04/09/2009 13:51
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ντόρα: «δεν θα αμφισβητήσω τον Καραμανλή, αλλά αν συμβεί κάτι θα το δούμε»

 

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA» η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Όσον αφορά στην επόμενη μέρα, αν κερδίσει ο Καραμανλής, όπως πιστεύω, θα κάνει την κυβέρνησή του και θα κρίνει τα στελέχη του. Σε περίπτωση που δεν κερδίσει η Ν.Δ., δεν υπάρχει κανείς -κατά τη γνώμη μου- να θέσει θέμα ηγεσίας Κ. Καραμανλή. Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να αμφισβητήσω τον Καραμανλή. Δε νομίζω ότι θα θέσει ο Καραμανλής θέμα αποχώρησής του. Ο Καραμανλής θα συνεχίσει να είναι πρόεδρος της Ν.Δ. Εάν παρόλα αυτά συμβεί οτιδήποτε, θα το δούμε. …».

 Αυτό το «κάτι» τι λέτε να είναι;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. fatfat avatar
  fatfat 04/09/2009 14:28:49

  προσωπικά παρακολούθησα όλη την συγκεκριμένη εκπομπή που είχε καλεσμένους στην αρχή την κυρία Μπακογιάννη και τον κύριο Λοβέρδο.....η κυρία Μπακογιάννη για μια ακόμη φορά, στήριξε και υπερασπίστηκε το κυβερνητικό έργο και την ίδια την ΝΔ και δήλωσε σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να αμφισβητήσει τον κύριο Καραμανλή σε περίπτωσης ενδεχόμενης εκλογικής ήττας.......όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού.......γιατί ορισμένοι προεξοφλούν ή πιστεύουν ότι, στην περίπτωση εκλογικής ήττας αν κάποιοι βουλευτές θέσουν θέμα ηγεσίας του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, η κυρία Μπακογιάννη πρέπει να κρύβεται υποχρεωτικά πίσω από αυτούς?
  Μήπως οι ίδιοι θα προτιμούσαν καλύτερα,μετά την γνωστοποίηση τυχόν αποτελεσμάτων μιας ενδεχόμενης εκλογικής ήττας της ΝΔ,η κυρία Μπακογιάννη να κάνει δηλώσεις στο Ζάππειο, στα πρότυπα του κυρίου Βενιζέλου το 2007 και να εγείρει άμεσα θέμα ηγεσίας στην ΝΔ?
  Πιστεύω ότι η κυρία Μπακογιάννη ως έξυπνη και χαρισματική πολιτικός δεν θα θελήσει να συγκρουστεί ανοιχτά με το ισχυρότατο καραμανλικό πυρήνα της ΝΔ και να θέσει ζήτημα ηγεσίας , αλλά σαφώς θα προτιμήσει να περιμένει ενδεχόμενη παραίτηση του κυρίου Καραμανλή από την ηγεσία του κόμματος,πάντα βέβαια σε περίπτωση εκλογικής ήττας.

  Υ.Γ: Καλώ όλους τους αναγνώστες αυτού του site να πάνε στις 4/10/2009 να ψηφίσουν - αδιαφορώ για τις κομματικές πεποιθήσεις του καθενός - και τους προτρέπω να βάλουν σταυρό στα ψηφοδέλτια, σε άτομα που πιστεύουν ότι μπορούν να προσφέρουν στην κοινωνία και την χώρα......καιρός να μπουν άφθαρτα πρόσωπα στην Βουλή που να θέλουν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο......κάποτε πρέπει να τελειώνουμε με τους επαγγελματίες πολιτικούς, με τους ισόβιους βουλευτές. Τέτοια πρόσωπα - άφθαρτα & ικανά & γεμάτα όρεξη για δουλειά - σίγουρα υπάρχουν σε όλα τα κόμματα.

  • andr3as avatar
   andr3as @ fatfat 04/09/2009 14:50:30

   το υστερόγραφό σου αναιρεί τα κεριά & λιβάνια για την ντόρα
   φίλε ντόρα είναι αντιπαθέστατη...λυπάμαι

  • Ου τις avatar
   Ου τις @ fatfat 04/09/2009 16:37:21

   fatfat says:
   Πιστεύω ότι η κυρία Μπακογιάννη ως έξυπνη και χαρισματική πολιτικός..
   Χα-χα-χα . Πολύ πετυχημένο το ανέκδοτο. Γράψε και άλλα!!!!

 2. El Gekko avatar
  El Gekko 04/09/2009 14:30:31

  Σοφό ...

  Γιατί εάν χάσει και δεν υπάρχει αυτοδυναμία πάμε μέσα σε δύο μήνες για νέες εκλογές με λίστα. Ποια θα κουνηθεί στο ενδιάμεσο; Γιατί θα κουνηθεί μετά;

  Το "κάτι" της Ντόρας είναι η παταγώδης αποτυχία της ΝΔ και η με την μία αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ.

 3. Ρήγας avatar
  Ρήγας 04/09/2009 14:34:02

  Κωλόσογο...

 4. Κασσάνδρα avatar
  Κασσάνδρα 04/09/2009 16:04:41

  Καλά μας έπεισε σε δύο μήνες ποιος θα θυματε ολα αυτά μετά από δύο ήττες;
  από πότε παίρνουμε στα σοβαρά ότι λέει το μητσοτακείκο;

 5. γάιδαρος avatar
  γάιδαρος 04/09/2009 16:19:51

  Πιστεύω να καταλαβαίνεται γιατί η Ντόρα όπου βρεθεί και όπου σταθεί, δεν αφήνει καμμία απολύτως αιχμή για τον καταλληλότερο.

  Γιατί όταν με το καλό καθίσουν να γράψουν τον αποχαιρετιστήριο λόγο του Καραμανλή, μονότι η εξηγήσεις θα χρεώνουν την ήττα στον Σείριο, στους Νεφελίμ, στην Λέσχη Μπιλντερμπέργκ, στην Πρώτη Ενωμοτία Προσκόπων Ραφήνας, και γενικώς σε όλα τα σκοτεινά κέντρα ισχύος, δεν θα μπορέσει να υπάρξει αναφορά και υπονοούμενο είς βάρος της Ντόρας.

  Βέβαια από την μεριά της εξασκήθηκε σε επίπεδο Ινδού γκουρού να λέει τόσες ωραίες κουβέντες για τον καταλληλότερο, χωρίς να παθαίνει τίποτε, που για αυτό τον λόγο και μόνο φτού σκόρδα.

 6. fatfat avatar
  fatfat 04/09/2009 17:42:55

  @andr3as.............επειδή έτυχε να δω την εκπομπή,απλώς έγραψα ότι είδα......ότι δηλαδή η κυρία Μπακογιάννη δεν είπε ποτέ στην συγκεκριμένη εκπομπή ότι θα αμφισβητήσει τον κύριο Καραμανλή σε περίπτωση ήττας.....το αντίθετο μάλιστα.....μπορεί η κυρία Μπακογιάννη να σου είναι αντιπαθής
  -δικαίωμά σου- αλλά αυτό ούτε σημαίνει ότι δεν είναι έξυπνη πολιτικός, ούτε σημαίνει ότι σώνει και καλά θα αμφισβητήσει τον κύριο Καραμανλή σε περίπτωση εκλογικής ήττας.........και το ότι πιστεύω ότι η κυρία Μπακογιάννη δεν θα συγκρουστεί με τον ισχυρότατο καραμανλικό πυρήνα αμφισβητώντας τον κύριο Καραμανλή και εγείροντας θέμα ηγεσίας σε περίπτωση εκλογικής ήττας, είναι αυστηρά προσωπική λογική εκτίμησή μου - ελπίζω να μου την επιτρέπεις - δεν είναι "λιβάνισμα" όπως αναφέρεις........το λυπηρό είναι ότι παρασύρεσαι από τα συναισθήματά σου για την συγκεκριμένο πολιτικό,και επειδή προφανώς έχω μια διαφορετική άποψη από εσένα,με κατηγορείς για "λιβάνισμα".......ίσως έχεις συνηθίσει εσύ να κρατάς λιβανιστήρι και να λιβανίζεις συχνά κάποιους πολιτικούς και νομίζεις ότι όλοι αυτό κάνουν ή είναι διατεθειμένοι να κάνουν.....λες και η κυρία Μπακογιάννη ή οποιοσδήποτε άλλος πολιτικός χρειάζεται το δικό μου "λιβάνισμα" για να γίνει υπουργός,βουλευτής ή οτιδήποτε άλλο θέλει.....θα σε απογοητεύσω....ένας απλός πολίτης είμαι......ένας απλός πολίτης που δεν είχα ποτέ και ούτε έχω σκοπό να μπω στο Δημόσιο, που δεν έχω ποτέ συναναστραφεί πολιτικούς, που δεν έχω μπει ποτέ σε πολιτικό γραφείο βουλευτή ή πολιτευτή,που δεν έχω ζητήσει ποτέ πολιτικό ρουσφέτι από κανέναν........οπότε και δεν έχω κανένα λόγο να εξασκώ την τέχνη του "λιβανίσματος".............

 7. leop avatar
  leop 04/09/2009 19:19:21

  τί χαρισματικη πολιτικος κ βλακειες ειναι η μπακογιαννη,ελεος να χαριζετε τοσο απλοχερα χαρακτηρισμους σε τετοιου ειδους πολιτικους.φτανει πια.τί παει να πει χαρισματικος?τί χάρισμα εχει?θα ελεγα....."κληρονομικο"......γενικα,άλλο ειναι να εισαι ικανος κ ηγετικη φυσιογνωμια κ αλλο να πετυχαινεις τους σκοπους σου επειδη κανεις παραχωρησεις κ συμβιβασμους κ χρησιμοποιεις υπογεια μεσα.αυτα πρεπει να ξεκαθαριστουν...δεν νομιζω οτι υπαρχει σημερα ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ χαρισματικη προσωπικοτητα αναμεσα στους πολιτικους

 8. fatfat avatar
  fatfat 04/09/2009 19:41:07

  @ου τις......δεν είναι κακό να έχουμε διαφορετική άποψη.......θα μπορούσες να με αντικρούσεις, αν διαφωνούσες, με επιχειρήματα......προτιμάς όμως να με ειρωνευτείς και να απαξιώσεις την άποψή μου με αστεισμούς....δεν πρόκειται να πέσω στο (χαμηλό) επίπεδό σου.....

 9. st avatar
  st 08/09/2009 19:59:38

  eukolo na kanoume kriseis,apo pote giname oloi putheies?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.