07/09/2008 01:26
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νέο πελέκι στον κ. Βουλγαράκη

Μια νέα σκανδαλώδη ανταλλαγή ακινήτων μεταξύ του ελληνικού Δημοσίου και της Μονής Βατοπεδίου, και μάλιστα σε μια περιοχή-φιλέτο της Αττικής (Μαραθώνας, Γραμματικό, παραλία Σχινιά), αποκαλύπτει σήμερα με τα συμβόλαια που παρουσιάζει σήμερα η «Κ.Ε». Συμβολαιογράφος και σ' αυτή την περίπτωση είναι η σύζυγος του Γ. Βουλγαράκη, η Αικατερίνη Πελέκη.

Κατά την ανταλλαγή η Μονή Βατοπεδίου παραχώρησε ποσοστό 23,717 τοις χιλίοις του όλου εμβαδού της περίφημης πλέον λιμναίας έκτασης της Βιστονίδας-Νταλιάνη. Από την πλευρά της, η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου έδωσε σε αντάλλαγμα το υπ' αριθμόν 145Α ακίνητο του Αγροκτήματος Κάτω Σούλι-Λοιμικό Αττικής, συνολικής επιφάνειας 2.517 στρεμμάτων.

Η συγκεκριμένη περιοχή της Αττικής αποτελεί μέρος ενός πραγματικού εμπορικού «φιλέτου». Ένα κομμάτι της συνορεύει με τη γνωστή (και πανάκριβη) περιοχή των «Δικαστών» στο Σχινιά και έχει μέτωπο στη θάλασσα σε μήκος περίπου 2-2,5 χιλιομέτρων!

http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,id=39459368

ΣΧΟΛΙΑ

  1. nikoleta avatar
    nikoleta 07/09/2008 08:26:04

    Τώρα τη θυμήθηκαν την προκαταρκτική οι "μπουκωμένοι" δικαστές από τα εφάπαξ και τις αυξήσεις;

  2. "νήπιος γέρων" avatar
    "νήπιος γέρων" 07/09/2008 13:31:45

    ΚΚ ο Βους: "Άλλο οι παράνομες δραστηριότητες και φοροδιαφυγής και άλλο οι δραστηριότητες κάθε πολίτη στο πλαίσιο της νομιμότητας. Πρόκειται για νόμιμες δραστηριότητες που περιλαμβάνονται στο πόθεν έσχες χωρίς να έχουν εγερθεί ερωτήματα. Είναι πασιφανές ότι δεν αναφερόμαστε σε ανήθικες και παράνομες πράξεις. Σε ότι αφορά στον τρόπο ζωής του καθενό επισέρχεται το υποκειμενικό στοιχείο. Δεν υπάρχουν φαινόμενα απρεπούς συμπεριφοράς".

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.