#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
17/04/2012 10:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ξαφνικά όλοι έγιναν ... Χάρυ Πότερ!Οι φωνές υπέρ της ανάπτυξης και εναντίον του Βερολίνου πληθαίνουν τις τελευταίες μέρες, εξαιτίας της δεινής θέσης στην οποία έχει περιέλθει και η Ισπανία, μετά την Ελλάδα και την Πορτογαλία, όπου τα Μνημόνια έχουν οδηγήσει σε βαθιά ύφεση και έκρηξη της ανεργίας. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι η πολιτική του Βερολίνου προκαλεί αντιδράσεις και σε χώρες που υποστήριζαν μέχρι τώρα τη δημοσιονομική πειθαρχία, όπως η Ολλανδία, και  η Αυστρία.

Προχθές, εξάλλου,  ο Νικολά Σαρκοζί μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στο Παρίσι αποστασιοποιήθηκε για πρώτη φορά από την κ. Μέρκελ. Αντιμέτωπος με το φάσμα της ήττας και τον πολιτικό χρόνο να στενεύει, είπε μιλώντας στους οπαδούς του:

«Θα ανοίξουμε τη συζήτηση σχετικά με τον ρόλο της ΕΚΤ στην υποστήριξη της ανάπτυξης και θα προχωρήσουμε το θέμα στην Ευρώπη.

Αν η Κεντρική Τράπεζα δεν υποστηρίξει την ανάπτυξη, τότε δεν θα έχουμε αρκετή ανάπτυξη»

-Χθες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος, έστειλε .....επιστολή στον Πρόεδρο της Κομισιόν, με πέντε σημεία για την ανάπτυξη! Ήταν δέκα μήνες Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών, τώρα θυμήθηκε την ...ανάπτυξη;

-Χθες, επίσης, συνομίλησε με τον κ. Μπαρόσο και ο κ. Παπαδήμος, ομοίως για θέματα ανάπτυξης!

Εκείνον τον ...έρμο τον Σαμαρά που φωνάζει για ανάπτυξη από το 2009, θα του αναγνωρίσετε ποτέ ό,τι είχε δίκιο;

Ό,τι είχε δεί μπροστά;

Θα ζητήσετε καμιά συγνώμη που τον αποκαλούσατε ...Χάρυ Πότερ;

Αδέξιος Δεξιός

ΣΧΟΛΙΑ

 1. franc avatar
  franc 17/04/2012 10:14:55

  To OXI του Ελληνικού λαού στο μνημόνιο μαζί με το ΟΧΙ που μισοείπε ο Ραχόι στην Ισπανία και το ΟΧΙ του Ολλάντ που θα έρθει μαζί με το δικό μας στις 6 Μαίου,
  θα ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ επι τέλους τη Γερμανία να πάψει να κερδίζει βραχυχρόνια κέρδη απο την κρίση και να κάνει αυτό που πρέπει για το μακροπρόθεσμο όφελος ολόκληρης της ΕΕ. Η όλοι μαζί θα σωθούμε, ή όλοι μαζί θα διαλυθούμε. Οποιοι νομίζουν οτι μέσα στην Ευρώπη μπορούν τελικά να βάλουν τους μισούς να δουλεύουν για 1-2 ισχυρούς είναι βαθειά νυχτωμένοι...

 2. juliet avatar
  juliet 17/04/2012 10:17:19

  Καλημέρα!
  εύκολο είναι;;;;;;;η αλήθεια τσούζει ,όσο για τη συγγνώμη ..ποδοπατήθηκε .

 3. Διηνεκης avatar
  Διηνεκης 17/04/2012 10:35:08

  Καλημέρα κ´ απο μένα Πιος έχασε την αξιοπρέπεια για να την βρουν Αυτοί,καναν επί 2 χρόνια ότι ήταν δυνατό για να καταστρέψουν την χώρα κ´ τώρα θα μας βγούνε κ´ απο πάνω

  • juliet avatar
   juliet @ Διηνεκης 17/04/2012 10:53:10

   διηνεκη
   καλημέρα,δελτίο καιρού;συννεφιά σήμερα ,ετσι για να παρηγοριέσαι.Νάσαι καλά.

 4. ΚΩΣΤΑς Β avatar
  ΚΩΣΤΑς Β 17/04/2012 10:35:33

  Για να υπάρξει μια πραγματική ανάπτυξη (μεχρι τώρα ανάπτυξη είχαμε και να που οδήγησε) εντός Ε.Ε θα πρέπει τα φτωχά κράτη τα νότια μαζί με ουγγαρια ιρλανδία κ,α να ζητήσουν απο κοινού να αναθεωρηθούν οι κρατοκτόνες και εθνοφάγες συνθήκες του Μάαστριχ και τις Λισαβόνας 2000.Γενικά ή θα πρέπει η Ε.Ε να γίνει κράτος με σύνορα ευρωπαικά κοινά ή εάν όχι, να ξαναγυρίσουμε στα εθνικά κράτη μας, και να υπάρξει η παλιά Ε.Ο.Κ.

 5. Διηνεκης avatar
  Διηνεκης 17/04/2012 11:35:22

  Εμείς έχουμε ήλιο αλλα με δόντια(βησιγοτθικα)

 6. η Dimi avatar
  η Dimi 17/04/2012 12:27:33

  Ο εκτρωματικός «πολιτισμός» του μερκέλειου Δ’ οικονομικού ράιχ και το ΔιΝεΤου, είναι καταδικασμένοι σε συντριβή στην Ελλάδα. Στο ακέραιο της ώρας, η Ελλάδα, πρόκειται να γράψει και πάλι παγκόσμια ιστορία, βάζοντας οριστικά ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ στο αίσχος της παγκόσμιας νέας αταξίας.

  «When the lorries were full of people the double doors at the back were closed and the exhaust connected to the interior of the van...»
  ~Gas-van driver Walter Burmeister (The Nuremberg Trials)

  «If we have tens of thousands of pullovers piled up at our frontiers, it's not very reasonable to apply it in a completely orthodox way.»
  ~Μadame Christine LaGarde, IMF Head

  «All we need is the right major crisis and the nations will accept The New World Order.» ~David Rockefeller, «Τhe Devil, who wants us ALL Dead, due to Overpopulation»

  H απάντηση των αγγελικών πλασμάτων http://bit.ly/xiTYdH

 7. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 17/04/2012 17:48:18

  Ησύχασα...η Ανάπτυξη στην Ελλάδα, εκτός από την Άννα, αυτό περίμενε..να μιλήσει ο Παπαδήμος με τον Μπαρόζο...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.