27/12/2007 19:12
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νέα και πολύ σοβαρά ερωτήματα για την υπόθεση Ζαχόπουλου

Απίθανες πληροφορίες και φήμες κυκλοφορούν σε δημοσιογραφικούς και πολιτικούς κύκλους για την υπόθεση Ζαχόπουλου. Και αν επιβεβαιωθούν, η υπόθεση θα πάρει απρόβλεπτες διαστάσεις. Μεταξύ, άλλων τα ερωτήματα που απασχολούν είναι τα εξής:


Αληθεύει ότι στοιχεία για την υπόθεση, συμπεριλαμβανομένης και της περίφημης κασέτας, είχαν φτάσει στο Μαξίμου, πριν από το  πήδημα του Ζαχόπουλου από το μπαλκόνι;


Ποιος τα είχε πάει; Μήπως η κατηγορούμενη; Γιατί αν τα είχε πάει ή ίδια, ή τα είχε στείλει μέσω άλλων, τότε η ιστορία περί «εκβιασμού» πάει περίπατο και η υπόθεση παίρνει τρομακτικές διαστάσεις.


Αληθεύει ότι τα στοιχεία αυτά ήταν στη διάθεση της Εισαγγελίας Εφετών, πριν από την απαγγελία των κατηγοριών κατά της κας Τσέκου;


Ποιός τα πήγε στην Εισαγγελία Εφετών;


Είναι επίσης αλήθεια ότι τα στοιχεία αυτά έφτασαν στα χέρια του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση, μετά την προφυλάκιση της κατηγορουμένης; Γιατί αν συμβαίνει αυτό, τότε πρόκειται για απόκρυψη ουσιωδών στοιχείων

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 27/12/2007 20:12:45

  Τώρα ρε FactorX κάτι μας είπες. Απλά επιβεβαιώνει αυτό που έχω γράψει εγώ και άλλοι ότι τα δικαστήρια απλά είναι ανύπαρκτα και λειτουργούν με κυκλώματα και άνωθεν εντολές.

  Το σύστημα μάλιστα ειναι χειρότερο από της Χούντας. Επί χούντας ήξερες τι θα πει έκτακτο στρατοδικείο. Σήμερα σου λένε ότι δήθεν δουλεύουν σωστά ότι δήθεν είναι ανεξάρτητα και μέχρι να το πάρεις πρέφα και να φυλαχτείς την έχεις κάτσει τη βάρκα.

 2. Suhoi avatar
  Suhoi 27/12/2007 20:55:53

  Η "βρώμα" που κυκλοφόρεί ευρέως είναι ότι ο Αδριανός (παρά τω Ρουσσόπουλω) έστειλε το DVD στον Κολιοκώστα.

 3. ofisofarmakeros avatar
  ofisofarmakeros 27/12/2007 22:21:26

  Υπάρχει δήλωση του Γιάννη Αδριανού ότι ο ίδιος έστειλε στον εισαγγελέα την κασέτα στις 21 του μηνός, μία ημέρα μετά την απόπειρα του Ζαχόπουλου. Το ενδιαφέρον είναι ότι ο κ. Αδριανός λέει πως παρέλαβε την κασέτα από δημοσιογράφους και όχι από την Τζέκου ή άλλους μηχανισμούς, και βέβαια δεν απαντά στο ερώτημα πότε παρέλαβε την κασέτα.
  Αν,πράγματι δημοσιογράφοι την έδωσαν, ουδέν σχόλιο για την κατάντια του χώρου, αν όμως έφτασαν μέσα στον πανικό τους να λένε και ψέματα εκμεταλλευόμενοι την ανυποληψία της σύγχρονης εγχώριας δημοσιογραφίας τότε κάποιοι έστω και για την τιμή των όπλων έπρεπε έχουν παρέμβει (ΕΣΗΕΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις).
  Τώρα, γιατί το Μαξίμου σώπαινε τόσες ημέρες και περίμενε να το βγάλουν στη σέντρα οι δικηγόροι της κατηγορουμένης- που δικαίως άλλωστε φωνάζουν γιατί η κασέτα δεν δόθηκε από την εισαγγελία στον ανακριτή πριν ή κατά τη διάρκεια της ανάκρισης της Τζέκου- είναι ένα ακόμη ερώτημα που προστίθεται στο πάζλ του απίστευτου πανικού που έχει πέσει στο πρωθυπουργικό επιτελείο.

 4. syntaxiouxos avatar
  syntaxiouxos 28/12/2007 01:22:10

  Λέτε Να δούμε πάλι τον Κολιοκώστα σε ρόλο θεματοφύλακα του Βαθύ Κράτος. Σας υπενθυμίζω το ρόλο του στην υπόθεση του Ζορμπά.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.