#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
22/01/2008 00:34
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ν. Κακλαμάνης: Ένας ακόμα «κοινής αποδοχής»

Δεν εξέπληξε όσους τον γνωρίζουν ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, με τη σημερινή του συνέντευξη στην ΒΡΑΔΥΝΗ με την οποία κάνει λόγο για συγκυβέρνηση, στην οποία θα φτάσουμε μέσα από «ένα διάλογο ουσίας και συνεργασίας». Ο κ. Κακλαμάνης δηλώνει με τον τρόπο αυτό παρών στην «μετα – Καραμανλή» εποχή επειδή πιστεύει ότι θα ικανοποιήσει έτσι και των απώτατη φιλοδοξία του που είναι το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Γι αυτό και στηρίζει ακόμα τον Καραμανλή, λέγοντας ότι "με τον Καραμανλή αποκλείεται να διασπαστεί η ΝΔ ή να προκληθούν αλλαγές στο κόμμα από πιέσεις εξωθεσμικών κέντρων», ενώ παράλληλα επιχειρεί άνοιγμα προς τη Ντόρα, από το στρατόπεδο της οποίας άλλωστε προέρχεται. Ξεκίνησε από «αβερωφικός», στην πορεία έγινε  «μητσοτακικός», μετά πέρασε στην ΠΟΛΑΝ με τον Αντώνη Σαμαρά, ξαναγύρισε στο μητσοτακικό στρατόπεδο και τελικά έγινε «καραμανλικός»,ενώ τώρα προσπαθεί να πλασαριστεί ως «κοινής αποδοχής». Αλλά εκεί παρατηρείται ήδη συνωστισμός με τους κ. Σιούφα και Σουφλιά να διεκδικούν τον ίδιο ρόλο. Μπορεί και να τα καταφέρει, επειδή όπως λένε είναι ένας «ιδιαίτερα ευφυής πολιτικός». Έχουν περάσει βλέπετε πολλά χρόνια από το 1997 που στο Συνέδριο της ΠΟΛΑΝ κατέβαζε μια ρατσιστική πλατφόρμα, αλλά Λε Πεν, εναντίον των Αλβανών και μιλούσε για «ανεξαρτησία της Βορείου Ηπείρου». Πως του ξέφυγε του Καρατζαφέρη ένας τόσο ικανός πολιτικός, απορούμε.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 22/01/2008 10:13:26

  Ο Νικήτας δε έχει παράξει έργο πουθενά. Δεν τον χρειαζόμαστε.

 2. giorgis avatar
  giorgis 22/01/2008 12:14:16

  Και αφού ζούμε τη ζαχοπουλειάδα, μπορούμε να πούμε ότο ο Νικήτας είναι και απόλυτα εκβιάσιμος. Από την εποχή του Μαυρίκη, ο Ψηλός διέθετε κασσέτες που αφορούσαν στην προσωπικη ζωή του. Γι' αυτό και ο Νικήτας δεν αποχώρησε από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ για να προσχωρήσει στην ΠΟΛΑΝ, αλλά παραιτήθηκε. Ο Ψηλός τα κατάφερε, αλλά τελικά του προέκυψε ο Συμπιλίδης.

 3. Τάκης avatar
  Τάκης 22/01/2008 13:51:05

  Ποια προσωπική του ζωή φίλοι μου; O άνθρωπος αυτός αξίζει τους επαίνους όλων μας γιατί πότε δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλο του. Εδώ ο κ. Βαλιανάτος μετά το σχηματισμό της πρώτης κυβέρνησης Καραμανλή το 2004, είχε συγχαρεί δημοσίως τον Πρωθυπουργό που τοποθέτησε το κ. Κακλαμάνη στη θέση του Υπουργού Υγείας.

 4. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 22/01/2008 14:11:32

  Παρόμοιο θέμα υπάρχει και στο apomesa.info. Εκεί δεν έχει πει κανείς άνθρωπος καλή κουβέντα. Το σεξουαλικό δεν τους καίει αλλά το ότι είναι ανύπαρκτος από όπου κι αν πέρασε.

  Τάκης άλλο προσωπική ζωή άλλο πολιτική ανυπαρξία. Η δημοσιοποίηση της προσωπικής του ζωής με τρόπο δεν επιτρέπει σε κανέναν να τον εκβιάσει. Όμως παρόλα αυτά έργο δεν είδαμε.

 5. factorx avatar
  factorx 22/01/2008 17:25:11

  Για όσουες ζήτησαν περισσότερα στοιχεια
  TA NEA 22/5/1997

  Νέα κίνηση Κακλαμάνη
  Ο ΜΙΚΡΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

  ΩΠ! ΝΕΑ «δεξιόστροφη» για να μιλήσουμε σχηματικά παρέμβαση έκανε ο κ. Νικ. Κακλαμάνης: Κατέθεσε ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο, με την οποία θέτει και πάλι θέμα αυτονομίας της Βόρειας Ηπείρου και καλεί την Επιτροπή να τοποθετηθεί για το «πρωτόκολλο της Κέρκυρας» του 1914...

 6. factorx avatar
  factorx 22/01/2008 17:25:32

  TA NEA 2/6/1997
  «Άδειασαν» όλοι τον Νικήτα Κακλαμάνη
  ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΖΑΝΑΚΗΣ
  ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ άρνηση του κ. Αντ. Σαμαρά και των στελεχών της «Άνοιξης» συνάντησε η «πρόταση Κακλαμάνη» για ακροδεξιά στροφή του κόμματος. Είναι χαρακτηριστικό ότι ουδείς σύνεδρος υποστήριξε έστω και μία από τις θέσεις που εξέφρασε ο ευρωβουλευτής που όμως εμφανίζεται ικανοποιημένος, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι με την κίνησή του έγινε το Νο2 του κόμματος και μάλιστα με «διακριτές» θέσεις.
  Ο ίδιος ο πρόεδρος της «Άνοιξης», που διά βοής εξελέγη πρόεδρος του κόμματος και από το συνέδριο, απάντησε στη δευτερολογία του με κομψό, αλλά έντονο ύφος στο σύνθημα υπέρ της άνισης μεταχείρισης των ξένων εργατών που «πέταξε» ο κ. Κακλαμάνης, ενώ και η έτερη ευρωβουλευτής της «Άνοιξης», η κ. Κατερίνα Δασκαλάκη, διεμήνυσε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν έχει καμία σχέση με τον κ. Κακλαμάνη και τις απόψεις του, καθώς και ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί καμία στροφή προς την ακροδεξιά.
  Είναι μάλιστα ενδιαφέρον ότι στελέχη της «Άνοιξης» συνέδεαν και χθες την κίνηση του κ. Κακλαμάνη με τους σχεδιασμούς μίας πλευράς της Νέας Δημοκρατίας ισχυρίζονταν μάλιστα ότι η πλευρά αυτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιθυμεί τη δημιουργία ενός ακραιφνούς ακροδεξιού κόμματος, που θα έδινε τη δυνατότητα και για εσωκομματικά ξεκαθαρίσματα, αλλά και για γενικότερες αλλαγές στην ευρύτερη συντηρητική παράταξη...

 7. Τάκης avatar
  Τάκης 22/01/2008 17:57:57

  Φίλε Εξάκτινε τα ευκόλως εννοούμενα (περι πολιτικής ανυπαρξίας) παραλείπονται. Γνωρίζεις κάποιον υπουργό της δεξιάς διακυβέρνησης που έχει να επιδείξει κάποιο αξιόλογο έργο; Όσο για το αξίωμα του Δημάρχου Αθηναίων τι να πει κανείς. Όσοι δήμαρχοι της δεξιάς πέρασαν δεν άφησαν απολύτως τίποτα (εκτός από τον Αβραμόπουλο που άφησε τα κάγκελα). Η Αθήνα σαν σύγχρονη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα καταστράφηκε επί Καραμανλή του πρεσβύτερου και έκτοτε τιποτα δεν μπορεί να γίνει από κανένα δήμαρχο όσα οράματα και ιδέες και να χει. Γνωστές και αξέχαστες οι ατάκες του Αντώνη Τρίτση στον κατά κόσμον "εθνάρχη"!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.