18/08/2010 17:06
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νέοι υποψήφιοι της ΝΔ

Ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

Οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης διεξάγονται σε περίοδο κρίσιμη για το μέλλον της χώρας και τη ζωή των πολιτών.

Οι θεσμοί της τοπικής αυτοδιοίκησης δοκιμάζονται. Η πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ (σχέδιο «Καλλικράτης», περικοπή χρηματοδοτήσεων) έχει ωθήσει τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε ακινησία και αδιέξοδο.

Το κόμμα μας, η Νέα Δημοκρατία, δίνει πρώτη προτεραιότητα στην ενίσχυση της αυτοδιοίκησης και στην ανάπτυξη της περιφέρειας.

Στηρίζουμε στελέχη που υπηρετούν αξίες και διαθέτουν ήθος και ικανότητες, προέρχονται από την αυτοδιοίκηση, είναι καταξιωμένοι στην κοινωνία και μάχονται για την ανάπτυξη του τόπου τους και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Σήμερα προτείνουμε στις αντίστοιχες τοπικές κοινωνίες τους:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣΑ/Α
ΔΗΜΟΣ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ
1
Αλεξάνδρειας
Δημητριάδης Φώτιος
Δήμαρχος Πλατέος


2
Βέροιας
Τσαβδαρίδης Λάζαρος
Πρώην Βουλευτής Ημαθίας


3
Νάουσας
Γώγος Βασίλειος
Χειρουργός ΟδοντίατροςΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣΑ/Α
ΔΗΜΟΣ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ
1
Δίου – Ολύμπου
Δημόπουλος Κώστας
Δικηγόρος, υποψήφιος ΒουλευτήςΣΧΟΛΙΑ

 1. Bloody_Ophelia avatar
  Bloody_Ophelia 18/08/2010 20:48:57

  Άσχετο αλλά επίκαιρο: Τί ακριβώς περιμένει η Ρηγίλλης για να διαγράψει το Μαρκογιαννάκη;

 2. Xartografos avatar
  Xartografos 19/08/2010 00:01:06

  Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται. Κρίμα, στεγνή πίκρα. Οίκτος για τις λοβοτομημένες μας ελπίδες.

 3. petros avatar
  petros 19/08/2010 02:58:33

  Το πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσει η ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές είναι το ακόλουθο : επειδή όλοι αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει τρομερή οργή του κόσμου με τα νέα μέτρα, που θα είναι σκληρότερα από τα προηγούμενα, επειδή ακόμα και οι φίλοι και ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ σκέφτονται να μην ψηφίσουν τους υποψηφίους του κόμματός τους ( όσο καλοί και να είναι ) γιατί τα νέα μέτρα να οδηγήσουν σε νέα ύφεση όλους τους κλάδους της οικονομίας και θα περικόψουν και άλλο τους μισθούς υπαλλήλων και συνταξιούχων, σχεδιάζουν τα διαπλεκόμενα και όσοι ελέγχουν την ενημέρωση, να στήσουν ένα πόλεμο φθοράς και της ΝΔ με τους γνωστούς του μνημονίου.

  Και στο σχέδιο θα εμπλέξουν και βουλευτές της ΝΔ. Ήδη,όμως, ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ έχουν υποστεί τρομερή φθορά,λόγω του επαίσχυντου μνημονίου που ισοπεδώνει μεσαία και κατώτερα στρώματα του πληθυσμού. Άρα,για να μη φανεί η άμεση καταδίκη του ΔΝΤ και του μνημονίου, θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν την Θεοδώρα και τους ολίγους πολιτικούς φίλους της που θα οδεύσουν σε πολιτική αυτοκτονία, χειρότερη από ποτέ, γιατί ΟΛΟΙ μας είμαστε ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ με όσους μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο. Επιπλέον, αν δουν ότι δεν μπορούν να αναχαιτίσουν τον οργισμένο ελληνικό λαό από την ΑΔΙΕΞΟΔΗ οικονομική πολιτική, θα προσπαθήσουν να τον παγιδεύσουν με δήθεν ανεξάρτητους υποψηφίους, τύπου Τατούλη, με αποχή, λευκό ή άκυρο.

  Όσους περισσότερους ψήφους πάρουν τα κόμματα του Μνημονίου ( ΠΑΣΟΚ, Θεοδώρα, ΛΑΟΣ,Δημοκρατική Αριστερά ), όσο μεγαλύτερο ποσοστό λάβουν ( αφού η αποχή,το λευκό και το άκυρο ανεβάζουν τεχνητά το ποσοστό τους ), όσο περισσότερους περιφερειάρχες ή δημάρχους εκλέξουν, ΤΟΣΟ μεγαλύτερη θα είναι η νέα επιδρομή στους μισθούς και στις συντάξεις, αφού θα το ερμηνεύσουν ως ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ !!! Και μετά θα ρημάξουν τα πάντα, αφού θα υπάρχουν παντού νέοι φόροι που θα οδηγήσουν σε μια κοινωνία, χωρίς ΜΕΣΑΙΟ ΧΩΡΟ, μια κοινωνία του 1/10, και εμείς οι υπόλοιποι θα γίνουμε η γενιά των ΑΝΕΡΓΩΝ, των 1200 και 500 ευρώ. Όλες οι πόρτες στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα θα κλείσουν, λόγω ύφεσης και έλλειψης χρημάτων, ρευστότητας.

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ. Θα δώσουν μερικά ψίχουλα, για να τα πάρουν μετά πίσω με τον αυξημένο ΦΠΑ, με φόρους σε ακίνητα, με πόθεν έσχες και με άλλα κόλπα που θα βρουν.Αν συνεχιστεί αυτή η αδιέξοδη πολιτική όλη η Ελλάδα θα αναγκαστεί να ξεπουλήσει το βιος της και με τις αποταμιεύσεις να πληρώνει ληστρικούς φόρους στο κράτος, χάνοντας και συντάξεις και εφάπαξ και δώρα και επιδόματα. Ο καθένας είναι υπεύθυνος πολίτης και δεν μπορεί - πια- να πει ότι δεν ήξερε ή ότι τον ξεγέλασαν πάλι. Φυσικά η αντίσταση πρέπει να ξεκινήσει με την μεγαλύτερη κατάρρευση των κυκλοφοριών των εφημερίδων που στηρίζουν τα νέα μέτρα και τα κόμματα του μνημονίου.
  - Να κλείσουμε τις τηλεοράσεις
  - Να κάνουμε ένα μαζικό κίνημα και να μποϋκοτάρουμε περιοχές που θα στηρίξουν με τη ψήφο τους το Μνημόνιο, που έγινε η ταφοπλακα των ελπίδων της νέας γενιάς, η ταφόπλακα των χρημάτων μας, με τη σχεδιασμένη οικονομική κατάρρευση. Να μην πάμε για 1-2 χρόνια διακοπές στις περιοχές αυτές, να μην αγοράσουμε-καταναλώνουμε προϊόντα από αυτές τις περιοχές.Προσωπικά θα το εφαρμόσω πλήρως, γιατί έχουμε φτάσει στα όρια της επιβίωσης, της στέρησης. Βλέπω ανθρώπους να χάνουν τις δουλειές τους, άλλοι να τους υποχρεώνουν σε υποχρεωτική άδεια,άλλοι να έχουν δάνεια στεγαστικά και να μην μπορούν να πληρώσουν δόσεις, πολύτεκνες οικογένειες να μην μπορούν να αγοράσουν τα βασικά είδη, ένα χάος, ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ...

  Μαύρο, λοιπόν, σε όσους έφεραν το ΔΝΤ και μας μαυρίζει τη ψυχή... Μαύρο σε όσους στηρίζουν τα απάνθρωπα μέτρα, ΜΜΕ, διαπλεκόμενα κάθε είδους.Αντισταθείτε. Να βγούμε στους δρόμους την 11 Σεπτεμβρίου. Να βγούμε στους δρόμους όταν έρθει ο Τσολάκογλου στη ΔΕΘ, αρχές Σεπτέμβρη, με τις οικογένειές μας,τους φίλους μας, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, μακριά από κομματικά μπλογκ. Επιτέλους ας κάνουν συμφωνία όλοι να μην υπάρχουν κομματικά διακριτικά στις συγκεντρώσεις. Και όλοι μαζί,ανεξάρτητα από κόμματα και ιδεολογίες.

  • Ευαγγελία avatar
   Ευαγγελία @ petros 19/08/2010 03:06:12

   Φλογερό το κάλεσμά σου, Πέτρο. Ταυτίζομαι απόλυτα!

   • Κράτιστος avatar
    Κράτιστος @ Ευαγγελία 19/08/2010 12:13:18

    φίλε Πετράν
    απ' ότι κατάλαβα είσαι Σαλονικιός όπως κι εγώ

    πες μου ρε καρντάσι, πόσοι βγήκαν στους δρόμους για το μνημόνιο, και πόσοι είχαν βγει για ΠΑΟΚΑΡΑ και ¨Αρη παλιότερα!!!

    είμαστε σε πολλά άξιοι της μοίρας μας!!!!

 4. armageddon avatar
  armageddon 19/08/2010 12:47:28

  ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ..

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.