27/11/2009 12:47
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Να είμαστε όλοι παρόντες

Κάλεσμα στους ψηφοφόρους της ΝΔ να προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή απευθύνει ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής Δημήτρης Σιούφας και υπενθυμίζει τα διαδικαστικά των μεθαυριανών εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου της παράταξης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σιούφας επαναλαμβάνει τα ακόλουθα:

1ον: Οι κάλπες ανοίγουν στις 7 το πρωΐ και κλείνουν στις 7 το απόγευμα. Εάν υπάρξουν εκλογικά τμήματα στα οποία θα συνεχίζεται η προσέλευση ψηφοφόρων, η ψηφοφορία παρατείνεται με απόφαση της εφορευτικής επιτροπής.

2ον: Μπορούν να ψηφίσουν την ημέρα των εκλογών στις 29 Νοεμβρίου όλοι όσοι είναι μέλη επιβεβαιώνοντας την εγγραφή τους και ψηφίζουν στις εθνικές εκλογές και όλοι όσοι θέλουν να εγγραφούν μέλη της Νέας Δημοκρατίας και ψηφίζουν στις εθνικές εκλογές. Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο, παρά μόνο συμπλήρωση της σχετικής αίτησης με την επίδειξη Ταυτότητας ή Διαβατηρίου και καταβολή της συνδρομής των δύο (2) ευρώ.

3ον: Όσοι επιθυμούν να μετάσχουν στην ψηφοφορία μπορούν να προσέλθουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα, ανεξάρτητα από το Δήμο στον οποίο ψηφίζουν κατά τις εθνικές εκλογές, αλλά και ανεξάρτητα από την περιοχή της Τοπικής Οργάνωσης στην οποία είναι (εάν είναι) εγγεγραμμένοι.

4ον: Εάν χρειαστεί επαναληπτική εκλογή, θα γίνει το Σάββατο στις 5 Δεκεμβρίου τις ίδιες ακριβώς ώρες. Στην εκλογή αυτή μπορούν να ψηφίσουν μόνον όσοι θα έχουν πάρει μέρος στις εκλογές της 29ης Νοεμβρίου και μόνο στο εκλογικό τμήμα που είχαν ψηφίσει.

«Την Κυριακή, στις 29 Νοεμβρίου οφείλουμε να είμαστε όλοι παρόντες», σημειώνει ο κ. Σιούφας και προσθέτει: «Αποφασίζουμε, επιλέγουμε, δυναμώνουμε τη Νέα Δημοκρατία».

«Και, βέβαια, δεν εκλέγουμε μόνο τον επόμενο πρόεδρο του Κόμματός μας. Επιλέγουμε ποιος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Χώρας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ξεκαθαρίζει παράλληλα πως την επομένη της εκλογής του νέου Προέδρου «με όλες μας τις δυνάμεις αφοσιωνόμαστε πλήρως στο ρόλο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που μας ανέθεσε ο Ελληνικός Λαός».

Πέφτει η προεκλογική αυλαία

Στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της πλατείας Κοτζιά μιλάει στις 19.30 το απόγευμα η Ντόρα Μπακογιάννη. Την ίδια ώρα ο Αντώνης Σαμαράς θα μιλήσει στο Ζάππειο. Στις Σέρρες θα μιλήσει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.