#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
19/03/2013 15:07
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ν. Αναστασιάδης: Η Βουλή θα απορρίψει το ν/σ για το «κούρεμα»Ούτε και σήμερα, εκτός απροόπτου, θα ληφθεί απόφαση από την κυπριακή βουλή για το σχέδιο που κατατέθηκε πριν από λίγο από την κυβέρνηση για κούρεμα των καταθέσεων. Το νέο σχέδιο προβλέπει την εξαίρεση από τη φορολόγηση των καταθέσεων μέχρι 20 χιλ. ευρώ. Από 20.000-100.000 ευρώ το τέλος θα ανέρχεται στο 6,75%, ενώ για καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ το τέλος θα ανέρχεται στο 9,9%.

Το τέλος επί των καταθέσεων θα υπολογίζεται επί το υπόλοιπο των καταθέσεων στα βιβλία των πιστωτικών ιδρυμάτων της Κύπρου κατά το κλείσιμο των εργασιών τους την 15η Μαρτίου.

Έναντι του τέλους διατίθενται μελλοντικά σε κάθε καταθέτη μετοχές του πιστωτικού ιδρύματος της Δημοκρατίας και η τιμή αποτίμησης των μετοχών που θα δίνονται στους καταθέτες καθορίζονται βάση των κοινοτικών κανόνων της ΕΕ για κρατικές ενισχύσεις.

Η αξία της μετοχής που θα δοθεί στους καταθέτες θα είναι της ίδιας αξίας με την τιμή απόκτησης της από τη Δημοκρατία.

Οι μετοχές θα είναι μετατρέψιμες σε ομόλογα, η απόδοση των οποίων διασφαλίζεται από τα προσδοκώμενα έσοδα του φυσικού αερίου υπό τον όρο οι καταθέσεις να παραμείνουν για δύο χρόνια στο πιστωτικό ίδρυμα της Δημοκρατίας.

Το νομοσχέδιο μελετάται ήδη από την Επιτροπή Οικονομικών και στη συνέχεια θα πρέπει να κατατεθεί στη Βουλή. Ωστόσο, ούτε κι αυτό το σχέδιο είναι σίγουρο ότι θα περάσει από τη Βουλή, αντιθέτως εκφράζεται η άποψη ότι εφόσον εμπεριέχεται κούρεμα για καταθέσεις κάτω από 100.000 ευρώ δύσκολα θα γίνει αποδεκτό από 29 βουλευτές. Υπό αυτό το πρίσμα, το πρωί της Τρίτης ανακοινώθηκε η πρόθεση του οίκου Fitch να υποβαθμίσει τις κυπριακές τράπεζες, γεγονός που θα βαρύνει ακόμη περισσότερο το κλίμα.

Το βλέμμα είναι στραμμένο και στις συζητήσεις του Κύπριου υπουργού Οικονομικών Σαρρή στη Ρωσία, με τη Μόσχα να έχει διαμηνύσει ότι θα αλλάξουν ριζικά οι σχέσεις της με την Κύπρο αν υπάρξει κούρεμα.

Η κατάσταση συνεχίζει να είναι οριακή και ήδη γίνονται συζητήσεις για εναλλακτικά σενάρια σε περίπτωση που δεν περάσει το κούρεμα από τη Βουλή. Ένα από τα σχέδια προβλέπει το διαχωρισμό των κυπριακών τραπεζών σε «καλές» και κακές», ουσιαστικά για διαχωρισμό των ενεργητικών τους σε καλές και ασφαλισμένες καταθέσεις και δάνεια και σε μη ασφαλισμένες καταθέσεις και μη εξυπηρετούμενα δάνεια.

Οι «κακές» τράπεζες -που θα είναι πλέον οι παλιές τράπεζες- θα μπουν στη διαδικασία εκποίησης των στοιχείων ενεργητικού για να πληρώσουν τους ανασφάλιστους καταθέτες. Οι καταθέτες αυτοί ωστόσο μπορεί να χάσουν ως και το 90% των χρημάτων τους λένε άνθρωποι της αγοράς.

Με το σχέδιο αυτό εκτιμάται ότι τα υποκαταστήματα των μεγάλων τραπεζών θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά, θα διασφαλιστούν οι περισσότερες θέσεις εργασίας, ενώ η ΕΚΤ δεσμεύεται να παραχωρήσει απεριόριστη ρευστότητα στο κυπριακό τραπεζικό σύστημα. Επίσης, εξετάζονται εισηγήσεις για δανεισμό του κράτους από τα ταμεία προνοίας των ημικρατικών- πρόταση που είχε τεθεί κατά τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, με στόχο την άντληση 1,5 δισ. ευρώ.

Ν. Αναστασιάδης: Η Βουλή θα απορρίψει το ν/σ για το «κούρεμα»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης εξέφρασε την εκτίμηση ότι η Βουλή θα απορρίψει το νομοσχέδιο για «κούρεμα» των καταθέσεων.

Ο Κύπριος Πρόεδρος, ο οποίος μιλούσε στη σουηδική τηλεόραση, δήλωσε ότι η Βουλή, η οποία συνέρχεται το απόγευμα, «θα τοποθετηθεί αρνητικά, διότι θεωρεί και πιστεύει ότι είναι άδικο και πλήττει τα συμφέροντα της Κύπρου γενικότερα».

Σε ερώτηση πώς θα χειριστεί την κατάσταση, απάντησε ότι η κυβέρνηση έχει τα σχέδιά της, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι το «κούρεμα» δεν ήταν κάτι που αναμέναμε από την τρόικα και τους φίλους, όπως είπε, στο Eurogroup.

Α. Μέρκελ: Η Κύπρος να διαπραγματευτεί μόνο με την τρόικα

Η Γερμανίδα καγκελάριος ‘Ανγκελα Μέρκελ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε χθες με τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη, επέμεινε ότι οι διαπραγματεύσεις για το σχέδιο διάσωσης πρέπει να διεξαχθούν αποκλειστικά και μόνο με την τρόικα, δήλωσε σήμερα στο Βερολίνο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης.

«Υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στην κ. Μέρκελ και τον πρόεδρο της Κύπρου χθες το βράδυ. Κατά την επικοινωνία αυτή η κ. Μέρκελ επέμεινε ότι οι διαπραγματεύσεις (για το σχέδιο διάσωσης) πρέπει να διεξαχθούν αποκλειστικά και μόνο με την τρόικα» τόνισε η ίδια εκπρόσωπος, χωρίς να δώσει επιπλέον πληροφορίες για την τηλεφωνική αυτήν επικοινωνία.

Κρ. Λαγκάρντ: Η Κύπρος να εφαρμόσει τις δεσμεύσεις της

Η κυπριακή κυβέρνηση «οφείλει τώρα να θέσει σε εφαρμογή τις δεσμεύσεις της», δήλωσε σήμερα η πρόεδρος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ κατά τη διάρκεια των εργασιών οικονομικού συνεδρίου στην Φρανκφούρτη, εκφράζοντας παράλληλα την υποστήριξή της προς την προσπάθεια άμβλυνσης του βάρους της φορολόγησης των καταθέσεων επί των μικρότερων καταθετών.

Υπενθυμίζοντας ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο χαιρετίζει την συμφωνία με την κυπριακή κυβέρνηση, η Κριστίν Λαγκάρντ τόνισε ότι αυτή η λύση «είναι βιώσιμη και πλήρως χρηματοδοτούμενη» και εξέφρασε την υποστήριξή της για τις προσπάθειες της κυπριακής κυβέρνησης για μία «περισσότερο προοδευτική φορολόγηση» των τραπεζικών καταθέσεων ώστε να αμβλυνθεί το βάρος επί των μικρότερων καταθετών.

Η Κριστίν Λαγκάρντ πρόσθεσε επίσης ότι η Κύπρος οφείλει να περιορίσει το μέγεθος του τραπεζικού της τομέα και να προχωρήσει στην αναδιάρθρωσή του. «Ο περιορισμός των τραπεζών στον προσήκον μέγεθός τους και η αναδιάρθρωσή τους με τάξη είναι ένα από τα κεντρικά σημεία της συμφωνίας» του Σαββάτου επί του σχεδίου διάσωσης της Κύπρου, είπε. Η Κύπρος δεσμεύθηκε επίσης να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το ξέπλυμα χρήματος.

Η Κριστίν Λαγκάρντ πρόσθεσε επίσης ότι το ΔΝΤ τάσσεται υπέρ της εισαγωγής «περισσότερο προοδευτικών ποσοστών» στην έκτακτη φορολόγηση των τραπεζικών καταθέσεων στην Κύπρο, που πρέπει να αποφέρει 5,8 δισεκατομμύρια ευρώ.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Νιόβη avatar
  Νιόβη 19/03/2013 15:14:21

  «Η Γερμανίδα καγκελάριος ‘Ανγκελα Μέρκελ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε χθες με τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη, επέμεινε ότι οι διαπραγματεύσεις για το σχέδιο διάσωσης πρέπει να διεξαχθούν αποκλειστικά και μόνο με την τρόικα, δήλωσε σήμερα στο Βερολίνο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης».

  Μάλιστα. Πόσο ακόμα πρέπει να υπερβούν τα όρια για να ανοίξουν καλά-καλά οι οφθαλμοί των πάντων και να κατανοήσουν σε τι κατάσταση έχουμε περιέλθει;

  • cyprusnet avatar
   cyprusnet @ Νιόβη 19/03/2013 17:43:59

   Ειναι ετσι τα πραγματα και απλα...
   Οι Κυπριοι προσπαθουν να επαναφερουν την εμπιστοσυνη των Πελατων-Καταθετων και παραλληλα μια λυση, η οποια μπορει να περιλαμβανει και κουρεμα 9,90% πανω απο 100.000 με ανταλλαγμα μετοχες Τραπεζων που θα ΑΓΟΡΑΣΤΟΥΝ απο την ΡΩΣΙΑ...
   Η Γερμανοι θα παρουν την μπαλα και θα δειξουν τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θελουν: Το να μηδενιστει το τραπεζικο/δημοσιο ΧΡΕΟΣ της Κυπρου με ορους Κυπρου ή να ΑΠΟΡΙΨΕΙ και να συνεχισει να ΘΕΛΕΙ την δικη της και μονο λυση!!!.... ΕΚΕΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΣΥΝΤΑΣΕΤΑΙ σε Κυβερνητικα Γραφεια!!

  • cyprusnet avatar
   cyprusnet @ Νιόβη 19/03/2013 17:55:39

   Τα πραγματα ειναι απλα...
   Υπουργος Οικονομικων και Υπ. Επενδυσεων ειναι ηδη στην Ρωσια.
   1.. Η Κυπρος (σεναριο) πιστη στην Ευρωπη(ΕΥΡΩ) κανει κουρεμα 9.90% στα ανω 100.000 με ανταλλαγμα μετοχες ετησιες ή ακομα περισσοτερο, Τραπεζων που θα αγοραστουν απο την Ρωσια(σημερα οι μετοχες Λαικης/Κυπρου παιζουν 0,10- 0,21) και ανερει την αιτηση για μνημονιο, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε.....(συνεχεια)..... 2 (σεναριο) Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ θα δειξει μετα εαν επιζητει οντως την πραγματικη απαγκυστρωσει της Κυπρου απο ΧΡΕΗ ή το αποριψει και επιμενει στις ΑΚΡΙΒΗ εφαρμογη των αποφασεων(δικες τις) του eurogroup.... ΗΔΗ ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ..

   • drider avatar
    drider @ cyprusnet 19/03/2013 18:07:15

    H εμμονή Αναστασίαδη για κούρεμα έως 10% στους μεγαλοκαταθέτες, έφερε και το κούρεμα των "εγγυημένων καταθέσεων".

    h**p://uk.reuters.com/article/2013/03/18/uk-eurozone-cyprus-stumbled-insight-idUKBRE92H0RN20130318

    Οπότε δεν "παίζει" σενάριο μη κουρέματος των μικροκαταθέσεων χωρίς επαχθέστερους όρους (για να καλυφθεί το χρηματοδοτικό κενό) στο μνημόνιο που έχει ήδη συνομολογήσει η κυπριακή ηγεσία.

    Μη παίζεται με την νοημοσύνη μας.

 2. Queen For The Black Side avatar
  Queen For The Black Side 19/03/2013 15:27:01

  Αγαπητέ κ. Αντώνη Σαμαρά, τι άλλο πια πρέπει να πει η ανέραστη Διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Άουσβιτς, πόσο σκληρά μένει ακόμα να επιτεθεί κατά του Ελληνισμού για να εννοήσετε οτι Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗ ΜΑΣ;
  Οτι δεν ωφελεί να εκτελούμε πειθήνια τις εντολές της;
  Οτι τα ΟΧΙ γράφουνε την Ιστορία;
  Οτι χρόνο μας κλέβει με υποσχέσεις, ως τις εκλογές της;
  Οτι οι υδρογονάνθρακες και ο προσεταιρισμός τους είναι ο στόχος της;

  Plan B εμείς διαθέτουμε; Το αλεξίπτωτο την κρίσιμη στιγμή θ΄ανοίξει;
  Θα επαναστατήσετε επί τέλους εντός χρόνου;
  Το τελευταίο καμπανάκι θα ηχήσει για εμάς, την ώρα που οι Έλληνες Κύπριοι θα υπερασπιστούν τη ζωή και την αξιοπρέπειά τους μ΄ένα ανεκτίμητο Ο Χ Ι.

  • **Mara** avatar
   **Mara** @ Queen For The Black Side 19/03/2013 15:53:47

   Βασίλισσα έχω την αίσθηση, ή μάλλον την διαίσθηση ότι και το δικό μας το ΟΧΙ έρχεται λίαν.... συντόμως.
   Ίσως πρέπει πρώτα να τελειώσουμε κάτι... ενεργειακές δουλίτσες που εκρεμούν, για να ανοίξουμε το στόμα... μας.
   Ελπίζω να μην μείνω με τη αίσθηση....

   • Queen For The Black Side avatar
    Queen For The Black Side @ **Mara** 19/03/2013 16:24:47

    EYXOMAI, αγαπητή Μάρα !

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Queen For The Black Side 19/03/2013 18:51:41

   Νομίζεις δεν ξέρει ο Σαμαράς ποιοι είναι οι Γερμανοί; Έζησε από πολύ κοντά τους εκβιασμούς τους πέρυσι με Παπαδήμο. Και πλέον έκανε και τον ακριβή υπολογισμό του χρέους των ναζί και των απογόνων τους για όσα μας έκαναν την περίοδο 40-45. Πρώτη φορά ασχοληθήκαμε ως κράτος με το θέμα σοβαρά. Τυχαίο;

   • Queen For The Black Side avatar
    Queen For The Black Side @ Γεώργιος Τ. 20/03/2013 07:35:22

    Σημασία δεν έχει να γνωρίζεις το ποιόν αυτού που σε προσβάλει, σε εκβιάζει και σε υποτάσσει. Σημασία έχει να επαναστατείς και να απαλάσσεσαι.

 3. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 19/03/2013 15:33:17

  Άν συνεχίσουν έτσι, με τις "τούμπες" των κ. Σόιμπλε, Ντόισελμποιμ και Αναστασιάδη, στο τέλος θα έχουν το πρόβλημα ο κ. Σαμαράς και ο κ. Στουρνάρας, τι θα κάνουν με τα εδω "κουφάρια".
  Και για όλα θα φταίει φυσικά ο ...κ. Τσίπρας και το ΑΚΕΛ, άντε και λίγο οι Σοσιαλδημοκράτες των Ολλάντ και Σούλτς που "στήσανε την πεπονόφλουδα στην καλή αλλά τσιγκούνα κυρία".
  Γράφτε το, να το θυμηθείτε, όταν θ' ακουστεί το νέο "αντιαριστερό" σάλπισμα για να σκεπάσει τον ήχο της κατάρρευσης.
  Άααχ κατακαημένη Ελλαδική (και Κυπριακή) κεντροδεξιά...

 4. Δεξιόχειρας avatar
  Δεξιόχειρας 19/03/2013 15:37:56

  Έλα φωστήρα και κάτοχε της αλήθειας, δώσε μας τα φώτα σου, εμάς τους τυφλούς , τους ανόητους που δεν έχουμε καταλάβει τίποτα. Πέσ' μας. Πρότεινε κάτι μπας και σωθούμε. Δεν μπορώ άλλο να ζώ χωρίς επιδόματα, χωρίς κρατικές επιχορηγήσεις. Δεν μπορώ να ζώ με αυτοκίνητο εξαετίας, θέλω καινούριο και οι τράπεζες έκλεισαν τη στρόφιγγα. Με το στεγαστικό τί θα γίνει; Ήδη πλήρωσα αρκετά. Δεν αξίζει σε έναν τύπο σαν και εμένα να μου το χαρ'ισουν οι αχόρταγοι οι τραπεζίτες. Ας είναι τουλάχιστον να το πληρώσουν τα εγγόνια μου. Δώσ' μου σοφέ διδάσκαλε τη γνώση σου.

  • Tonia G. avatar
   Tonia G. @ Δεξιόχειρας 19/03/2013 15:42:46

   Δεξιόχειρα:
   Το ΟΧΙ στα Κυπριακά ξέρεις πως είναι;

  • Νιόβη avatar
   Νιόβη @ Δεξιόχειρας 19/03/2013 15:42:51

   Δεξιόχειρα, κάνε σε παρακαλώ στον Αντώνη Σαμαρά μια χάρη μιας και κατά δήλωσή σου είσαι πιστός θαυμαστής του: κλείστο. Έχει αρκετά προβλήματα για να τον δυσφημίζεις κι εσύ από πάνω δηλώνωντας υποστηρικτής του.

   • Δεξιόχειρας avatar
    Δεξιόχειρας @ Νιόβη 19/03/2013 15:50:05

    Δεν βρήκες τίποτα καλύτερο να μου γράψεις; Πιστός θαυμαστής δεν δήλωσα ποτέ. Ίσως οπαδός.
    Πιστός θαυμαστής είμαι μόνο σε ωραίες παρουσίες με ωραία ονόματα όπως το δικό σου.

    • Νιόβη avatar
     Νιόβη @ Δεξιόχειρας 19/03/2013 15:52:22

     Έχω πολλά καλύτερα να σου γράψω, μεταξύ των οποίων ότι είσαι και ψεύτης, αλλά μετά θα με συγκρίνουν μαζί σου και μ᾽ ενδιαφέρει πολύ η φήμη μου, έστω και ως ανώνυμη σχολιάστρια, για να ρισκάρω τέτοια ξεφτίλα.

     • Δεξιόχειρας avatar
      Δεξιόχειρας @ Νιόβη 19/03/2013 15:55:48

      Νομίζω ότι δεν ταιριάζει το αυστηρό ύφος με το όνομά σου. Ειδάλλως άλλαξέ το σε Άνγκελα.

  • Η Μάγισσα του ΟΖ avatar
   Η Μάγισσα του ΟΖ @ Δεξιόχειρας 19/03/2013 15:52:38

   @ Δεξιόχειρας :
   '' Η αλαζονεία είναι το γνώρισμα της συμπεριφοράς του ανθρώπου, που πηγάζει από την υπερτίμηση του εαυτού του. Η αλαζονεία απομονώνει ουσιαστικά το άτομο από τους συνανθρώπους του. Ο αλαζόνας θεωρεί τους άλλους κατώτερους, τους χρησιμοποιεί πολλές φορές σαν αντικείμενα και τους ταπεινώνει. Το πιο προσφιλές του μέσον είναι η ειρωνεία.
   Ο αλαζόνας βρίσκεται ψηλά στην συνείδηση του, αλλά χαμηλά στην συνείδηση των συνανθρώπων του.''

   • Δεξιόχειρας avatar
    Δεξιόχειρας @ Η Μάγισσα του ΟΖ 19/03/2013 16:00:01

    "Η βλακεία αντικατοπτρίζει μη αναμενόμενα, για δεδομένες νοητικές δυνατότητες, λάθη, αυτών που τα κάνουν. Ως έννοια είναι σχετική, καθώς ο αποδιδόμενος χαρακτηρισμός εξαρτάται την αντιληπτότητα και τα πιστεύω του καθενός που τον αποδίδει. Πέραν του ατομικού επιπέδου, η διαφοροποίηση των εκτιμήσεων για έναν τέτοιο χαρακτηρισμό εκτείνεται κοινωνικά αλλά και σε βάθος χρόνου."

    • Η Μάγισσα του ΟΖ avatar
     Η Μάγισσα του ΟΖ @ Δεξιόχειρας 19/03/2013 16:04:33

     ''Εάν λογομαχείς με ένα βλάκα, καλό είναι να αναρωτηθείς μήπως και εκείνος κάνει το ίδιο.''
     Ogden Nash, 1902-1971, Αμερικανός ποιητής

     Γιαυτό, εδώ το κλείσαμε.

  • mara avatar
   mara @ Δεξιόχειρας 19/03/2013 17:12:54

   Δεξιόχειρα για σένα είναι εγκληματικό να κλέβεις ένα πορτοφόλι, τολμηρό να κλέβεις μια περιουσία και μεγαλειώδες να κλέβεις ένα εθνος. Η κατηγορία μειώνεται όσο η ενοχή αυξάνει.

 5. ΦΑΝΤΑΣΜΑ avatar
  ΦΑΝΤΑΣΜΑ 19/03/2013 15:44:27

  Αναβάλλεται η βουλή , που σημαίνει οτι έχουν πει ήδη Ο Χ Ι !!
  Μπράβο

 6. Queen For The Black Side avatar
  Queen For The Black Side 19/03/2013 16:01:48

  Δεξιόχειρα, κάθε ώρα που περνάει, μοιάζετε με τον Άδωνη. Μήπως είστε τελικά;
  Το οτι χάνετε την υπομονή σας και την ψυχραιμία σας, πετάτε το προσωπείο του παθιασμένου χειροκροτητή και αποκαλύπτετε 100% χυδαιότητα και δευτεροκλασάτη Κατινιά, είναι κι αυτό ένα χαρακτηριστικό της λούμπεν προσωπικότητάς σας.
  Ο καθένας μπορεί να σας μιλήσει όπως σας αξίζει. Αλλά όλοι διαθέτουν υψηλότερο ηθικό επίπεδο από εσάς γι αυτό ΔΕ θα το κάνουν, όσο κι αν προκαλείτε. Εμπρός λοιπόν. Αυτοεξευτελιστείτε αν τόσο σας ικανοποιεί. :-)
  Θα σας απολαύσουμε στο μονόλογό σας!

  • Δεξιόχειρας avatar
   Δεξιόχειρας @ Queen For The Black Side 19/03/2013 17:12:57

   Αγαπητή μου Queen For The Black Side,
   με στόλισες αρκετά με τα χαρακτηριστικά που μου απέδωσες. Ίσως να γίνομαι λίγο έως και αρκετά εριστικός σε εσάς και σε άλλους ομοϊδεάτες σας με τις απόψεις μου όμως θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν και συμπολίτες μας που συμφωνούν μαζί μου και μάλιστα σήμερα που μιλάμε είναι περισσότεροι από αυτούς που συμφωνούν μαζί σας. Όταν θα καταφέρετε να γίνουν αποδεκτές οι θέσεις σας από την πλειοψηφία μπορείτε να με δικάσετε για τις απόψεις μου. Μέχρι τότε θα διαφωνούμε ελεύθερα από τα πληκτρολόγιά μας. Καλό απόγευμα.
   Υ.Γ: Η πρόταση του κουρέματος θα περάσει.

   • kouvari avatar
    kouvari @ Δεξιόχειρας 19/03/2013 19:18:09

    Μεγαλε παλι μεσα επεσες....
    Περασε η προταση κουρεματος....!!!

    • Queen For The Black Side avatar
     Queen For The Black Side @ kouvari 19/03/2013 19:39:37

     :-) :-) :-) Κouvari Ωραίο !!

   • Queen For The Black Side avatar
    Queen For The Black Side @ Δεξιόχειρας 19/03/2013 19:38:45

    Διατηρήστε αγαπητέ Δεξιόχειρα την ψυχραιμία σας. ''Όταν θα καταφέρετε να γίνουν αποδεκτές οι θέσεις σας από την πλειοψηφία'' Μα δεν με αφορούν οι πλειοψηφίες, σχεδόν πάντα πρόκειται περί παραπλανημένων ομάδων, οπαδών, που επιβάλλουν την λάθος συνταγή - εντολή - οδηγία που εκτελούν.
    Φροντίστε να είστε ευγενής με τους διαφωνούντες μαζί σας (γιατί κάπου-κάπου το χάνετε) και δεν υπάρχει πρόβλημα. Η ...ομοιομορφία κουράζει :-).
    Καλό απόγευμα.
    Υ.Γ: Η πρόταση του κουρέματος ΔΕΝ θα περάσει. Οπλιστείτε με καρτερία και δύναμη.

   • Queen For The Black Side avatar
    Queen For The Black Side @ Δεξιόχειρας 19/03/2013 20:44:06

    Δεξιόχειρα, ΟΧΙ και με πλειοψηφία είπαν οι Έλληνες της Κύπρου.
    Όλα καλά; Ανησυχώ...... :-)

    • Queen For The Black Side avatar
     Queen For The Black Side @ Queen For The Black Side 19/03/2013 20:45:46

     Για εσάς....

 7. Η Μάγισσα του ΟΖ avatar
  Η Μάγισσα του ΟΖ 19/03/2013 16:12:28

  + 1000000000000000000000

 8. Η Μάγισσα του ΟΖ avatar
  Η Μάγισσα του ΟΖ 19/03/2013 16:13:27

  Στη Νιόβη φυσικά, για την τελική της απάντηση.

 9. Παπαδόπουλος Τάσσος avatar
  Παπαδόπουλος Τάσσος 19/03/2013 21:59:14

  Κι όμως υπάρχουν ακόμα οι απόγονοι του Λεωνίδα και των Θερμοπυλών! ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.