30/05/2008 22:22
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ντροπή !

Εγώ πάντως αν ήμουν κυβερνητικός εκπρόσωπος, έστω και αναπληρωτής, θα ντρεπόμουν να κάνω την δήλωση που έκανε σήμερα ο Αντώναρος για τον Κεφαλογιάννη. Σε ερώτηση αν τίθεται θέμα παραίτησης του Κεφαλογιάννη από τη θέση του άτυπου συμβούλου του πρωθυπουργού, δήλωσε ότι «λόγω της μακράς εμπειρίας του στην πολιτική, είναι άτυπος και άμισθος σύμβουλος και όχι διορισμένος με μισθό, όπως οι άλλοι σύμβουλοι». Και διερωτήθηκε: «Από πού να παραιτηθεί λοιπόν;». Είναι ή όχι σύμβουλος του Πρωθυπουργού; Είναι. Διαθέτει ή όχι γραφείο και πορτοκαλί, κόκκινο, ή άσπρο τηλέφωνο (δεν μας ενδιαφέρει το χρώμα); Ναι. Συνεπώς η παραίτηση είναι μονόδρομος από την στιγμή που του ασκήθηκε ποινική δίωξη με την κατηγορία της απόπειρας υπόθαλψης εγκληματία και της πρόκλησης σε τέλεση αδικήματος. Και όταν ξεκαθαρίσει η υπόθεση (πράγμα το οποίο ευχόμεθα) να επιστρέψει πανηγυρικά στη θέση του. Γιατί λοιπόν δεν παραιτείται; Μήπως επειδή ήταν από εκείνους τους βαρόνους που πρότειναν τον σημερινό πρωθυπουργό ως ηγέτης της ΝΔ κάποτε, ελλείψει άλλου καταλληλότερου; Μήπως επειδή συνδέεται με ισχυρή οικογένεια; Μήπως επειδή το Μαξίμου έχει χάσει το παιχνίδι και δεν ξέρει από πού του έρχονται πλέον; Και τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα από το γεγονός ότι ο κ. Κεφαλογιάννης υπήρξε κάποτε και υπουργός Δικαιοσύνης.

Υ.Γ. Καλά στα κανάλια και τις φυλλάδες δεν ντρέπονται; Όταν ξεσκίζουν στην κυριολεξία τον κάθε φουκαρά ιδιώτη που πέφτει στα χέρια τους για τον κ. Κεφαλογιάννη γιατί τόσο διακριτικότητα;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 30/05/2008 22:40:05

  σεβασμός στον padrone?, στον capo di tutti capi?

 2. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 30/05/2008 23:37:57

  "Τους κάνατε τη μούρη κρέας"! Να μη σου πω πως καμαρώνουν κι όλας...

 3. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 31/05/2008 00:00:06

  Μου έχουν τύχει αρκετά τέτοια. Εκμαυλίστηκε η κοινωνία και τα ανέχεται.

 4. bill avatar
  bill 31/05/2008 06:44:35

  Αυτούς ψηφίσατε και εσείς χαζοχαχόλοι άκαπνοι αριστεροί τώρα να τους λουστείτε .

 5. Sratis avatar
  Sratis 31/05/2008 08:54:05

  http://www.fmvoice.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=15975&Itemid=48

  Ο Μάκης... επέστρεψε στον Μπόμπολα τα 6,5 εκατ.
  Από τον Ζαχόπουλο στα... επιχειρηματικά νταραβέρια
  30 Μαΐου 2008

  Γράφει ο Νίκος Μανεσιώτης

  Έτσι είναι η ζωή, έτσι είναι και οι bussiness… Οι ορκισμένοι εχθροί του παρελθόντος γίνονται στο παρόν συνομιλητές και κλείνουν μεγάλες δουλειές.

  Και ποιος ξέρει για το αύριο; Μπορεί να γίνουν κάποια στιγμή και συνεταίροι. Γιατί πρώτη φορά θα συμβεί κάτι ανάλογο; Να συμβιβάζεται ο… κυνηγός του συστήματος με έναν από τους πιο βασικούς πυλώνες του οικονομικοπολιτικού και εκδοτικού κατεστημένου.

  Άλλωστε όλο αυτό το επαναλαμβανόμενο θέατρο, που όμως μόνο στο παράλογο δεν αναφέρεται, το έχει ανάγκη και το επιβάλει το σημερινό κυρίαρχο σύστημα.

  Η εισαγωγή αυτή απαραίτητη για να αντιληφθούμε όλοι την ουσία των αποκαλύψεων του συγκεκριμένου ρεπορτάζ της fmvoice.gr. Γιατί κάποιος χωρίς αυτήν μπορεί να πει «ε, και τι έγινε;

  Ποιο το μεμπτό στην υπόθεση»; Θέμα με την ποινική ή παρόμοια διάσταση φυσικά δεν υφίσταται.

  Το μεμπτό είναι πως κάποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι, πολιτικοί και επιχειρηματίες θέλουν, επιμένουν να μας κοροϊδεύουν και να συνεχίζουν το παιχνίδι τους σε βάρος της χώρας, της οικονομίας, του λαού.

  Ένα παιχνίδι που τους κάνει πλουσιότερους και εμάς και τον τόπο μας φτωχότερους.

  Από τον Ζαχόπουλο...

  Την ιστορία Ζαχόπουλου, την περίφημη υπόθεση που μας «ζάλισε» όλο σχεδόν το χειμώνα, ίσως… αχνά να την θυμάστε. Πιθανώς, θα θυμάστε ακόμα, ότι ουσιαστικά η ιστορία ξεφούσκωσε μόλις η εφημερίδα που πολεμούσε και την πολεμούσε το εκδοτικό κατεστημένο το «Πρώτο Θέμα» εξαγοράστηκε από την Πήγασος της οικογένειας Μπόμπολα.

  Τότε ο εκ των ιδρυτών της, ο Μάκης Τριανταφυλόπουλος, πήρε (αν δε μας απατά η μνήμη μας περίπου 7 εκατ. ευρώ) για να πουλήσει το 40% των μετοχών του. Ασφαλώς, αυτό το θυμόμαστε καλά, το ποσό αυτό δεν… εισφέρθηκε ως ευγενική χορηγία στην ΕΣΗΕΑ, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος.

  Αντιθέτως, εισπράχθηκε κανονικότατα από αυτόν και τώρα το αξιοποιεί για να δημιουργήσει το νέο του «μαγαζί» που περιλαμβάνει το Zougla.gr, τη νέα εφημερίδα του κ.λ.π. Και, όπως κάθε επιχείρηση, χρειάζεται την επαγγελματική του στέγη.

  ...στα νταραβέρια

  Σύμφωνα, λοιπόν, με έγκυρες πληροφορίες μας η επαγγελματική στέγη των επιχειρήσεων Τριανταφυλόπουλου θα εγκατασταθεί στο ακίνητο που αγόρασε από τον Γιώργο Μπόμπολα.

  Το ακίνητο αυτό βρίσκεται στο Μαρούσι πίσω από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και κόστισε στον Μάκη περίπου 6,5 εκατ. ευρώ.

  Δηλαδή το ποσό που πήρε από τον Μπόμπολα για το Θέμα το επιστρέφει στην τσέπη σε αυτόν!

  Εντάξει, ειδικά το στοιχείο αυτό μπορεί να είναι και μια... σατανική σύμπτωση.

 6. isnogood avatar
  isnogood 31/05/2008 09:15:18

  Η δικτατορία της Οικονομικής Ολιγαρχίας στην Ελλάδα είναι πλέον στο φόρτε της.
  Οι συνταγματάρχες τουλάχιστο έκαναν σωματικά βασανιστήρια, ενώ τα τηλεοπτικά φασιστάκια ρυτιδώνουν τις ψυχές του λαού μεσημέρι και βράδι...
  Μια επανάσταση ρε ...
  Τώρα!
  Όχι όμως να καίς το περίπτερο της κυρά Μαρίας και το μαγαζάκι του κυρ Πέτρου, ούτε να βάζεις γκαζάκια στο φιατάκι του εργάτη και να αφήνεις την Εκάλη και το Κολωνάκι ...ατσαλάκωτο!
  Καημένε δούλε κι εσύ!

 7. Theodore avatar
  Theodore 31/05/2008 09:36:13

  @ isnogood.
  +1
  Πολυ περιεκτικα, τα ειπες, ολα.

 8. Ν.Δ.Σ.(ΑΤΑΚΤΟς ) avatar
  Ν.Δ.Σ.(ΑΤΑΚΤΟς ) 31/05/2008 11:38:06

  Και η ΦΕΚ συνεχίζει της μαλ…..

  http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_100002_31/05/2008_272163

  έλεος Καρκαγιάννη είσαι μαζοχιστής ..

 9. Le canard avatar
  Le canard 31/05/2008 12:13:18

  Ανωνυμε, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταπίνουμε ό,τι συμβαίνει μετά το 2004...

 10. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 31/05/2008 13:45:31

  Αυτή την ώρα έχει στο κανάλι της Βουλής τον Βγενόπουλο στην Επιτροπή!!!

 11. nikos avatar
  nikos 31/05/2008 14:05:35

  ANONYMOUS παρακαλώ τον Άκη μας μην τον βάζεις στο στόμα σου αυτών ούτε τα σκυλιά της γειτονίας του τον γλύφουν .

 12. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 31/05/2008 20:24:23

  Εάν είναι αληθινή η είδηση, με ποιό ηθικό έρεισμα, ο λαλίστατος και οργισμένος, όταν του μιλάνε για διαπλοκή κ. Πρωθυπουργός σιωπά; Δεν έχει ευθύνη για τους συμβούλους του; Εάν σύμβουλοι, αντίστοιχα του κ. Παπανδρέου, της κ. Παπαρήγα, του κ. Αλαβάνου, του κ. Καρατζαφέρη κατηγορούντο με τόσο βαρειές κατηγορίες, αναλογίζεστε πως θα τους ξέσκιζαν τα "παπαγαλάκια", και οι ξεδιάντροποι "πουλημένοι" σχολιαστές-δημοσιογράφοι; Τέτοια ξετσίπωτη σιωπή; Γιατί κατάπιαν τη γλώσσα τους οι τηλε-αστέρες Χατζηνικολάου, Τρέμη, Κουιϊκ, Πυργιώτη, Παπαδάκης, Καψής, Τράγκας, Πρετεντέρης, Παπαχελάς, Κακαουνάκης, κτλ., κτλ; Εντάξει είπαμε ,όταν τρώμε δεν μιλάμε, αλλά και τέτοιο σιωπητήριο;

 13. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 02/06/2008 00:17:06

  "Καλησπέρα!

  είμαι από Κρήτη. Ζω εδω και βλέποντας τις καταγγελίες για τον Κεφαλογιαννη απλά να σας ενημερώσω για πράγματα που έρχονται στ αυτιά μου.

  Με την υπόθεση των Ζωνιανών αλλά και με παλαιότερες υποθέσεις χασις και ναρκωτικών, δύο τοπικοί βουλευτές της ΝΔ και άλλος ενας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που δεν θυμάμαι τωρα το όνομά του, κάλυπταν και αθώωναν τους συληφθέντες. ΔΕΝ έχω αποδείξεις.. μου το είπαν όμως άτομα που είναι γνώστες των πραγμάτων. Ηταν παρόντα αν θέλετε σε δίκες παρωδίες... ή ήταν και είναι πολύ κοντά στην νυν κυβέρνηση ώστε να γνωρίζουν πράγματα και καταστασεις. Οι παλαιοί λέγανε, όπου πάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά..

  Πολλές προσαγωγές για εμπόριο χασις και όπλων, ο εισαγγελέας στα Χανιά (συγγενείς βουλευτή της ΝΔ) τους αθώωνε ανάλογα με τα χρήματα που έδιναν. Μια καλοστημένη επιχήρηση που για χρόνια ολόκληρα πλούτιζε και ταυτόχρονα, παιδιά πέθαιναν από την σύριγγα... ανάλογα με τα χρήματα έβγαιναν "λάδι" ή απλά γλίτωναν με χάδια... Αραγε δεν έχουν τσίπα..; Δεν πονάνε για το κακό αυτό..; Και βγαίνουν στα ράδια και στις τηλεοράσεις και κάνουν δηλώσεις και φωνάζουν για την πάταξη του κακού..;! Οταν οι ίδιοι κλέβουν, σκοτώνουν και εγκληματούν..;!

  Στις τελευταίες εκλογές στο Ρέθυμνο έγινε της κακομοίρας με τις κάλπες. Ολα πλαστά! ΟΛΑ! Για να βγάλουν την κόρη του Κεφαλογιάννη -και ανηψιά του Βαρδινογιάνη- έκαναν όργια! Ολο το Ρέθυμνο βουίζει και όποιος προσπάθησε να κάνει εκπομπή και να τα πει, την έθαψαν... Ως πότε ρε παιδιά θα αφήνουμε να κυβερνάει το χρήμα..;

  Επίσης στ' αυτιά μου έχει φτάσει το εξής περιστατικό. Ο άνθρωπος που μου το μετέφερε δουλεύει στην ΕΛ ΑΣ. Πατέρας ναρκομανή, κατάγγειλε κάποιον (γνωστόν σε όλους ότι διακινεί ναρκωτικά) ότι πλησιάζει τον γιο του και να το προσέξει η αστυνομία. Έκαναν έφοδο στο σπίτι του, βρήκαν ζυγαριά ακριβείας, και τον έκαναν προσαγωγή στο τμήμα...

  Ολα καλά λοιπόν, μέχρι που χτύπησε τηλέφωνο από νυν υφυπουργό και ο κακοποιός αφέθηκε ελεύθερος. Το παιδί αυτοκτόνησε με όπλο λίγες μέρες μετά, όταν ο πατέρας του τον είδε να περνάει την ένεση... Ντράπηκε και έδωσε τέλος στην ζωή του...
  Το βαποράκι, κυκλοφοράει ελεύθερος ακόμα...

  Με πνίγει ο πόνος και το άδικο.. ΔΕΝ ήμουν παρών στα γεγονότα. ΔΕΝ έχω αποδείξεις... Εχω όμως τις ενδείξεις που μου λένε τα αυτονόητα...
  Ειλικρινά λυπάμαι πολύ... Λυπάμαι με την κατάντια της Βουλής των Ελλήνων. Μπορεί να υπάρχουν και καλοί εκεί μέσα... μπορεί...

  Να είστε καλά...

  Γ.Σ.", (: από το "press-gr")

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.