16/09/2008 20:12
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ναρκωτικά "Τα εκρηκτικά που σκοτώνουν"

Το καφενείο ξεκινάει σήμερα  τη συνέχεια του βιβλίου "Ναρκωτικά Τα εκρηκτικά που σκοτώνουν" του gianniotis.gr.

Είναι μια κοινωνική προσφορά του καφενείου και του συγγραφέα.

Τα Ναρκωτικά είναι μια σοβαρή απειλή που αφορά όλους μας. Για να  μην χτυπήσουν και τη δική μας πόρτα , πρέπει να είμαστε πληροφορημένοι.

Επισκεφτείτε το  http://kafeneio-gr.blogspot.com/ για να ενημερωθείτε

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Factorx avatar
  Factorx 16/09/2008 20:30:02

  Στειλε το link, please

 2. Factorx avatar
  Factorx 16/09/2008 21:05:48

  θα σταθω σε ενα σημείο του:
  "Ο δικηγόρος Γ. Μαυρός , ο οποίος ήταν σε μερικές υποθέσεις και επίσημα δικηγόρος της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα και δικηγόρος της Εκκλησίας μας, αλλά και των Σαϊεντολόγων και των Μορμόνων , έλεγε λίγο καιρό πριν την συντριβή , ότι τελειώνει το γράψιμο πολύ σημαντικού βιβλίου για την τρομοκρατία , γιατί η αλήθεια δεν είχε βγει όλη στο δικαστήριο και πολλά μέλη της τρομοκρατίας γύριζαν σε κεντρικά σαλόνια της Αθήνας. Ο δικηγόρος κυριολεχτικά εξαφανίστηκε και δεν βρέθηκε ποτέ το παραμικρό σωματικό ίχνος του.
  Εξαφανίστηκε όμως μυστηριωδώς και το βιβλίο , το οποίο ήταν σχεδόν έτοιμο για έκδοση και συνταρακτικές αποκαλύψεις"

  Συνέβαινε να ήταν και δικηγόρος μου Ο Γιώργος Μάυρος, απο την εποχή του ΕΤ για τις αγωγές περι τύπου στις οποίες ήταν πολυ καλός.

  Το γνωρίζω το θέμα πολυ καλά και μην πιστεύεις όσα γράφουν. Όλο το φάκελο περί τρομοκρατίας ξέρω απο που τον πήρε και είναι όλα τα αρχεία της Σταζι

  Και βέβαια όπως έχουμε γραψει με την συντριβη του Ε/Π υπάρχει θεμα

 3. Xase avatar
  Xase 16/09/2008 21:11:46

  ανονυμε πολυ ενδιαφερον αρθρο, ελπιζω να μην ειναι τιποτα θεωριες συνομωσιας και να μαθουμε αυριο κατι περισσοτερα

 4. Factorx avatar
  Factorx 16/09/2008 22:21:28

  Anonymous 5: Επειδη και εμείς είμαστε ειδησεογραφικό μπλογκ σου διευκρινίζω οτι πίσω μου βρίσκεται η καρέκλα και πιο πίσω ο τοίχος. Εντάξει; Και το όνομα του δημιουργού βρίσκεται στην otenet.Μπορείς να το πάρεις και να ψάξεις όσο θέλεις.

  Κι αν κρίνω απο την προηγούμενη ειδηση για τον Μαυρο, τότε.....

 5. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 17/09/2008 03:09:05

  Ναρκωτικά “Τα εκρηκτικά που σκοτώνουν”: δηλαδή, εφευρέθηκαν και εκρηκτικά που ...δεν σκοτώνουν;

 6. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 17/09/2008 12:44:46

  Οι μή έχοντες σχέση με ναρκωτικά 'Ελληνες παρακολουθούν με λύπη μέχρι αδιαφορία την αποδιοργάνωση και διάλυση ολόκληρων γενεών και την κατάρρευση των ελπίδων τους για μία Ελλάδα, που οι πρόγονοί μας φρόντισαν να αναδείξουν σε κράτος με υποδομές, που εξακολουθούν να υφίστανται, άν δέν τις δυναμιτίζουν μερικοί μερικοί, αλλά και με αγώνες για να τις διατηρήσουν.

  Στις υποδομές αυτές με την εισαγωγή των ναρκωτικών απο το εξωτερικό και την εξάπλωσή τους και στην εγχώρια παραγωγή άρχισαν ανατροπές που διαστρέφουν οσονούπω τον παράγοντα άνθρωπο και την εξέλιξή του μέσα στην νομοτελειακή της πορεία.

  Η διαστροφή γίνεται πλέον ορατή και στην καθημερινή ζωή, όπου αντικρύζει και αντιμετωπίζει κανείς άτομα ανίκανα να συμβιώνουν ακόμα και όταν έχουν πάρει την δόση τους. Η διαπίστωση αυτή είναι συγκλονιστική και δεν αφορά μόνο τους Έλληνες, αλλά όλους τους κατοίκους στα κράτη του Πλανήτη Γή.

  Η αδιαφορία, όπως έγραψα, δέν θα υπήρχε, άν μπορούσε κανείς να αμύνεται θεσμικά στην εξάπλωση και στην χρήση των ναρκωτικών με πρώτο το κράτος και στην συνέχεια με τους ίδιους τους πολίτες του.
  Και αυτό ως γνωστόν δέν συμβαίνει, όσο και άν προσπαθήσει κανείς, αφού με την απαγόρευση των ουσιών αυτών εκκολάπτεται και ανδρώνεται ένα κράτος εν κράτει με μοναδικό συμφέρον τον πλουτισμό απο την καταστροφή και στο τέλος και τον θάνατο των χρηστών.

  Ήταν συνταρακτική η είδηση για κάποιον πατέρα στην χώρα μας, που σκότωσε τον 35-χρονο γυιό του, ναρκομανή, μόνο και μόνο για να μήν τον δεί να πεθαίνει και ακούσει τον επιθανάτιο ρόγχο του.

  Εν όψει της συνεχούς αυξήσεως των κρουσμάτων, που φυσικά διαλύουν τον κοινωνικό ιστό μίας χώρας, άν δέν έχει τεθεί μέχρι σήμερα, θα αρχίσει σύντομα να τίθεται το ερώτημα

  - Και τώρα τί κάνουμε; Τα παιδιά μας χάνονται έτσι και αλλιώς. Εκτός και άν μπορούμε να έχουμε τον φαρμακευτικό τρόπο να εξαλείψουμε την βλάβη και να επαναφέρουμε τους χρήστες στην προτεραία τους κατάσταση. Που σημαίνει φυσικά και την ένταξή τους στον κοινωνικό και παραγωγικό ιστό.

  Υπάρχει τέτοιος τρόπος, ασφαλής και αποτελεσματικός; Η πείρα μέχρι σήμερα δείχνει και αποδεικνύει ότι, τρόπος τέτοιος δέν υπάρχει. Αντίθετα υπάρχουν δύο τρόποι αντιμετωπίσεως του προβλήματος. Ο πρώτος τρόπος της ανοχής με εξελίξεις εν πολλοίς ανεξέλεγκτες και ο δεύτερος τρόπος του Καιάδα.

  Ποιός ή ποιοί θα καθίσουν και θα μελετήσουν στα σοβαρά και υπεύθυνα το θέμα αυτό, που σε λίγα χρόνια θα μας πνίγει, είτε επειδή δέν θα βρίσκουμε χέρια και ανθρώπους για συνεργασία στην καθημερινή μας δουλειά, είτε επειδή δέν θα μπορούμε να έχουμε την ασφάλεια της χώρας μας απο έναν στρατό μή ναρκομανών.

  Η οποιαδήποτε απόφαση δέν είναι καθόλου εύκολη. Η κοινή γνώμη χρειάζεται πλήρη ενημέρωση επι της πραγματικής καταστάσεως, η οποία δέν περιγράφεται μόνο με την ιστορία των Ζωνιανών, αλλά με τους χιλιάδες τόννους ναρκωτικών που διακινούνται ακόμα και με κάποιο "πρόχειρο" υποβρύχιο, όπως σήμερα μας πληροφορούν. Με τις συμμορίες που σκοτώνουν αλύπητα, όταν κάποιος τους ανακαλύψει και τους κόψει το δρομολόγιό τους. Με αυτούς τους υψηλά ισταμένους, οι οποίοι, πέρα απο τα νόμιμα καθήκοντά τους ασχολούνται και εκτελούν, όσα σχετίζοναι με το εμπόριο των ναρκωτικών, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν εις υγείαν των κορόϊδων όσες τιμές τους επιδαψιελυει η εξουσία και με την ανοχή των πολιτών που εξουσιάζονται.

  Σε άλλες χώρες, όπου οι στατιστικές υπηρεσίες δέν ασχολούνται μόνο με τα ποσοστά του καταλληλότερου και με τον πληθωρισμό βάσει των τιμών της ταβανόπροκας και του πεταλώματος των αλόγων, αλλά με όσα μπορούν να αριθμοποιηθούν σε ένα κράτος, για να ξέρει ο καθένας, πώς να ελέγχει τα "βήματά" του, καταγράφονται με κόκκινους αριθμούς και οι ναρκομανείς. Έτσι μπορούν όλοι και στην συγκεκριμένη περίπτωση η στρατολογική υπηρεσία, να κάνει τις προβλέψεις της με τους στρατευόμενους αξιόμαχους νέους, που θα υπηρετήσουν για την άμυνα της χώρας.

  Είναι ηλίου φαεινότερον ότι, ένας νοικοκύρης πράττει ανάλογα μέσα στο σπίτι του για να καθορίζει και ανάλογα τον τρόπο της ζωής του, τις σχετικές δραστηριότητες και πόσο μπορεί να ανοίγεται ή πόσο επιβάλλεται σύνεση.

  Στο μεγάλο νοικοκυριό στην οδό Μεσογείου στον Νότο της Ευρώπης, ποιός νοικοκύρης Πρωθυπουργός θα αναλάβει και θα ξεκινήσει τον πόλεμο στα καρτέλ των ναρκωτικών και θα ενημερώσει τους Έλληνες για να αποφασίσουν όλοι μαζί ενσυνείδητα και μετά και απο ένα δημοψήφισμα, ποιά μορφή θα πάρει ο πόλεμος αυτός;

  ΠΕΛΙΑΣ

 7. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 17/09/2008 15:51:15

  Aνώνυμε,

  εσύ ξεπέρασες και τον Τσίπρα. Κάτι τέτοια κουφά μας πετάει όταν ο Αλαβάνος δέν θέλει να τα πεί ο ίδιος και οι κουμπάροι μας απο δίπλα χειροκροτούν.

  Γιατί εκεί η χρήση ναρκωτικών τιμωρείται τόσο βαριά που το σκέφτεσαι διπλά και τριπλά να την κάνεις. Στην Συρία ο χωροφύλακας χωρίς τίποτε παραπάνω έτσι και σε συλλάβει, έχει το δικαίωμα να σε καθαρίσει επι τόπου. Το ζήσαμε στην Δαμασκό και δέν το πιστεύαμε.

  Η απάντηση που μας δόθηκε ήταν: μήν τον κλαίτε. Έτσι κι αλλιώς είναι καταδικασμένος να πεθάνει.

  ΠΕΛΙΑΣ

 8. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 17/09/2008 19:21:44

  @ΠΕΛΙΑΣ: "Εκτός και άν μπορούμε να έχουμε τον φαρμακευτικό τρόπο να εξαλείψουμε την βλάβη και να επαναφέρουμε τους χρήστες στην προτεραία τους κατάσταση .. Η πείρα μέχρι σήμερα δείχνει και αποδεικνύει ότι, τρόπος τέτοιος δέν υπάρχει".

  ΥΠΑΡΧΕΙ! Μη λέτε πράγματα ανεύθυνα. Μπορεί να έχετε όλη την καλή προδιάθεση να βοηθήσετε, ΑΛΛΑ καταφέρνετε το αντίθετο, αν δεν έχετε την ανάλογη κατάλληλη γνώση περί την ηρωίνη και την θεραπεία της. (Ισχύει και για το "gianniotis"). Μιλάμε για απερίγραπτα δύσκολο θέμα.

  Όποιος θέλει, ΟΜΩΣ, είτε να "καθαρίσει" από την πρέζα ο ίδιος, είτε να βοηθήσει άλλους να "καθαρίσουν", ένας είναι ο "ασφαλής και αποτελεσματικός" τρόπος, εδώ και 50 χρόνια: το ΣΤΕΓΝΟ (ούτε ασπιρίνη, Πελία!) πρόγραμμα "αντιπαραθετικών ομάδων αυτο-θεραπείας". Αυτό που ξεκίνησε στο Cinanon, California, το 1958, σε ένα αυτο-διαχειριζόμενο κοινόβιο- "Σπίτι", που συστήθηκε, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, από πρώην χρήστες ουσιών. (Ναι! Αλήθεια!)

  Στην Ελλάδα εκπροσωπείται από το ΚΕΘΕΑ. Όλα τα άλλα είναι ανεύθυνα, ή ζήτημα τύχης. Κι εδώ μιλάμε για ηρωίνη, που αυτή τη στιγμή κάπου σκοτώνει. Σίγουρα...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.