16/10/2007 13:32
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Να ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ εξεταστική για τα ομόλογα και τις υποκλοπές

Δεν την καταλαβαίνω την ερώτηση που κατέθεσε χθες στη Βουλή, ο πρώην πρόεδρος της, Απόστολος Κακλαμάνης και με την οποία ερωτά τον κ. Καραμανλή να απαντήσει, στην «ώρα του Πρωθυπουργού», «εάν θα προτείνει ή θα συμφωνήσει να συσταθούν εξεταστικές επιτροπές» για τα ζητήματα των ομολόγων και των υποκλοπών». Τι περιμένει δηλαδή να του απαντήσει, ότι «συμφωνεί»; Το Μαξίμου ήδη διέρρευσε ότι ο κ. Καραμανλής δεν θα μπορέσει να απαντήσει επειδή δεν θα είναι παρών την ερχόμενη Παρασκευή, καθώς μια ημέρα πριν ξεκινά στη Λισσαβόνα η άτυπη σύνοδος κορυφής. Τι γίνεται λοιπόν; Πάνε να περάσουνε «στο ντούκου» το καυτό θέμα της εξεταστικής; Ο ΣΥΡΙΖΑ τι κάνει;

Για να μην παραγραφούν οι ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες μελών της κυβέρνησης για το θέμα των ομολόγων πρέπει αυτή η σύνοδος της Βουλή να προχωρήσει στην σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 16/10/2007 15:01:24

  Τώρα σωθήκατε. Ακόμη κι αν κάνει κάτι ο ΣΥΝ, που δεν πρόκειται γιατί δε έδειραν Πακιστανούς,η όποια επιτροπή συσταθεί θα χρησιμοποιηθεί από την κρατική μαφία για να καλύψει τις παρανομίες της. Διάβασε το άρθρο μου για την κρατική μαφία.

 2. Factorx avatar
  Factorx 16/10/2007 19:11:08

  Στείλε το άρθρο να το δούμε

 3. anesis avatar
  anesis 16/10/2007 20:31:31

  O ΣΥΝ έχει σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί, όπως αν θα πρέπει να φτιαχτεί εφετείο στο Ηράκλειο, ή αν ο μπαμπάς του ληστή κάνει για το σπίτι του ΛΑΟΥ.
  Ο αρχηγός βέβαια τώρα μελετάει τι θα γίνει μετά την διάσπαση του ΠΑΣΟΚ, τότε που θα αντιμετωπίσει το ξεπέταγμα της γνήσιας κεντροαριστεράς.
  Φυσικά μπρος στον ζόρε μπορεί και αυτός να λακίσει ποιός ξέρει;

 4. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 16/10/2007 21:19:35

  FactorX Το άρθρο είναι δημοσιευμένο στο blog μου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.