#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
29/12/2007 20:47
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νέοι τρόποι επικοινωνίας του Μαξίμου με τους δημοσιογράφους

Ο κ. Ανδριανός, ο "δημοσιογράφος" και το DVDΟ κ. Ανδριανός δεν αποκάλυψε στον ανακριτή το πρόσωπο από το οποίο παρέλαβε το συγκεκριμένο DVD. Επικαλέσθηκε λέει γι αυτό το …δημοσιογραφικό απόρρητο. Και φυσικά ο κ. ανακριτής το δέχθηκε. Θα ήταν προφανώς σε σύγχυση, όπως και ο κ. Ανδριανός, που μάλλον δεν έχει καταλάβει ακόμα τι είναι. Δημοσιογράφος, ή πολιτικός; Ούτε όμως και εκείνος που παρέδωσε το DVD στο Μαξίμου δεν ξέρει ακόμα τι είναι. «Δημοσιογράφος», συνεργάτης του Μαξίμου, επιχειρηματίας; Προσέξτε όμως τι έγινε ακριβώς: Ο εν λόγω δημοσιογράφος (που παριστάνει τον ανεξάρτητο απο κάθε εξουσία και τον «αντικειμενικό») παραλαμβάνει το DVD, από εκείνον που το έχει γράψει (μπορεί να μην είναι η κατηγορούμενη). Και τι κάνει; Το πηγαίνει κατευθείαν στο …Μαξίμου. Και ο κ. Ανδριανός, το παραλαμβάνει, εν γνώσει του ότι περιέχει …πορνό για στενό συνεργάτη του Πρωθυπουργού. Τόσο πολύ εμπιστοσύνη είχε δηλαδή στον εν λόγω «αντιεξουσιαστή» δημοσιογράφο. Εδώ όμως μπαίνουν τα μεγάλα ερωτήματα. Πρώτον: Γιατί ο «δημοσιογράφος» έδωσε το DVD στο Μαξίμου και δεν το αξιοποίησε και ο ίδιος δημοσιογραφικά; Αν ήταν τόσο αξιόπιστο, ώστε να το παραλάβει το Μαξίμου, δεν έπρεπε να το αξιοποιήσει δημοσιογραφικά και ο ίδιος; Γιατί δεν το έκανε; Ντράπηκε; Ή μήπως συμβαίνουν και άλλου είδους αλισβερίσια μεταξύ μεγαλοδημοσιογράφων και Μαξίμου; Ποιος άραγε έπαιζε το παιχνίδι ποίου; Δεύτερον: Πως ο κ. Ανδριανός αποδέχθηκε τόσο εύκολα ένα DVD με πορνό περιεχόμενο για έναν στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού; Δεν σκέφθηκε μήπως ήταν χαλκευμένο; Δεν έπρεπε να το στείλει πρώτα για πραγματογνωμοσύνη;  

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 29/12/2007 22:30:04

  Μην την ψάχνεις τόσο πολύ γιατί κάνεις λάθη. Κάποιος το έστειλε και είπε θα σας βγάλω στον αέρα κανονίστε την πορεία σας. Τι έπρεπε να κάνει άλλωστε? Κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Απλά η αυτοκτονία τα ανέτρεψε όλα. Προκύπτει όμως από αυτά που γράφετε ότι έχουν περισσότερα βίντεο και ηχητικά αρχεία που ίσως να τα έχουν μοντάρει κατά το δοκούν. Η κυρία λοιπόν ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία ν παγιδεύσει τον άλλο και δεν έχει σχέση με διορισμούς και ροζ σκάνδαλα.
  Τώρα πως εκβίασαν τι πήραν τι προσπάθησαν να πάρουν και τι σκοπεύουν να πάρουν αυτό είναι το πρόβλημα.

  Αν με ρωτήσεις εμένα σαν πολίτη και μου πεις το εξής: Κοίτα η κλίκα έκλεψε λεφτά όλα τα λεφτά και κάποιοι άλλοι την εκβιάζουν θα στηρίξεις τον Καραμανλή αν τους ξεδοντιάσει έστω κι αν είναι ανακατεμένος? Η απάντηση είναι ναι. Ο εκβιασμός της κυβέρνησης είναι πολύ βαρύ και κάπου υπάρχουν όρια. Πρέπει σε πρώτη φάση να ξεμπλέκουμε με τους εκβιαστές και μετά βλέπουμε τι θα κάνουμε με τους άλλους.

  Κοίτα ρε που φτάσαμε σε επίπεδο τέτοιας λαμογιάς να εκβιάζονται μέχρι και οι κυβερνήτες και να φοβούνται.

 2. Observer avatar
  Observer 29/12/2007 23:01:10

  Γιατί το Πρώτο Θέμα καρφώνει τον Λιάπη; Γράφει: "...εξακολουθούν να υπάρχουν φήμες ότι την κασέτα ενεχειρίασε στους συνεργάτες του πρωθυπουργού ο υπουργός Πολιτισμού κ. Μιχάλης Λιάπης, ο οποίος δεν μπορούσε να ανεχθεί τις υπερεξουσίες που είχε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου του. Μέχρι προχθές το Μέγαρο Μαξίμου αρνιόταν κάθε εμπλοκή στην υπόθεση και πρόβαλε μετ’ εμφάσεως ότι «ο Χρήστος Ζαχόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του για λόγους υγείας». Με τα νέα δεδομένα αποκτούν πλέον υπόσταση οι εκτιμήσεις ότι ο κ. Ζαχόπουλος οδηγήθηκε στην παραίτηση από τον πολιτικό του προϊστάμενο κ. Μιχάλη Λιάπη και ενώ είχε αρθεί η προστασία που του παρείχε μέχρι τότε το Μέγαρο Μαξίμου λόγω της σχέσης που διατηρούσε παλαιόθεν με τον πρωθυπουργό.

 3. Leftfoot avatar
  Leftfoot 29/12/2007 23:15:52

  Κάνεις λάθος Εξάκτινε. Δεν παραλαμβάνει το Μαξίμου τέτοια πράγματα απο όποιον - όποιον. Την πήγε γνωστός τους δημοσιογράφος.Που παριστάνει τον αυτόνομο και περιπετειώδη, αλλά λειτουργεί ως Πέμπτη Φάλαγγα. Ποίου; Σκέψου το λιγακι. Ποιον εξυπηρετούσαν όλες αυτές οι "αποκαλύψεις" για την εκκλησία,τις υποκλοπές κλπ; Κάποτε ο CARLOS, το "τσακάλι" είπε οτι όταν ο θείος Καραμανλής είχε επιστρέψει στην Ελλάδα, στο ...μισό αεροπλάνο ήταν μέλη της 17Ν. Σήμερα τα 45αρια αντικαταστάιθηκαν όπως φαίνεται απο κάποιες πένες. Οι αντίπαλοι εξοντώνονται αλλιώς. Ηθικά

 4. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 30/12/2007 00:56:02

  Γράφεις: Σήμερα τα 45αρια αντικαταστάθηκαν όπως φαίνεται από κάποιες πένες. Οι αντίπαλοι εξοντώνονται αλλιώς. Ηθικά
  Και συμφωνώ. Το έχω γράψει άλλωστε εδώ αλλά διαφορετικά.

  Όσο για το δημοσιογράφο που μέμφεσαι ήταν πολύ σοβαρό το θέμα για να το βγάλει χωρίς να ξέρει κανείς τίποτε. Όσο πιο πολύ προχωράει τόσο πιο πολύ θα διαπιστώνετε όλοι σας ότι βρισκόμαστε μπροστά σε καραμπινάτο εκβιασμό όχι του Ζαχόπουλου αλλά της Κυβέρνησης γανικότερα. Τι στοιχεία έχει η κυρία δεν το ξέρω. Σε κάθε περίπτωση όμως εγώ αν είχα την εξουσία να αποφασίσω τι θα γίνει θα έκλεινα την ίδια μέσα και τα αφεντικά της (γιατί μάλλον έχει πολλά) για εκβίαση και τους άλλους για τις κομπίνες που έχουν κάνει. Επίσης δε νομίζω ότι την έπαιξε στον άλλον γιατί δεν τη διόρισε. Τόσους και τόσους διόρισαν. Θα διόριζαν και αυτή. Απλά τον έπιασε από το γιακά και του είπε. Κοίτα τι δωράκια σου έχω. Ή μας κάνεις αυτό, το άλλο και το άλλο, ή σε καίμε. Τώρα επειδή δεν τους παίρνει να τα πούνε λένε για διορισμούς ρόζ σκάνδαλα και πράσινα άλογα. Εδώ παίζονται δις και τώρα που μιλάμε γίνονται διαπραγματεύσεις τι θα βγει τι δε θα βγει ποιος θα πάρει ποια δουλειά και τα σχετικά. Αυτό είναι το σκάνδαλο. Με μερικές κασέτες να εκβιάζεται η κυβέρνηση. Συγγνώμη αλλά είμαστε γελοίοι αν το ανεχόμαστε αυτό. Αυτό ρε σεις σημαίνει κατάλυση πολιτεύματος. Αυτού του Μπουρδελοπολιτεύματος που έχουμε και που το λέμε δημοκρατία, που ο θεός να την κάνει δημοκρατία. Στη δημοκρατία υπάρχου θεσμοί και κανόνες. Εδώ υπάρχουν λαμόγια νταβατζήδες κι εκβιαστές.

 5. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 30/12/2007 00:57:04

  Α ναι και μια παρομοίωση. Παλιά καταλύαμε το πολίτευμα με τάνκς τώρα με εκβιασμούς και κωλοφυλλάδες.

 6. factorx avatar
  factorx 30/12/2007 04:57:57

  ΟΑΛΦΑ μετέδωσε χθες το βραδύ τα εξής: Την ώρα που ο γενικός του υπουργείου Πολιτισμού συνόδευε τον πρωθυπουργό στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, ο Γιάννης Ανδριανός ξαφνικά έφυγε. Προορισμός του ήταν το ξενοδοχείο Χίλτον. Όπως κατέθεσε ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού στον ανακριτή, είχε δεχθεί ένα τηλεφώνημα από δημοσιογράφο. Κάτι σημαντικό είχε να του παραδώσει. Τον συνάντησε στο «Καφέ Βυζαντινό» του Χίλτον. Του παρέδωσε ένα DVD αλλά ο Γιάννης Ανδριανός λέει πως δεν είδε το περιεχόμενό του καθώς το ίδιο βράδυ έφυγε για Μόσχα με τον πρωθυπουργό και επέστρεψε μετά από δύο μέρες. Το DVD έμεινε στο συρτάρι του 4 ημέρες. Εύλογα είναι τα πρώτα ερωτήματα: Δεν είχε την περιέργεια να δει ένα υλικό που έσπευσε να παραλάβει; Ενημέρωσε τον πρωθυπουργό;
  Την ημέρα που ο πρωθυπουργός επέστρεψε από τη Μόσχα, ο γ.γ. του υπουργείου Πολισμού παραιτήθηκε. Ούτε και τότε ο Γιάννης Ανδριανός έβγαλε από το συρτάρι του το DVD. Κατέθεσε πως το είδε την επόμενη μέρα. Όταν ο Ζαχόπουλος επιχείρησε να γράψει επίλογο στη ζωή του. Το περιεχόμενο, όπως καταθέτει, ήταν καθαρά προσωπικό. Ακόμα και τότε το βίντεο παραμένει σε «γκρίζα ζώνη». Ο κ. Ανδριανός περιμένει άλλες 24ώρες και το παραδίδει στον προϊστάμενο της εισαγγελίας εφετών την επόμενη μέρα.
  Στο επίμονο ερώτημα του ανακριτή ποιος είναι ο δημοσιογράφος- κομιστής του DVD ο συνεργάτης του πρωθυπουργού επικαλείται το δημοσιογραφικό απόρρητο και αρνείται να τον κατονομάσει.

 7. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 31/12/2007 00:14:08

  To in.gr βάζει στη σχετική είδηση στη ρουμπρίκα για τον πολιτισμό. Φαίνεται ότι το βίντεο έχει καλλιτεχνική αξία! :)
  .

  Κλίκ

 8. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 31/12/2007 15:14:08

  Το κουρδιστό πορτοκάλι γράφει σήμερα ότι πρόκειται για εκβιασμό κάτι που έγραψα κι εγώ εχθές και το λέω μέρες τώρα έστω και χωρίς ρεπορτάζ αλλά κάνοντας ανάλυση πληροφοριών. Επίσης αυτό ενισχύεται και από το ότι το DVD είναι προϊόν συρραφής. Το Μαξίμου δε θα το πείραζε γιατί θα γινόταν τσιμπούκι. Άρα κάποιο το συρράψανε κι έχουν κι άλλα. Τον παγίδευαν συστηματικά για μεγάλο διάστημα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.