03/06/2008 12:22
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Να πει το κόμμα, ή να συλληφθεί για απόκρυψη στοιχείων

Ως γνωστόν η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και ουδείς δύναται να παρεμβαίνει στο έργο της. Ουδείς όμως δύναται, επίσης, να προσβάλει τόσο βάναυσα τη νοημοσύνη μας. Επιτέλους, δεν ζούμε σε χώρα κάφρων. Γιατί τα λέμε αυτά; Επειδή πήγε στον εισαγγελέα η πρώην γραμματέας κορυφαίου στελέχους της Ζήμενς Ελλάς και του είπε πως η ίδια «έκοψε» επιταγή για λογαριασμό πολιτικού κόμματος. Δεν του είπε όμως και για πιο κόμμα πρόκειται. Ούτε το πρόσωπο στο όνομα του οποίου βγήκε η επιταγή, επειδή ως γνωστόν στο ταμείο για να εισπράξουν δεν πηγαίνουν κόμματα, αλλά φυσικά πρόσωπα. Και τι κάνει ο κ. εισαγγελέας; Κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Σιγοσφυρίζει αδιάφορα. Και δεν ρωτάει την κυρία το αυτονόητο: Ποιο είναι αυτό το πολιτικό κόμμα; Το ίδιο έκανε και όταν η ίδια κυρία του μίλησε και για άλλα πολιτικά πρόσωπα που «λάδωσε», για δημοσιογράφους που επίσης «λαδώθηκαν», για τις γυναίκες πολιτικές που συζητούσαν μαζί της για άλλες χορηγίες και άλλα πολλά. Ελπίζουμε ότι όλα αυτά οφείλονται στον κόπωση λόγω φόρτου εργασίας. Και ότι ο κ. εισαγγελέας θα αντιληφθεί το λάθος του και θα την ρωτήσει σχετικά, σήμερα που συνεχίζεται η ανάκριση. Και αν δεν του απαντήσει να διατάξει την σύλληψή της για παρεμπόδιση του έργου της δικαιοσύνης και για απόκρυψη στοιχείων. Διαφορετικά πρέπει να επέμβει η ηγεσία της Δικαιοσύνης και να εξετάσει τον τρόπο με τον οποίο διεξάγεται η ανάκριση. Επειδή ούτως ή άλλως όλα θα βγουν στη φόρα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 03/06/2008 12:42:12

  Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη; Μερικές φορές... Χώρα κάφρων; Μην βρίζετε τους κάφρους. Οι Κάφιρ (οι «μη προσκυνημένοι»), κάτοικοι του Καφιριστάν, στο Ανατολικό Αφγανιστάν είναι μη μουσουλμάνοι, ανεξάρτητοι, ανυπότακτοι, με δική τους κουλτόυρα και γλώσσα. Καφιρ και Καλάς, λίγο ταυτίζονται.

  Δεν έχω στοιχεία για το αν οι Καφιρ λαδώνονται κατ' εξακολούθηση (ή κοιτάν τους γείτονες να λαδώνονται). Εδώ έχει τόσο λάδι που ξεχειλίζει διακομματικά προς όλα τα κόμματα "εξουσίας". Η χρηματοδότηση κόμματος «μη εξουσίας» και αυτή στην ιδια κατηγορία εμπίπτει, αφού έχει και αυτή σκοπιμότητες.

  Το ανατριχιαστικό είναι ότι βγαίνουν στην φόρα, και δεν τρεχει τίποτα. Αναισθησία.

 2. Ιωάννης Εμμ.Νομικός avatar
  Ιωάννης Εμμ.Νομικός 03/06/2008 12:57:36

  ...Κρατιέμαι..για να μην πώ το κόμμα που έγινε αποδέκτης της επιταγής!!!!Θα με θεωρήσουν πάλι ψυχασθενή και μυθομανή,όπως κάθε φορά που ξεστομίζω τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ που βγαίνουν από το στόμα μου.(1978, 1984, 2002,.....)

  Σε διαβεβαιώνω factorx,ότι το ξέρω,εδώ και 7 μήνες.

 3. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 03/06/2008 13:14:29

  Το «κόμμα» είναι μάλλον η ΝΔ εξ ου και η θολούρα. Εύκολα λεμε ότι και ο τάδε ή δείνα του Πασοκ (και πιστεύω ακράδαντα στην διακομματικότητα). Τώρα όμως μιλάμε ΝΔ.

  Η σύμβαση του C4I επί Πασοκ, πόσο ήταν 240 ή 260 εκατ.; και επί ΝΔ πόσο πήγε; 1,2 ή 1,4 δισ.; (€ πάντα). Και επί τίνος δεν δούλεψε; και επί τίνος δεν πληρώθηκαν ρήτρες;

  Ή δεν βλέπουμε πόσο γρήγορα απέκτησαν κουστούμια, κουάφ και καταναλωτικά αγαθά και τούτοι εδώ; Γιατί είναι ο Μάνος πάντα στο «απ' έξω», μήπως επειδή είναι σοσιαλιστής; Χα!

  Αυτήν την ερμη την επανάσταση ποιός θα την κάνει θα ήθελα να ξέρω.

 4. Ιωάννης Εμμ.Νομικός avatar
  Ιωάννης Εμμ.Νομικός 03/06/2008 13:41:16

  Πρός "archaeopteryx"
  Πλησίασες πάρα πολύ.....
  Πρέπει να φιλάμε τα νώτα μας όμως,γιατί όποιος τολμά και λέει την αλήθεια σήμερα,τον "βραβεύουν" με ένα ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ,ή με το βραβείο της ανοιχτής παλάμης....

 5. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 03/06/2008 14:15:56

  Ιωάννη Εμμ. Νομικέ,

  δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος.

  Θα μου πάρουν πίσω την θέση ή το διαβατήριο;

  ΥΓ δεν σου είπα κάτι που δεν κυκλοφορεί ευρέως στην πιάτσα... είπα «μάλλον». Όσον αφορά στα ερωτήματα, απλά ερωτήματα είναι. Όπως «πόσο έχει το Κολιάτσου-Παγκράτι»;

  Εάν ο factor θίγεται, πατάει κουμπάκι και πουφ εξανεμίζομαι.

 6. Factorx avatar
  Factorx 03/06/2008 14:23:09

  @archaeopteryx: μὴ εἰσενέγκῃς ἡμᾶς εἰς πειρασμόν...

 7. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 03/06/2008 14:29:16

  που βρήκατε ψιλές, δασείες και περισπωμένες;

 8. factorx avatar
  factorx 03/06/2008 15:07:28

  secret

 9. Ιωάννης Εμμ.Νομικός avatar
  Ιωάννης Εμμ.Νομικός 03/06/2008 15:07:59

  "archaepteryx",δεν έγραψες "μάλλον",αλλά το"κόμμα" είναι μάλλον...

  Ασχετα με αυτό όμως,την αλήθεια δεν την φοβώμαστε!
  Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα,για όποιον τολμήσει την διάψευση της ειδήσεώς μου.....

 10. Swell avatar
  Swell 03/06/2008 18:21:08

  Factorx, φαντάζομαι ότι την πρώτη πρόταση στην ανάρτηση την έγραψες για πλάκα. Μη μου το αρνηθείς, γιατί μέχρι σήμερα σε θεωρούσα σοβαρό άνθρωπο.

 11. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 03/06/2008 19:14:02

  "Το ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ είναι ότι βγαίνουν στην φόρα, και δεν τρεχει τίποτα. Αναισθησία"!

  "Το ανατριχιαστικό είναι ότι βγαίνουν στην φόρα, και ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Αναισθησία"!!

  "Το ανατριχιαστικό είναι ότι βγαίνουν στην φόρα, και δεν τρεχει τίποτα. ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ"!!!

 12. Lakis, Malaga avatar
  Lakis, Malaga 03/06/2008 21:13:38

  Αρχαιοπτέρυγα,

  βγάλε τα γυαλιά του ΠΑΣΟΚ!

  Επί ΣΗΜΙΤΗ στο ΠΑΣΟΚ έτρωγαν με χρυσά κουτάλια καμιά 15αριά υπουργοί, υφυπουργοί και γενικοί γραμματείς υπουργείων ελέω ΖΗΜΕΝΣ!

  Βάρεσαν οι καμπάνες για τον Μαντέλη και ακούγεται οτι τις επόμενες μέρες (όταν θα στριμωχτούνε οι μάρτυρες από Γερμανία μεριά) θα βαρέσουνε οι καμπάνες και για κανα 2-3 "πικραμένους" Πασόκους...

  Όποιος κατάλαβε κατάλαβε...

 13. Lakis, Malaga avatar
  Lakis, Malaga 03/06/2008 21:16:49

  Συμπληρώνω οτι,

  μαζί με τη ΖΗΜΕΝΣ πρέπει να κάτσει και η ΙΝΤΡΑΚΟΜ για τα ίδια (και χειρότερα) στο σκαμνί αλλά αυτό γιατί δεν το ακουμπά κανείς???

  Και με τις ευλογίες ποιανού κόμματος ανδρώθηκε η ΙΝΤΡΑΚΟΜ και ο Κόκκαλης καθώς και σε ποιανού κόμματος γραφεία μπαινόβγαινε είναι ευρέως γνωστό...

  Τί λες για αυτό Αρχαιοπτέρυγα???

 14. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 03/06/2008 21:43:13

  Láki μου αν περιμένεις να σου πω τι έχω ψηφίσει στην ζωή μου ματαιοπονείς. Αν θες να σου πω τι έχω δει με την αφέλειά μου στην Ελλάδα από το 89, ο factorx έχει προτεραιότητα, του είπα ήδη ότι ο ταπεινός υπηρέτης του κεφαλαίου κωλύεται κομματάκι.

  Αν νομίζεις ότι με πάνε στο Πασοκ, πλανάσαι. Αν νομίσεις ότι με πάνε στην ΝΔ επίσης. Τhe feelings are mutual που λενε οι Τούρκοι. Δεν πάω το ΚΚΕ και δεν ξέρω τι είναι ο ΣΥΝ.

  Αν νομίζεις ότι δεν διαισθάνθηκα ακαθαρσίες επί Σημίτη, επίσης πλανάσαι, αν και όχι πολυ την πρώτη τετραετία. Όταν με πλησίασαν την έκανα και το έριξα σε άλλες τρέλλες. Η βιοθεωρία μου λέει «μακριά από τον λάκο με τα σκ««.»

  Θα σου πω για Ιντρακόμ. Μόνο σε σένα και μόνο εδώ. Ουδείς νεοέλλην επιχειρηματίας αναμάρτητος (έχει κάτι παλαιοέλληνες που είναι ΟΚ) ούτε ο Ιντρακομ. Αλλά έδωσε ψωμάκι σε κάτι μηχανικούδια, τύπωνε εκεί κάτι κυκλωματα και κάτι κονέκτορες, Υπήρχε. Εβαλε την εταιρία στο ΧΑΑ στα 600 δρχ. πήγε στα 1200 σε 10 μέρες, ξεσκιστήκατε πουλάκια μου και μην το ξεχνάτε. Πρώτες κουστουμιές. Έτσι μπήρε μπρος το ΧΑΑ και είστε όλοι πλούσιοι και ευρωπαίοι σήμερα.

  Τέλειος, no way. Αλλά άλλοι αντίστοιχοι ουτε τα λίγα αυτουνού δεν κάνανε. Μην με ξάχνεις, έχω να δω Ιντρακόμ από το 90 ή 91 ήταν;

  Είπαμε Ελέυθερος, FREE, σαν τον τύπο στον «Καθοδηγητή» πριν πηδήξει από το παράθυρο, FREE.

  Άλλες απορίες; (και έχω αυτή την εντύπωση ότι παρακολουθεί και ο νηπιος γέρων, οι κεραίες μου λένε να προσέχω)

  ΥΓ Μου αρέσει ο ΓΑΠ γιατί μοιάζει λίγο τίμιος. (και μην αρχίσετε για τα δεκεμβριανά, δεν ζουσαμε τότε)

 15. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 03/06/2008 21:45:40

  ά και δεν ξέρω αν το ανέφερα, είμαι κατά του να τρως ξένο φαϊ. Προτιμώ ...αμπελοφάσουλα.

 16. Lakis, Malaga avatar
  Lakis, Malaga 03/06/2008 22:18:30

  Αρχαιπτέρυγα,

  θα πιστέψω αυτά που μου λες για ΙΝΤΡΑΚΟΜ γιατί δεν μπορώ να τα αντικρούσω καθότι δεν έχω ζήσει ποτέ στην Ελλάδα.

  Εάν το υστερόγραφό σου περί αμπελοφάσουλων είναι καρφί επειδή ζω στο Εξωτερικό τότε με προσβάλλεις.

  Εγώ γεννήθηκα (από Έλληνες γονείς μετανάστες), μεγάλωσα και ζω στο Εξωτερικό όλα μου τα χρόνια.

  Αν και δεν έχω ζήσει στην Ελλάδα ποτέ, οφείλω να πω οτι με ελκύει αφάνταστα αλλά όταν ακούω το γείτονά μου που είναι συνταξιούχος καθηγητής πανεπιστημίου να μου λέει οτι ήρθε στην Ελλάδα διακοπές και ο πρωτος Έλληνας που συνάντησε επί ελληνικού εδάφους (δηλαδή ο ταξιτζής) του πήρε από το Αεροδρόμιο ως στο Χίλτον 245 Ευρώ (!!!) μου γεύγει η "έλξη"...

 17. Lakis, Malaga avatar
  Lakis, Malaga 03/06/2008 22:19:12

  μου φεύγει η "έλξη"...

 18. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 03/06/2008 22:45:21

  Το κατάλαβα ότι είσαι στο εξωτερικό, γι αυτό στο είπα. Αν θες αμπελοφάσουλα, να σου στείλω (Αμερική είναι δύσκολο, τα σταματάνε στο τελωνείο, δήθεν απαγορεύεται, και τα τρώνε οι ίδιοι το βράδυ). Ή, αν έρθεις Ελλάδα, θα έρθω εγώ στο αεροδρόμιο να σε πάρω (τσάμπα για περιοχή πρωτευούσης) και θα στα φέρω στο αεροδρόμιο.

  Καλά, αν κανένας σοβαρός απρακολουθεί όλα τούτα θα μας κυνηγήσει. Από την διαπλοκή στα αμπελοφάσουλα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.