#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
01/04/2008 15:38
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Να και μια πραγματική φωτογραφία

Επειδή μας έχουν ..πρήξει με διάφορες φωτογραφίες και φωτομοντάζ δεν δημοσιεύουμε κι εμείς καμία – πραγματική – φωτογραφία; Μας την έστειλε αναγνώστης μας και νομίζω έχει δημοσιευθεί πρόσφατα στην «Απογευματινή». Όπως λέγαμε και σε προηγούμενο διάλογο καιρός να διαβάσουμε τον «Αγώνα» του Αδόλφου. Αν αλλάξουμε και τα πηλίκια των αξιωματικών με κάτι πιο σύγχρονο….


ΣΧΟΛΙΑ

 1. πόσαθέλειςγιαναμαςτρελλάνεις avatar
  πόσαθέλειςγιαναμαςτρελλάνεις 01/04/2008 16:09:06

  Αμφιβάλλετε ότι υπάρχουν αντίστοιχες φωτογραφίες «ντοκουμέντα» με τσολιάδες και Ες-Ες; Ή θεωρείτε παράδοξο αυτός που θεωρεί τον εαυτό του υπόδουλο να τρέφει ελπίδες για συτόν που έρχεται ως απελευθερωτής;

  Έχετε την εντύπωση ότι έτσι συμβάλλετε στο ζήτημα με τα Σκόπια, ότι ενημερώνετε το κοινό, ή ότι παρουσιάζετε κάποια ιστορική αλήθεια;

 2. πόσαθέλειςγιαναμαςτρελλάνεις avatar
  πόσαθέλειςγιαναμαςτρελλάνεις 01/04/2008 18:28:38

  τρικυμία εν κρανίω...

 3. plagal avatar
  plagal 01/04/2008 19:30:35

  Οι Σλαβομακεδονες γερμανοτσολιαδες ηταν δηλαδη χειροτεροι απο τους Ελληνες γερμανοτσολιαδες?

  Ή μηπως δεν υπηρξαν ποτε ΕΣΠΟ, ΕΕΕ, Χ και λοιπα μπουμπουκια?

 4. plagal avatar
  plagal 01/04/2008 19:35:13

  Α, επισης, αυτη η φωτογραφια ειναι προφανης αποδειξη πως τα οσα λεγονται περι ευθυνης του Τιτο για το Μακεδονικο ειναι μπαρουφες, αφου ειναι προφανες και μονο απο αυτη τη φωτογραφια πως οι ανθρωποι αυτοι αυτοπροσδιοριζονταν σαν Μακεδονες πριν ο Τιτο ιδρυσει την Σοσιαλιστικη Δημοκρατια της Μακεδονιας.

  Αλλα το παραμυθι του εαμοβουλγαρου προδοτη ειναι ακομα βολικο για καποιους...

 5. Underdog avatar
  Underdog 01/04/2008 19:52:01

  Anonymous Says:
  April 1st, 2008 at 7:31 pm

  Τι Ρουμανόβλαχοι του Πηλίου ????!!!!!!
  Διάβασε κανένα βιβλίο άσχετε

 6. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 01/04/2008 21:12:35

  Αυτή η φωτογραφία επιβεβαιώνει την άποψή μου που γράφω στο blog περί συνέχειας της χιτλερικής γεωπολιτικής στρατηγικής στην περιοχή. Η πολιτική του Χίτλερ είτε μέσω ΕΕ είτε με άλλους τρόπους επιβλήθηκε στα μουλωχτά σε όλη την Ευρώπη. Απομένουν κάποιες διευθετήσεις ακόμη συνοριακού χαρακτήρα αλλά είναι σε καλό δρόμο.

  Με τις υγείες μας και περαστικά μας.

 7. "το μώλυ" avatar
  "το μώλυ" 02/04/2008 00:34:01

  UP-ΟΨΙΣ:
  "Άνθρωποι και θεοί ΕΝ γένος ΕΣΜΕΝ", Πίνδαρος


  “ Όσιρις ως πατήρ του ΜΑΚΕΔΟΝΟΣ.

  Η σύνδεσις εκ πρώτης όψεως φαίνεται πολύ παράξενος .. Βεβαίως και ο Όσιρις -όπως και ο Μακεδών (1ον γενεαλογικόν δένδρον)- φέρεται ως υιός του Διός και της Ήρας, γεγονός επιτυγχάνων μια πρώτη σύνδεσιν, έστω έμμεσον, ως αναγόμενοι, δηλαδή, αμφότεροι εις το γένος του Διός (διογενείς). Διευκρίνισις του όρου «διογενής». Με το «διογενής» ημπορούν να εννοηθούν τα εξής:

  1. Ήσαν οι διογενείς άνθρωποι σπουδαίοι, ανήκοντες εις το γένος του Διός, δηλαδή όλοι αυτοί οι διογενείς είχον ως κοινόν γενάρχην τον Δία.
  =>Εδώ ο Ζευς θεωρείται άνθρωπος θ ν η τ ό ς, βασιλεύσας επί της γης μετά τον Κρόνον -κατά την ελληνικήν Μυθολογίαν- και ευεργετήσας την ανθρωπότητα τα μέγιστα. Ούτος μετά τον θάνατό του και μετά παρέλευσιν χιλιάδων ετών εθεοποιήθη υφ’ όλων των λαών της γης υπό διάφορα ονόματα.

  2. Οι διογενείς ήσαν επίσης άνθρωποι σπουδαίοι, καταγόμενοι όμως εκ του θεού Διός, της τρίτης γενεάς της θεογονίας, πάλι κατά την Ελληνικήν Μυθολογίαν.
  Ουρανός  Κρόνος  Ζευς
  =>Εν τη παρούση περιπτώσει, είτε ο Ζευς ήλθεν εις μίξιν, «εζευγαρώθη» μετά θ ν η τ ώ ν γυναικών, δημιουργώντας ούτω το διογενές γνεαλογικόν δένδρον, είτε ο ίδιος μετήλλαξε (δια τεχνητής μεταλλάξεως) τους προϋπάρχοντας Γραικούς (μη ανθρώπους) εις ΕΛΛΗΝΑΣ (ανθρώπους), είτε τέλος, ο αυτός εδημιούργησε (γενετική δημιουργία του ανθρωπίνου είδους) γενετικώς τον άνθρωπον, τον Έλληνα δηλαδή, οι απόγονοι του οποίου απετέλεσαν το διογενές γενεαλογικόν δένδρον επί της γης.

  3. Το «Ζευς», τώρα, ταυτίζεται με ή απεικονίζει μίαν νέαν τροπήν του οικολογικού περιβάλλοντος της Ελλάδος μόνον, κατά την οποίαν επήλθεν μετάλλαξις -υπό την επενέργειαν συμπαντικών και ειδικών (του είδους) δυνάμεων- του μη ανθρώπου Γραικού (αντιπροσωπεύοντος -ως ελέχθη- το γένος των γηίνων) εις Έλληνα άνθρωπον (φυσική μετάλλαξις).

  Αυτός ο ΕΛΛΗΝ δηλαδή, έκτοτε αντιπροσωπεύει το είδος των ανθρώπων επί της γης, το ανθρώπινον είδος της λευκής φυλής:
  => Αίρεται, τοιουτοτρόπως, η σύγχησις περί την εναλλακτικήν χρήσιν των «ανθρώπινον γένος» και «ανθρώπινον είδος».
  => Ο άνθρωπος δια του Έλληνος ανήκει εις είδος και όχι εις γένος. Το ορθόν επομένως είναι να λέγεται «ανθρώπινον είδος», το οποίον είναι και μοναδικόν. Ό,τι δεν ανήκει εις το ελληνικόν γένος, ανήκει εις το γένος των μη ανθρώπων [τέλος διευκρινήσεων (: ωραίος!)]”,
  Κοσμάς Μαρκάτος, καθηγητής Πληροφορικής των ΤΕΙ Λάρισας, «Προέλευσις των Μακεδόνων δια της Λεξαριθμικής θεωρίας», εκδ. Ελληνικός Δόμος, Λάρισα, 1998, (: σχόλιο του Γεωργίου Ράπτη, από το «Πλούταρχος, Ίσις και Όσιρις», εκδ. Το Βήμα – Ζήνδρος, σελ. 88-90

  ΕΜΕΙΣ
  (Εναλlακτικό Μέτωπο Ελληνικής Ιστορικής Συνέπειας)

 8. "το μώλυ" avatar
  "το μώλυ" 02/04/2008 00:41:33

  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
  του Alexantrotrolientes
  http://trollkaipalitroll.blogspot.com/

  Διχως ετερο σχολιο ενα αποσπασμα απο τη Η ζωή εν τάφω, σελ. 301, 304-305, Στρατής Μυριβήλης

  ......... Τούτοι εδώ οι χωριάτες μιλάνε μια γλώσσα που την καταλαβαίνουν κι οι Σέρβοι κι οι Βουργάροι. Τους πρώτους τους μισούν γιατί τους πιλατεύουν και τους μεταχειρίζουνται για Βουργάρους. Και τους Βουργάρους τους μισούν γιατί πήραν τα παιδιά τους στον πόλεμο. Εμάς τους Ρωμιούς μας δέχουνται με κάποια συμπαθητικιά περιέργεια, μόνο και μόνο γιατί είμαστε οι γνήσιοι υποταχτικοί του Πατρίκ, δηλαδή του Οικουμενικού Πατριάρχη. Η ιδέα του Πατριαρχείου απλώνεται ακόμα, τυλιγμένη μέσα σε μια μυστικοπάθεια πολύ παράξενη, πάνου σε τούτον τον απλοϊκό χριστιανικό κόσμο. Ύστερα είναι και οι τάφοι των προεστών και των παπάδων τους που ‘ναι σκαλισμένοι με τα ιερά και μυστηριώδικα ελληνικά γράμματα. Τα ίδια γράμματα είναι γραμμένα πάνου στα παλιά σκεβρωμένα κονίσματά τους, γύρω απ’ τ’ άγρια ασκητικά κεφάλια των αγίων του Βυζαντίου και μέσα στα κιτρινισμένα Βαγγέλια.Μολαταύτα δε θέλουν να ‘ναι μήτε Μπουλγκάρ μήτε Σρρπ (= Σέρβοι) μήτε Γκρρτς (= Έλληνες). Μονάχα Μακεντών ορτοντόξ”.

 9. "το μώλυ" avatar
  "το μώλυ" 02/04/2008 00:44:46

  "Να και αλλο ενα αποσπασμα απο Πηνελόπη Δέλτα, “Στα Μυστικά του Βάλτου”, σελ. 44 και αυτο ανευ σχολιων

  Ήταν ένα κράμα όλων των βαλκανικών εθνικοτήτων τότε η Μακεδονία. Έλληνες, Βούλγαροι, Ρουμάνοι, Σέρβοι, Αλβανοί, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι, ζούσαν φύρδην-μίγδην κάτω από τον βαρύ ζυγό των Τούρκων.
  Η γλώσσα τους ήταν η ίδια, μακεδονίτικη, ένα κράμα και αυτή από σλαβικά και ελληνικά, ανακατωμένα με λέξεις τούρκικες.
  Όπως και στα Βυζαντινά χρόνια, οι πληθυσμοί ήταν ανακατωμένοι τόσο, που δύσκολα χώριζες Έλληνα από Βούλγαρο - τις δύο φυλές που κυριαρχούσαν. Εθνική συνείδηση είχαν την μακεδονική μονάχα. Όταν όμως οι Βούλγαροι κήρυξαν την εκκλησιαστική τους ανεξαρτησία, και αναγνωρίστηκε στην Κωνσταντινούπολη αρχηγός της βουλγάρικης εκκλησίας ο Έξαρχος αντί του Πατριάρχη, και όταν η σύνοδος του 1872 κήρυξε σχισματικούς τους Βούλγαρους, χωρίστηκε η Μακεδονία σε Πατριαρχικούς Έλληνες κι Εξαρχικούς Βούλγαρους, χωρίστηκαν και οι συντοπίτες, οι συγχωρίτες - ακόμα και οι οικογένειες."

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.