27/05/2010 18:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Να κατατεθεί στη Βουλή η αλληλογραφία με την τρόικα

Να κατατεθεί στη Βουλή η αλληλογραφία με την τρόικα για το ασφαλιστικό ζήτησε ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννης Βρούτσης, καθώς επίσης και η αναλογιστική μελέτη, την οποία επικαλείται ο υπουργός ως διαπραγματευτικό όπλο της κυβέρνησης.

«Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ανακοίνωσε ότι οι διαπραγματεύσεις και η αλληλογραφία με την τριμερή ομάδα εμπειρογνωμόνων του Μηχανισμού Στήριξης συνεχίζονται και μάλιστα για κρίσιμα ζητήματα των επικείμενων αλλαγών του Ασφαλιστικού Συστήματος. Ως εκ τούτου είναι επιβεβλημένο όλα τα σχετικά έγγραφα και η αλληλογραφία με την ελληνική κυβέρνηση, για λόγους διαφάνειας και πλήρους ενημέρωσης να κατατεθούν στη Βουλή», τόνισε ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ και για το λόγο αυτό κατέθεσε στη Βουλή το εξής αίτημα:

« Εν όψει της επικείμενης μεταρρύθμισης του Ασφαλιστικού Συστήματος από την κυβέρνηση, παρακαλώ να κατατεθούν στην Βουλή:

1. Όλα τα σχετικά έγγραφα, καθώς και η αλληλογραφία μεταξύ της Κυβέρνησης, του ΔΝΤ  της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, της ΕΕ και τυχόν άλλων οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που αναφέρονται στις επικείμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας μετά την ψήφιση του "Μνημονίου".

2. Η αναλογιστική μελέτη, την οποία επικαλείται ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ως μέσο διαπραγμάτευσης με την τριμερή ομάδα εμπειρογνωμόνων του Μηχανισμού Στήριξης".»

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ avatar
    ΓΙΩΡΓΟΣ 27/05/2010 18:42:52

    Ε ρε γλέντια που λέει και ο Καραγκιόζης .
    Τι να καταθέσουν ΦΑΚΤΟΡΑ αφού όλα μουσαντένια είναι ,απλώς για να φτιάχνεται ο πρασινοφρουρός και να καμαρώνει ότι έχει υπουργάρες που τα βάζουν με την ΤΡΟΙΚΑ και ότι δήθεν αγωνίζονται για το καλό του λαού, αφού πρώτα υπέγραψαν το κατοχικό συμβόλαιο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.