Ντόρα και Νικήτας ξέχασαν τα έργα και τις ημέρες του Σγουρού
26/02/2014 15:51
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ντόρα και Νικήτας ξέχασαν τα έργα και τις ημέρες του Σγουρού

Επειδή κάποιοι έχουν κοντή μνήμη σχετικά με την Περιφέρεια Αττικής και τη θητεία του Γιάννη Σγουρού ίσως θα πρέπει να τους θυμίσουμε κάποια πράγματα. Κυρίως πρέπει να τα θυμίσουμε στην Ντόρα την Εξερευνήτρια η οποία με το γνωστό της «Ντορόμετρο» έβγαλε πολύ καλό Περιφερειάρχη τον Σγουρό.

Αλλά και τον Νικήτα Κακλαμάνη ο οποίος έχει χάσει πλέον κάθε μέτρο και ο ίδιος είδε καλή τη θητεία του Σγουρού, επειδή προφανώς έκλεισε συμφωνία μαζί του.

Να θυμίσουμε ότι ο νυν Περιφερειάρχης έχει καταφανή στήριξη από τον όμιλο Μπόμπολα, προφανώς γιατί τα χρυσοφόρα σκουπίδια πρέπει να δοθούν σε εταιρείες του μεγαλοκατασκευαστή. Δείτε τι γράφουν οι εφημερίδες του και πώς στηρίζουν το Mega και το Βήμα τον κ. Σγουρό για να καταλάβετε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, και σίγουρα δεν είναι απλή συμπάθεια.

Άλλωστε, πριν λίγα χρόνια δεν είχε βγει απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου κατά του Γ. Σγουρού για συμπληρωματικές συμβάσεις με την κοινοπραξία «ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε. - Θ.Γ. ΛΩΛΟΣ Χ. ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗΣ Ο.Ε. - ΑΡΣΗ Α.Ε.» για τις «Υπηρεσίες Υποστήριξης, Λειτουργίας, Συντήρησης και Επισκευής του...

Εργοστασίου Μηχανικής Ανακύκλωσης» και για την «Παράταση Σύμβασης Λειτουργίας του Εργοστασίου Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης (ΕΜΑΚ); Αντί να κάνει νέους διαγωνισμούς έδωσε τη δουλειά εκεί που ήξερε.

Να θυμίσουμε επίσης ότι τον Οκτώβριο του 2012 31 βουλευτές της ΝΔ είχαν καταθέσει ερώτηση στη Βουλή με την οποία ζητούσαν να επανεξετασθεί η σύμβαση που υπέγραψε για την τουριστική προβολή της Αττικής ο περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός. Οι βουλευτές κατέθεσαν αναλυτικό πίνακα με τα προβλεπόμενα έργα και τους προϋπολογισμούς τους, και τόνιζαν πως πρόκειται για υπερβολικά κόστη «άλλων εποχών» και για επικαλυπτόμενες από το υπουργείο Τουρισμού δράσεις σε πολλές περιπτώσεις. Το ποσό ανερχόταν σε 8,5 εκατ. ευρώ και ήταν κονδύλια του ΕΣΠΑ.

Μήπως να θυμίσουμε ότι υπήρξαν καταγγελίες για απευθείας αναθέσεις έργου δακοκτονίας από τη διοίκηση της Περιφέρειας;

Μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο δεν ξέσπασε σάλος με ρατσιστικό σχόλιο του Γ. Σγουρού; Ο κ. Σγουρός που βρέθηκε σε εκδήλωση του ομίλου σούπερ μάρκετ "Μαρινόπουλος" είπε κάνοντας χιούμορ. «Αν με ρωτούσε κανείς τι παράγετε εδώ στην Αττική θα του έλεγα ότι έχουμε πολλούς μετανάστες, αλλά δυστυχώς αυτοί δεν ανεβαίνουν στα ράφια».

Και φυσικά, μήπως να μην ξεχνάμε τη θητεία του Γ. Σγουρού στην Άρση Βαρών και τη δημιουργία του... θαύματος της ντριμ τιμ η οποία ήταν ντοπαρισμένη;

Να μην ξεχνάμε και την κόντρα του Σγουρού με τον Γ. Μιχελάκη ο οποίος δεν ήταν καθόλου τρελός όταν έκανε σοβαρές καταγγελίες.

Ο κ. Μιχελάκης ζήτησε να τεθεί σε αργία υπάλληλος σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κακουργηματικές πράξεις, ωστόσο συνέχιζε να εργάζεται στην Περιφέρεια και να λαμβάνει όλες τις νόμιμες αποδοχές με την ανοχή του Σγουρού. Γιατί άραγε;

Ας θυμηθούν όλα αυτά οι ένθερμοι υποστηρικτές του κ. Σγουρού που τώρα κλαίνε με μαύρο δάκρυ γιατί ο Σαμαράς δεν τους έκανε το χατίρι.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στέφανος avatar
    Στέφανος 26/02/2014 18:51:06

    Ο Σγουρός ήταν το Σάββατο που πέρασε καλεσμένος στην εκπομπή Μέγκα Σ/Κ (με τον γνωστό δημοσιογράφο Αναγνωστάκη της Χ.Τρικούπη) όπου "έπαιζε μονότερμα". Ακόμη και νεοδημοκράτες(Τζαμτζής, Τζαβέλλα) εκφραζόταν με θετικά λόγια. Αλλά να μην του υποβάλλει ούτε μία δύσκολη ερώτηση το γνωστό δημοσιογραφικό δίδυμο. Κατά τα άλλα μιλάνε κάποιοι για ανανέωση και φρέσκα πρόσωπα στην πολιτική ζωή. Ο άνθρωπος αν εκλεγεί θα είναι για 16 συνεχή χρόνια(!) στο ίδιο πόστο.Μιλάμε για σοβιετικές καταστάσεις.....

  2. Ηλίας avatar
    Ηλίας 26/02/2014 19:05:18

    Λοιπόν και που είναι το κακό να πεις ένα θετικό λόγο για πολιτικό πρόσωπο... όταν τον ίδιο θετικό λόγο τον υιοθετούσε μέχρι χθες και η μίση ΚΟ της ΝΔ.... Προσωπικά, νομίζω ότι η επιλογή Κουμουτσάκου είναι η καταλληλότερη, αν και καθυστέρησε κατά ένα μήνα τουλάχιστον...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.