26/08/2010 20:13
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νάτα νάτα τα φρουτακια

Μέσα στο κατά κατακαλόκαιρο έκανε ένα ακόμα θαύμα η σοσιαλιστική μας κυβέρνηση και έφερε για "δημόσια διαβούλευση" το νομοσχέδιο για τον τζόγο. 30.000 φρουτάκια θέλουν να εγκαταστήσουν για να σταματήσουν τον παράνομο τζόγο.

Στο Opengov λένε ότι ο παράνομος τζόγος στην Ελλάδα φτάνει τα 4 δις, όποτε γιατί να μην τον κάνουμε νόμιμο και να μείνει και κάτι για το κράτος. Θα θελα να ήξερα πως θα σταματήσουν τον παράνομο τζόγο αφού οι ίδιοι λένε ότι 250 site με στοιχήματα λειτουργούν στο internet και 150.000 υπολογιστές έχουν παράνομα τυχερά παιχνίδια. Μάλλον εννοούν όλα τα ίντερνετ καφε της χώρας αλλά και πάλι το νούμερο είναι τεράστιο. Εκτός αν εννοούν τους υπολογιστές όσων παίζουν από το σπίτι.

Προφανώς θα τα απαγορέψουν όλα αυτά για να παίζει ο τζογαδόρος στα νόμιμα φρουτάκια. Πως θα τα απαγορέψουν δεν μας είπαν και γιατί η νομιμοποίηση του τζόγου θα σταματήσει την παρανομία επίσης δεν μας είπαν.

Για όποιον θέλει να διαβάσει όλο το "σκεπτικό" http://www.opengov.gr/minfin/?p=498

Βοήθεια μας.

Ν.Γ.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. μπροστάρης avatar
  μπροστάρης 26/08/2010 23:02:36

  κανονικά όλα όσα σήμερα είναι παράνομα και συντηρούν ένα τεράστιο κύκλωμα παρανομίας από πίσω θα πρέπει να είναι νόμιμα, επιτρεπόμενα, φορολογητέα.
  όπως ο καπνος και το αλκοόλ, έτσι και ο τζόγος, τα ναρκωτικά, το εμπόριο λευκής σαρκός, τα όπλα, όλα όσα σε κάποια εποχή κρίνουν οι κοινωνίες ως απαραίτητα. Απο κεί και πέρα αν οι κυβερνώντες ενδιαφέρονται ειλικρινά θα αποθαρρύνουν τη χρήση τους μέσω της κατάλληλης παιδείας.

 2. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 27/08/2010 00:24:08

  Τόση δημοκρατία έχουμε να ζήσουμε από την εποχή της χούντας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.