#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
08/08/2013 10:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Να γίνουμε όλοι ΚΚΕ για να σωθούμε 

Ποιο είναι το καλύτερο επάγγελμα στην Ελλάδα; Να είσαι… ΚΚΕ.

Ποια είναι η καλύτερη ΜΚΟ; Ο Περισσός; Ποιοι είναι οι πιο ευνοημένοι φορολογούμενοι της χώρας; Τα κομματικά στελέχη του ΚΚΕ. Τελικά αυτό το κόμμα είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η απίστευτη ελληνική κουτοπονηριά σε συνδυασμό με την αναίδεια και την «τζάμπα μαγκιά». Και τελικά, οι πραγματικοί νικητές του Εμφυλίου είναι οι κομμουνιστές, όχι στα πρώτα χρόνια που υπέστησαν τα πάνδεινα, αλλά από τη Μεταπολίτευση και μετά όπου έχουν γίνει κράτος εν κράτει.

Για παράδειγμα, ο Περισσός αρνείται εδώ και πολλά χρόνια τον οικονομικό έλεγχο του κόμματος επικαλούμενος απόρρητα προσωπικά δεδομένα των μελών του. Δηλαδή επικρατεί η απόλυτη ασυδοσία επειδή δήθεν θα φανούν οι πολίτες που δίνουν συνδρομή στο κόμμα και θα διωχθούν. Αστεία πράγματα, σιγά μην ανοίξουμε και τη Μακρόνησο. Για να μην πούμε ότι μεγαλοστελέχη επιχειρήσεων κι όχι μόνο έχουν κάνει γερό πέρασμα από το ΚΚΕ στα νιάτα τους και είναι και οι χειρότεροι εργοδότες. Παρ’ όλα αυτά το ΚΚΕ αρνείται τον έλεγχο, συνεχίζει να λειτουργεί υπό καθεστώς αδιαφάνειας και μοιάζει με μαγαζί της νύχτας που δεν κόβει ποτέ αποδείξεις, δε δηλώνει ποτέ τι έσοδα κι έξοδα έχει κι όταν το σφραγίζουν, δίνει μια ο ιδιοκτήτης, σπάει τις σφραγίδες και καταγγέλλει το κράτος που δε θέλει την.. ελεύθερη επιχειρηματικότητα.

Επίσης, πουλάει το ΚΚΕ ένα περιουσιακό του(;) στοιχείο αλλά δε δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Πουλάει μια συχνότητα που του δόθηκε δωρεάν από το κράτος αλλά κανείς δεν γνωρίζει το τίμημα, τον αγοραστή, τι τελικά έχει πουληθεί, αν πληρώθηκε φόρος γι’ αυτή τη συναλλαγή. Μια ιδιότυπη ομερτά γύρω από ένα θέμα που εγείρει πολύ σοβαρές ενστάσεις αλλά και που δείχνει πόσο σάπιο είναι το σύστημα των αδειοδοτήσεων τηλεοπτικών σταθμών και ραδιοφώνων. Η πλάκα είναι, όμως, ότι μόνο σε ένα κόμμα, το ΚΚΕ, δόθηκε συχνότητα που την εκμεταλλεύτηκε και τώρα βγάζει και κέρδος από αυτήν. Πώς είναι, όμως, δυνατόν, εν έτει 2013 να γίνεται μια τέτοια συναλλαγή και να επικρατεί σκοτάδι, μεγαλύτερο από αυτό της ΕΡΤ; Το υπουργείο Οικονομικών δεν πρέπει να παρέμβει;

Άλλο παράδειγμα: Είσαι ΚΚΕ, δηλώνεις την αντίθεσή σου στο υπάρχον κοινοβουλευτικό σύστημα, εργάζεσαι για την ανατροπή του, αλλά απολαμβάνεις όλα τα αγαθά του. Και χρηματοδοτήσεις, και τηλεοπτικές άδειες αλλά και το δικαίωμα να λες και να κάνεις ότι θες χωρίς ποτέ κανείς να σε μέμφεται. Η «ιερή αγελάδα» του μεταπολιτευτικού συστήματος, το ΚΚΕ, βρίσκεται σε μια συνεχή ασυλία.

Κι από την άλλη, έχεις κλείσει μόνιμο συμβόλαιο προστασίας και εκπροσώπησης των εργαζόμενων όλης της Γης. Είσαι ο βασικός εκφραστής των προλετάριων του πλανήτη, αλλά τους δικούς σου εργαζόμενους τους έχεις χειρότερα από τους «μαύρους» στην Αμερική πριν από 300 χρόνια. Δουλεύουν με μισθούς πείνας, απολύονται χωρίς αποζημιώσεις, εξωθούνται σε παραιτήσεις, τους κάνεις περικοπές που δεν έχει κάνει κανένα άλλο μαγαζί και μόλις διαμαρτύρονται γιατί δεν έχουν να φάνε τους λες ότι είναι «προδότες » του Κόμματος και ρεβιζιονιστές. Προφανώς η… επανάσταση του προλεταριάτου δεν ξεκινά από τον Περισσό ή εκεί χορταίνουν με λόγια κι όχι με ψωμί.

Και τέλος, όταν κάποιοι αποφασίζουν να τολμήσουν κριτική σε βάρος του ΚΚΕ βγαίνουν οι γνωστοί παπαγάλοι του Περισσού και τους καταγγέλλουν για διεθνή συνωμοσία, ξένα συμφέροντα, εκπροσώπους του αστικού κεφαλαίου που θέλει να κάνει κακό στο ΚΚΕ και άλλα τέτοια γραφικά.

Να υπενθυμίσουμε ότι μεγάλο μέρος του ΣΥΡΙΖΑ, που σήμερα επαγγέλλεται την αλλαγή, δημιουργήθηκε από τη μήτρα του Περισσού και λίγο – πολύ δεν έχουν αλλάξει μυαλά, απλά έχουν βάλει επικάλυψη «εκσυγχρονισμού» για να πηγαίνουν κάπως με το ρεύμα της εποχής.

Γι’ αυτά και πολλά άλλα είναι ιδανικό να είσαι ΚΚΕ. Αφού κάνεις ότι γουστάρεις χωρίς να σε ενοχλεί κανένας, ποιος θα φανταζόταν κάτι καλύτερο; Θες μια «ενοχή» που αισθάνονται ορισμένοι για τις διώξεις που υπέστησαν τα στελέχη του ΚΚΕ τα προηγούμενα χρόνια; Θες ότι πρέπει να υπάρχει το ΚΚΕ για λόγους που δεν καταλαβαίνει κανείς; Η ουσία είναι ότι 20 και πλέον χρόνια από την πτώση του ανύπαρκτου σοσιαλισμού, στην Ελλάδα οι κόκκινοι δεινόσαυροι ζουν και βασιλεύουν.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Νεστωρίδης avatar
  Νεστωρίδης 08/08/2013 11:02:19

  Οι δεξιοί και κεντρώοι πολιτικοί στην Ελλάδα έπαψαν να υπερασπίζονται την ιδεολογία τους εδώ και 30 χρόνια με αποτέλεσμα την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς (κομμουνιστικής σκληρής ή ροζ) και την μετατροπή της Ελλάδος σε σοβιετοκρατούμενη χώρα (75% της οικονομίας ελεγχόμενο απο το κράτος, κομματικοί επίτροποι διοικούσαν παντού).
  Δυστυχώς το αίμα των ελεύθερων Ελλήνων που αγωνίστηκαν για μια ελεύθερη Ελλάδα με καθεστώς ελεύθερης αγοράς πήγε χαμένο.
  Η όποια ανασυγκρότηση και επιβολή του νόμου πρέπει πρώτα να ξεκινήσει απο την ΄ιερή αγελάδα΄της μεταπολιτεύσεως, να γίνει άμεσος οικονομικός έλεγχος στον Περισσό και να διωχθεί το ΚΚΕ για φοροδιαφυγή με αφορμή την πώληση του 902

  • Ορέστης Α. avatar
   Ορέστης Α. @ Νεστωρίδης 08/08/2013 13:58:14

   ''Δυστυχώς το αίμα των ελεύθερων Ελλήνων που αγωνίστηκαν για μια ελεύθερη Ελλάδα με καθεστώς ελεύθερης αγοράς πήγε χαμένο.''
   Αυτό είναι νεότατη ...Νεοελληνική Ιστορία! Ότι μάτωσαν αγωνιζόμενοι οι πρόγονοι για την ...ελεύθερη αγορά, τι να πω; Από τ΄ανήκουστα!

 2. kanenas avatar
  kanenas 08/08/2013 11:23:03

  Τι "κριτική" είναι αυτή στο ΚΚΕ; Αποτελεί ατόπημα ενός κόμματος, κάθε κόμματος το γεγογνός ότι κάποτε πέρασαν απο αυτό άνθρωποι που τώρα είναι στελέχη επιχειρήσεων ή πολιτικά στελέχη του νεοπασοκικού ΣΥΡΙΖΑ;
  Ε και άλλοι τόσοι μπήκαν στο ΚΚΕ και έμειναν συνειδητά. Και ορισμένοι εγκατέλειψαν εθελοντικά και συνειδητά καριέρες και τη βεβαιότητα δόξας, χρήματος, καριέρας για να προσφέρουν ότι έχουν και δεν έχουν στο Κόμμα.
  Σοβαρευτείτε. Πείτε ότι θέλετε αλλά αυτά είναι ασόβαρα. Αυτά είναι τα non-paper του μηχανισμού Μαξίμου. Ούτε τους απλούς δεξιούς δεν πείθετε. Κάνετε όλοι σα να σας τσίμπησε μίγα τσε τσε και φαίνεται .

  ΥΓ: Σχολιάζετε που σχολιάζετε, αναφαίρετο δικαίωμα σας γαρ , αναρτήστε ρε παιδιά και την ανακοίνωση του ΚΚΕ για την πώληση του 902, έτσι για το ξεκάρφωμα. Αν είστε σίγουρη και ειλικρινής στην άποψη σας θα βγείτε και απο πάνω. Αλλά από το γεγονός ότι μιλάτε ανερυθρίαστα περι πώλησης της ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ δείχνει ή ότι είστε άθελα σας παραπληροφορημένοι ή συνειδητά εμπαθείς. Το ΚΚΕ ανακοίνωσε , η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ,ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ . ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΕΙ.ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε. ΥΠΟΔΟΜΗ,ΚΑΜΕΡΕΣ,ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. Κατανοητό;
  ΥΓ: Πάμε στοίχημα ότι αν αναρτήσετε το σχόλιο, πράγμα αμφίβολο, θα κάνουν όλοι γαργάρα το ψέμα περι πώλησης τησ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ και θα μιλήσουν για τις απολύσεις. Το σκονάκι βλέπεις...

  • Hawk avatar
   Hawk @ kanenas 08/08/2013 14:29:14

   Νομίζω ότι το ΚΚΕ θα έπρεπε να ξέρει ότι θα του την πέσουν όλοι από δεξιά και αριστερά, γι αυτό λοιπόν έπρεπε να δώσει λεπτομέρειες της αγοραπωλησίας στην δημοσιότητα. Προκαλεί δε εντύπωση ότι πωλήθηκαν οι υποδομές και όχι η συχνότητα, μα ποιόν μπορεί να ενδιέφεραν τα μηχανήματα χωρίς την συχνότητα?
   ΄Η τέλος πάντων ας πει το επίσημο κράτος ότι το ΚΚΕ του επέστρεψε την συχνότητα. Δεν μπορεί όλο αυτό το διάστημα να έχουν κανιβαλιστεί εκατοντάδες πολίτες και να έχουν βγει στην φόρα όλα τα οικονομικά τους στοιχεία το ΚΚΕ να θεωρεί τον εαυτό του ως το άγιο δισκοπότηρο που δεν το ακουμπά κανείς.

   • Γεώργιος Τ. avatar
    Γεώργιος Τ. @ Hawk 08/08/2013 18:11:51

    Ακριβώς! Τι πάει να πει δεν πουλάει τη στυχνότητα. Η παραχώρηση της εκμετάλλευσής της έστω δεν είναι παράνομη; Τι ενοικίαση, τι πώληση...

  • Μη κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου avatar
   Μη κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου @ kanenas 12/08/2013 11:32:45

   Φίλε τη συχνότητα πουλάει στην πραγματικότητα. Τα μηχανήματα κλπ που αναφέρεις (για όσους είναι στην πιάτσα ξέρουν)είναι ΑΝΕΥ ή τέλος πάντων μηδαμινής αγοραστικής αξίας

 3. Mariana avatar
  Mariana 08/08/2013 12:14:10

  Ο τίτλος τα λέει όλα! Πράγματι, αυτό το πείραμα δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα! Πριν γίνουμε ιστορία ως "ανεξάρτητο κράτος" πρέπει, υπό την αιγίδα της τρόικας φυσικά, οπωσδήποτε να δοκιμαστεί κι αυτό στον ελλαδικό χώρο οικονομικών και κοινωνικών πειραμάτων. Άλλωστε, τόσα χρόνια με τους μισούς να είναι πασόκ και με τους άλλους μισούς νδ, έχει γίνει ήδη τόσο μεγάλη και ανήκεστη βλάβη που πλέον δεν πρέπει να προβληματίζεται κανείς για τις πιθανές "αρνητικές συνέπειες" από νέα πειράματα...

 4. Αμφίδρομος Χρησμός avatar
  Αμφίδρομος Χρησμός 08/08/2013 12:20:04

  Ποιός νοιάζεται; Οι ...επιφανείς : Θεωρητικολόγοι, ανεδαφικοί, καιροσκόποι. Επαναστάτες της δεκάρας, χρήσιμα δεκανίκια του συστήματος.
  Οι πιστοί : Κολλημένοι, αιθεροβάμονες, ιδεολόγοι...
  Με βήματα σημειωτόν, δεν πάει πουθενά η ζωή ρε σύντροφοιιιιιιιι!!

 5. George avatar
  George 08/08/2013 12:56:43

  Ολα σωστά αλλά δεν βαράμε ένα γέρο 95 ετών ιδίως όταν έχει πέσει χάμω, όσο γειά σου κι αν ήταν. Πιό αντι-ΚΚΕ άνθρωπος από τον Καραμαλή πάντως δεν υπήρξε. Το νομιμοποίησε και το άφησε να αυτο-εξευτελισθεί. Σατανικό σχέδιο....

 6. Αντάμ Παπαντάμ avatar
  Αντάμ Παπαντάμ 08/08/2013 13:50:52

  Βλέπω το σύστημα νοιώθει απειλή από την
  αριστερά και ξανάρχισε τον αντικομουνισμό .
  Πάντως Φάκτορα προτιμώ την περιουσία που απέκτησα να μου την πάρουν οι κομουνιστές παρά οι Μερκελιστές

 7. Παστός Αστός avatar
  Παστός Αστός 08/08/2013 14:12:39

  Θαυμαστές του Στάλιν και του Χίτλερ δεν υπάρχουν σε κανένα κανένα κοινοβούλιο αναπτυγμένης χώρας.

  • Hawk avatar
   Hawk @ Παστός Αστός 08/08/2013 14:32:12

   Αν ήταν μόνο θαυμαστές καλά θα ήταν, δυστυχώς όμως είναι φανατισμένοι οπαδοί, ορκισμένοι να εφαρμόσουν την ιδεολογία και τις πρακτικές των εν λόγω φαντασμάτων του παρελθόντος.

 8. PELIAS avatar
  PELIAS 08/08/2013 14:49:12

  Τα λέμε πολλά χρόνια αλλά κανένας δεν ακούει.

 9. Nik avatar
  Nik 08/08/2013 15:11:33

  Τραγικότερη τακτική η "καθοδήγηση", το πλύσιμο εγκεφάλου που γίνεται αποδεκτό από φοιτητές που υποτίθεται ξέρουν να σκέπτονται.

 10. MantisKalhas avatar
  MantisKalhas 08/08/2013 15:18:18

  Το ΚΚΕ έκλεισε τον κύκλο του. Εμφανίστηκε πριν πολλά χρόνια στην Ελλάδα ως η φωνή της ΕΣΣΔ και για πολλά χρόνια βρίσκονταν εκτός νόμου αφού το ελληνικό κράτος δεν θα μπορούσε ποτέ να ενστερνιστεί τον κομμουνισμό. Δυστυχώς φτάσαμε σε εμφύλιο αφού πολλοί Έλληνες παρασύρθηκαν. Όταν το ΚΚΕ έγινε ακίνδυνο νομιμοποιήθηκε και οι οπαδοί του ξαναπαρασύρθηκαν για να στηρίξουν πλέον το αμερικανόθρεφτο ΠΑΣΟΚ. Μετά το πέρας της μεταπολίτευσης πέθανε και το ΠΑΣΟΚ όμως πλέον δεν υπάρχουν οι πρώην οπαδοί του ΚΚΕ για να τους ξαναεκμεταλλευτούμε και οι απόγονοι αυτών είναι κάτι πλαστικά παιδάκια που δυστυχώς για αυτά και για κάποιους άλλους δεν υπάρχουν πλέον δημόσιες θέσεις για να τεμπελιάζουν. Το ΚΚΕ επομένως μπορεί πλέον να ησυχάσει κοινώς να μας αδειάσει τη γωνιά. Η διδαχή της ιστορίας του μεγάλη για όσους έχουν μνήμη και αγαπούν την αλήθεια: ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

 11. el eternauta avatar
  el eternauta 08/08/2013 20:01:27

  Μπροστά στο Παμε όλοι οι εργοδότες σουζες κάθονται .
  Πληρώνουν πρωτα τους εργαζόμενους που ειναι γραμμένοι στο Παμε και μετα οι υπόλοιποι .
  Φυσικά Πακιστάν μπαγκλαντες εργαζόμενοι πρώτοι και καλύτεροι

 12. δημης avatar
  δημης 08/08/2013 23:44:59

  Γενικά είπαμε ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΖΚΟΚΚΙΝΟ να παίζουμε για να ανεβούμε σαν καλά σαλλιγκάρια .... *γλύφοντας -έρποντας και με τα κερατά μας ¨......

 13. τέστε avatar
  τέστε 09/08/2013 00:15:50

  Να επιστρέψει το ΚΚΕ το κλεμμένο χρυσό από τον εμφύλιο.

 14. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ avatar
  ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ 11/08/2013 12:56:33

  Δημήτρης Δανίκας: "Δεν συμφωνώ με την γενική πολιτική του ΚΚΕ. Υποκλίνομαι όμως στην ηθική τους!"
  http://redwildwind.blogspot.gr/2013/08/blog-post_2749.html

 15. bolsevikos avatar
  bolsevikos 12/08/2013 20:05:43

  Πολλοι τρίβουν τα μουστάκια τους νομίζοντας οτι το ΚΚΕ θα τους κάνει τη χάρη να σκύψει το κεφάλι, να το κάνουν του χεριού τους, να αφανιστεί. Όσο υπάρχει το ΚΚΕ πάντα πάλευε, παλεύει και θα συνεχίσει να παλεύει για να σταματήσει να υπάρχει εκμετάλλευση, μέχρι να πάρει την εξουσία η εργατική τάξη. Γιατί ο σοσιαλισμός είναι το καινούριο, το νέο, το συγχρονο. Όχι η σαπίλα του σημερινού συστήματος, του καπιταλισμού, που δημιουργεί κρίσεις, φέρνει φτώχεια και εξαθλίωση, φτάνει την ανεργία στα ύψη. Αυτό ενοχλεί πολλούς που νομίζουν οτι μπορούν να τσουβαλιάσουν την αθλιοτητα και τη βρομιά με την αταλάντευτη δράση του ΚΚΕ.
  Ο 902 δεν είναι καπιταλιστική επιχειρηση, δεν λειτουργει για το κέρδος. Πρόβαλλε τις απόψεις του ΚΚΕ, την ιδεολογία του, τη δράση του ταξικού κινήματος. Οι εργαζόμενοι στον 902 δεν δουλεύαν για να βγάζουν λεφτά, πρόσφεραν στον 902 γιατί μπορούσαν απο εκεί να προσφερουν στο Κόμμα, στην πάλη που διεξάγει καθημερινά. Άλλωστε υπάρχουν πολλά παραδείγματα δημοσιογράφων που δουλεύαν για το Κόμμα, στο Ριζοσπάστη κλπ που πέθαναν κάνοντας το καθήκον τους στην παρανομία. Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στον 902 συμφωνούν με την αποφαση που πάρθηκε.
  Άλλωστε το ΚΚΕ κάνει αυτή την κίνηση για να μπορέσει να πληρώσει τους εργαζόμενους. Αυτό γιατί το ξεχνάνε όλοι;;;; Μήπως γιατί δεν τους συμφέρει να το λένε;;;
  Τέλος όσοι μιλάνε για λαμόγια και για παράνομο τρόπο που γίνεται η αγοραπωλησία... φαίνεται το κόλπο τους. Άλλωστε το έλεγε και ο Γκαίμπελς... Πες Πες Ψέμα κατι θα μείνει. Η ίδια η πραγματικότητα θα τα διαψεύσει όλα, θα χαλάσει τη σούπα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.