#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
18/03/2010 22:07
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νέο Σενάριο: Η Κομισιόν θα μας πάρει από το χέρι και θα μας πάει στο ΔΝΤΣτο τραπέζι της Ευρώπης έπεσε τις τελευταίες ώρες μια πρόταση για να λυθεί ο γόρδιος δεσμός σχετικά με το πρόβλημα της Ελλάδας. Με τον Γ. Παπανδρέου να δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι δεν ζητά η χώρα βοήθεια από κανέναν και ότι το ΔΝΤ θα ήταν η ύστατη λύση. Με τη Γερμανία να μας δείχνει το δρόμο του ΔΝΤ και με την υπόλοιπη Ευρώπη να μην μπορεί να αρθρώσει λέξη για ευρωπαϊκό σχέδιο διάσωσης, τα πράγματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, η νέα πρόταση που «σπρώχνεται» και από τη Γερμανία είναι η συνδυασμένη παρέμβαση του ΔΝΤ με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Όχι ότι αλλάζει κάτι στους όρους που θα επιβληθούν στην Ελλάδα. Απλά η ΕΕ θα μας πάει χέρι – χέρι στο ΔΝΤ και αυτό θα κάνει όλη τη δουλειά. Έτσι, και δεν θα μπορεί να πει κανείς ότι η Ευρώπη δεν έκανε τίποτε και η Μέρκελ θα μπορέσει να «πουλήσει» στους ψηφοφόρους της ότι δεν έβαλε λεφτά για τη σωτηρία της Ελλάδας. Όσο για τη χώρα μας, δε νομίζουμε ότι θα τη ρωτήσει κανείς. Θα βάλει το κεφάλι στον ντορβά, θα ζητήσει τουλάχιστον 25 δισ. (γιατί κάποιοι λένε ίσως και 40 δισ.), θα ξεκινήσει ευρύ πρόγραμμα απολύσεων και περικοπών αλλά στο επικοινωνιακό μέτωπο θα λέει ότι όλα γίνονται στα πλαίσια της Ευρώπης.

Τελικά, αυτοί οι τεχνοκράτες έχουν πολύ μυαλό. Όταν πρόκειται για τον αργό θάνατο μιας χώρας βρίσκουν άμεσα λύση.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Aris. A avatar
  Aris. A 18/03/2010 22:23:30

  Οι Ευρωπαίοι έχουν απόλυτο δίκιο. Πόσα χρήματα και ευκαρίες πρέπει να μας δώσουν για να φτιάξουμε ένα στοιχειωδώς σοβαρό κράτος και όχι ένα κλεπτοκρατικό μόρφωμα που ονομάζεται Ελληνική Δημοκρατία. Μετά τον Β παγκόσμιο πόλεμο έχουμε και λέμε λεφτά με ουρά από δόγμα Τρούμαν σχέδιο Μάρσαλ Μεσογειακά Ολοκληρωμένα Προγράμματα πακέτα Ντελόρ Ι ΙΙ ΙΙΙ Σαντέρ Ι ΙΙ Leader ΕΣΠΑ και αμέτρητα άλλα προγράμματα. Κανένα κράτος δεν έχεο βοηθηθεί από τον ξένο παράγοντα όπως η Ελλάδα. Εαν εμείς είμαστε ανίκανοι και μας τα παίρνανε πίσω μέσα από την κατανάλωση και τις αρθρόες εισαγωγές για αυτό δεν φταίνε οι Γερμανοί. Δεν φταίνε οι υπόλοιποι για τους Γιακουματοκουλούρηπαπαντωναίοβουλγαράκηδες που εκλέγαμε. Δεν φταίνε οι Γερμανοί που το ντόπιο σύστημα τα έπαιρνε από τον Χριστοφοράκο και παράγγελνε γερμένα υποβρύχια. Δεν φταίνε οι άλλοι για τα δάση που κάψαμε τις παραλίες που μπαζώσαμε και τον φυσικό πλούτο που καταστρέψαμε,
  Μην κλαψουρίζουμε σαν κυράτσες θα υποστούμε τα αποτελέσματα της αφασίας μας.
  Ο σώσων εαυτό σωθήτω όσοι έκαναν καβάτζα θα την γλιτώσουν αξιοπρεπώς οι υπόλοιποι θα πεινάσουμε.
  ΥΓ. Κατακλύστηκαν οι γερμανικές τράπεζες από έλληνες πατριώτες μικρούς και μεγάλους που θέλαν να βγάλουν τα χρήματα τους βοηθώντας την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας. Εδώ ο Παύλος από την γλυφάδα δεν σέβεται την χώρα του και δεν προσπαθεί θα την σεβαστεί ο Πέτερ από το Μόναχο.

 2. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 18/03/2010 22:25:36

  "Η βρετανική εφημερίδα επισημαίνει ότι μετά από εβδομάδες έντονων διαβουλεύσεων, οι νομικοί σύμβουλοι της Άνγκελα Μέρκελ την έχουν πείσει ότι οποιαδήποτε άλλη μορφή βοήθειας θα ήταν αδύνατη λόγω των όρων της Συνθήκης του Μάαστριχτ και του γερμανικού συντάγματος"

  Όλοι θέλουν να μας στηρίξουν, αλλά τους έχει μπερδέψει το βίντεο:http://www.youtube.com/watch?v=oLrQatlXKJg&feature=related

 3. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 18/03/2010 22:26:46

  συγγνώμη,

  http://www.youtube.com/watch?v=oLrQatlXKJg&feature=related

 4. Μάρκο Τ avatar
  Μάρκο Τ 18/03/2010 22:44:51

  Πάντως, λεφτά υπάρχουν: Μου έλεγε σήμερα η γυναίκα μου ότι οι Πακιστανοί στο λεωφορείο - oh yes! στα λεωφορεία της περιοχής όπου ζούμε οι μισοί επιβάτες είναι "αναξιοπαθούντες" λαθρο-Πάκηδες - μιλάνε με τις ώρες στα κινητά τους. Αν δεν σας αρέσουν τα ουρντού, πρόβλημά σας. Δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα είναι πώς βρίσκουν τα λεφτά να μιλάνε τόσες ώρες στο κινητό.
  Ευτυχώς το ΠΑΣΟΚ έχει στέρεα εκλογική βάση. Μετά τους μουσάτους πρασινοφρουρούς της δεκαετίας του '80, γερασμένους αρκετά τώρα, έχει να αντλήσει από την ανεξάντλητη δεξαμενή των 180 εκατομ. κατοίκων που έχει το λαμπρό αυτό κράτος που λέγεται Πακιστάν.

  • nama avatar
   nama @ Μάρκο Τ 19/03/2010 04:13:47

   Το κουτσομπολίστικο μυαλό και μάτι της γυναίκας σου παρέλειψε να σκεφτεί ότι συνήθως "αυτοί" έχουν κάρτες τύπου whatsup που μιλάς με τις ώρες...

  • nancy avatar
   nancy @ Μάρκο Τ 20/03/2010 19:23:45

   Nama άν νομίζεις οτι είναι όλοι αναξιοπαθούντες, κάνε ψυχικό στο σπίτι σου. Κατάλαβέ το δεν μας ρώτησε κανείς άν χωράμε στα λωφορεία και στα νοσοκομεία.

 5. pikras avatar
  pikras 18/03/2010 22:55:33

  Έχουμε τρελαθεί από τη σεναριολογία και την "ανευθυνολογία". Τελικά τι θα γίνει????..Ο λαγός βγήκε σήμερα να έδειξε ΔΝΤ.... Προετοιμάζουν επικοινωνικά τη διαχείριση όλων των ένδεχόμενων.... Η κυβέρνηση δείχνει να τα έχι χαμένα...Η ΝΔ τι βλέπειιιι????

 6. pikras avatar
  pikras 18/03/2010 23:02:21

  Έχουμε τρελαθεί από τη σεναριολογία και την “ανευθυνολογία”. Τελικά τι θα γίνει????..Ο λαγός βγήκε σήμερα και έδειξε ΔΝΤ…. Προετοιμάζουν επικοινωνιακά τη διαχείριση όλων των ένδεχόμενων…. Η κυβέρνηση δείχνει να τα έχει χαμένα…Η ΝΔ τι βλέπειιιι????

 7. ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ avatar
  ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ 18/03/2010 23:12:49

  Στην περίπτωση που η Ελλάδα οδηγηθεί στο ΔΝΤ, το πρώτο πράγμα που θα ζητήσει το ΔΝΤ θα είναι η απόλυση δεκάδων χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων.
  Ερώτημα: Ποιοί θα απολυθούν οι Πράσινοι ή οι Μπλέ;; ή με κάποιο άλλο κριτήριο;
  http://hassapis-peter.blogspot.com/2010/03/blog-post_2927.html

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
   ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ @ ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ 19/03/2010 08:36:12

   ΠΕΤΡΟ ΧΑΣΑΠΗ,αφελεστάτη η ερώτησις.Μά,οι Μπλέ φυσικά!!!!Πρώτη φορά θ'άναι;;; ( Βλέπε 1981 και 1994 ).Τι το πέρασες το Πασόκ;; Αφελές;;;Οχι σαν τη Νουδούλα του...'περάστε κόσμε ' και του 'μακάριοι οι κατέχοντες' !!!!

 8. neotera avatar
  neotera 18/03/2010 23:35:34

  Και οι αμερικάνοι ειδικοί ΠΕΡΊ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ και περί τον Ομπάμα συνιστούν ΔΝΤ. Εμείς πρέπει να οφείλουμε να επιλέξουμε την ηγεσία μας σ' αυτή τη διαδρομή μέσα απ' το καθαρτήριο για ν' αποφύγουμε την επιβολή καθεστώτος ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ σαν αυτό που σκιαγραφείται από τα μέτρα για την παιδεία που εξαγγέλει η Αννούλα ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ, αλλά και απο το ρόλο των τραπεζών στα νέα μέτρα.... Πρέπει να ζητήσουμε απομάκρυνση του Πολιτικου προσωπικού, στελέχωση από τεχνοκράτες απαιτώντας ΔΗΜΟΨΙΦΙΣΜΑ και ΚΑΘΑΡΣΗ.

 9. Νίκος avatar
  Νίκος 19/03/2010 07:33:54

  Δεν ειναι νεο σεναριο, ειναι το δογμα "αλλοι να μας ταϊζουν και αλλοι να φυλαν τα συνορα μας" τα οποια, ως εξυπνοι Ελληνες, τα καταργησαμε εμεις οι ιδιοι.

 10. ΝΑΟΥΣΑΙΟΣ avatar
  ΝΑΟΥΣΑΙΟΣ 19/03/2010 12:24:48

  Λέγετε ότι υπάρχουν στις ελληνικές τράπεζες κατατιθεμένα από Έλληνες καταθέτες περίπου 300 δις ευρώ.
  Θα μπορούσε η κυβέρνηση να δεσμεύσει το 20% των καταθέσεων αυτών και σε αντάλλαγμα να δώσει Ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου δεκαετούς διάρκειας με επιτόκιο 3%.
  Έτσι θα εξοικονομήσει περί τα 60 δις ευρώ και οι τόκοι θα παραμείνουν στην Ελλάδα.
  Το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι καταθέτες είναι λαμόγια, πολιτικοί και φοροκλέπτες και δεν πρέπει να τους ακουμπήσει κανείς.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.