18/06/2008 22:03
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νέο κυβερνητικό έργο: «παροχές στους ασθενέστερους»

Σ' ένα ατελείωτο επικοινωνιακό παιχνίδι επιδίδεται το Μαξίμου, για να ανακόψει το τσουνάμι δυσαρέσκειας των ψηφοφόρων από την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια.
Μετά την κίνηση Καραμανλή να δώσει ευρωπαϊκό εσάνς και διάσταση στην ακρίβεια, ελπίζοντας ότι έτσι θα κερδίσει λίγο ακόμα χρόνο μέχρι να ξεκινήσουν τα μπάνια του λαού, κατά πάγια τακτική ξεκίνησαν ήδη και οι διαρροές για μέτρα κοινωνικού χαρακτήρα. Το ταμείο κατά της φτώχειας και το επίδομα θέρμανσης -προ τριετίας γνωστά χαρτιά - ξαναπαίζονται για πολλοστή φορά και παπαγαλίζονται με καθημερινούς ρυθμούς από όλες τις κατευθύνσεις: Τύπο Ραδιόφωνο και Τηλεόραση.

Τα επικοινωνιακά (Think tanks) του Μαξίμου ευελπιστούν πως με αυτό το όπλο παρά πόδα θα τη βγάλουν μέχρι τον Σεπτέμβρη, κερδίζοντας έτσι και το στοίχημα της Θεσσαλονίκης, όπου όπως μαθαίνουμε, για φέτος σχεδιάζουν να ανεβάσουν το έργο «Κοινωνικές παροχές στους ασθενέστερους». Στο παιχνίδι μπήκε εγκαίρως και ο κ. Πουπάκης της ΔΑΚΕ ζητώντας 1000 ευρώ για όσους έχουν χαμηλό εισόδημα. Από την άλλη, κάτι με τις αλλεπάλληλες κυβερνητικές επιτροπές για την ακρίβεια, κάτι με τους νέους Ράμπο του Φώλια, κάτι με την όρεξη του Γιώργου Βλάχου να τα «βάλει» και με τους πετρελαιάδες ( δηλαδή τη διακίνηση των καυσίμων) από βδομάδα, θα φαίνεται τουλάχιστον ότι κάτι κάνουν!

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εξάκτινος avatar
    Εξάκτινος 18/06/2008 22:27:32

    Η κυβέρνηση πήγε ξυπόλητη στ' αγκάθια. Αν δεν αποκαταστήσει τη λειτουργία της αγοράς, της επιτροπής ανταγωνισμού, δε σπάσει τα καρτέλ και δε βγάλει τους λαδιάρηδες εκτός αγοράς δεν πρόκειται να πετύχει τίποτε. Είναι όμως αρκετά δυνατή για να το κάνει? Είδαμε τι έγινε με το καρτέλ γάλακτος. Αποδείχτηκε περίτρανα ότι την κρατάνε στο χέρι και ότι είναι δέσμια των διαφόρων που λυμαίνονται τη χώρα είτε αυτοί λέγονται επιχειρηματίες είτε είναι υπάλληλοι στους ελεγκτικούς μηχανισμούς που τα πιάνουν.

  2. sovokai avatar
    sovokai 19/06/2008 08:23:09

    Σιγα κύριε εξάκτινε που το θέλει αλλά δεν μπορει να το κατάφερει.Λές και τους αφορα η ακρίβεια των τροφίμων . Ουτε τις φιλιπινέζες τους δεν αφορά

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.