Νίκος Βούτσης, ο καλύτερος πασαδόρος της Χρυσής Αυγής
27/02/2014 22:12
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νίκος Βούτσης, ο καλύτερος πασαδόρος της Χρυσής Αυγής

Γκάφα Βούτση στη Βουλή: Είναι μεθόδευση να θέσετε εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή !!!

Έπαθε βέρτιγκο ή μπέρδεψε τους ναζιστές με τους ακροαριστερούς φίλους του ακτιβιστές; Ό,τι κι αν έπαθε ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, αυτό που είπε αποτελεί μεγάλο ατόπημα και οφείλει να ζητήσει συγγνώμη, τουλάχιστον.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, θέλοντας να επιτεθεί στην κυβέρνηση, ο κ. Βούτσης υποστήριξε ότι η τελευταία «έστησε» τη δίωξη της Χρυσής Αυγής γιατί θέλει να τη θέσει εκτός νόμου και να καρπωθεί τις ψήφους της. «Είναι πολιτικό κλείσιμο του ματιού προς την άκρα δεξιά και προς την εκλογική πελατεία της Χρυσής Αυγής. Εν παρενθέσει λέω ότι και εκεί γίνεται μία μεθόδευση, απ' ότι φαίνεται, για να τεθεί εκτός νόμου αυτό το κόμμα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βούτσης με αφορμή την τροπολογία για την ψήφο των μεταναστών.

Μόλις το είπε αυτό φυσικά το άρπαξαν οι Χρυσαυγίτες και το έκαναν σημαία. Καλύτερη πάσα δεν θα μπορούσε να δώσει στην εγκληματική οργάνωση ο κ. Βούτσης. Ο βουλευτής της ΧΑ Μιχάλης Αρβανίτης, αυτός που χαιρετά ναζιστικά και κοιμάται με το όπλο του στο κρεβάτι αντί με τη γυναίκα του είπε: «Αν και διαφωνούμε πολιτικά, είπε την αλήθεια» συμπληρώνοντας πως η κυβέρνηση συντελεί έγκλημα σε βάρος του κόμματός του. «Μολονότι πιστεύουν ότι έχουν δύναμη, προστάτες, δεν θα ξεφύγουν από τα πλαίσια του νόμου και του Συντάγματος» πρόσθεσε.

Στη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής δε, έκαναν πάρτι με τον καλύτερο πασαδόρο, τον μέγιστο αβανταδόρο Νίκο Βούτση. Δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι το μίσος των Συριζαίων για την κυβέρνηση να έχει φτάσει στο σημείο να τους φέρνει κοντά με τους ακροδεξιούς. Μάλλον θα πρόκειται για εν θερμώ κουβέντες ενός ανθρώπου που είναι εκτός τόπου και χρόνου έτσι κι αλλιώς. Μα καλά να απαξιώνει την κυβέρνηση το καταλαβαίνουμε. Να απαξιώνει την ελληνική δικαιοσύνη αλλά και τη δημοσιογραφική δουλειά που αποκάλυψε το πραγματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής, αυτό πάει πολύ. Λες και δεν υπήρξαν όλα τα αποκαλυπτικά στοιχεία για τους νεοναζί. Όλα αυτά τα έστησε η κυβέρνηση; Τη δολοφονία του Φύσσα, τα «εκπαιδευτικά» γυμνάσια στην ιδεολογία του ναζισμού, την εκπαίδευση με όπλα, τις επιθέσεις των ταγμάτων ασφαλείας; Όλα ήταν κόλπο της κυβέρνησης;

Αλλά για να έχουμε καλό ρώτημα, οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής από πού κι ως που τεκμαίρεται ότι θα πάνε στη Νέα Δημοκρατία; Μήπως δεν είναι πολλοί πρώην ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ ή και του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ;

Και τι θέλει ο κ. Βούτσης. Να μην τεθεί εκτός νόμου ένα ναζιστικό, εγκληματικό κόμμα για να του κάνουμε το χατίρι; Τόσο πολύ αθλιότητα έχει μαζευτεί στην Κουμουνδούρου;

Όλος ο διάλογος στην Βουλή

Μιχάλης Αρβανίτης (Χ.Α) "... Τώρα μιλάει ένας απλός Βουλευτής, ένας απλός επαρχιώτης δικηγόρος και έχει εστραμμένα ο κύριος Υπουργός τα νώτα του, την ώρα που μιλάει ένας εκπρόσωπος του Κοινοβουλίου, την ώρα που μιλάει ένας αντιπρόσωπος του έθνους! Αυτό είναι απαράδεκτο!

ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Μαρία Κόλλια–Τσαρουχά): Ευχαριστούμε. Το λόγο έχει ο κύριος…

(Θόρυβος στην Αίθουσα)

ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Χαιρετούσα τον Υπουργό…

ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ: Άντε βρε καραγκιόζη! (Ο κ. Πολύβιος Ζησιμόπουλος αποχωρεί από την Αίθουσα)

ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά): Ένα λεπτό, ένα λεπτό. Ήρεμα, ήρεμα!

ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Η χαιρετούρα…

ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ-ΑΒΡΑΜΗΣ: Δεξιούμαι. Μάθετε ελληνικά!

ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά): Ευχαριστούμε πολύ, κύριε Αρβανίτη.

ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ-ΑΒΡΑΜΗΣ: Ντροπή σας να έχετε άγνοια!

ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά): Κύριε Αρβανίτη, σας ευχαριστούμε πολύ.

ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ-ΑΒΡΑΜΗΣ: Θα μου στερήσετε εμένα τα ελληνικά μου;

ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά): Σας δώσαμε το λόγο να μιλήσετε, κύριε Αρβανίτη... Ορίστε, κύριε Τσούκαλη, έχετε το λόγο.

ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ-ΑΒΡΑΜΗΣ: Ανοίχτε το άρθρο του Μιχάλη Ράπτη «Έλληνες, για να βρείτε τον εαυτό σας, γυρίστε στις ρίζες σας!».

ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Μαρία Κόλλια–Τσαρουχά): Ευχαριστούμε, κύριε Αρβανίτη. Στο καλό!

ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ-ΑΒΡΑΜΗΣ: Ο Πάμπλο, ο διανοητής αυτός!

ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Μαρία Κόλλια–Τσαρουχά): Κύριε Αρβανίτη, σας παρακαλώ!

ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ-ΑΒΡΑΜΗΣ: Μα, εσείς δεν γυρίζετε στις ρίζες!

ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Μαρία Κόλλια–Τσαρουχά): Κύριε Αρβανίτη, σας παρακαλώ!

Με το να φωνάζετε έτσι δεν καταλαβαίνετε ότι εκπίπτετε και άλλο στο σεβασμό μας;

ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ-ΑΒΡΑΜΗΣ: Κυρία Πρόεδρε, εγώ το καταλαβαίνω.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Μαρία Κόλλια–Τσαρουχά): …στον όποιο σεβασμό μπορεί να έχουμε σε κάποια πρόσωπα;

ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ-ΑΒΡΑΜΗΣ: Είμαι φύσει και θέσει ευγενής.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Μαρία Κόλλια–Τσαρουχά): Ωραία, εντάξει!

ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ-ΑΒΡΑΜΗΣ: Όμως, όταν προκαλούμαι, κυρία Πρόεδρε…

ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Μαρία Κόλλια–Τσαρουχά): Ωραία. Και εσείς προκαλείτε κάποιες φορές και δεν σας αντιμετωπίζουμε έτσι, όπως το ξέρετε.

Κύριε Τσούκαλη, έχετε τον λόγο.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΥΧΑΡΗΣ: Κυρία Πρόεδρε, επί του Κανονισμού θα ήθελα τον λόγο.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Μαρία Κόλλια–Τσαρουχά): Έχω ήδη δώσει τον λόγο στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο κ. Τσούκαλη.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΥΧΑΡΗΣ: Μα, κυρία Πρόεδρε! Όταν κάποιος έχει πει για καραγκιόζηδες πρέπει να μάθετε ποιος το είπε αυτό.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Μαρία Κόλλια–Τσαρουχά): Ναι, το έκανα. Έφυγε.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΥΧΑΡΗΣ: Πρέπει να εφαρμόσετε τον Κανονισμό, γιατί προσβάλλει και εμάς και εσάς.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Focalistas avatar
  Focalistas 27/02/2014 23:18:57

  Αυτη τη γνωμη εχει το μεγαλυτερο μερος της κοινωνιας αν θελετε να ειστε αντικειμενικοι.

 2. Lt.Ryker avatar
  Lt.Ryker 27/02/2014 23:36:25

  Και που ακριβώς έχει άδικο ο κ.Βούτσης? Απλά ομολογεί την αλήθεια και αποκαλύπτει τη φαυλότητα του αυτοαποκαλούμενου 'συνταγματικού τόξου"..

  • Factorx avatar
   Factorx @ Lt.Ryker 28/02/2014 00:04:50

   Δεν σου φαίνετασι καθόλου ότι υπερασπ'ιζεται τη νομιμότητα της Χρυσης Αυγής; Μπορείς να καταλάβεις οτι μια ζωή ο κόκκινος φασσισμός δεν μπορεί χωρίς τον μαύρο;

   • Lt.Ryker avatar
    Lt.Ryker @ Factorx 28/02/2014 00:55:47

    Αν θεωρείται τον Βρούτση ή τον Συριζα ως "κόκκινο φασισμό",λυπάμαι αλλά δεν θα ακολουθήσω..Δεν νομίζω ότι εννοείται αυτό όμως,αλλά αναφέρεσθαι γενικότερα στην ανάγκη του αριστερού εξτρεμισμού να επινοεί,όταν δεν υπάρχουν,ιδεολογικοί αντίπαλοι,για να δικαιολογήσει τις τρομοκρατικές πρακτικές του..Αυτό φυσικά είναι σωστό αλλά δεν αλλάζει το γεγονός πως η ΧΑ έγινε αντικείμενο διώξεων όταν άρχισε να αποτελεί απειλή για το σύστημα εξουσίας-του οποίου η αριστερή τρομοκρατία μπορεί να υπήρξε συχνά ο "χρήσιμος ηλίθιος" αλλά δεν ορίζει τις κυρίαρχες πολιτικές..

    Παρενθετικά,το πιο ενδιαφέρον σήμερα είναι η απύθμενη υποκρισία των αξιότιμων Ευρωπαίων δανειστών και "εταίρων" αναφορικά με τις πρακτικές των ναζί στην Ουκρανία και της προθυμίας τους να τους αποδεχτούν ως συνομιλητές, αφού ο σκοπός αγιάζει τα μέσα ως γνωστών..Αντίθετα η ΧΑ ήταν ανάθεμα για την υπό αναμόρφωση Ελλάδα..

    • Άλυτη εξίσωση avatar
     Άλυτη εξίσωση @ Lt.Ryker 28/02/2014 07:04:25

     Ο φασισμός είναι ανάθεμα έτσι κι αλλιώς, αλλά και οι Ευρωπαίοι...εταίροι και τοκογλύφοι μας, φασίστες, υποκριτές, αδίστακτοι και ανήθικοι υπήρξαν πάντα. Διακρίνουν τον ''εχθρό'' μονάχα όταν απειλεί την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους. Κατά τα άλλα, φυσικά και το σύστημα τρέμει οτιδήποτε το αποσταθεροποιεί και σκορπάει τα πρόβατα ανεξέλεγκτα στο λιβάδι. Ο κ. Βούτσης επισήμανε τα κίνητρα και την ιδιοτέλεια που χαρακτηρίζει τους ''διώκτες''. Δεν υπερασπίστηκε τους επικίνδυνους ψυχασθενείς ''διωκόμενους'' και τις κατάπτυστες -επίσης-μεθόδους τους. Μην τα μπλέκουμε και παρερμηνεύουμε...

 3. Νίκος avatar
  Νίκος 28/02/2014 00:02:48

  Είναι λάθος προσέγγιση. Στο τέλος θα δημιουργηθεί μίσος μεταξύ Δεξιών και Εθνικιστών πολύ μεγαλύτερο από τό μεταξύ ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ !!!!

  • Κώστας ΜΠ avatar
   Κώστας ΜΠ @ Νίκος 28/02/2014 01:48:45

   Eθνικιστές δεν είναι οι υμνητές του Χίτλερ τύπου Μιχαλόλια, Παπά , Κασιδιάρη και Ματθαιόπουλου( ο τελευταίος υμνητής του Αουσβιτσς). Είναι λούμπεν βοθρολύματα και κυρίως εθνοπροδότες.

  • NEMESIS avatar
   NEMESIS @ Νίκος 28/02/2014 11:59:31

   ΑΝ Η ΝΔ ηξερε ποσες μαχες εχουν δωσει τα χρονια της πασοκοκρατίας οι Δεξιοι για να αποτρεψουν αλλους Δεξιους - οχι παντα επιτυχως- απο το να ψηφισουν πασοκαληταραιους (λογω των μεθοδευσεων του"τριανταφυλίδη" εναντιον της Δεξιας), η ΝΔ τωρα επρεπε να ειχε στησει μνημειο στην ΔΕΞΙΑ και να την ειχε σημαια της. Αλλα παντα ποιουσε τη νησσαν. Τωρα που δε θα εχει ουτε αυτες τις ψηφους θα δει ποσο αξιζουν οι κεντρωοι τυπου "και με τον χωροφυλαξ και με τον αστυφυλαξ". φανταζομαι βεβαια οτι το κνο θα καλυψει επιτυχως η δυναμικη του DPM

 4. Aplos Politis avatar
  Aplos Politis 28/02/2014 12:28:02

  Οι Ελληνες στην πλειοψηφία τους δεν ήταν ποτέ φασίστες, δεν μπόρεσε να τους μετατρέψει ούτε η δικτατορία του Μεταξά της 4ης Αυγούστου, αν και για 4 χρόνια πολύ προσπάθησε άνευ αποτελέσματος όπως ξέρουμε από την ιστορία. Ο Βούτσης το ξέρει πολύ καλά αυτό όπως ξέρει ότι υπάρχουν ακόμη και διαρροές αριστερών προς την ΧΑ λόγω της γιγάντωσης της κρίσης και της ανηθικότητας του πολιτικού συστήματος των τελευταίων 40 ετών. Το θέμα ΧΑ πρέπει να αντιμετωπίζεται ως δύο διαφορετικά πράγματα, το ένα οι ψηφοφόροι που δεν έχουν καμία σχέση με τον φασισμό και το άλλο η ηγεσία της με τα τρύπια μυαλά που ονειρεύεται πολιτικές πράξεις τους παρελθόντος.

 5. ΝΤΙΝΟΣ avatar
  ΝΤΙΝΟΣ 28/02/2014 15:02:59

  Είναι τουλάχιστον βλακώδες να ταυτίζουμε την ΧΑ, με το καθεστώς Μεταξά. Η ΧΑ είναι μια φιλοναζιστική συμμορία, σε αντίθεση με τον Μεταξά που ήταν ο πρώτος παγκοσμίως που κατάφερε πλήγμα στον ναζιστικό Άξονα και φυσικά ήταν μια Δικτατορία με όλα τα κακά της, αλλά δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε ότι έθεσε τις βάσεις σε θεσμούς που ισχύουν ακόμα και σήμερα ,(Στρατιωτική οργάνωση, Οργάνωση Πολιτείας, ΙΚΑ, Ασφάλιση, Εργατική Νομοθεσία κλπ) !

  • Aplos Politis avatar
   Aplos Politis @ ΝΤΙΝΟΣ 28/02/2014 15:31:51

   Πότε κατάφερε πλήγμα ο Μεταξάς στον ναζιστικό άξονα και δεν το μάθαμε? Βεβαίως είπε το περίφημο ΟΧΙ στην πρόκληση της φασιστικής Ιταλίας και οι Ελληνες πολέμησαν και απέκρουσαν τον εχθρό, στην συνέχεια όμως? Ανθραξ ο θησαυρός κύριε, μέχρι την τελευταία στιγμή πίστευε μαζί με το κονκλάβιό του ότι ο Χίτλερ δεν θα εισβάλλει στην Ελλάδα και βεβαίως συνέβει το αντίθετο. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά και θλιβερά, ας μην τα υπενθυμίζουμε. Ευτυχώς να λέμε που πέθανε νωρίς οπότε η ιστορία μπόρεσε να είναι επιεικής μαζί του, αν και τον σπόρο του διχασμού τον είχε ήδη σπείρει.

 6. ΝΤΙΝΟΣ avatar
  ΝΤΙΝΟΣ 28/02/2014 17:30:31

  Και όμως , ο Μεταξάς κατάφερε πλήγμα στον ναζισμό και κρίμα γιατί η τυφλή εμπάθεια εδώ στην Ελλάδα σκεπάζει ακόμα και την δοξασμένη Ιστορική Πραγματικότητα. Χωρίς να θέλω να είμαι απολογητής του Μεταξά και για λόγους μόνο ιστορικής αναγκαιότητας, πρέπει να γνωρίζουμε ότι , από τη πρώτη στιγμή που κατέλαβε την Αρχή, άρχισε να προετοιμάζεται προβλέποντας την επερχόμενη Γερμανική λαίλαπα. Γιαυτό άλλωστε έδωσε βαρύτητα στην οχύρωση της Ελλάδας στην ευάλωτη περιοχή Μακεδονίας- Θράκης, δημιουργώντας σε χρόνο ρεκόρ την γραμμή Μεταξά , με τα περίφημα οχυρά Ρούπελ , που ουδέποτε και από κανένα δεν κατακτήθηκαν!( Απλώς παραδόθηκαν μετά την συνθηκολόγηση)! Και σίγουρα βέβαια δεν τα έφτιαξε σε εκείνο το μέρος περιμένοντας τους Ιταλούς! Τους οποίους δεν αρκέστηκε να τους πει το "ΟΧΙ" αλλά και τους κατανίκησε στα βουνά της Πίνδου! Ποιό άλλο Κράτος κατάφερε εκείνη τη ζοφερή περίοδο της Ευρωπαικής Ιστορίας, να επιδείξει έστω και μια απλή νίκη κατά του "Άξονα";

  • Aplos Politis avatar
   Aplos Politis @ ΝΤΙΝΟΣ 28/02/2014 17:52:48

   Είναι κρίμα μετά από τόσα χρόνια να μην μπορούμε να " διαβάσουμε" την ιστορία και τα γεγονότα ανεπηρέαστοι από κάθε λογής ιδεοληψίες... any way που λένε και οι τότε σύμμαχοί μας οι ΄Αγγλοι, αν δεν ήταν αυτοί μαζί με τους Ρώσους και τους Αμερικανούς σίγουρα σήμερα θα γράφαμε γερμανικά .... διότι απλώς τότε η μικρή Ελλάς συνθηκολόγησε μπροστά στην ορμή των γερμανικών στρατευμάτων που αλώνιζαν τα Βαλκάνια.

   • ΚΜ avatar
    ΚΜ @ Aplos Politis 28/02/2014 18:27:58

    Σίγουρα, θα μιλάγαμε γερμανικά (όσοι δεν θα τρώγαμε φούρνισμα). Αλλά, άν δεν ήμασταν κι εμείς, σήμερα πιθανότατα θα μίλαγαν καί οι Άγγλοι καί οι Ρώσοι γερμανικά. Όσο για την συνθηκολόγηση, συνθηκολόγησαν αυτοί που συνθηκολόγησαν - όχι αυτοί που συνέχισαν να μάχονται τον κατακτητή (ούτε η νόμιμη κυβέρνηση που διέφυγε στο Κάιρο).

   • Άλυτη εξίσωση avatar
    Άλυτη εξίσωση @ Aplos Politis 28/02/2014 20:22:56

    Οι πρόγονοί σας οι δοσίλογοι ''συμμάχησαν΄΄ με τους φασίστες. Οι δικοί μου και πάρα πολλών άλλων, επέλεξαν τον αιματοβαμμένο δρόμο της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. Γι αυτό δε γράφετε σήμερα -αν και σκέφτεστε δυστυχώς- Γερμανικά,καημένε ....

 7. ΝΤΙΝΟΣ avatar
  ΝΤΙΝΟΣ 28/02/2014 20:36:40

  Απλέ πολίτη, κατηγορείς τους άλλους για ιδεοληψία, αλλά ή δική σου ιδεοληψία σε οδηγεί σε απίστευτη μικροψυχία, ταυτιζόμενος απόλυτα με αυτούς που δήθεν αντιπολεμάς και απεχθάνεσαι! Είσαι τουλάχιστον μικρόψυχος να μην αναγνωρίζεις την αντίσταση του Ελληνικού στρατού και γενικώς όλων των Ελλήνων, τόσο στην Αλβανία ,όσο και στο Ρούπελ, αλλά και στη θρυλική μάχη της Κρήτης που ανάγκασαν εχθρούς και φίλους να αναγνωρίσουν την Ελληνική συμβολή που υποχρέωσε και τον Χίτλερ να καθυστερήσει την Επιχείρηση Μπαρμπαρόσα, με όλα τα δυσάρεστα γι΄αυτόν γεγονότα του Ανατολικού Μετώπου. Πρέπει κάπου κάπου να διαβάζουμε και λίγο ιστορία και μάλιστα χωρίς παραμορφωτικούς ιδεολογικούς φακούς!

 8. roadrunner avatar
  roadrunner 28/02/2014 23:47:57

  "Δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι το μίσος των Συριζαίων για την κυβέρνηση να έχει φτάσει στο σημείο να τους φέρνει κοντά με τους ακροδεξιούς." Κι όμως, συμβαίνει και όχι μόνο σε επίπεδο Βουλής, αλλά σε πολύ μικρότερης εμβέλειας οργανώσεις διάφορων τύπων. Υλοποιώντας την υπόσχεση του Τσίπρα ότι "...ακόμη και με το διάβολο θα συνεργαστούνε για να καταλάβουνε την εξουσία..."

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.