#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
02/07/2010 12:36
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Να βγούμε από την «Τειρεσία» της συνείδησης του Έλληνα πολίτηΣήμερα η Νέα Δημοκρατία αναδεικνύεται ως η μόνη παράταξη στην Ελλάδα που μπορεί να εκφράσει μιαν εναλλακτική Προοπτική και να το κάνει αξιόπιστα, τόνισε πριν από λίγο ο Αντώνης Σαμαράς στην πρώτη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής που εξελέγη από το 8ο Συνέδριο της ΝΔ.

Άλλωστε, συνέχισε, η νέα Νέα Δημοκρατία δεν έχει πια να απολογηθεί για τίποτε.

Κι επιτέλους, τον Ελληνικό λαό δεν τον ενδιαφέρει σήμερα τι έγινε χθες, ούτε τι έγινε προχθές. Τον Ελληνικό λαό τον ενδιαφέρει ποιός δίνει Ελπίδα, ποιός προσφέρει Προοπτική, ποιός τραβάει διαχωριστική γραμμή με το χθες, ποιός μπορεί να πείσει ότι έχει χαράξει διαφορετικό δρόμο, ποιός μπορεί να απαλλάξει τη χώρα, το γρηγορότερο δυνατό, από τις δεσμεύσεις του Μνημονίου. Για να αλλάξουν όλα!

Στόχος μας δεν είναι να φρενάρουμε τις απαραίτητες αλλαγές που περιλαμβάνει, μεταξύ πολλών άλλων το μνημόνιο. Αλλά να απαλείψουμε τις τεράστιες αδικίες. Να εξουδετερώσουμε την ύφεση που προκαλεί. Και να αποκτήσουμε την ευελιξία να κάνουμε αυτά που πρέπει με τον τρόπο που πρέπει, χωρίς να διαλύσουμε την Κοινωνία και χωρίς να σκοτώσουμε την Οικονομία.

Κεντρικός στόχος μας από δω και μπρος, τόνισε επίσης ο πρόεδρος της ΝΔ, είναι να πείσουμε τον ελληνικό λαό ότι υπάρχει εναλλακτική Πολιτική. Κι αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας πλέον. Εναλλακτική Πολιτική για την Οικονομία.

Κεντρικός στόχος στη φάση που αρχίζει από δω και στο εξής, είναι να γίνουμε εξωστρεφείς, να βγούμε από τα στεγανά του κόμματος και να πείσουμε την Κοινωνία. Να πείσουμε για τρία πράγματα:

-  Ότι έχουμε χαράξει τη γραμμή με το χθες και κοιτάμε μόνο μπροστά.

-  Ότι έχουμε Προοπτική για τον τόπο, έχουμε Σχέδιο για να βγάλουμε την Οικονομία από τα δεσμά του Μνημονίου, έχουμε Σχέδιο να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση.

-  Ότι αναδιοργανώνουμε το Κόμμα.

«Δεν έχουμε χρόνο»

Αναφερόμενος στη  συνέχεια στους οργανωτικούς στόχους της νέας Πολιτικής Επιτροπής ο κ. Σαμαράς άφησε σαφώς να εννοηθεί ότι υπάρχει ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Τώρα που τζάκια, μηχανισμοί, φέουδα τέλειωσαν πια και τέλειωσαν οριστικά!

Ανασυγκροτούμε τα πάντα. Έχουμε σχέδιο, έχουμε στρατηγική, έχουμε μήνυμα για την κοινωνία, έχουμε νέο και πιο λειτουργικό οργανωτικό μοντέλο, από το Σεπτέμβριο θα έχουμε και το καινούργιο σπίτι μας. Θα θέλαμε προφανώς κι εύλογο χρόνο για να ολοκληρώσουμε την οργανωτική μας δομή, για ένα κόμμα, για ένα κίνημα για την αναγέννηση της χώρας.

Αυτός είναι ο μέσο-μακροπρόθεσμος στόχος μας.

Αλλά το πρόβλημα είναι ότι χρόνο μπορεί να μην έχουμε. Μπορεί όλα να γίνουν πολύ πιο γρήγορα…

Πρέπει λοιπόν, να βιαστούμε!Δεν θα σχεδιάσουμε ποτέ το «τέλειο» κόμμα σε «συνθήκες εργαστηρίου».

Θα φτιάξουμε το λειτουργικό κόμμα, μέσα από την πολιτική δράση στην κοινωνία.

Δεν θα αφήσουμε καμιά γωνιά της Ελλάδας που να μη πάμε. Θα φτάσουμε παντού, θα δείξουμε το νέο μας πρόσωπο, θα κάνουμε αισθητή την παρουσία μας, θα πείσουμε για την πολιτική μας.

Δεν θα αφήσουμε καμία πρόκληση αναπάντητη, καμία μάχη χωρίς να τη δώσουμε με φιλοδοξία να την κερδίσουμε. Δεν θα αφήσουμε τίποτε να πέσει κάτω…

Αυτά όλα είναι καθήκον και προτεραιότητα της Πολιτικής Επιτροπής μαζί με την Εκτελεστική Γραμματεία που θα εκλέξουμε σήμερα.

Να βγούμε από την «Τειρεσία» της συνείδησης του Έλληνα πολίτη

Με την κρίση που υπάρχει σήμερα όλες οι πολιτικές δυνάμεις περνάνε στον «Τειρεσία» της συνείδησης του Έλληνα πολίτη. Όλες διέπραξαν σφάλματα. Όλες βαρύνονται με αμαρτήματα, μεγαλύτερα ή μικρότερα…

Θα βγει , όμως, από τον «Τειρεσία» όποιο κόμμα κλείσει τους λογαριασμούς με το παρελθόν, πάρει απόσταση από το ζοφερό παρόν και εμπνεύσει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για το μέλλον.

Η παράταξη που θα κερδίσει ξανά στην συνείδηση του κόσμου, που θα μείνει όρθια όταν όλα τα άλλα καταρρέουν, είναι η δική μας παράταξη! Μόνον αυτή μπορεί.

Όλη η προετοιμασία που έγινε τους περασμένους μήνες, οι θέσεις που λάβαμε και η αυτοκριτική που κάναμε, αυτό προετοίμαζε.

Όλη η δράση μας από δω και μπρος αυτό επιδιώκει, σε αυτό συγκλίνει και αυτό θα επιτύχει...

Τη Στρατηγική Ελπίδας. Να δώσουμε προοπτική και διέξοδο στον Ελληνικό λαό.

Το έχω ξαναπεί, δεν θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω:

Όταν όλα τα άλλα καταρρέουν εμείς θα μένουμε όρθιοι και θα κρατήσουμε όρθιο και τον τόπο μας.

Όταν όλα τα άλλα χρεοκοπούν εμείς θα δίνουμε Ελπίδα και Προοπτική για τον τόπο.

Χειροπιαστή Ελπίδα και συγκεκριμένη Προοπτική.

Μαζί! Ενωμένοι! Κοιτώντας μόνο μπροστά.

Όπως μας θέλει ο κόσμος της Παράταξης.

Όμως μας περιμένει ο Ελληνικός λαός.

Όπως το χρωστάμε σε όλους.

Μαζί! Ενωμένοι! Κοιτώντας μόνο μπροστά.

Να μετατρέψουμε το μήνυμα της Ελπίδας σε Στρατηγική Ελπίδας.Σας ευχαριστώ πολύ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Dimi avatar
  Dimi 02/07/2010 12:59:40

  Ασφαλιστικό: Τελικά ποιοί είναι Υπεύθυνοι και ποιοί «Μασκαράδες»;

  ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ
  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Ν.Δ.
  01/07/10

  «Δεν τάζουμε λαγούς με πετραχήλια, αλλά ζητάμε αξιοπρέπεια και σεβασμό για τα περήφανα γηρατειά, όπως έλεγε ο Αντρέας Παπανδρέου » διακήρυττε ο κ. Γ. Παπανδρέου πριν από ένα περίπου χρόνο σε επίσκεψή του σε ΚΑΠΗ (25.5.09).

  Με την κατάθεση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου αντιλαμβάνεται πλέον ο ελληνικός λαός τι εννοούσε ο νυν πρωθυπουργός λέγοντας αξιοπρέπεια και σεβασμό.

  Και πολύ περισσότερο αντιλαμβάνεται πως εννοεί το ΠΑΣΟΚ την συνέπεια λόγων και έργων.

  Να θυμίσουμε τι έλεγε το ΠΑΣΟΚ για το ασφαλιστικό: «οι πολίτες απογοητευμένοι και ανήσυχοι απευθύνονται στο ΠΑΣΟΚ και ρωτούν τι θα κάνετε εσείς. Εμείς, λοιπόν, μπορούμε να διαβεβαιώσουμε τους πολίτες ότι έχουμε σχέδιο, έχουμε προτάσεις, έχουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα» (18.2.09).

  Και ο κ. Γ. Παπανδρέου, ακόμη και μετά τις εκλογές, βεβαίωνε ότι «η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα καταργήσει τις ρυθμίσεις της σημερινής κυβέρνησης, που οδηγούν σε μείωση των παροχών και αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης» (12.09.09). Σήμερα, εννέα μήνες από τις εκλογές, κατατίθεται το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, μετά από αντιφάσεις, διαρροές και παλινωδίες, βάσει των όσων προβλέπει το μνημόνιο με την τρόικα.

  Να θυμίσουμε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην αντιπολίτευση δεσμευόταν για επέκταση του ΕΚΑΣ σε 300.000 επιπλέον άτομα και κατώτατη σύνταξη 550 ευρώ ατομικά και 950 ευρώ ανά ζευγάρι αγροτών και ανασφάλιστων υπερηλίκων. (Ανδρέας Λοβέρδος, προγραμματικές δηλώσεις κυβέρνησης 18.10.09).

  Να θυμίσουμε τα τρία «δεν»: «δεν» θα αυξηθούν τα όρια ηλικίας, «δεν» θα μειωθούν οι συντάξεις και «δεν» θα αυξηθούν οι εισφορές (Α. Λοβέρδος, ήδη υπουργός Απασχόλησης, 26.11.09). Τελικά και τα όρια ηλικίας αυξάνονται, και οι συντάξεις μειώνονται και ελπίδα για το ασφαλιστικό σύστημα δεν δίνεται.

  Να θυμίσουμε τη στάση του ΠΑΣΟΚ όταν η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έφερνε το νόμο για το ασφαλιστικό. Όταν τα ταμεία από 133 ενοποιούνταν σε 13 ο νυν υπουργός Απασχόλησης δήλωνε: «σας μιλώ μετά λόγου γνώσεως, τα καθημερινά προβλήματα στη διαχείριση της περιουσίας θα είναι πολύ περισσότερα» (18.3.08). Σήμερα το ΠΑΣΟΚ περιορίζει περαιτέρω τα Ταμεία.

  Να θυμίσουμε ότι κατά τη συζήτηση στη Βουλή της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης (15.2.08) ο κ. Παπανδρέου κατηγόρησε τη ΝΔ για «δημιουργία κρίσης και εικόνας κατάρρευσης του ασφαλιστικού ώστε να δράσει αυθαίρετα».

  Ως κυβέρνηση μας λένε, όμως, ότι πρέπει να εφαρμόσουμε απαρέγκλιτα τα μέτρα με εκβιαστικά διλήμματα του τύπου ότι αν δεν το κάνουμε: «η χώρα δεν έχει πορεία, δεν έχει τύχη…» (Α. Λοβέρδος, 23.4.10).

  Να θυμίσουμε ότι το ΠΑΣΟΚ κατάγγελλε τότε ότι η Νέα Δημοκρατία απέφυγε σκόπιμα το διάλογο, δεν επεδίωξε την ευρύτερη δυνατή κοινωνική συναίνεση, δεν άκουσε την κοινωνία και τα μηνύματά της και δεν αντιμετώπισε με ευαισθησία τις κοινωνικές διαστάσεις του θέματος.

  Η …ευαισθησία της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ αποδείχθηκε, ασφαλώς, πολύ αυξημένη, αν κρίνουμε από τις σχεδόν καθημερινές μελοδραματικές τηλεοπτικές εμφανίσεις του κ. Λοβέρδου. Όσο για τη συναίνεση είναι πασίδηλο ότι το ασφαλιστικό νομοσχέδιο είναι προϊόν μιας εσωτερικής κλειστής κυβερνητικής επεξεργασίας που προέκυψε από ένα προσχηματικό διάλογο.

  Να θυμίσουμε , επίσης, ότι, το ΠΑΣΟΚ, είχε ζητήσει ως αντιπολίτευση την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το ασφαλιστικό: «κατ’ ουσίαν η κυβέρνηση φοβάται. Ο λαός, το 70% - 80% λέει όχι στο ασφαλιστικό σχέδιο νόμου. Ζητά την απόσυρσή του. […] φοβάσθε πως θα σας πει ο λαός όχι. Κι ο φόβος για το λαό, ο φόβος για τη γνώμη του λαού, είναι επικίνδυνος. Συνιστά την προϋπόθεση κάθε είδους εκτροπής.» (αυτά έλεγε ο εισηγητής του στη Βουλή Απόστολος Κατσιφάρας νυν υφυπ. Δικαοσύνης, (01.04.08).

  Ας δούμε λοιπόν ποιά είναι σήμερα η λαϊκή συναίνεση που διαθέτει το ΠΑΣΟΚ για την προώθηση των μέτρων: Σύμφωνα με τη πλέον πρόσφατη δημοσκόπηση ( MRB , 11.6.10) οι πολίτες είναι κατά 86,5% μη ικανοποιημένοι από την αντιμετώπιση του ασφαλιστικού από την κυβέρνηση! Δηλαδή σχεδόν 9 στους 10 πολίτες είναι ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

  Να θυμίσουμε την «υπεύθυνη» και …πνευματώδη δήλωση του κ. Παπουτσή για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση της κυβέρνησης της ΝΔ: «Η πολυδιαφημιζόμενη μεταρρύθμιση φέρει χρώμα σε απόλυτη αρμονία με το χρώμα των ημερών. Είναι μεταρρύθμιση των μασκαράδων» (6.3.08). Σήμερα ο ίδιος, ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, για να υπερασπιστεί το ασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης υποστηρίζει ότι δεν δέχεται «κανέναν να αμφισβητεί την υπευθυνότητα και την πολιτική μας συνέπεια»! (1.7.10)

  Η στάση του καθενός κρίνεται τελικά από τον ελληνικό λαό, ο οποίος θα εκτιμήσει και την υπευθυνότητα και τη συνέπεια πολιτικών προσώπων και κομμάτων!

  ***

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ Dimi 02/07/2010 13:16:14

   Αγαπητή Dimi, αν " σύμφωνα με την MRB , 11.6.10) οι πολίτες είναι κατά 86,5% μη ικανοποιημένοι από την αντιμετώπιση του ασφαλιστικού από την κυβέρνηση! Δηλαδή σχεδόν 9 στους 10 πολίτες είναι ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο."

   που είναι η αντίδραση όλων αυτών;

   Διάβασε στο χθεσινό άρθρο του Δελαστίκ την πικρή αλήθεια για την ΗΤΤΑ της Ελληνικής κοινωνίας από τη συμμορία που κατέλαβε τη χώρα.

   • Dimi avatar
    Dimi @ αλλενάκι 02/07/2010 16:50:36

    Αγαπητή αλλενάκι,

    Βιώνοντας το απρόκλητο όνειδος «Τειρεσία», με αντίδικο το Δημόσιο επί 16+ χρόνια, η ταπεινή μου άποψη επί του θέματος εν συντομία, είναι:

    Oταν Δεν κυβερνά η Νέα Δημοκρατία, οι 9 στους 10 δυσαραστημένοι Ελληνες, λοβοτομημένοι, «Δεν εξιτάρονται»:

    Ούτε από τα Οχι! σε Ολα! της Αντιπολίτευσης.
    Ούτε από χαϊδέματα αυτιών.
    Ούτε από φρούδες υποσχέσεις παροχών και πλουτισμού (με δανεικά βεβαίως!).
    Ούτε από ανευθυνο-υπεύθυνες κραυγές.
    Ούτε από αερολογίες.
    Ούτε από ΜegaTηλεΔικεία.
    Ούτε από ξηλωμένα πεζοδρόμια και κεραμοσκεπές, κάθε που
    το πατριωτικό σύστημα διαρρηγνύει "αγανακτισμένο" τα ιμάτιά του (8/07, 12/08).

    Αντιθέτως, σήμερα:

    Oσοι Ελληνες διαμαρτυρηθούν γιά τα 400 Ευρώ που Θα πάρουν
    στα 70+ χρόνια τους.
    Οσοι Ελληνες αντιδράσουν γιά την προσφυγιά μεσ’ την ίδια
    τους τη Χώρα.
    Οσοι Ελληνες αντισταθούν στη νεοταξική λαίλαπα Σαλαμαλέκουμ.

    Tο πατριωτικό σύστημα:

    Tους προπυλακίζει
    Τους συλλαμβάνει
    Τους φυλακίζει
    αλλά Καί,(προς γνώση και κατευνασμό των υπολοίπων),
    τους τιμωρεί παραδειγματικά και τους δολοφονεί.
    Οπως συνέβη με τους αθώους εργαζόμενους και το Αγέννητο
    Ελληνόπουλο – το σύστημα μιλά πάντα γιά 3 αντί 4 αθώα
    θύματα - Γιά τους φονιάδες των οποίων, Δεν ακούσαμε ούτε
    λέξη από την αιματοβαμμένη 5/5/10, μέχρι σήμερα.

    Αντιθέτως, σήμερα:

    Η ανεξάρτητη, δημοφιλέστατη, ακαπέλωτη και γι’αυτό «ενοχλητική» Ελληνική μπλογκόσφαιρα, απειλείται
    με αγωγές από τον διάφανο και συμπαθέστατο πρόεδρο του ΙΑΠ.

    Ο οποίος, την προσφωνεί:
    «Ανώνυμοι Κύριοι, ψεύτες και συκοφάντες».

    Ο οποίος, θα ήταν προτιμότερο, να διαβάσει τους Τόμους
    που έχουν γραφεί και γράφονται γιά το άτομό του.

    Διαφορετικά, με τους χάρτινους (παλαιάς κοπής) λεονταρισμούς, προκλήσεις και απειλές του, κατά της
    Ελεύθερης Εκφρασης, ούτε η Microsoft®, ούτε η Google,
    oύτε η Υahoo!® (ενωμένες), μπορούν να τον βοηθήσουν.

    **

    Παράκληση, άν είναι εύκολο, να είχα τη σύνδεση του χθεσινού
    άρθρου του Γιώργου Δελαστίκ, γιά την «ΗΤΤΑ της Ελληνικής
    Κοινωνίας από τη συμμορία που κατέλαβε τη χώρα.»


    Θερμές Ευχαριστίες!

   • Γιάννης Σ. avatar
    Γιάννης Σ. @ αλλενάκι 02/07/2010 17:02:14

    Τα άρθρα του Δελαστίκ θα τα βρίσκεις εδώ.

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11826&tag=8757

    Αριστερά η λίστα με το αρχείο. Γενικά, να ξέρεις πως έχει τα τελευταία 15.

   • Dimi avatar
    Dimi @ αλλενάκι 02/07/2010 18:45:35

    @ Γιάννης Σ

    Eυχαριστώ πολύ γιά τη βοήθεια.

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ αλλενάκι 02/07/2010 19:12:22

    Dimi: εδώ kostasxan(.)blogspot(.)com/2010/07/blog-post_6603(.)html

   • Dimi avatar
    Dimi @ αλλενάκι 02/07/2010 21:39:07

    αλλενάκι, Σ’Ευχαριστώ πολύ! Mε Aυτοπεποίθηση, Πίστη, Ελπίδα, Κόντρα στον Ανεμο, το Φως, σύντομα θα λάμψει και θ’ αγκαλιάσει την Ελλάδα! Οσο δύσκολο κι αν φαίνεται αυτό τώρα..

 2. thespieys avatar
  thespieys 02/07/2010 13:07:14

  Φάκτορα, που είναι ο "Αντι-ΛΑΟΣ" να γράψει για τις εξελίξεις στο απο-κομμα του Καρατζαφέρη;
  Αν δε τα μάθατε, παραιτήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος του ΛΑ.Ο.Σ στη Θεσ/νικη Γιάννης Κουριαννίδης, ζητωντας τη διαγραφή του ακόμα και από μέλος του κόμματος. Ο Κουριαννίδης έχει μεγαλη επιρροή στη Κ. Μακεδονία και Θράκη, αναμφίβολα θα συμπαρασύρει πολλά στελέχη και ψηφοφόρους στην απαγκίστρωση από τον κωλοτούμπα.
  Η δε νεολαία του κόμματος πνέει τα λοίσθια...

  • ΒΡΑΧΟΣ avatar
   ΒΡΑΧΟΣ @ thespieys 02/07/2010 13:39:31

   Και που είσαι ακόμα...

  • καινός avatar
   καινός @ thespieys 02/07/2010 17:49:30

   Και στο Ηράκλειο Κρήτης είχε γίνει το ίδιο πριν κάνα μήνα... και μάλιστα με επιστολή - βόμβα προς τον "πρόεδρό τους"...

   Επέλεξε το γεμάτο σκ@τ@ δρόμο του, αλλά οι πολίτες δεν είναι διατεθειμένοι να τα πατάνε...

   Εξάλλου, είναι γνωστό οτι δεν μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για πολύ καιρό...

 3. Paranoia avatar
  Paranoia 02/07/2010 13:10:20

  Παρτε ρε παιδιά δείγμα παράνοιας του ελληνικού-πασοκικού κράτους. Μπαίνεις να απογραφείς ως ΔΥ στο site της απογραφής και τι βλέπεις:

  "Η εφαρμογή της απογραφής λειτουργεί πιλοτικά με στόχο τη βελτίωση της λειτουργικότητας του συστήματος. Το σύστημα θα ανοίξει για όλους τους υπόχρεους στις 12 Ιουλίου 2010. Οι καταληκτικές ημερομηνίες που σας έχουν ανακοινωθεί με τη σχετική εγκύκλιο παραμένουν σταθερές. Ειδικά για τους υπαλλήλους της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, η απογραφή τους θα διενεργηθεί από 7 έως 9 Ιουλίου 2010.Μέχρι τις 7 Ιουλίου, η εφαρμογή θα χρησιμοποιείται μόνο κατόπιν προσκλήσεως σε επιλεγμένους χρήστες ή ομάδες χρηστών. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας"

  Πας παρακάτω και τι να δεις:

  "Προθεσμίες Απογραφής
  Αν ΑΦΜ λήγει σε Πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία σας έως:
  1 Δευ. 12 Ιουλίου
  2 Τρι. 13 Ιουλίου
  3 Τετ. 14 Ιουλίου
  4 Πεμ. 15 Ιουλίου
  5 Παρ. 16 Ιουλίου
  6 Δευ. 19 Ιουλίου
  7 Τρι. 20 Ιουλίου
  8 Τετ. 21 Ιουλίου
  9 Πεμ. 22 Ιουλίου
  0 Παρ. 23 Ιουλίου

  Μετά την καταληκτική ημερομηνία, δε θα γίνεται δεκτή η αίτησή σας"

  Εν ολίγοις εαν το ΑΦΜ σου λήγει σε 1 και δεν προλάβεις 12 του μηνός να απογραφείς τελείωσες επί της ουσίας απολύθηκες! Πιο τυχεροί οι ΔΥ που το ΑΦΜ τους λήγει σε 0.

  Γειά σου Ραγκούση με τα συστήματα μηχανογράφησής σου. Τις μακακίες αυτές αλήθεια τις ξέρει το ΔΝΤ για να ξέρει σε τι παπάρες έχει εμπιστευθεί τα λεφτά του;...

  • καινός avatar
   καινός @ Paranoia 02/07/2010 17:52:10

   Κάτι τέτοιο θεωρώ ότι δεν μπορεί να σταθεί δικαστικά (αν ξέρει κάποιος καλύτερα ας με διορθώσει) γιατί αντιβαίνει στην αρχή της ίσης μεταχείρισης... σωστά;

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ Paranoia 02/07/2010 17:57:44

   Πρόκειται περί ηλιθίων. Έτσι απλά. Για να πετύχει αυτό που θέλουν να κάνουν, θα έπρεπε να υπάρχει ανοιχτό διάστημα 2-3 μηνών τουλάχιστον.

 4. δημης avatar
  δημης 02/07/2010 14:16:15

  Κι επιτέλους, τον Ελληνικό λαό δεν τον ενδιαφέρει σήμερα τι έγινε χθες, ούτε τι έγινε προχθές.
  Αρκεί να πληρώνει......

 5. ΝΑΟΥΣΑΙΟΣ avatar
  ΝΑΟΥΣΑΙΟΣ 02/07/2010 14:40:34

  Ελλάδα γκρεμίζεται και ο Πρόεδρος μας μιλάει για τα υλικά που θα χρειαστούν για να την ανοικοδομήσουμε. Δηλαδή φέξε μου και γλίστρησα.
  Τι κρίμα να μην βρίσκονται όλοι μαζί στη φωτό αφού τελικά όλοι εξαπτέρυγα του Γιώργου είναι (ο καθένας με τον τρόπο του). Νισάφι πια βαρεθήκαμε.

 6. mitsosms avatar
  mitsosms 02/07/2010 17:09:51

  Ναι ξέρουμε, η πρόταση του Σαμαρά είναι η αξιοποίηση της περιουσίας του Δημοσίου. Και αν βρει κανέναν για να την αξιοποιήσει έλα να με βρεις.

 7. Blue Hunter avatar
  Blue Hunter 02/07/2010 19:49:35

  Εχει καταλάβει κανενας οτι, αν παει ο Παπανδρέου σε εκλογές το Φθινώπορο όπως πιστευει ο Σαμαράς, η χώρα έχει αυτόματα πτωχεύση?

  Οχι οτι δεν εχει συμβει, απλά δεν το ξέρουμε επίσημα.
  Και θα αναφέρω το εξής συμβάν: την προηγούμενη εβδομάδα, φίλος κάνοντας δουλειά σε ευρωπαική πρωτεύουσα -με συνεργατες, πελάτες, προμηθευτές του εξωτερικού- οταν ηρθε η ωρα να μιλησουν για τον τροπο πληρωμής, ο φίλος έδωσε στους πελάτες λογαρισμό ελληνικών τραπεζών και οι πελάτες τους, δεν δεχθηκαν να πληρωσουν σε ελληνικές τραπεζες γιατι ειναι επισφαλής η διαδικασια. Ο ανθρωπος αναγκαστηκε να χρησιμοποιήσει λογαριασμο της εταιρίας σε αλλη ευρωπαικη χωρα, για να παρει τα χρηματα του.
  Προφανώς ισχυει αυτό που λεει ο σοφος, οτι δηλαδή ο κερατάς το μαθαίνει τελευταίος.
  Αυτααα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.