09/01/2008 01:49
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ξανανοίγει ο «φάκελος INTERAMERICAN»

Πληροφορούμεθα ότι με εντολή του εισαγγελέα Εφετών ξανανοίγει ο φάκελος INTERAMERICAN, αφού προηγουμένως ενοποιήθηκε η δικογραφία που είχε σπάσει στα τρία. Η πληροφορία αυτή έρχεται ύστερα από δημοσίευμα στο «Αντί» της 7ης Δεκεμβρίου για το πόρισμα - καταπέλτη, της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής (ΕΑΑ), σύμφωνα με το οποίο, προκειμένου η ασφαλιστική εταιρία INTERAMERICAN να επιτύχει, το 1999, την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, «φούσκωσε» τα αποθεματικά της και την παραγωγή της σε ασφάλιστρα (βλ.εδώ). Υπενθυμίζουμε επίσης ότι το 2005 είχε διαταχθεί με εισαγγελική παραγγελία έλεγχος των αποθεματικών της εταιρίας, ύστερα από καταγγελίες της εφημερίδας ΑΥΡΙΑΝΗ. Όλα αυτά όμως μπορεί να συνδυάζονται με όσα γράφαμε εδώ για την τελευταία αλλαγή πολιτικής γραμμής στον ALPHA

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Prokroustis avatar
    Prokroustis 09/01/2008 18:48:48

    ΛΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Η ΜΑΡΑ ΖΑΧΑΡΕΑ ;

  2. George avatar
    George 09/01/2008 19:18:23

    Πάντως ο ΑΛΦΑ από τη στιγμή που έφυγε από εκεί η Μάρα, έφτιαξε σαν δελτίο ειδήσεων. Αφού έφυγε η Ζαχαρέα όμως, ποιός είναι ο "νεροκουβαλητής" της γραμμής Ρουσσόπουλου; Μα θέλει και ρώτημα; Ο Χουλιάρας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.