04/11/2010 22:37
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ξέρουν στην Θεσσαλία ότι ο Παπατόλιας διετέλεσε σύμβουλος του Μαντέλη;


Ο κος Παπατόλιας κατ' επανάληψη στο παρελθόν επιχείρησε να παρουσιάσει τους υποψήφιους βουλευτές για τη θέση του περιφερειάρχη, ως εκφραστές του παλαιοκομματισμού και του ΄κατεστημένου'.
Όλοι είναι η αλήθεια έχουν παρελθόν. Κάποιοι όμως σκοπίμως θέλουν να το ξεχάσουν.
Όπως ο κύριος Παπατόλιας, που διετέλεσε σύμβουλος του Μαντέλη.
Του μοναδικού Έλληνα πολιτικού που έχει αποδειχθεί ότι δωροδοκήθηκε από τη Siemens για προφανείς λόγους.

Και αν νομίζετε ότι 'λασπολογούμε' για διαβάστε το παρακάτω απόσπασμα...

"Μετά από την ολοκλήρωση της στρατιωτικής μου θητείας στις 20 Μαΐου 1997 απασχολήθηκα με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου σε θέση Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στο Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών επί δεκαεπτά μήνες (Ιούνιος 1997 – Δεκέμβριος 1998). Κατά τη θητεία μου στο ΥΠΜΕ (σύμβουλος των υπουργών Καστανίδη, Μαντέλη, Λουκάκη) ασχολήθηκα με θέματα οδικών και σιδηροδρομικών μεταφορών, καθώς και με ζητήματα άσκησης διοικητικής εποπτείας στις Δημόσιες Επιχειρήσεις (ΟΣΕ, ΟΑΣΑ, ΕΘΕΛ, ΗΛΠΑΠ, ΗΣΑΠ) που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό. "

Το παραπάνω αποτελεί μέρος του επίσημου βιογραφικού που έχει καταθέσει ο Παπατόλιας στην ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο (ΕΔΩ).
Άρα καμμία λασπολογία. Απλή πραγματικότητα.


Άραγε αν ισχύει το ρητό
"Με όποιον δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις" μήπως θα πρέπει να προσέξουν πολύ οι Θεσσαλοί την επόμενη Κυριακή ποιόν θα εμπιστευτούν για να διαχειριστεί τον 'κουμπαρά' της Περιφέρειας.

Και κάτι τελαυταίο:
Πόσο ειρωνικό φαντάζει ,ένας πρώην σύμβουλος του Μαντέλη, να επιδιώκει την οικονομική διαχείριση του κρατικού κορβανά;

http://paspartoy.blogspot.com/2010/11/blog-post_6297.html

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Νίκος avatar
  Νίκος 05/11/2010 11:03:52

  Οι Τούρκοι λένε για μας: Yunan kısa bellek (Ο Έλληνας έχει κοντή μνήμη)

 2. PASPARTOU avatar
  PASPARTOU 05/11/2010 11:37:00

  Ποιος είναι τελικά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός; Για να δούμε ποιο είναι το ακαδημαϊκό του προφίλ! Μια ματιά στο επίσημα αναρτημένο στο διαδίκτυο βιογραφικό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και Αναπληρωτή Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας μας οδηγεί σε ένα πρώτο βασικό συμπέρασμα: "Ο βασιλιάς είναι γυμνός". Ειδικότερα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, που αυτοπροβάλλεται ως ειδικός επί των οικονομικών ζητημάτων έχει ως πρώτο πτυχίο, πτυχίο Στατιστικής από την Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς και εν συνεχεία έκανε μεταπτυχιακές σπουδές σε ένα...
  , όχι και ιδιαίτερα «φημισμένο» πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο του Bradfordστη Μεγάλη Βρετανία. Από εκεί έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην «βιομηχανική τεχνολογία και διοίκηση» (IndustrialTechnologyandManagement) και στη συνέχεια σε χρόνο ρεκόρ για τα ακαδημαϊκά δεδομένα, δηλαδή μέσα σε δύο χρόνια, έλαβε διδακτορικό τίτλο στο ίδιο αντικείμενο («βιομηχανική τεχνολογία και διοίκηση»).

  Όποιος γνωρίζει την ακαδημαϊκή πρακτική στα αναγνωρισμένα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στην Ευρώπη και στην Αμερική αλλά ακόμη και στην Ελλάδα, γνωρίζει πως είναι ιδιαιτέρως «ύποπτο» να εκπονήσει κανείς μια σοβαρή διδακτορική διατριβή μέσα σε δύο μόλις χρόνια. Κάτι τέτοιο είναι δυνατόν μόνον σε χαμηλής ποιότητας πανεπιστήμια και για διατριβές, που δίνονται κατά παραγγελία για την απόκτηση του διδακτορικού «τίτλου» και μόνον.

  Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει μάλιστα το γεγονός ότι δεν αναφέρεται πουθενά ο τίτλος της σχετικής διατριβής καθώς και εάν αυτή έχει δημοσιευτεί. Επίσης η προσεκτική παρατήρηση των δημοσιεύσεων του κ. Αγοραστού δημιουργεί ασάφειες ως προς το γνωστικό του αντικείμενο, καθώς άλλες κινούνται στο πεδίο των οικονομικών, άλλες στο πεδίο της στατιστικής και άλλες στο αντικείμενο της επιστήμης της διοίκησης. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης το γεγονός ότι επτά συνολικά εργασίες του είναι δημοσιευμένες σε επιστημονικά περιοδικά, χωρίς ωστόσο να αναγράφεται το τεύχος και οι συγκεκριμένες σελίδες του περιοδικού. Όλες οι υπόλοιπες εργασίες είναι ανακοινώσεις σε συνέδρια, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται εάν έχουν κάπου δημοσιευτεί…

  Εγείρεται συνεπώς το εύλογο ερώτημα για όσους γνωρίζουν καλά το χώρο του Πανεπιστημίου πως ένας άνθρωπος με τόσο περιορισμένες ακαδημαϊκές περγαμηνές έχει φτάσει στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή, χωρίς καμιά μονογραφία και μια διατριβή, η οποία μετά από τόσα χρόνια δεν έχει ακόμη δημοσιευτεί… Ίσως η περίπτωσή του είναι μια από αυτές, που συνηγορούν στη σημερινή κατάντια του ελληνικού πανεπιστημίου.

  Είναι επίσης άξιο απορίας γιατί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης δεν αναφέρει πουθενά στο επίσημο βιογραφικό του το γνωστικό αντικείμενο, με το οποίο έχει εκλεγεί αναπληρωτής καθηγητής…

  Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες της Θεσσαλίας ότι ο αυτοδιαφημιζόμενος ως μεγάλος οικονομολόγος, και για το λόγο αυτό επιλεγής από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τον τότε Τσάρο και συνάμα καταστροφέα της Ελληνικής Οικονομίας κ. Γεώργιο Αλογοσκούφη, κ. Κώστας Αγοραστός, δεν είναι καν οικονομολόγος, καθώς έχει πτυχίο στατιστικής και διδακτορικό τίτλο στην «βιομηχανική τεχνολογία και διοίκηση». Είναι επίσης ο άνθρωπος, που με την πρακτική και τη συμπεριφορά του έχει δείξει ότι δεν διαθέτει ακαδημαϊκό ήθος, καθώς συμμετείχε συνειδητά σε κραυγαλέες καλπονοθείες στη Βουλή των Ελλήνων, που δεν προδίδουν σεβασμό στους θεσμούς, ενώ δημιουργούν την πεποίθηση ενός ανθρώπου με περιορισμένες ηθικές αντιστάσεις, ενός ανθρώπου δηλαδή για τη «βρώμικη δουλειά» των «ανωτέρων» του (βλ. Αλογοσκούφη).

  http://voliotaki.blogspot.com/2010/11/blog-post_2211.html#more

  • ο παγωτατζής avatar
   ο παγωτατζής @ PASPARTOU 05/11/2010 14:19:49

   Ενώ ό .....ααααάλλος ..ό Παπατόλιας σίγουρα θά έχει τίς περγαμηνές πού σού αρέσουν και θαυμάζεις προφανώς..ή ειναι και παραπλήσιες
   Φίλε αστο,τά Ελληνικά πανεπιστήμια έχουν καταστραφεί ακριβώς από αυτούς πού έχουν ( αντικειμενικά με τά σοβαρά κριτήρια πού ανέφερες) όλες τίς περγαμηνές, αλλά ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΣ ΤΙΜΗΣΑΝ επιβεβαιώνοντάς τες!!

  • ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ avatar
   ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ @ PASPARTOU 05/11/2010 16:50:15

   Καλά δεν ντρέπεσαι καθόλου όποιος και αν είσαι να χρησιμοποιείς το nick name "ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ" για να ακυρώσεις μια αποκάλυψη;
   Είναι αυτός διάλογος να προσπαθείς με τέτοιες αθλιότητες να προβοκάρεις ένα δημοσίευμα;
   Αν έχεις έστω και λίγη αξιοπρέπεια άλλαξε τώρα όνομα ή σε εγκαλούμε τώρα σε απολογία στη συνείδηση των ανγνωστών του μεγαλύτερου forum σκέψης

 3. δημητρης avatar
  δημητρης 05/11/2010 14:07:03

  ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ Μ.Ο.Δ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙ; ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΕΡΝΕ;
  ΠΑΤΑΓΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΦΩΤΟΤΥΠΟΥΣΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΣΑΜΠΑ.
  ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΙΡΑΚΙ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.