01/08/2008 03:49
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νέο κόμμα, ονόματι ΝΕΔΗΣΟΚ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την εξής επιστολή:

Αγαπητέ factorx

Με αίσθηση ευθύνης, εθνικής υπερηφάνειας, απογοήτευση για την κατάντια της πολιτικής ζωής, και δέσμευση για χρηστή, ηθική και τίμια διακυβέρνηση, σου ανακοινώνουμε, πρώτα και αποκλειστικά σε σένα ότι φέυγουμε από τα παραδοσιακά μας κόμματα και θα ιδρύσουμε νέο κόμμα, με προσήλωση στην προστασία των αδυνάτων, την άναδειξη των ελληνικών αξιών, την πρόοδο και την ευημερία.

Το όνομα του κόμματος μας θα είναι Νέο Δημοκρατικό Σοσιαλιτικό Κίνημα (ΝΕΔΗΣΟΚ) και σύνθημα μας θα είναι αγάπη, τιμιότητα και ίσες ευκαιρίες για όλους.Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Η Πολιτική Γραμματεία: Βήτος Τζενοβής, Αλέξανδρος Καπόνης, Παύλος Καστελάνος, Σάμης Γιανγκάνας, Κάρολος Γκαμπίνος, Φραγκίσκος Κωστέλος, Ιωάννης Γκότης και Λάκης Λουτσιάνος. Επίτιμος πρόεδρος , Κ. Κορλεονάκης.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. PORTA PORTA avatar
  PORTA PORTA 01/08/2008 09:14:57

  καλημερα,
  χαχαχαχαχαααααα
  η Σαντρελλα Ξυστρα λειπει, γυναικα δεν χει το κομμα !
  ΘΑ δουμε πολλα μεχρι τις εκλογες.

  ΠΠ

 2. Μποτίλια στο Πέλαγος avatar
  Μποτίλια στο Πέλαγος 01/08/2008 10:33:28

  Θα παρακαλέσω να πάψουν οι ατυχείς συγκρίσεις. Με αυτό τον απαράδεκτο παραλληλισμό καθυβρίζονται οι γκάνκστερς. Ας συγκρίνουμε τον αριθμό των ανθρώπων που έβλαψαν αυτοί, με τον αριθμό των ανθρώπων που είναι θύματα της δραστηριότητας των πολιτικών.
  Τελικά ποιος έχει μεγαλύτερη υπαιτιότητα; Ο αρχηγός της συμμορίας των Ζονιανών, ή τα πολιτικά πρόσωπα που τον καλύπτουν;

 3. Μποτίλια στο Πέλαγος avatar
  Μποτίλια στο Πέλαγος 01/08/2008 16:22:36

  Ζητώ συγγνώμη για την εμμονή. Αφού υπερασπίστηκα στο προηγούμενο σχόλιο τους γκάνκστερ για την άδικη σύγκριση τους με τους πολιτικούς, πρέπει να υπερασπιστώ και τον Κορλεόνε ξεχωριστά. Με διάθεση υπεράσπισης του μηνύματος της ταινίας, που έφτιαξαν οι εκ Μagna Grecia καταγόμενοι ελληνόπαιδες του λίτλ Ίταλυ, Μάριο Puzzo (συγνώμη για τη γραφή του επιθέτου με λατινικούς χαρακτήρες) Κοππόλα, Αλ Πασίνο, Ρόμπερτ Ντενίρο. Η ταινία δεν ήτανε βέβαια ένα ακόμη αστυνομικό φίλμ, αλλά ένα βαθύ κοινωνικό ψυχογράφημα για τη μαφία, με τελικό συμπέρασμα ότι οι μαφιόζοι είναι άδικο να συγκρίνονται με τους πολιτικούς. Άς επαναφέρουμε στη μνήμη μας κάποια από τα δρώμενα:
  Στο πρώτο μέρος πλησιάζουν τα καρτέλ των ναρκωτικών το Νονό και του ζητάνε συνεργασία. Ο Νονός αρνείται λέγοντας: "Κάνω πολλές βρωμοδουλειές. Καζίνα, πορνεία, προστασίες... Με αυτά όμως (ναρκωτικά) δεν θέλω να μπερδεύομαι, γιατί σκοτώνουν ανθρώπους". Η άρνηση του Νονού γίνεται αιτία τα καρτέλ να τον δολοφονήσουν. Ο Νονός τρώει δεκαοκτώ σφαίρες, αλλά δεν ξεψυχάει αμέσως. Μια ψυχή, που έχει διαφυλάξει κάποια ίχνη αξιοπρέπειας, δεν βγαίνει εύκολα. Κάποτε κατάγγειλε ο "Επίτημος", όταν ήταν πρωθυπουργός, ότι το εργοστάσιο παρασκευής ηρωίνης του Σόρος στα σκόπια, προμηθεύεται οξικό ανυδρίτη από το Ισραήλ. Μετά από αυτό πέσανε να τον φάνε και ανακάλεσε. Ο επίτιμος μπορεί να έχη βαφτίσει εκατοντάδες παιδιά στην Κρήτη, αλλά ποτέ δεν απέκτησε την αντοχή του Νονού.
  Στο τρίτο μέρος ο Νονός μετανοεί στην Κυριολεξία και αποσύρεται. Συζητώντας με τον Σικελό καρδινάλιο σε ένα σκηνικό απαράμιλης αισθητικής, που έστησε ο Έλληνας σκηνογράφος του Κοππόλα, συντρίβεται ψυχικά, περνώντας στον ωραίο κήπο της μετάνοιας. Ο Καρδινάλιος παίρνει ένα βότσαλο από τη στέρνα και το πιέζει στο χέρι του. "Αιώνες μέσα στο νερό αλλά δεν μαλάκωσε καθόλου", λέει στο Νονό. Είδατε ποτέ πολιτικό που να μην είναι η καρδιά του πέτρα; Είδατε ποτέ πολιτικό να μετανοήση και να ζητήση δημόσια συγνώμη; Είδατε ποτέ πολιτικό να κλάψη δημόσια με το λευκαντικό κλάμα της μετανοίας; Είδατε πολιτικό να εκτελεστή από τα συνδικάτα του εγλήματος, γιατί αρνήθηκε να τους παράσχη κάλυψη. Τρέχουν να στείλουν τον ελληνικό στρατό, να φρουρή τα όπια στο Αφγανιστάν.
  Σας παρακαλώ, λυπηθείτε με. Μη μου κατηγορείτε τους γκάνκστερ. Αν μας κυβερνούσαν, θα μας κόστιζε κάτι πάρα πάνω η προστασία, αλλά με τα υπόλοιπα που θα μας άφηναν, θα μπορούσαμε κουτσά στραβά να τη βγάλουμε.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.