08/04/2008 23:41
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νέα μεγάλη υπόθεση αρχαιοκαπηλίας

Το Alter αποκάλυψε χθες ότι αποκαλύφθηκε νέα υπόθεση αρχαιοκαπηλίας στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά δεν είπε το όνομα του πρωταγωνιστή. Όπως εμείς μαθαίνουμε οι έρευνες αφορούν μια «πολύ μεγάλη» συλλογή με αρχαία που διατηρούσε εδώ και χρόνια γνωστός και «ιστορικός» επιχειρηματίας ξενοδοχείων και άλλων στην Χαλκιδική.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. wert01gf avatar
  wert01gf 09/04/2008 00:28:07

  Ε, αφού ήταν ιστορικός ο επιχειρηματίας, χαλάλι του τα αρχαία!

 2. Nick avatar
  Nick 09/04/2008 07:27:35

  Ο Καρράς είναι. Το έγραψε η εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ"

 3. Swell avatar
  Swell 09/04/2008 10:02:18

  Καλά, ο Καρράς είμαστε σίγουροι ότι δεν έχει σχέση με το Μητσοτάκη;

 4. Προφήτης avatar
  Προφήτης 09/04/2008 10:19:31

  Ο Έλληνας αντιπρόσωπος της Bilderberg.

  Και οι άλλοι στην Ηρακλειά. Πρίγκηπας Κάρολος, Τομ Χανκς και σια. "Ξεχάστηκε".

 5. Keep Talking avatar
  Keep Talking 09/04/2008 10:53:15

  wert01gf: xaxaxa ! καλο....

 6. fantomas avatar
  fantomas 09/04/2008 13:51:44

  ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΗΣ !!!
  ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (ΝΥΧΤΑ) ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ !!!

 7. Factorx avatar
  Factorx 10/04/2008 01:13:17

  ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 9 ΑπριλίοΥ
  Περίεργες υποθέσεις αρχαιοκαπηλίας -που δίνουν το στίγμα όσων θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες από άποψη συλλήψεων- έρχονται στο φως τις τελευταίες μέρες. Φαίνεται πως ύστερα από την έγκριση του νέου νομοσχεδίου για την προστασία των θησαυρών μας άνοιξε ένας νέος κύκλος διώξεων, που αναμένεται να κορυφωθεί τις ερχόμενες μέρες. Η τελευταία σύλληψη γνωστού εφοπλιστή στο σπίτι του στην Πλάκα δεν είναι παρά η απαρχή μιας υπόθεσης που πηγαίνει πολλά χρόνια και θυμίζει, σύμφωνα με πληροφορίες, την υπόθεση Σχοινούσας. Κι αυτό γιατί εκτός από τους συγκεκριμένους αρχαιολογικούς θησαυρούς, ο γνωστός εφοπλιστής φέρεται να έχει στην κατοχή του και άλλα μη εντοπισμένα κειμήλια, την εύρεση των οποίων ερευνά εξονυχιστικά το Τμήμα Δίωξης Αρχαιοκαπηλίας. Εν τω μεταξύ, τους θησαυρούς που κατασχέθηκαν από τη Δίωξη διερευνά -προκειμένου να ταυτοποιήσει την αξία τους- ο έφορος της Ακρόπολης κ. Αλέξανδρος Μάντης.

  Επιπλέον, ο εν λόγω εφοπλιστής που, κατά τραγική ειρωνεία, διατελούσε και πρόεδρος της Εταιρείας Προστασίας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, δείχνει να έχει ανάμιξη και σε άλλες παρεμφερείς υποθέσεις που είχαν βρει το φως της δημοσιότητας πριν κάποια χρόνια. Μένει, απλώς, να αποσαφηνιστεί η άμεση σχέση του με έτερο μέλος της Εταιρείας και γνωστό εφοπλιστή, επίσης αναμιγμένο σε υπόθεση παράνομης εξαγωγής αρχαιοτήτων. Οι υπεύθυνοι της Δίωξης ερευνούν όλα τα δεδομένα με άκρα προσοχή και μυστικότητα και οι εξελίξεις των επόμενων ημερών αναμένονται ραγδαίες. Πολλοί μάλιστα λένε ότι η Δίωξη έχει να κάνει με μια υπόθεση που θα ξεπεράσει σε μέγεθος ακόμη και την πολύκροτη υπόθεση της Σχοινούσας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.