11/01/2008 15:23
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νέα μόδα οι απειλές για απόπειρα αυτοκτονίας

Φαίνεται ότι τα προηγούμενα των Ζαχόπουλου και Κουτελίδα δημιούργησαν νέα …μόδα σε άλλους κύκλους. Μας λένε για παράδειγμα ότι η σύζυγος εμπλεκομένου σε σκανδαλώδες ομόλογο που έχει απασχολήσει εσχάτως τον Ζορμπά, τηλεφωνεί σε δημοσιογραφικά γραφεία και εκλιπαρεί να μην γράφουν άλλο για την υπόθεση , επειδή θα …πέσει κι αυτή από το μπαλκόνι. Πως αλλάζουν τα πράγματα. Προ ολίγων μόνο εβδομάδων και η ίδια και ο σύζυγός της έπλεαν σε πελάγη ασφαλείας, επειδή έτσι τους διαβεβαίωναν κάτι κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών. Στην πραγματικότητα περπατούσαν ήδη στην άκρη του γκρεμού, επειδή η κατάσταση είχε αλλάξει. Και τώρα και εν όψει ανασχηματισμού και κυρίως λόγω της υπόθεσης Ζαχόπουλου, θα αλλάξει κι άλλο. Γιατί δεν αντέχει αυτή η κυβέρνηση κι άλλη συγκάλυψη.

Το περιστατικό είναι άσχετο με το σχόλιο που δημοσίευσε χθες ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Μια νέα εκδοτική «προσπάθεια» κυοφορείται τελευταία. Πληροφορούμαι ότι έχει ήδη συσταθεί η εκδοτική εταιρία (από τις 20 Νοεμβρίου 2007) και σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο… φύλλο. Όλως τυχαίως, υποθέτω, στο κτίριο όπου βρίσκονται τα γραφεία στεγαζόταν εταιρία που είχε σχέση με το σκάνδαλο των ομολόγων.. Σε ό,τι αφορά στη χρηματοδότηση του φύλλου, κάτι ακούγεται περί Κύπρου, Ελβετίας, Πειραιά και Κέιμαν, αλλά ποιος πιστεύει κακίες περί ξεπλύματος «μαύρου χρήματος».

Και είναι άσχετο επειδή δεν γίνεται να ετοιμάζει κάποιος πολύφερνη εφημερίδα και από την άλλη να έχει τέτοιου είδους οικογενειακό πρόβλημα.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. alexandra avatar
    alexandra 11/01/2008 16:59:45

    Εκεί οσος κόσμος και αν πηδήξει απο τα παράθυρα, πάλι κάποιοι θα τους μείνουν. Ενω εδω, με την υπογεννητικότητα, αν πουν να αυτοκτονήσουν και οσοι εμπλέκονται σε σκάνδαλα, μας βλέπω να αραιώνουμε πολύ. Και ειναι και στενοί οι δρόμοι.

  2. Εξάκτινος avatar
    Εξάκτινος 11/01/2008 19:36:07

    Κάποια στιγμή θα πρέπει να αποδοθούν τα του καίσαρος τω καίσαρι. Να αφήσει τις κλάψες η κυρία. Τα λαμόγια είπαν στον άντρα της να γίνει ο ενδιάμεσος να αρπάξει τη μίζα και να τη μοιράσει και του υποσχέθηκαν ασυλία. Ο τύπος δέχτηκε. Τώρα αν πέσουν που πρέπει αν έχουμε τσίπα να τους ρίξουμε πρέπει να πάνε παρέα στον Κορυδαλλό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.