07/09/2009 12:54
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νέο «ανφαίρ» της ΦάνηςΒγήκαν τα «μαχαίρια» στη ΝΔ και όπως όλα δείχνουν, μέχρι την ημέρα των εκλογών, θα δουν τα μάτια μας πολλά… Το πρώτο «κρούσμα» κατεγράφη στη ΔΕΘ, το Σάββατο, ανάμεσα στην υπουργό Απασχόλησης, Φάνη Πάλλη – Πετραλιά και τον υποψήφιο -κατά πάσα πιθανότητα- στη Β’ Αθηνών, διοικητή του ΟΑΕΔ, Γιώργο Βερναρδάκη. Στη διάρκεια της ομιλίας της, η «σιδηρά κυρία» της οδού Πειραιώς πέρασε ξεκάθαρα το μήνυμα ότι το κυβερνητικό έργο στον τομέα της Απασχόλησης δεν οφείλεται στον ΟΑΕΔ, αλλά στη δουλειά που έγινε στο σύνολο των εποπτευόμενων φορέων της. Η ατάκα αυτή εκλήφθηκε από «αντί – πετραλιακούς» κύκλους σαν μια «ανφαίρ κίνηση» με στόχο το διοικητή λόγω της απόφαση του να κατέβει στην ίδια με την υπουργό εκλογική περιφέρεια. Το ήδη αρνητικό κλίμα εντός του αρμόδιου για την Απασχόληση κυβερνητικού επιτελείου φορτίστηκε περισσότερο, όταν κάποιοι ανακάλυψαν ότι από το γενικό φυλλάδιο του υπουργείου για τη ΔΕΘ με όλους τους εποπτευόμενους φορείς του, ο ΟΑΕΔ απουσίαζε…

Το επόμενο επεισόδιο στην «κόντρα» Πετραλιά – Βερναδάκη θα συνεχιστεί με την επιστροφή τους στην Αθήνα… αυτό πρέπει να θεωρείται εκ των προτέρων δεδομένο λένε «παπαγαλάκια» του υπουργείου και του ΟΑΕΔ. Και όπως όλα δείχνουν, έτοιμοι για ανάλογου τύπου κοντρίτσες είναι και πολλοί άλλοι. Μέχρι να ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια η μάχη εντός της κυβερνώσας παράταξης θα είναι πολύ πιο σκληρή από τον αγώνα που θα δίνεται στο προεκλογικό μέτωπο με το ΠΑΣΟΚ.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.