#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
14/06/2011 17:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νεοπασοκική, νεοφιλελεύθερη, νεογκαιμπελική μαγκιά…Κυβέρνηση εξωκοινοβουλευτικών τεχνοκρατών μέσω επερχόμενου δομικού ανασχηματισμού προανήγγειλε από τη Νέα Υόρκη ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, γράφει η Ελευθεροτυπία. Ενώ αναμένεται, όπως είπε, να αποχωρήσουν και κάποια από τα ενοχλητικά πρόσωπα του νυν οικονομικού επιτελείου. Δημοσίως στους δημοσιογράφους εκτίμησε ότι «ορίζοντας υπέρβασης των σημαντικότερων δυσκολιών είναι ο Μάιος - Ιούνιος του 2012», αλλά στη συζήτηση που είχε με τους ομογενείς ομολόγησε ότι «η ανεργία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα για πολλά χρόνια», ενώ η περίοδος μεταξύ Σεπτεμβρίου - Απριλίου «θα είναι η χειρότερη περίοδος που θα βιώσει η χώρα».

Φαρμάκι τα λόγια του Ανδρέα. Ο απουσιολόγος της … Τρόικας, ο αγαπημένος του συστήματος, ο πρώτος σε σταυρούς βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη μεγαλύτερη περιφέρεια, σε νέες περιπέτειες. Προαναγγέλλει συμφορές, τρομοκρατεί τους πολίτες, υποθάλπει τη μιζέρια και θεωρεί ότι δεν ανήκει και στα ενοχλητικά πρόσωπα !!!

Επί θητείας του στο Εργασίας εκτινάχθηκε η ανεργία, η θητεία του στην Υγεία θα μείνει στην ιστορία ως το τέλος της κοινωνικής ασφάλισης και είναι και τιμητής των πάντων !!! Δεν λέμε ότι φέρει ακεραία την ευθύνη, αλλά τι έκανε στα χαρτοφυλάκια που ανέλαβε, εκτός από τον λογιστή της Τρόικας;

Ο υπουργός Υγείας βρέθηκε για τρεις ημέρες στην αμερικανική μεγαλούπολη εκπροσωπώντας τη χώρα στην ειδική σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών για το HIV/AIDS.

Είπαμε ότι επί Υπουργίας του θεραπεύτηκε η λέπρα και έκλεισε η Σπιναλόγκα αλλά ας μην πάρει σβάρνα όλες τις εκδηλώσεις για τις ανίατες νόσους. Οι Χανσενικοί είναι ελάχιστοι αλλά μνημονιακοί είμαστε πλέον όλοι και δεν βλέπουμε τη θεραπεία να έρχεται…

Ο υπουργός Υγείας ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι στο δρόμο της επανάκαμψης της χώρας τροχοπέδη αποτελεί η εσωκομματική διαφοροποίηση κάποιων πρωτοκλασάτων, αφού δεν χρειάζονται «ούτε διακοπές ούτε αμηχανίες», καρφώνοντας πίσω από τις κλειστές πόρτες τους συναδέλφους του υπουργούς: «Δεν μπορείς να είσαι υπουργός και να... ζηλεύεις τους διαδηλωτές», είπε χαρακτηριστικά.

Κατηγορείτε αλλήλους, δεν έχετε κανένα σχέδιο, έχετε εξαντλήσει όλη τη γκάμα από λάθη, παλινωδίες,  και ζητάτε και συναίνεση. Αυτό δεν είναι απλά θράσος, δεν είναι πολιτικός μαξιμαλισμός. Λυπάμαι που θα το γράψω αλλά είναι δείγματα ολοκληρωτισμού, αποτελούν κεκαλυμμένες φασιστοειδείς αντιλήψεις.

Αντιλαμβανόμενος ότι η πλειονότητα των παρευρισκομένων στο προξενείο επί της 79ης Οδού στο Μανχάταν ήταν κατά κόρον συντηρητικών απόψεων και νεοδημοκρατικής κομματικής προέλευσης, κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς τους αριστερούς «συμβούλους» του Σαμαρά που «δεν τον αφήνουν να συναινέσει», ενώ χάιδεψε ΛΑΟΣ και Μπακογιάννη, λέγοντας ότι ασκούν «υπεύθυνη αντιπολίτευση».

 

Ο Σαμαράς απαγορεύεται να έχει δίπλα του ανθρώπους που ήταν παλιά στην Αριστερά ή έχουν μέχρι τρίτου βαθμού συγγενή Εαμίτη.   Με τους δεξιούς δεν έχει πρόβλημα. Αρκεί να συμφωνούν μαζί του. Έτσι λιβανίζει και τα «υπεύθυνα»  εξαπτέρυγα.

Ο υπουργός Υγείας αποκάλυψε επίσης ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε ένα μίνιμουμ απολύσεων στις ΔΕΚΟ, υιοθετώντας στο μέλλον την αναλογία 1 προς 8 (έναντι 1 προς 5) αναφορικά με τις προσλήψεις στο Δημόσιο. Ο κ. Λοβέρδος, απέκλεισε το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών, εντόπισε ότι η κυβέρνηση πάσχει όχι τόσο στην εφαρμογή της πολιτικής της, αλλά στον επικοινωνιακό τομέα, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. «Μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου χρειαζόμαστε τη γρήγορη εφαρμογή του. Οι επόμενοι μήνες είναι μήνες εφαρμογής των βασικών. Από τον Σεπτέμβριο, χρειαζόμαστε να εκπέμπουμε θετικές ειδήσεις της χώρας προς το εξωτερικό. Και μ' αυτή την αποφασιστική στάση, από τον Μάιο - Ιούνιο του 2012 όλα θα είναι στην τροχιά επανόδου και ανάκαμψης...».

Τώρα γίνατε πλήρως κατανοητός: η Κυβέρνηση πάσχει στον επικοινωνιακό τομέα. Νεοπασοκική, νεοφιλελεύθερη, νεογκαιμπελική μαγκιά. Θα περάσουμε ότι μέτρο γουστάρουμε με το μανδύα της προοδευτικότητας και του «σοσιαλισμού».

Last year Andreas, last year…

 

Δεν ξέρω που θα καταλήξει όλη αυτή η εθνική περιπέτεια. Η ευχή των πολιτών είναι στο τέλος της να μην υπάρχουν σε όλο το κομματικό στερέωμα, πολιτικοί προπαγανδιστές «τύπου Λοβέρδου»…

Μικρός Οδυσσέας

ΣΧΟΛΙΑ

 1. brankaleon avatar
  brankaleon 14/06/2011 18:01:09

  Οπότε, ο μηχανισμός διασώζεται και μπορεί και να κάνει "αντιπολίτευση" εκ του ασφαλούς.
  Νυν υπερπάντων η χυδαιότης.

 2. Προφήτης avatar
  Προφήτης 14/06/2011 18:02:18

  Το σίχαμα του σκιώδους γκρουπούσκουλου "η Αριστερά του ΚΚΕ", ο συνωμότης μέσα στη συνωμοσία, ο ελέω ψήφων Ροκο βουλευτής, έχει και "άποψη".

  Δεν μιλώ για τον φίλτατο κ. Λοβέρδο που είναι θέμα στην ανάρτησή σας, τον αγαπημένο μας υπουργό, τον οποίο εκτιμώ βαθύτατα.
  Για κάποιον άλλο γνωστό μου μιλώ.
  "Τρελλός" είμαι, ό,τι θέλω γράφω. Δικαίωμα.

 3. Komis Montechristo avatar
  Komis Montechristo 14/06/2011 18:04:07

  Μια ζωή όλο κούφια λόγια,εξυπνάδες που προκαλούν οίκτο,απειλές που δεν τρομάζουν κανένα,λάσπες προς κάθε πλευρά που εξοργίζουν τον κάθε πολίτη,εκβιασμοί που δεν περνούν πια....Είναι ένα θλιβερό παρελθόν...κατέστρεψαν τη χώρα κι έχουν το θράσος να τρομοκρατούν και από πάνω...Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη....

 4. Αριστοτέλης avatar
  Αριστοτέλης 14/06/2011 18:05:09

  υπάρχουν και υπουργοί ελέω Ρόκο;

  • Προφήτης avatar
   Προφήτης @ Αριστοτέλης 14/06/2011 18:58:55

   Υπήρξε και πρωθυπουργός ελέω Ρόκο.
   Αν και η σχέση ήταν ισότιμη.
   Πρίγκηπες και οι δύο των αρχόντων της "Κυβέρνησης του Βουνού".

   • kiki avatar
    kiki @ Προφήτης 14/06/2011 20:26:17

    για τον πριγκιπα της κινεζιας, λες.

   • Κοντη Λιζα avatar
    Κοντη Λιζα @ Προφήτης 15/06/2011 01:37:34

    Ότι και να κάνει δεν πρόκειται να χωρέσει στο ελικόπτερο...

 5. Αριστοτέλης avatar
  Αριστοτέλης 14/06/2011 18:09:51

  για αυτά που λέει ο μικρός σκορδοκαϊλας πήρε άδεια από τον φίλο του στον οποίο έκανε γραφείο τύπου μέχρι πριν λίγα χρόνια όταν θέλανε να φάνε τον ΓΑΠ από την καρέκλα του ΠΑΣΟΚ;

 6. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 14/06/2011 18:10:53

  Δεν φταίει αυτός ρε παιδιά.

  Ο αέρας της Νέας Υόρκης φταίει που μεθάει κάθε κοσμοπολίτικο ανθρωπάριο.

  Λίγο τόχεις να δίνεις συνεντεύξεις σε νεοϋρκέζικα έντυπα και να φαντασιώνεσαι ότι απευθύνεις διαγγέλματα στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ από το Μανχάταν;

  Οι εκατομμύρια λέξεις της Ελληνικής γλώσσας είναι λίγες για να περιγράψουν την ΥΒΡΙ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!

 7. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 14/06/2011 18:13:14

  Πολλες διαφορετικες Αληθειες γνωριζει αυτο το παληκαρι....
  Βγαζει οποια τον συμφερει και θα ακουστει ομορφα απο το ακροατηριο !! αχχαχαα

  enema τζατζικι

  ΠΠ

  • Αριστοτέλης avatar
   Αριστοτέλης @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 14/06/2011 18:17:03

   έχει εκπαιδευτεί από τοτε που έκανε το γραφείο τύπου στον χοντρούλη του Ζαππείου για να πάρουνε την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ. Για κακή τους τύχη τους σταμάτησε ο Ρέλος με τον καφέ στην Χ.Τρικούπη κι έτσι μείνανε με την γλύκα...

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ Αριστοτέλης 14/06/2011 18:22:58

    Άυτό το περιστατικό δεν πρέπει να ήταν και τόοοσο τυχαίο τελικά.

    Κάποιοι θα είχαν προγνώσει τις αντιδράσεις Βενιζέλου σε τυχαίο περιστατικό δρόμου με βάση το ψυχολογικό του προφίλ και θα έπραξαν αναλόγως... ώστε να τον αποδομήσουν, όπερ και εγένετο.

    Αυτός αν μη τί άλλο δεν είναι εκπαιδευμένος σα ρομπότ...

    Υποπίπτει σε "ανθρώπινα" λάθη, όπως οποιοσδήποτε άλλος.

    • αλλενάκι avatar
     αλλενάκι @ αλλενάκι 14/06/2011 18:25:55

     Το αρνητικό στοιχείο σε αυτόν τον άνθρωπο -πλην φυσικά της πολιτικής του τοποθέτησης στο συγκεκριμένο χώρο- είναι ότι το πλεόνασμα ευφυίας δεν κατορθώνει να το διαχειρίζεται με το απαραίτητο ΜΕΤΡΟ.

     Αυτό είναι εξίσου καταστρεπτικό όπως όταν, σε άλλες περιπτώσεις, το ΕΛΛΕΙΜΜΑ ευφυϊας κάποιου το διαχειρίζονται ΤΡΙΤΟΙ!!!

     • Αριστοτέλης avatar
      Αριστοτέλης @ αλλενάκι 14/06/2011 18:30:33

      σωστα το θέτεις, δεν αρκεί μόνο να είσαι ευφυης για να γίνεις ηγέτης. Η αμετροέπεια είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα.

     • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
      ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ αλλενάκι 14/06/2011 18:42:43

      Εχει απωλεσει την Συναισθηματικη Ευφυία και την έχει αντικαταστησει με την Πρασινη ευφυία.

      ΠΠ

     • αλλενάκι avatar
      αλλενάκι @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 14/06/2011 19:08:42

      καμιά φορά η ευφυία σε παίρνει μπάλα χωρίς να το καταλάβεις και πρέπει να έχεις πολύ γερά φρένα για να μετριάσεις την ταχύτητα...

      αν φας καμια γερή σφαλιάρα της ζωής μικρός, αυτό είναι το καλύτερο εξισορροπιστικό

      δεν το εύχομαι σε κανένα...

     • juliet avatar
      juliet @ αλλενάκι 14/06/2011 19:58:19

      Υπάρχει και η άλλη αποψη,να φας σφαλιάρα για την οποία δεν φταις εσύ ,αναγκάζεσαι να φύγεις να γίνεις αργηγός και να αποδείξεις οτι δεν φταίς για τις αμαρτίες των άλλων ,ενω πάντα σε στοιχείωνει το στίγμα .
      Που λέει και ο Προφήτης,για κάποιον γνωστό μου μιλάω.
      ''Τρελλή'' είμαι ότι θέλω γράφω.Δικαίωμα.
      Προφήτη μου ,έχουνε ένα κοινό με τον Ρόκο κατάγονται απο το Ληξούρι.

  • kiki avatar
   kiki @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 14/06/2011 18:20:58

   Τι εννοεις κλισμα με τζατζικι?

 8. Αριστοτέλης avatar
  Αριστοτέλης 14/06/2011 18:14:50

  Το κακό με όλους αυτούς είναι ότι πιστεύουν ότι μπορούν να γίνουν πρωθυπουργοί. Σου λέει αφού έγινε ο "E. T. phone home" πρωθυπουργός δεν θα γινω εγώ! Καλά το πάνε...

 9. Γιώργος Μεσσηνία avatar
  Γιώργος Μεσσηνία 14/06/2011 18:20:12

  Είμαι απόλυτα σύμφωνος από τον τίτλο της ανάρτησης μέχρι τη τελευταία παράγραφό της.
  Σε ό, τι αφορά τη πολιτική ή απολίτικη συμπεριφορά Λοβέρδου, ή Παγκάλου, ή Πεταλωτή, τους εύχομαι, αργότερα που θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και η στυγνή αυτή διακυβέρνηση του κοινωνικού μαρασμού και τη μισάνθρωπης αντίληψης διαχείριση της πολιτικής πράξης έχει ολοκληρώσει το παν-σωτήριο κομψοτέχνημά της, να μην μουντζώνονται από ντροπή κάνοντας ένα flashback στη διαδρομή τους.
  Και επιτέλους, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως με τεράστια αύξηση της ανεργίας, φτωχοποίηση των πολιτών, και κατάργηση κάθε ειδικής προνοιακής πρόβλεψης για τους πολίτες, ξέρουν ΟΛΟΙ να εξυγιάνουν τα δημοσιονομικά δεδομένα.
  Δεν απαιτούνται ούτε εξαιρετικές σπουδές, ούτε τρομερή ευφυΐα για να εφαρμοστούν κατώτερα μαθηματικά στο πεδίο της πολιτικής...

  Και τέλος, δεν τους τιμάει η συμπεριφορά "οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν κιόλας...", "όλοι μαζί τα φάγαμε.." και πάει λέγοντας.
  Ο χαρακτήρας, δεν συνυφαίνεται μόνο με τις πράξεις, αλλά και με τα λόγια, όπως φυσικά και με το ...ύφος!
  Λίγο σεβασμός δε βλάπτει!

 10. BlueSky avatar
  BlueSky 14/06/2011 18:23:06

  Μέρος και μέλος της πασοκικής λαίλαπας. Πιστός υπηρέτης των επιταγών των εξωχώριων συμφερόντων. Τελικά, ο Βενιζέλος στο πασόκ δεν είχε καμιά τύχη, όταν κατά περίεργο τρόπο είχε συνταχθεί μαζί του ο πιο σκληρόπετσος πολιτικάντης-τεχνοκράτης. Τι να τους κάνεις τους εχθρούς όταν έχεις τέτοιους συμμάχους.

 11. kiki avatar
  kiki 14/06/2011 18:26:57

  Μετα τον Ρομπαι-Ποπαυ , ξερεις οτι αυτο το παλληκαρι ειναι η συμπαθια μου.
  Με την αναρτηση αυτη με φανατιζεις , ε, επιτηδες για αυριο , αυτον θα σκεφτομαι .
  Εχωμεν αλλωστε απο το παρελθον τοσες αναρτησεις, δια το ποιον και την προσωπικοτητα του συγκεκριμενου ανδρος, ωστε δεν εχωμεν χρειαν προσθετων .
  Ουστ φασισταριο.

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ kiki 15/06/2011 01:16:46

   Κι ύστερα διαμαρτύρεστε οι γυναίκες του antinews ότι δεν φροντίζει ο ΜΟ για την κορύφωση της λίμπιντό σας.

 12. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΠΑΣ avatar
  ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΠΑΣ 14/06/2011 18:28:02

  O ΤΟΝΥ ΜΠΛΑΙΡ...ΜΠΛΙΑΧ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

 13. victoria (true) avatar
  victoria (true) 14/06/2011 18:31:42

  Η τελευταία σου φράση, το μήνυμα όλων.

 14. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 14/06/2011 18:35:00

  Κυβέρνηση εξωκοινοβουλευτικών με πρωθυπουργό τον ίδιο φυσικά. Έτσι δεν είναι? Φαντάζομαι πως υπέβαλε και τα σέβη του εκεί εις το Αμέρικα και δἠλωσε παρόν και διαθέσιμος. Πήξαμε στα φανταράκια.
  Και μου θυμίζει και εκείνο τo παλιό χιτ της δεκαετίας του '80 του Billy Ocean, Loverboy.

 15. Κρης avatar
  Κρης 14/06/2011 18:38:25

  L'état, c'est moi

  Ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος σε μια άνευ περιγραφής επίδειξη αλαζονείας και βοναπαρτισμού κινητοποίησε τέτοιο αριθμό αστυνομικών, που δεν είχαν ποτέ παραταχθεί στην Κρήτη για ασφάλεια Υπουργού

  h**p://www.cretalive.gr/new/36580/crete/Poios_plironei_to_Loberdo

  Μιλάμε ΔΕΝ άφηναν ουτε τους πελάτες του 5* ξενοδοχείου να μπούνε μεσα
  ...μας ξεφτύλισε

 16. thanasis avatar
  thanasis 14/06/2011 18:42:20

  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ
  ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΕΤΑΙ
  Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΚΑΙΛΑΣ

 17. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 14/06/2011 18:43:01

  da

  ΠΠ

  • kiki avatar
   kiki @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 14/06/2011 19:41:04

   να φτιαξω ενα ταπερ να το εχω ετοιμο, μπα και χρειαστει, και δεν εχουμε εκεινη την στιγμη της αναγκης.

 18. ainte ainte avatar
  ainte ainte 14/06/2011 18:43:51

  Είναι μεγάλο το χαι αλλενακι. Να λες στους υπηκόους σου "του χρόνου θα'ναι χειρότερα, βολευτείτε όπως μπορείτε" από ένα ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, (μην είναι και το Σοφιτελ;). Ο ΓΑΠ θα'χει χτικιάσει από τη ζήλια του.

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ ainte ainte 14/06/2011 19:06:10

   χα χαχα ...

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ ainte ainte 14/06/2011 20:16:46

   !!!

 19. Γιάννης Καλαματιανός avatar
  Γιάννης Καλαματιανός 14/06/2011 18:46:07

  Ερώτηση αφελής:
  Πού έχει χαθεί το πάλαι ποτέ θείο βρέφος;
  Δεν ήρθε ακόμα η ώρα του; Έστω και με 11 χρόνια καθυστέρηση !
  Τι έχουν δει τα ματάκια μας όλα αυτά τα χρόνια...

  • Γιώργος Μεσσηνία avatar
   Γιώργος Μεσσηνία @ Γιάννης Καλαματιανός 14/06/2011 20:30:42

   Τι σχέση έχει το θείο βρέφος, με τους αστικούς μύθους κάποιων βρε John?
   Επειδή εμείς λέμε π@π...ιες, δε μας φταίει ο Χριστός.
   Αυτή είναι η γνώμη μου

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ Γιάννης Καλαματιανός 15/06/2011 01:20:19

   Που τον θυμήθηκες πάλι αυτόν, δεύτερη αναφορά του εδώ στο antinews τις τελευταίες μέρες, μην είναι και σαν τον Σκαθαροζούμη, στις τρεις αναφορές του ονόματός του μας σκάσει μύτη.

   @Γιώργος Μεσσηνία: καταλαβαίνεις φυσικά ότι μιλάμε για την πάλαι ποτέ ψυχή του σκληρού πυρήνα του ΠΑΣΟΚ που πρόσφατα πάντρεψε τη θυγατέρα του.

   • Γιώργος Μεσσηνία avatar
    Γιώργος Μεσσηνία @ TopGunZ 15/06/2011 01:58:56

    Τότε, αφού ζητήσω συγγνώμη για τη χοντράδα μου, να κάνω πίσω καθώς σε τέτοια ιερά τέρατα που έδωσαν νέα πνοή στην έννοια του σκληρού ροκ, δεν πιάνει μια ο πλάστης μας...
    χχαχαχαχαχαχαχαχ


    Υ.Γ
    υπέστην ηλίαση με βροχή;
    και όμως...
    Δεν απεφεύχθη το μοιραίον

 20. nickname@taleftaiparhoun.gap avatar
  nickname@taleftaiparhoun.gap 14/06/2011 18:59:21

  ..πολύ φοβάμαι ότι ο...πρώτος σε σταυρούς βουλευτής του ΠαΣοΚ βρίσκεται στα πρόθυρα της.... σχιζοφρένειας! Κοιτάξτε τον καλά στις τελευταίες φωτογραφίες !!
  Ευχομαι να βγω ψευτης!!!!

  • kiki avatar
   kiki @ nickname@taleftaiparhoun.gap 14/06/2011 19:39:37

   Eιναι τοσο απιστευτα φιλοδοξος που μπορει βλεποντας οτι καταγκρεμιζοντε να γυαλισε το ματι του.
   αλλα δεν θα απαλαχθει λογω ψυχικης διαταραχης.
   μεσα με ζουρλομανδυα.

 21. madprof avatar
  madprof 14/06/2011 19:52:19

  Πω πω πω !, αναξιολύπητος !. Ας δούνε οι ψηφοφόροι του ποιόν ψηφίσαν !.
  Υ.Γ. Αλήθεια πως ελέγχονται τα τόσα έσοδα από τις εισπράξεις για εξετάσεις στα Κέντρα Υγείας ?. Μήπως γίνεται πάρτι και εκεί ? Είδα κάτι χειρόγραφες (εν έτι 2011 , εποχή κοινωνίας της πληροφορίας (sic!)) αποδείξεις κακογραμμένες !.

  • Γιώργος Μεσσηνία avatar
   Γιώργος Μεσσηνία @ madprof 14/06/2011 20:23:42

   χμ...

 22. Γιάννης τρελός avatar
  Γιάννης τρελός 14/06/2011 20:01:06

  Το ΚΚΕ τα έλεγε τόσο καιρό για τα σχέδια του δήθεν σοσιαλιστικού ΠΑ.ΣΟΚ
  Είναι η καλύτερη επιβεβαιώση τώρα που σφιγγούν τα λουριά και ο λαός τους πήρε χαμπάρι...
  Σύντροφοι να χαίρεστε το νεοφιλελεύθερο ΠΑ.ΣΟΚ

 23. AZ avatar
  AZ 14/06/2011 21:30:49

  Από το ΚΚΕ στη νεοφεουδαρχική αντιληψη της κοινωνιας δεν ειναι και πολυ μακριά. Τι και αν επεσε ο "υπαρκτος". Τα κατακαθια του τοτε παλι στην επιφανεια ηρθαν με Αμερικανικο σωσιβιο (ρωτηστε το Σωκρατη). Ο κος Λοβερδος ειναι ενας νοσηρά ναρκισσικος και ψευτης πολιτικος που βοηθησε να μειωθεί το ελλειμμα από το 14% στο 10% με το να μην πληρωνει τις υποχρεωσεις του υπουργειου του!!!! Πανω από 6 δις (4% του ΑΕΠ).

  ΑΖ

 24. Ανώνυμος avatar
  Ανώνυμος 14/06/2011 22:29:43

  Αν τόσοι πολλοί σου λένε ότι κάνεις λάθος, τότε μάλλον είσαι εσύ ο σωστός και ποιός ξέρει, μπορεί να κυβερνήσεις τη χώρα. Εξάλλου και ο Σαμαράς ξεκίνησε από πολύ χαμηλά με την Πολιτική Άνοιξη, γιά να μην ξεχνιόμαστε. Εκείνος που είναι σταθερός και δε λιποψυχά, αυτός θα δικαιωθεί.

 25. daughter of mercy avatar
  daughter of mercy 15/06/2011 03:42:41

  Ακολουθεί πολιτική διαφήμιση!
  http://www.youtube.com/watch?v=7r3utqinNYY&feature=related

 26. apodimos avatar
  apodimos 15/06/2011 07:02:31

  Να κοιτάξουμε να θυμηθούμε τί κάναμε τα τελευταία 30 χρόνια,
  πόσα κλέψαμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ, και να τα γυρίσουμε πίσω στο κράτος. Να κοιτάξουμε τον εαυτό μας μόνον, όχι τον διπλανό μας.
  Ετσι, ίσως, εξιλεωθούμε.Ετσι,ίσως, να γίνουμε σοβαροί. Ετσι, ίσως, να γίνουμε ευνομούμενο κράτος. Γιατί το κράτος είμαστε ΟΛΟΙ μας.

  • Αίθρα avatar
   Αίθρα @ apodimos 15/06/2011 11:23:59

   Συμφωνώ με το ότι πρέπει να κοιτάξει ο καθένας τον εαυτό του (ή ιδίως τον εαυτό του) και να σκεφτεί πώς πορεύθηκε όλα αυτά τα χρόνια, όμως το έχω πει και θα το ξαναπώ, δεν κλέψαμε όλοι. Μία τέτοια λογική εξίσωσης είναι και λανθασμένη και παραπλανητική, νομίζω.

 27. Ανώνυμος avatar
  Ανώνυμος 15/06/2011 12:31:24

  Το εύκολο μέσα στην ιστορία είναι να κατέβεις από το πλοίο, από το τρένο, από το αεροπλάνο, να μην κάνεις το ταξίδι. Ε, αυτό επιλέγει ο μέσος Έλληνας. Επί χούντας έφταιγε το τρενάκι του Βόλου στις νοικοκυρές και το κατάργησαν. Σε πλείστες περιοχές της χώρας όπως στη Φωκίδα με την αλουμίνα που χάλαγε τάχα το δελφικό τοπίο, στη Χαλκιδική με το μεταλλείο χρυσού που εμποδίζει την τουριστική ανάπτυξη, εκατό φορές εμποδίστηκε στην Αιτωλοακαρνανία η ίδρυση πετροχημικού πάλι γιά δήθεν περιβαλλοντικούς λόγους, στη μεγάλη πυρκαγιά της Εύβοιας το 2007 καίγονταν οι ανεμομείκτες οι οποίοι πάλι κάηκαν που υποτίθεται ότι προάγουν την εναλλακτική ενέργεια. Έτσι όμως εμποδίστηκε η βιομηχανική ανάπτυξη και η αντίστοιχη κουλτούρα και δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι ο έλληνας δεν κάνει γιά βιομηχανική εργασία. Εδώ και είκοσι χρόνια οι Κερατιώτες, αλλά και κάτοικοι άλλων περιοχών εμποδίζουν τη δημιουργία ΧΥΤΑ με παράνομους τρόπους και τα απορρίμματα δεν επεξεργάζονται γιατί ο Έλληνας επιλέγει τους δήθεν αγώνες γιά να είναι ο τελευταίος στον κόσμο και σ' αυτό τον τομέα. Επιλέγει τους αγώνες γιά να μην κάνει τελικά τίποτα. Να είναι συνέχεια παραιτημένος από όλα. Έ, αυτό θα σταματήσει. Εκείνος που λέει το μεγάλο ναι, εκείνος θα μείνει στην ιστορία. Οι υπόλοιποι θα σβήσουν και δε θα τους θυμάται κανείς. Να κάνουμε αγώνες γιά την πρόοδο ναι, όχι όμως γιά τη συνεχή παραίτηση, την απουσία, την οπισθοδρόμηση. Επιτέλους, ακόμα και ασιατικές και αφρικανικές χώρες είναι πιό μπροστά από μας

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.