυλικές εμφανίσεις των διάσημων "Σκαθαριών".

Η συλλογή των Beatles, η οποία κυκλοφόρησε παγκοσμίως σήμερα 09/09/09, αναμένεται να ανέβει στις πρώτες θέσεις των τσαρτς σε χώρες, όπως οι ΗΠΑ και η Βρετανία, φέρνοντας απίστευτα κέρδη στην EMI Music και στην εταιρεία των Beatles Apple Corps Ltd. Αν και η νέα σειρά δίσκων, η οποία αποτελεί την πρώτη επανακυκλοφορία ολόκληρου του καταλόγου τραγουδιών των Μπιτλς από το 1987, δείχνει ιδιαίτερα ελκυστική για τους θαυμαστές τους λόγω της αναβαθμισμένης ποιότητας ήχου της, μεγάλο ενθουσιασμό δείχνει να προκαλεί και το βιντεοπαιγνίδι "The Beatles: Rock Band".

 "Αγοράζω το παιγνίδι, δεν είμαι πράγματι μεγάλος θαυμαστής των Μπιτλς, προτιμώ την πιο έντονη μουσική, όπως αυτή των Metallica, θέλω απλώς να δοκιμάσω το παιγνίδι και να δω πως λειτουργεί", δήλωσε ο 32χρονος Στέφαν Κρουπίκι, ο οποίος περίμενε μία ώρα στην ουρά μπροστά από κεντρικό δισκοπωλείο του Λονδίνου.
Σύμφωνα με υπολογισμούς, οι πωλήσεις των βιντεοπαιγνιδιών μπορεί να φτάσουν τα 2 εκατομμύρια μόνον κατά τον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας τους.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.