01/06/2010 14:52
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νέες μειώσεις από σήμερα στους μισθούς και τα επιδόματα των δημοσίων υπαλλήλων

Τίθενται σήμερα σε ισχύ οι νέες μειώσεις στους μισθούς και τα επιδόματα των δημοσίων υπαλλήλων. Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους με εγκύκλιο που εξέδωσε σήμερα και υπογράφεται από τον υφυπουργό Οικονομικών κ. Φ. Σαχινίδη παρέχει αναλυτικές οδηγίες για την υλοποίηση μισθολογικών ρυθμίσεων.

Σύμφωνα με αυτές, τα πάσης φύσεως επιδόματα, αποζημιώσεις και αμοιβές των λειτουργών και υπαλλήλων των φορέων, καθώς και τα έξοδα παράστασης που είχαν μειωθεί κατά 12% από την αρχή του χρόνου μειώνονται πρόσθετα από σήμερα κατά 8%. Η ανωτέρω μείωση θα υπολογισθεί στα μειωμένα ποσά, όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί την 31η Μαΐου 2010. Στο ίδιο πλαίσιο σε όσους υπαλλήλους προβλεπόταν μείωση των αποδοχών τους κατά 7%, θα πραγματοποιηθεί από την 1η Ιουνίου 2010 περαιτέρω μείωση κατά 3%.

Στις ανωτέρω προβλεπόμενες μειώσεις υπόκεινται και οι αποζημιώσεις, επιμίσθια ή αμοιβές που καταβάλλονται σε λειτουργούς ή υπαλλήλους του Δημοσίου για τη παροχή πρόσθετου διδακτικού έργου. Εξαιρούνται τα επιδόματα α) Οικογενειακής παροχής β) Χρόνου υπηρεσίας γ) Εφημεριών δ) Ραδιενέργειας ε) Ειδικής απασχόλησης στ) Ειδικών συνθηκών εργασίας ζ) Επικίνδυνης εργασίας η) Καταδυτικού θ) Αναπηρίας και κινδύνου ι) Μεταπτυχιακών σπουδών ια) Αποφοίτων Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης ιβ) Κινήτρου απόδοσης.

Οι υπάλληλοι του Δημοσίου, των οποίων οι Υπηρεσίες μεταφέρθηκαν σε άλλο υπουργείο, εξακολουθούν να δικαιούνται τα ειδικά επιδόματα – παροχές της θέσης προέλευσής τους, που προέρχονται από πρώην ειδικούς λογαριασμούς ή άλλες διατάξεις, στο ύψος που αυτά είχαν διαμορφωθεί, κατά την ημερομηνία μεταφοράς τους, εφαρμοζομένων των διατάξεων του άρθρου 1 του ν. 3833/2010 (μείωση κατά 12% από 1-1-2010 και επιπλέον μείωση κατά 8% από 1η Ιουνίου 2010).

Ακόμη, η εγκύκλιος ορίζει πως το ανώτατο όριο αποδοχών του Γενικού Γραμματέα Υπουργείου, στις οποίες εμπίπτουν οι πάσης φύσεως μεικτές αποδοχές, αποζημιώσεις και πρόσθετες αμοιβές ή απολαβές εν γένει, καθώς και η οικογενειακή παροχή και τα επιδόματα ανέρχονται από σήμερα σε  5.856,08 ευρώ. Αντίστοιχα το ανώτατο όριο για τους δικαστικούς λειτουργούς διαμορφώνεται σε 8.436 ευρώ, ενώ το όριο για τους ιατρούς του Ε.Σ.Υ. διαμορφώνεται στα 6.069,21 ευρώ.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, τα επιδόματα εορτών Χριστουγέννων, Πάσχα και αδείας που προβλέπονται από οποιαδήποτε γενική ή ειδική διάταξη ή ρήτρα ή όρο συλλογικής σύμβασης εργασίας, διαιτητική απόφαση ή με ατομική σύμβαση εργασίας ή συμφωνία, για λειτουργούς, υπαλλήλους και μισθωτούς, καθορίζονται ως εξής : α) το επίδομα εορτών Χριστουγέννων σε 500 ευρώ, β) το επίδομα εορτών Πάσχα σε 250 ευρώ και γ) το επίδομα αδείας σε 250 ευρώ.

Τα επιδόματα καταβάλλονται στο ακέραιο, εφόσον οι πάσης φύσεως τακτικές αποδοχές, επιδόματα, αποζημιώσεις και αμοιβές (πλην υπερωριών και αποζημιώσεων από συμμετοχή σε συλλογικά όργανα) συμπεριλαμβανομένων και των επιδομάτων του προηγούμενου εδαφίου, δεν υπερβαίνουν κατά μήνα, υπολογιζόμενες σε δωδεκάμηνη βάση, το ποσό των 3.000 ευρώ μεικτά. Στην περίπτωση που υπερβαίνουν το ποσό αυτό (3.000 ευρώ) και μέχρι του ποσού των 3.083 ευρώ, καταβάλλεται αναλογία των επιδομάτων αυτών, μέχρι του ορίου των 3.000 ευρώ.

Έτσι, υπάλληλος που λαμβάνει συνολικές μηνιαίες πάσης φύσεως τακτικές αποδοχές, επιδόματα και αμοιβές, συμπεριλαμβανομένων και των προαναφερομένων ποσών των επιδομάτων εορτών και αδείας, 2.983 ευρώ μεικτά θα δικαιωθεί στο ακέραιο το ποσό επιδομάτων εορτών και αδείας,
υπολογιζόμενο ως εξής :

Οι ανωτέρω συνολικές ετήσιες αποδοχές του υπαλλήλου αυτού, μαζί με το συνολικό ποσό επιδομάτων εορτών και αδείας (1.000 ευρώ) ανέρχονται σε : 2.900 * 12 + 1.000 = 35.800 (2.983 ευρώ μηνιαίως). Επειδή ο υπάλληλος που λαμβάνει 3.000 ευρώ μεικτά το μήνα και αναγόμενα σε 12μηνη βάση 36.000 ευρώ, δεν δικαιούται των επιδομάτων εορτών και αδείας, θα πρέπει ο υπάλληλος του παραδείγματος μας, δεδομένου ότι οι συνολικές ετήσιες πάσης φύσεως τακτικές αποδοχές του, επιδόματα και αμοιβές, μαζί με τα επιδόματα εορτών και αδείας είναι χαμηλότερες από 36.000 ευρώ, να δικαιωθεί στο ακέραιο τα επιδόματα εορτών και αδείας (500 ευρώ δώρο Χριστουγέννων, 250 ευρώ δώρο Πάσχα και 250 ευρώ επίδομα αδείας).

Newsroom ΔΟΛ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αγανάκτηση avatar
  Αγανάκτηση 01/06/2010 15:31:33

  Οι μισθοί πέφτουν και οι δόσεις τρέχουν...

  Να αγοραστούν από την εθνική όλες οι ιδιωτικές τράπεζες, έχουν δεν έχουν 50δις πραγματική αξία όλες μαζί, τι να χρωστάμε 400 δις τι 450. Αέρα τυπώνουν και πουλάνε όλα αυτά τα χρόνια.

  Ευχαριστούμε κύριε Κωστόπουλε, ευχαριστούμε κύριε Λάτση, ευχαριστούμε κύριε Βγενόπουλε και κύριε Σάλλα για τις "εθνικές" σας υπηρεσίες καιρός να ασχοληθείτε με άλλες μπίζνες ή με τα κότερα σας.

  Στη συνέχεια όχι στην εξαθλίωση του ελληνικού λαού, Σεισάχθεια! (σε κάποια της μορφή βέβαια)

  Ο λαός εαν είναι να πληρώνει κάποιον αυτός δεν θα είναι τους τραπεζίτες αλλά το ίδιο το ελληνικό κράτος, μέσω των φόρων.

  Άμεσος κρατικός έλεγχος των τραπεζών. Εαν περιμένουμε από τους τραπεζίτες να μας σώσουν ζήτω που καήκαμε.

  • ποσα απιδια βανει ο σακος avatar
   ποσα απιδια βανει ο σακος @ Αγανάκτηση 01/06/2010 17:18:27

   Ντεν ξέρωμε τι λέτε εισίς στο Γκρίς αλλά ειμίς στο Αμέρικα πειριμένομε να τα τινάξετε ή να φύγκετε απο το χώρα σας για να έρθομε να αναλάβομε ειμίς νεα γκεωπολιτική. Γι αυτό στείλαμε σε εσάς το Γκιώργος. Κρίμας που αργκείτε τόσο να φύγκετε...θα έπρεπε είντη να το έκετε πράξει.

 2. χελιδόνι avatar
  χελιδόνι 01/06/2010 15:48:49

  Οι μειώσεις αφορούν και τις ανανεούμενες αργομισθίες της ΕΡΤ;
  Φώναζε σήμερα στο ραδιόφωνο ο Οικονόμου, της γνωστής οικογενείας Λυριτζή-Οικονόμου, γιατί επιτέλους η ΕΣΗΕΑ δεν ζητά την λίστα των αργομίσθων της ΕΡΤ. Ολοι την ξέρουμε, όλοι την έχουν στα συρτάρια, λέει, για να εκβιάζουν!!!

  Θυμάμαι κάποιον, σήμερα επιφανή δημοσιογράφο εντύπων, που όταν κατέρεε η ΓΡΑΜΜΗ του Κοσκωτά και μέναν 1500 στο δρόμο, να είναι στα γραφεία της δίοικησης διεκδικώντας μενόμενος την αποζημίωση για τα ... μαύρα!

  Εκεί είμασταν, αλλά το χειρότερο, είναι ότι εκεί παραμένουμε!!!!

 3. Αγανάκτηση avatar
  Αγανάκτηση 01/06/2010 15:54:00

  Παραδείγματος χάριν:
  http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1824536

  γιατί αυξήσεις ρε παλληκάρια δεν κατάλαβα. Και μην μου πει κανείς τίποτε νομικίστικα για συμβάσεις φόρους, ΦΠΑ, έξοδα και μπούρδες.

  Οι τιμές πλέον λογικά πρέπει να πέφτουν. Παντού και όχι μόνο στις τομάτες, το γάλα και τα αγγουράκια.

 4. tony avatar
  tony 01/06/2010 16:35:33

  Επιτέλους να μια απόφαση στον δρομο της λογικής.
  Είναι δυνατόν ο ΕΛΛΗΝΑΣ αστυνομικός να παίρνει περισσότερα χρήματα από τον Κινέζο συνάδελφο του?
  Η Κίνα είναι υπερδύναμη.
  Με μια μείωση των μισθών ολων των δημοσίων υπάλληλων κατά 80% η Ελληνική οιοκονομία θα ξαναμπεί στον δρόμο της ανάπτυξης.
  Εύγε στην κυβέρνηση εύγε στον Πρωθυπουργό μας ΓΕΩΡΓΙΟΝ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

 5. Aggelos avatar
  Aggelos 01/06/2010 16:57:51

  http://cnf.e-steki.gr/attachment.php?attachmentid=30394&d=1275400184

 6. O Ιθαγενής avatar
  O Ιθαγενής 01/06/2010 17:05:16

  Εγώ πιστεύω ότι όλα αυτά είναι ημίμετρα, με δύο απλές κινήσεις κύριε Παπακωνσταντίνου καθαρίσατε:

  -παίρνουμε την ηλικία του Δ Υπαλλήλου τοποθετούμε ένα ολοστρόγγυλο 0 στο τέλος και καθαρίσατε πχ είσαι 40 χρονών 400 € μισθό είσαι 69 χρονών 690 € μισθό. Τι ενιαία μισθολόγια και παραγωγικότητα τώρα αφού έτσι και αλλιώς μια ζωή επιδόματα σε κολλητούς και σε συγγενείς (πχ Βουλή) μοίραζαν τα κόμματα, ενώ ταυτόχρονα δημιουργείς και κίνητρα παραμονής: 10 € κάθε χρόνο ενώ σύνταξη σιγά μην πάρεις το 45% από ότι θα έπαιρνες σήμερα μετά από 40 ολόκληρα χρόνια
  -είσαι συνταξιούχος; συσσίτιο τι να κάνεις τα €, άσε που με κάτι τέτοιες σπατάλες των 600 € δημιουργούνται τα προβλήματα και οι πληθωριστικές τάσεις στην οικονομία.
  **Με την ευκαιρία αγοράρα μου θα ήθελα να σε συγχαρώ και για την μέριμνα στα ασφαλιστικά ταμεία που δεν καταβάλεις τις εισφορές που παρακρατείς ή τα τινάζεις στον αέρα με αναδρομικά δικαστών πχ: στο δυσθεώρητο δώρο Πάσχα +Ε Άδειας+Δ Χριστουγέννων = 1000 € όλα μαζί, με την εγκύκλιο σου έχει και νόμιμες κρατήσεις, δηλαδή τεράστιε τον 13+14 μισθό τον έκανες 1000 € ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΑ, πιστεύω ότι πρέπει να σου απονεμηθεί το Νόμπελ όχι οικονομικών αλλά φυσικής: επιβεβαίωσες τη ρήση του Αϊνστάιν.
  Μην ανησυχείς αγόρι μου προχώρα δεν σε καταλαβαίνουν οι ημιμαθείς όπως δεν καταλάβαιναν κάποτε τι γινόταν γύρω τους και τα μέλη των ΔΣ του ΟΤΕ παραδείγματος χάρη....

  ΥΓ

  με τέτοιους ογκόλιθους της οικονομικής επιστήμης προσωπικά πλέον πιστεύω ότι ένα ΠΔ έχει ανάγκη η χώρα: άρθρο μονό: απαγορεύεται η είσοδος στο ΥΠΟΙΟ αποφοίτων του LSoE.... τέτοια μυαλά (όπως και ο προηγούμενος) έπρεπε να τα εξαγάγουμε...

  Μου αρέσει που δεν έπρεπε να κηρύξουμε στάση πληρωμών και απλά υπογράψαμε το μνημόνιο για στάση πληρωμών στους ΕΛΛΗΝΕΣ: δεν επιστρέφουμε ΦΠΑ, δεν πληρώνουμε υποχρεώσεις και τιμολόγια, δεν εκταμιεύουμε πιστώσεις ΠΔΕ, δεν καταβάλουμε τις επιστροφές φόρου ΜΥ, έχουμε αντί 14% ετήσιου στόχου 0,4 το τετράμηνο ΦΠΑ κλπ μεγαλοπρεπές έργο τεράστιε μοναδικέ τιτάνιε καπετάνιε του Τιτανικού συνέχισε και άσε τους αδαής να γκρινιάζουν ο συνταξιούχος (αφού ζει τι να κάνουμε;) και οι μισθωτοί είναι το πρόβλημα της χώρας και συγνώμη όχι όλοι (πχ συγγενείς και φίλοι στη Βουλή αλλά οι άλλοι οι πτωχοί...)

 7. ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΗΣ avatar
  ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΗΣ 01/06/2010 17:06:14

  k.Παπακωνσταντίνου πάρε τον tony σύμβουλό σου.Εξ' άλλου , εκτός από τις αναμφισβήτητες οικονομικές του γνώσεις και την κοινωνική του ευαισθησία,είναι και ο μόνος Έλληνας, αν είναι Έλληνας δηλαδή,που επαινεί την κυβέρνηση και τον τύπο που παριστάνει τον Πρωθυπουργό.

 8. ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΗΣ avatar
  ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΗΣ 01/06/2010 17:36:26

  Φίλε Ιθαγενή.
  Συμφωνώ με το σύνολο της προτάσεώς σου.
  Αν μπορούσα να διορθώσω θα έλεγα να παραλείψουμε το μηδεν,έτσι για να μην μπερδεύονται και οι φωστήρες του οικονομικού επιτελείου. Π.χ. είσαι 45 ετών , θα πάρεις 45 ευρώ μισθό. Αν χρειασθούν και άλλα μέτρα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και η διαίρεση.

  • O Ιθαγενής avatar
   O Ιθαγενής @ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΗΣ 01/06/2010 17:42:03

   το 0 είναι για να μην μπερδεύονται με τα κέρματα τα ΑΤΜ όχι για ...αυξήσεις

 9. CRAZY DOCTOR avatar
  CRAZY DOCTOR 01/06/2010 18:43:02

  περαιτερω μειωσεις μισθων και ταυτοχρονα μεγαλη μειωση του ΦΠΑ

 10. Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ avatar
  Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 01/06/2010 19:15:27

  Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΥΑΛΟ. ΦΑΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 120 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ + ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΦΠΑ ΜΟΥ ΜΠΗΚΕ ΚΑΛΑ!!!!!

  • CRAZY DOCTOR avatar
   CRAZY DOCTOR @ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 01/06/2010 19:48:01

   γυρνα στη ΝΔ αδερφέ

  • thespieys avatar
   thespieys @ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 01/06/2010 20:52:31

   Τουλάχιστον εσυ καταλαβες το λαθος σου, τα κομματοσκυλα ποτέ.

   • CRAZY DOCTOR avatar
    CRAZY DOCTOR @ thespieys 02/06/2010 10:16:05

    ειμαι κοψοχερης φιλε

 11. vardarskian avatar
  vardarskian 01/06/2010 20:38:14

  οι απόφοιτοι της Σχολής Διοίκησης;;;;

 12. tony avatar
  tony 01/06/2010 20:41:20

  Αγαπητέ Κεφαλονιτη.Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,και εύχομαι ο κ Παπακωσταντινου να λάβει σοβαρά υπόψιν του την πρόταση σου.
  Αλωστε ένας ευτυχισμένος άνεργος είμαι.

 13. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 01/06/2010 21:00:16

  Καλώς η κακώς, το δημόσιο στην Ελλάδα αποτελεί "ατμομηχανή" (ή μάλλον τροχοπέδη) της όποιας ανάπτυξης. Οι αναχρονιστικές δομές της χώρας μας, το καθιστούν απαραίτητο σχεδόν για κάθε δραστηριότητα, επιχειρηματική και μη.
  Έλα όμως που στο ελληνικό δημόσιο υπηρετούν Έλληνες υπάλληλοι. Με Έλληνες φυσικούς και πολιτικούς προϊσταμένους. Και ότι αυτό σημαίνει. Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως σε μια ακτινογραφία του δημοσίου τομέα, τα αποτελέσματα θα ήταν καταθλιπτικά. Αν εξαιρέσουμε ένα 30% που λόγω ανατροφής και χαρακτήρα εργάζεται συνειδητά και σέβεται την εργασία του αυτή, το υπόλοιπό 70% είναι για σουτάρισμα. Κυριολεκτικά. Άσχετα από πτυχία, γλώσσες, και γενικά κατάρτιση, το μεγαλύτερο ποσοστό των δημοσίων υπαλλήλων ενδιαφέρεται αποκλειστικά για τη λούφα, τη κοπάνα και τη προσωπική του ευδαιμονία. Ένα ποσοστό από αυτούς, ενδιαφέρεται και για τη "κονόμα".
  Λέγεται ότι μέσα στον επόμενο μήνα θα γίνουν επιτέλους οι κρίσεις προαγωγών στον δημόσιο τομέα. Κρίσεις που έπρεπε να γίνουν εδώ και τρία χρόνια, καθώς από το 2007 οι περισσότερες θέσεις ευθύνης είναι αντ`αυτού. Χωρίς δηλαδή να έχουν γίνει τοποθετήσεις από υπηρεσιακά συμβούλια, βάσει του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα. Αν όμως οι επερχόμενες αυτές κρίσεις, μοιάζουν στο παραμικρό με όλες τις προηγούμενες, ζήτω που καήκαμε. Το δημόσιο θα συνεχίσει τη κατηφορική του πορεία και η όποια ευκαιρία για μεταρρύθμιση θα χαθεί για πάντα.
  Για όλους όσους γνωρίζουν, οι κρίσεις παραδοσιακά γίνονται με μπιλιετάκι και με τηλέφωνα.
  1-Είσαι κομματικά αρεστός; Προάγεσαι.
  2-Έχεις μπάρμπα στη Κορώνη; Προάγεσαι.
  3-Έχεις κλέψει, έχεις λουφάρει, έχεις σαμποτάρει την υπηρεσία σου; Αν ισχύει ένα από τα παραπάνω 1 & 2, τότε προάγεσαι. Και το αντίθετο.
  Και πάει λέγοντας.
  Συνεπώς, πως είναι δυνατόν να αλλάξει νοοτροπία ο μέσος υπάλληλος, και να ανασκουμπωθεί, όταν χρόνια ολόκληρα βλέπει πως το σύστημα ευνοεί τους λουφαδόρους, τους τεμπέληδες, τους υπηρεσιακά ανεπαρκείς, ακόμη και τους εγνωσμένους κλέφτες… αρκεί να είναι κομματικά αρεστοί. Πώς; Ακόμη και οι καλοπροαίρετοι χαλάνε μέσα σε λίγα χρόνια, όταν βλέπουν την αισχρή αυτή πραγματικότητα.
  Εκεί λοιπόν είναι το κλειδί. Κάποιος να σφυρίξει στον πρωθυπουργό, όχι στους υπουργούς, διότι αυτοί συντηρούν την ασθένεια, ότι αν τυχόν θέλει να αλλάξει νοοτροπίες, θα πρέπει να σπάσει αυγά. Και το σκληρότερο αυγό που μπορεί να σπάσει είναι αυτό της κομματοκρατίας στο δημόσιο. Ας κάνουν πέτρα τη καρδιά οι πολιτικοί μας και ας επιχειρήσουν για πρώτη φορά στη νεοελληνική ιστορία ένα απλό πείραμα. Να προαχθούν δηλαδή αυτοί που αξίζουν και όχι τα ερπετά των κομματικών διαδρόμων. Ποιος ξέρει; Αυτό μπορεί να γίνει οδηγός και να σταθεί αφορμή για μια πραγματική αλλαγή της νοοτροπίας του δημόσιου υπάλληλου., Όχι σήμερα, ούτε καν σε 10 χρόνια. Δεν είμαι αφελής. Αλλά ίσως σε 20 χρόνια από σήμερα. Όταν θα υπάρχει μια ολόκληρη νέα γενιά υπαλλήλων, που θα ακούει για το κάποτε ισχύον σύστημα του κομματικού νεποτισμού και θα γελάει, όπως γελάνε οι σημερινοί υπάλληλοι ακούγοντας πως κάποτε οι προκάτοχοί τους φορούσαν υποχρεωτικά μαύρη γραβάτα και μαύρα προστατευτικά υφάσματα στα μανίκια.
  Ακούτε κε Παπανδρέου;

  Παράκλησις δια τα καθ`υμάς.

  Ευπειθώς,
  Strange Attractor

 14. sophie avatar
  sophie 01/06/2010 23:32:08

  @factorx

  Θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι σήμερα το bloomberg http://www.youtube.com/watch?v=9svlHJ6GKWs
  σε συνέντευξη του McWilliams (Executive officer στο uk center of economics & business) αναφέρει ότι ενώ γύρισε στον Λονδίνο από Αθήνα εχτές συζήτησε με οικονομικούς υπουργούς την επαναδιαπραγμάτευση του χρέους, την αποχώρηση από το ευρώ και την εισαγωγή της δραχμής με την ταυτόχρονη υποτίμηση της....
  Αλήθεια γιατί δεν διαψεύδεται τίποτα από την κυβέρνηση εάν δεν ισχύει?
  Τι κάνει η Νέα Δημοκρατία γι'αυτό?

 15. anathema tous avatar
  anathema tous 02/06/2010 09:30:52

  Η συζυγος μου ειναι Νοσηλευτρια σε Δημοσιο Νοσοκομειο και κατα τη μισθοδοσια της τον μηνα Ιουνιο ειχε περικοπη στο Βασικο μισθο της
  κατα 35 €. Προβλεπεται απο καποια ανακοινωθεντα μετρα; Απο εργασια
  της λεγουν οτι υπαρχει οδηγια περικοπης.

  • CRAZY DOCTOR avatar
   CRAZY DOCTOR @ anathema tous 02/06/2010 10:17:15

   φιλε εχεις αισθηση το τι γινεται στον ιδ.τομεα?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.